tgabika76 Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Nemtom kié lehet, de Veterán Opel Klubos matrica van az első szélvédőn. Gyönyörűszép. Az autó Dedeo Gyuláé aki a Magyar Veterán Opel Klub Elnöke. :prayer: OPEL OK, közben kiderült. Miután redline-tól megkaptam a magamét, gyorsan el is látogattam a MVOK honlapjára
manta Elküldve Március6, 2005 Szerző Elküldve Március6, 2005 nem cike ez... :roll: én egyfolytában kiabáltam, hogy 'nade kié már az a szép A manta???' aztán jól elbeszélgettem a Veteránosok elnökével, visszaültem a helyemre és közöletem: mostmár mindent tudok a veterán biztosításról, de mégis: kié lehet aza zöld A manta? :roll: ........ akkor mondták, hogy azé, akivel beszéletm :oops:
Kess Elküldve Március7, 2005 Elküldve Március7, 2005 A mantát forgalomba lehet helyezni, ha németoból hozok be 1et??
manta Elküldve Március7, 2005 Szerző Elküldve Március7, 2005 ja. kiperkálod a regisztrációs adót (kb. 1,5milla) oszt már gurulhatsz is tova :)
warwolf Elküldve Március7, 2005 Elküldve Március7, 2005 Tehát vegyél itthon egy gatyát, és hozzál hozzá egyet? Vagy mi a trükk?
greg Elküldve Március7, 2005 Elküldve Március7, 2005 ja. kiperkálod a regisztrációs adót (kb. 1,5milla) oszt már gurulhatsz is tova :) Hát azért annyira nem drága. Csak 150-200 ezer HUF, feltéve, hogy elmúlt 30 éves. Mert annál fiatalabb nem hozható be. a www.vam.hu és a www.kff.hu oldalon vhol megvan, már linkeltem is anno a táblázatot. Szóval nosztalgiaautóra nem másfél millió. De a 200 is sok.
manta Elküldve Március8, 2005 Szerző Elküldve Március8, 2005 30évesben nagyrészt csak Amantát találsz. Sajnos lassan elrohadnak :) trükközni meg nem trükközünk, főleg nem nyílvános fórumon :wink: de hallottam már egyet-s mást.... :wink:
Kess Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 hát én itthon 1 darab hirdetést sem láttam A mantáról....
greg Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 Én hülye nem vettem meg az A Mantát, amit anno 10 évvel ezelőtt kínáltak... Ha nincs itthon, akkor kintről kell hozni! Ez van... Amúgy szerintem ott reálisabb az ára is meg az állapota is, tehát a 2 kiló belefér. Bár jobb lenne ha nem kéne... talán eccer olyan is lesz.
Kess Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 és mivan ha német rendszámmal használom itthon??? opsz találtam 1et http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW 1800euró az kb. 450e+200+műszaki meg 1ebek 7-750e... az nem kevés
Kess Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 hát van itt olcsóbb drágább http://www.mobile.de/SIDIAlGwQnmzIuW.nUMvO...11111152136509& http://www.mobile.de/SIDOHu5K6bU8G1iRet3JV...11111157057898& ittmeg 4et adnak 1800 euróért :) http://www.mobile.de/SIDOHu5K6bU8G1iRet3JV...11111156936784&
greg Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 és mivan ha német rendszámmal használom itthon??? Ezt már a B Omega topicban 2 hete kitárgyaltuk. Szerintem nem jó ötlet... Inkább várj egy kicsit.
Mantát szeretnék! Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 És akkor lehet, hogy majd jövőre német rendszámmal lehet itthon furikázni a mantákkal???:) :) :) Az kemény!!!!!
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 :?: :?: :?: Ne már tőmondatokban. És aakor jövőre káánaán? Nemlesz regadó? Nemlesz súlyadó? De JAJ! Bilibe lóg a kezem! :shock:
Mantát szeretnék! Elküldve Március12, 2005 Elküldve Március12, 2005 Hát bárcsak igaz lenne minden amit mondasz Need! :roll: Ohh, mennyire király lenne! Hoznék be egy A mantát magamnak az tuti! :) :P Sőt 1800 Euroért mindjárt négyet!:):):)
Mantát szeretnék! Elküldve Március12, 2005 Elküldve Március12, 2005 Kess!!! Az a szép fehér Astra ami a képeden van az szerény tulajdonod???? Mert ha igen akkor elmondhatnád, merre szereztél be ilyen optikai cuccosokat hozzá!!! :) :) :P Én is nézegetem a neten de már csak egyel újabb Astrához találok! :) Előre is köszi! Szép kis Járgány!!!! :lol:
greg Elküldve Március12, 2005 Elküldve Március12, 2005 :?: :?: :?: Ne már tőmondatokban. És aakor jövőre káánaán? Nemlesz regadó? Nemlesz súlyadó? De JAJ! Bilibe lóg a kezem! :shock: Hát azt nem mondtam, de szerintem annyira eltolt pár dolgot mind a két legnagyobb párt, hogy szoros lesz a verseny. Ez az egyik fele, ami szerint előbb-utóbb eltörlik az egészet. Az emberek lázadnak, és ez az egyik legfájóbb pont amit ez a kormány tett. Használtautó kereskedők lázadnak. Én is lázadok. Marx is meghalt... Tettestársam finn, és ott is ment ugyanez egy-két évig az ő EU kitörésük után (1995), de az EU leállította az egészet mindenféle szankció kilátásba helyezése mellett. Ezt egy finn mondta, de állítólag a hollandoknál ugyanez volt, tehát itt is valószínű, csak idő kérdése. Az EU-nak meg már így is tele van a hócipője a magyar recesszióval, így is büntetés vár ránk, ha nem fejlődünk gyorsabban. Tehát ha mindezt (és még sok apró dolgot) figyelembe veszel, akkor szerintem nem fog örökké tartani a regadó-age. A választások pedig kitűnően alkalmasak arra, hogy ez meglegyen, mert ha most tennék meg, akkor nem lenne mivel kampányolni. De sajna semmi sem biztos. A pofánkat meg ennek ellenére járatni kell, ha van lehetőség, mert így is birkák sokszor a magyarok. Na elég az offból. Bocs...
MOMC Elküldve Március12, 2005 Elküldve Március12, 2005 Legyen igazad, hogy kampányfogásként eltörlik ezeket a dolgokat. Az a baj, hogy az EU túl sok haladékott adott a helyi adók reformjára. Mire minden jó lesz már nem autóért fogunk kiáltani, hanem kacsáért :)
NeedForSpeed Elküldve Március12, 2005 Elküldve Március12, 2005 HÉ TOM! JÉ! Hozzászólások 26! Ejnye! Végy példát Gregről! Léci küld el a klub tagságimat Tom!!!! :)
Mantát szeretnék! Elküldve Március14, 2005 Elküldve Március14, 2005 Most emelték a súlyadót a duplájára!!!!! :evil: Egy kicsit nevetséges!!!!! Az autóinknak meg féltengelytörése és felnicseréje van mert elnézész a kifejezésért de 10 méterenként botlok bele egy .urva kátyúba és úgy kacsázom az úton mint egy részeges hülye!!!! :evil: Sajnos ez az ami egyáltalán nem vicces szóval erre nagyon ki vagyok akadva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bocsánat a DÜH kitörésemért!!! :smt013 most már lehetek vidám! :) :) :)
dea191 Elküldve Március14, 2005 Elküldve Március14, 2005 Ezen én is rettenetesen fel tudom húzni magam! Beletudnám verni a fejét a kátyuba aki miatt az még mindig ott tátnog! EZ TÉNYLEG röhejes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts