tgabika76 Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Nemtom kié lehet, de Veterán Opel Klubos matrica van az első szélvédőn. Gyönyörűszép. Az autó Dedeo Gyuláé aki a Magyar Veterán Opel Klub Elnöke. :prayer: OPEL OK, közben kiderült. Miután redline-tól megkaptam a magamét, gyorsan el is látogattam a MVOK honlapjára Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2005 nem cike ez... :roll: én egyfolytában kiabáltam, hogy 'nade kié már az a szép A manta???' aztán jól elbeszélgettem a Veteránosok elnökével, visszaültem a helyemre és közöletem: mostmár mindent tudok a veterán biztosításról, de mégis: kié lehet aza zöld A manta? :roll: ........ akkor mondták, hogy azé, akivel beszéletm :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 A mantát forgalomba lehet helyezni, ha németoból hozok be 1et?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2005 ja. kiperkálod a regisztrációs adót (kb. 1,5milla) oszt már gurulhatsz is tova :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Tehát vegyél itthon egy gatyát, és hozzál hozzá egyet? Vagy mi a trükk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 ja. kiperkálod a regisztrációs adót (kb. 1,5milla) oszt már gurulhatsz is tova :) Hát azért annyira nem drága. Csak 150-200 ezer HUF, feltéve, hogy elmúlt 30 éves. Mert annál fiatalabb nem hozható be. a www.vam.hu és a www.kff.hu oldalon vhol megvan, már linkeltem is anno a táblázatot. Szóval nosztalgiaautóra nem másfél millió. De a 200 is sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2005 30évesben nagyrészt csak Amantát találsz. Sajnos lassan elrohadnak :) trükközni meg nem trükközünk, főleg nem nyílvános fórumon :wink: de hallottam már egyet-s mást.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 hát én itthon 1 darab hirdetést sem láttam A mantáról.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Én hülye nem vettem meg az A Mantát, amit anno 10 évvel ezelőtt kínáltak... Ha nincs itthon, akkor kintről kell hozni! Ez van... Amúgy szerintem ott reálisabb az ára is meg az állapota is, tehát a 2 kiló belefér. Bár jobb lenne ha nem kéne... talán eccer olyan is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 és mivan ha német rendszámmal használom itthon??? opsz találtam 1et http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW 1800euró az kb. 450e+200+műszaki meg 1ebek 7-750e... az nem kevés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 hát van itt olcsóbb drágább http://www.mobile.de/SIDIAlGwQnmzIuW.nUMvO...11111152136509& http://www.mobile.de/SIDOHu5K6bU8G1iRet3JV...11111157057898& ittmeg 4et adnak 1800 euróért :) http://www.mobile.de/SIDOHu5K6bU8G1iRet3JV...11111156936784& Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 és mivan ha német rendszámmal használom itthon??? Ezt már a B Omega topicban 2 hete kitárgyaltuk. Szerintem nem jó ötlet... Inkább várj egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 mire várjak?? mi fog történni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Kampány jövőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 És akkor lehet, hogy majd jövőre német rendszámmal lehet itthon furikázni a mantákkal???:) :) :) Az kemény!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :?: :?: :?: Ne már tőmondatokban. És aakor jövőre káánaán? Nemlesz regadó? Nemlesz súlyadó? De JAJ! Bilibe lóg a kezem! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Hát bárcsak igaz lenne minden amit mondasz Need! :roll: Ohh, mennyire király lenne! Hoznék be egy A mantát magamnak az tuti! :) :P Sőt 1800 Euroért mindjárt négyet!:):):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Kess!!! Az a szép fehér Astra ami a képeden van az szerény tulajdonod???? Mert ha igen akkor elmondhatnád, merre szereztél be ilyen optikai cuccosokat hozzá!!! :) :) :P Én is nézegetem a neten de már csak egyel újabb Astrához találok! :) Előre is köszi! Szép kis Járgány!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 :?: :?: :?: Ne már tőmondatokban. És aakor jövőre káánaán? Nemlesz regadó? Nemlesz súlyadó? De JAJ! Bilibe lóg a kezem! :shock: Hát azt nem mondtam, de szerintem annyira eltolt pár dolgot mind a két legnagyobb párt, hogy szoros lesz a verseny. Ez az egyik fele, ami szerint előbb-utóbb eltörlik az egészet. Az emberek lázadnak, és ez az egyik legfájóbb pont amit ez a kormány tett. Használtautó kereskedők lázadnak. Én is lázadok. Marx is meghalt... Tettestársam finn, és ott is ment ugyanez egy-két évig az ő EU kitörésük után (1995), de az EU leállította az egészet mindenféle szankció kilátásba helyezése mellett. Ezt egy finn mondta, de állítólag a hollandoknál ugyanez volt, tehát itt is valószínű, csak idő kérdése. Az EU-nak meg már így is tele van a hócipője a magyar recesszióval, így is büntetés vár ránk, ha nem fejlődünk gyorsabban. Tehát ha mindezt (és még sok apró dolgot) figyelembe veszel, akkor szerintem nem fog örökké tartani a regadó-age. A választások pedig kitűnően alkalmasak arra, hogy ez meglegyen, mert ha most tennék meg, akkor nem lenne mivel kampányolni. De sajna semmi sem biztos. A pofánkat meg ennek ellenére járatni kell, ha van lehetőség, mert így is birkák sokszor a magyarok. Na elég az offból. Bocs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Legyen igazad, hogy kampányfogásként eltörlik ezeket a dolgokat. Az a baj, hogy az EU túl sok haladékott adott a helyi adók reformjára. Mire minden jó lesz már nem autóért fogunk kiáltani, hanem kacsáért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Hát az is lehet... nekem vákumos kell!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 HÉ TOM! JÉ! Hozzászólások 26! Ejnye! Végy példát Gregről! Léci küld el a klub tagságimat Tom!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Most emelték a súlyadót a duplájára!!!!! :evil: Egy kicsit nevetséges!!!!! Az autóinknak meg féltengelytörése és felnicseréje van mert elnézész a kifejezésért de 10 méterenként botlok bele egy .urva kátyúba és úgy kacsázom az úton mint egy részeges hülye!!!! :evil: Sajnos ez az ami egyáltalán nem vicces szóval erre nagyon ki vagyok akadva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bocsánat a DÜH kitörésemért!!! :smt013 most már lehetek vidám! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ezen én is rettenetesen fel tudom húzni magam! Beletudnám verni a fejét a kátyuba aki miatt az még mindig ott tátnog! EZ TÉNYLEG röhejes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts