kori Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Ha 2.5 te, abban 7500 km-enként kell olajat cserélni. Ráadásol jó lenne topikot váltani, mert ez a csevej nem ide való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Ha 2.5 te, abban 7500 km-enként kell olajat cserélni. Ráadásol jó lenne topikot váltani, mert ez a csevej nem ide való. Csak az első évjáratoknál, a későbbiekben (97 után) már 10ezrenként írta a gépkönyv... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Ha 2.5 te, abban 7500 km-enként kell olajat cserélni. Ráadásol jó lenne topikot váltani, mert ez a csevej nem ide való. A mostani jó minőségű 10W40-essel jó a 10E, vagy 1év csereperiódus... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kerecs Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Szép estét az Uraknak ! 1996-os Omega B 2.5TD használati útmutatóra és szerelési kézikönyvre lenne szükségem. Tud valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Szép estét az Uraknak ! 1996-os Omega B 2.5TD használati útmutatóra és szerelési kézikönyvre lenne szükségem. Tud valaki segíteni? http://google.uw.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kerecs Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 http://google.uw.hu/ Kösz az önzetlen segítséget.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Kösz az önzetlen segítséget.! most nem azé, de ha google-ba beírod a következőt: 'opel omega b kezelési', kereken a 7. találat egy szerelési kézikönyv (igaz hogy szkennelt, de hát istenem, örüljön az ember ha ilyet talál...) a következő találat egy kezelési kézikönyv... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kerecs Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 most nem azé, de ha google-ba beírod a következőt: 'opel omega b kezelési', kereken a 7. találat egy szerelési kézikönyv (igaz hogy szkennelt, de hát istenem, örüljön az ember ha ilyet talál...) a következő találat egy kezelési kézikönyv... Most nem azért, de az angol nyelvű. Én sajna nem vagyok akkora ász, mint te angolból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Most nem azért, de az angol nyelvű. Én sajna nem vagyok akkora ász, mint te angolból. Tuti megvan magyarul is én sem kaptam senkitől hanem megkerestem a neten. http://www.downloadprovider.me/search/omega%20b%20etzold%20hun.html?aff.id=1063&aff.subid=110 Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Most nem azért, de az angol nyelvű. Én sajna nem vagyok akkora ász, mint te angolból. ezt nem írtad hogy magyar kell... de ahogy látom Fapad már linkelt is egy találatot... sosem értettem az ilyet. kér valaki valamit, az ember segít hogy hogyan kapja meg (ugye, volt valami öreg könyvben, hogy ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni....), erre a reakció, hogy áhh, ez nem is jó. jah, először is a jó kérdést kell jól feltenni! (az angol tudásomat meg nem a hangyák hordták össze, hanem olvastam. köztük szakirodalmat, dokumentációkat...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 ezt nem írtad hogy magyar kell... de ahogy látom Fapad már linkelt is egy találatot... sosem értettem az ilyet. kér valaki valamit, az ember segít hogy hogyan kapja meg (ugye, volt valami öreg könyvben, hogy ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni....), erre a reakció, hogy áhh, ez nem is jó. jah, először is a jó kérdést kell jól feltenni! (az angol tudásomat meg nem a hangyák hordták össze, hanem olvastam. köztük szakirodalmat, dokumentációkat...) Érdekes! És mennyire igaz. Bár ha az angol tudása ilyen gyenge, akkor az autószerelési szakértelme milyen? Ajaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kerecs Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 ezt nem írtad hogy magyar kell... de ahogy látom Fapad már linkelt is egy találatot... sosem értettem az ilyet. kér valaki valamit, az ember segít hogy hogyan kapja meg (ugye, volt valami öreg könyvben, hogy ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni....), erre a reakció, hogy áhh, ez nem is jó. jah, először is a jó kérdést kell jól feltenni! (az angol tudásomat meg nem a hangyák hordták össze, hanem olvastam. köztük szakirodalmat, dokumentációkat...) Szakirodalmat én is olvasok, csak éppen német nyelven és építészetet, Én német nyelvű tervezőprogramokkal dolgozom. Mellesleg, ha kell, tudok átküldeni portugál kézikönyvet, mert azt is találtam. Sőt lengyelt is....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kerecs Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Érdekes! És mennyire igaz. Bár ha az angol tudása ilyen gyenge, akkor az autószerelési szakértelme milyen? Ajaj... Non est maior pumilio, licet constiterit in monte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kerecs Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Tuti megvan magyarul is én sem kaptam senkitől hanem megkerestem a neten. http://www.downloadp...3&aff.subid=110 Köszi, már megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Non est maior pumilio, licet constiterit in monte. Exceptio firmat regulam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Érdekes! És mennyire igaz. Bár ha az angol tudása ilyen gyenge, akkor az autószerelési szakértelme milyen? Ajaj... Ismét megtalálta a fórumot egy igazi ász és még be is sértődik........(faxnak az ilyennek internet??) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kerecs Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Exceptio firmat regulam... Helyesen. Exceptio probat regulam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Szakirodalmat én is olvasok, csak éppen német nyelven és építészetet, Én német nyelvű tervezőprogramokkal dolgozom. Mellesleg, ha kell, tudok átküldeni portugál kézikönyvet, mert azt is találtam. Sőt lengyelt is....... akkor úgy kellett volna keresni, hogy Opel Omega B handbuch (vagy Bedienungsanleitung) ... ;) elvégre német autó, vagy miaszösz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Helyesen. Exceptio probat regulam..... Nulla regula sine exceptione... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Id cur esse amicis meis ? Bárki tudja használni a szótárt . :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Persze! Meg bárki tud latin szólásokat! Csak megint az a furcsa, hogy mikor írtál be. Engem nem zavar, egyre jobban tetszik a küzdelmed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Lehet sokaknak nem újdonság amit írok,de a nehézségek ellenére nekem sikerült egy teljesen új H.R. Etzold könyvet beszerezni.Nem egy online könyvárúházban elfekvő példányról beszélek,hanem a SIMÜFO kiadó által postai utánvéttel beszerzett könyvről.Ugyanis megannyi telefonálgatás és e-mail-ezés után sem sikerült könyvesboltokon keresztül hozzájutnom,ezért betámadtam a kiadónál,ahol egy kedves idős hölggyel sikerült beszélnem aki közölte,igen van náluk a keresett példányból és ha kérem postára is adja.Mivel én külföldön élek természetesem magyarországi címre kértem a szállítást.Mindezt 4930+postaköltség áron. Nem tudom,hogy van-e még nekik,de ha kell érdemes megpróbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Lehet sokaknak nem ójdonság amit írok,de a nehézségek ellenére nekem sikerült egy teljesen új H.R. Etzold könyvet beszerezni.Nem egy online könyvárúházban elfekvő példányról beszélek,hanem a SIMÜFO kiadó által postai utánvéttel beszerzett könyvről.Ugyanis megannyi telefonálgatás és e-mail-ezés után sem sikerült könyvesboltokon keresztül hozzájutnom,ezért betámadtam a kiadónál,ahol egy kedves idős hölggyel sikerült beszélnem aki közölte,igen van náluk a keresett példányból és ha kérem postára is adja.Mivel én külföldön élek természetesem magyarországi címre kértem a szállítást.Mindezt 4930+postaköltség áron. Nem tudom,hogy van-e még nekik,de ha kell érdemes megpróbálni. Köszi az infot. Scanneld be, mert a lapozgatástól hamar széthullik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Köszi az infot. Scanneld be, mert a lapozgatástól hamar széthullik... De minek beszkennelni, ha már vki más megtette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 De minek beszkennelni, ha már vki más megtette? Nekem is ott van a polcon a Haynes, de egyszerűbb a pdf-et lapozni és keresni is ... (a pdf előbb volt meg nyilván, mint a fizikai manifesztáció) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts