postd Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hali Ilyen szerelési könyv vagy file kellene nekem is vagy legalább az első futóműről robbantott ábrás rajz ha akad valakinek. postd@freemail.hu Előre is köszönöm. ÜDv DAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandesz78 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Remélem innen letudod tölteni mert mailba nem megy ,mert 171mb de ha nem akkor ha tudsz valami hejet ahova fel lehet tolni akkor szolj.Elküldtem. Hali a www.data.hu -ra fel lehet tenni és onnan bárki letöltheti! :rolleyes: Adatfeltöltés a Data.hu-ra: Oszd meg adataid a Data.hu segítségével INGYEN!! 1. Válaszd ki a feltöltendő fájlt, majd kattints a Feltöltés gombra 2. A kapott letöltőlinket már bátran megoszthatod bárkivel[/size] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandesz78 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Ha valakit érdekel feltettem Opel omega B kezelési útmutatót: Letöltőlink : http://data.hu/get/984016/omega_b_kk.pdf.html Valaki feltenné a szerelési könyvet is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Hali Ilyen szerelési könyv vagy file kellene nekem is vagy legalább az első futóműről robbantott ábrás rajz ha akad valakinek. Tessék.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Angol nyelvű szerelésim van. Pdf-ekben van, pár darab, mail-ben kaptam, sztem abban tovább is tudom küldeni, vagy akár feltolom valahová, s akkor onnan meg bárki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 http://www.marotikonyvker.hu/products/product_6236.html én ezt vettem meg ,megérte az árát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 http://www.marotikonyvker.hu/products/product_6236.html én ezt vettem meg ,megérte az árát Hello, szerintem igen, nekem is jo lett volna az utobbi napokon. ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Nekem ez jött be nagyon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Nekem ez jött be nagyon :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/081231/j9toxmh9r566...ltoltes.hu_.jpg És ez elérhető valahol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Nekem ez jött be nagyon :rolleyes: Hú ba.... Ez magyar vagy angol vagy német?? Engem is érdekelne ellenjavadalmazással is! Vót Nekem annó TISem de legyalultam a gépről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Hú ba.... Ez magyar vagy angol vagy német?? Engem is érdekelne ellenjavadalmazással is! Vót Nekem annó TISem de legyalultam a gépről Naná,hogy magyar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 És ez elérhető valahol? :rolleyes: Persze,itt van a gépemen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Én meg sajnálatomra nem tudom visszarakni a TIS2000-ret, csak egy régit, azon pedig nincs magyar nyelv. Berakom a lemezt, és üres cd-nek látja, de írni nem enged rá. A vicc, hogy már volt fenn a gépemen, csak újraraktam mindent, és azóta nem megy. Pedig sokszor jól jönne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Én meg sajnálatomra nem tudom visszarakni a TIS2000-ret, csak egy régit, azon pedig nincs magyar nyelv. Berakom a lemezt, és üres cd-nek látja, de írni nem enged rá. A vicc, hogy már volt fenn a gépemen, csak újraraktam mindent, és azóta nem megy. Pedig sokszor jól jönne :) hogy jól kezdődjön az új év de Az oldal tiszteletben tartja a szerzői és szomszédos jogokat. Elítéli mindazokat, akik ezeket a jogokat megsértik. A semmilyen formában nem támogatjuk a különféle magyar és idegen nyelvű kiadványok letölthetőségét. Folyamatosan figyeljük és törölni fogjuk honlapunkról az esetleges jogsértésre vonatkozó minden információt. Egymástól eltudjátok már kérni remélem!? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 ....hogy jól kezdődjön az új év de http://kepfeltoltes.hu/080818/eg_r_www.kepfeltoltes.hu_.gif Köszi, de ezért kár volt... 1 hét, mire onnan letöltöm... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
13NB Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Ha nem fix IP-d van, akkor elég lehet kapcsolatot bontani, majd újra kapcsolódni és tölti is a következőt... :rolleyes: T-Home-nak is ez az egy előnye van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Ha nem fix IP-d van, akkor elég lehet kapcsolatot bontani, majd újra kapcsolódni és tölti is a következőt... :rolleyes: T-Home-nak is ez az egy előnye van :) Az a 15 perc csak 1 dolog, de jelenleg kb. 50kB/s-el jön csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Az a 15 perc csak 1 dolog, de jelenleg kb. 50kB/s-el jön csak... De ingyé van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 BUÉK! Nekem csak 30kb val jön, de már 12 darab meg van, nagyon jol fog ez nekem jönni a héten, átt kell nézek sok mindent az auton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
charlye Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 letöltenem már sikerült de egyszerüen nem tudom megnyitni! az explorer ikonjával jelzi de mikor rá klikkelek nem akarja megnyitni es beadja h az internet explorer hibát észlel ezért leáll. tud valaki vmi okosat?BUÉK! Nekem csak 30kb val jön, de már 12 darab meg van, nagyon jol fog ez nekem jönni a héten, átt kell nézek sok mindent az auton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 letöltenem már sikerült de egyszerüen nem tudom megnyitni! az explorer ikonjával jelzi de mikor rá klikkelek nem akarja megnyitni es beadja h az internet explorer hibát észlel ezért leáll. tud valaki vmi okosat? :) Mivel ISO fájl Daemon Tools kell hozzá,vagy kiírod lemezre...ja és mégegy dolog, 3GB :rolleyes: Csak az töltse le,aki tudja értelmezni, és kezelni a programot ! És mégegy dolog,egy köszönömöt szívesen fogadnék minden letöltőtől Link to comment Megosztás: More sharing options...
charlye Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 a kérdés megoldodott kösz! a winrar megbirkozott vele. KÖSZÖNÖM! :) :) Mivel ISO fájl Daemon Tools kell hozzá,vagy kiírod lemezre...ja és mégegy dolog, 3GB :rolleyes: Csak az töltse le,aki tudja értelmezni, és kezelni a programot ! És mégegy dolog,egy köszönömöt szívesen fogadnék minden letöltőtől Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 :) Mivel ISO fájl Daemon Tools kell hozzá,vagy kiírod lemezre...ja és mégegy dolog, 3GB :rolleyes: Csak az töltse le,aki tudja értelmezni, és kezelni a programot ! És mégegy dolog,egy köszönömöt szívesen fogadnék minden letöltőtől Még kettőt is. KÖSZ KÖSZ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 :) Mivel ISO fájl Daemon Tools kell hozzá,vagy kiírod lemezre...ja és mégegy dolog, 3GB :rolleyes: Csak az töltse le,aki tudja értelmezni, és kezelni a programot ! És mégegy dolog,egy köszönömöt szívesen fogadnék minden letöltőtől Jo regelt, Köszönyük Köszönyük, örök hála érte, azért még van 16 darabom. ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 köszönöm. Nekem megy.zsír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts