Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Köszi. Ez még kinézetre is olyan mint az eredeti német nyelvű. Gondolom sokkal több info nincs is benne, így marad ami van.

Elküldve
Köszi. Ez még kinézetre is olyan mint az eredeti német nyelvű. Gondolom sokkal több info nincs is benne, így marad ami van.

Szerintem ugyanaz, persze néhány dolog félre van fordítva :unsure:

OFF: TIS programhoz hogyan lehetne hozzájutni? :huh:

• 3 weeks later...
Elküldve
OFF: TIS programhoz hogyan lehetne hozzájutni? :huh:

Ez ugye megoldódott :lol:

De nem is ezt akartam :unsure: Olyasvalami kellene, mint amit a csergőben használnak, szép nagy robbantott rajzokkal, cikkszámokkal, stb. Annak mi a neve?

• 4 weeks later...
Elküldve
epc

Köszi! Megváltozott az életem :blush: Kicsit azért bonyolultnak tűnik (pl. egy alkatrészhez egy rögzítő lukkal több méretű csavar is fel van sorolva, vagy egyátalán nem), de azért használható. Kár, hogy firefox-szal nem megy a képnéző modul, de az ie7-et is leszedtem inkább.

A könyvben azért vannak érdekes dolgok, megnézném azt az embert aki az alapjárati szelepet/motort a tartó kicsavarozása nélkül, a tartó végzetes elferdítése nélkül kiveszi onnan. Meg a gyertyacsere okán mellékelt ábrán érdekes módon már nem látszik a nem kicsi méretű (bal oldali) kábelvezető műanyagdarab...

A kipufogógáz visszavezető szelep tartócsavarjaira (egyik alatt a kopogásérzékelő tartója van) mekkora az előírt nyomaték (M8x25 TX45)?

• 3 months later...
Elküldve
Egy úr kereset ma telefonon. Omega B2 -hez keresett némi információt:

Ennyit találtam :

Technikai adatok

Nekem van 4-5 prospektusom is ami b2-höz van,ha kell beszkennelem, de ha vmi konkrét érdekli megnézhetem a szerelési kézikönyvben.

• 9 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Még új vagyok, Omega B téren.

Az autót nagyon imádom!

2.5TD motorral hajtva!

Látom sokan kerestetek kezelési útmutatót!

Ha bárkinek kell magyar útmutató szívesen küldöm PDF formátumba.

Küldjön egy kérő mail-t az xdigitalx@freemail.hu-ra!

Szevasztok!

Elküldve
Sziasztok!

Még új vagyok, Omega B téren.

Az autót nagyon imádom!

2.5TD motorral hajtva!

Látom sokan kerestetek kezelési útmutatót!

Ha bárkinek kell magyar útmutató szívesen küldöm PDF formátumba.

Küldjön egy kérő mail-t az xdigitalx@freemail.hu-ra!

Szevasztok!

Szia Pecás!

Üdvözlünk a fórumon. Szóval akkor kezelési, vagy szerelési kézikönyvről van szó? Az utóbbit keresik többen.

üdv

Elküldve

Én egy német szerelésit beszkenneltem, már csak arra vár, hogy felkerüljön vhova és letölthető legyen. Amúgy B omihoz beszkenneltem két fajta kezelési útmutatót is. Az egyik az infrás kulcshoz van, másikban már benne van a digitklíma. Utóbbi ITT elérhető.

• 1 month later...
Elküldve
Én egy német szerelésit beszkenneltem, már csak arra vár, hogy felkerüljön vhova és letölthető legyen. Amúgy B omihoz beszkenneltem két fajta kezelési útmutatót is. Az egyik az infrás kulcshoz van, másikban már benne van a digitklíma. Utóbbi ITT elérhető.

Mostmár nekünk is aktuális, megvan a vas... Kéne a szerelési is valami módon...

Elküldve

Igazából elküldtem Xraynek is az összes Opeles cuccom, hogy tolja fel vhova, de még nem tette meg. Jó lenne vki megoldaná ezt a kérdést.

Elküldve
Igazából elküldtem Xraynek is az összes Opeles cuccom, hogy tolja fel vhova, de még nem tette meg. Jó lenne vki megoldaná ezt a kérdést.

Nem tudnád bezippelve átküldeni nekem óriáslevélként az fpepe kukac freemail pont hu címre?

Köszi!

Elküldve
hali ment a levél B)

Remélem innen letudod tölteni mert mailba nem megy ,mert 171mb de ha nem akkor ha tudsz valami hejet ahova fel lehet tolni akkor szolj.Elküldtem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.