tgabika76 Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hol is? Mondjuk itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Köszi. Ez még kinézetre is olyan mint az eredeti német nyelvű. Gondolom sokkal több info nincs is benne, így marad ami van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Köszi. Ez még kinézetre is olyan mint az eredeti német nyelvű. Gondolom sokkal több info nincs is benne, így marad ami van. Szerintem ugyanaz, persze néhány dolog félre van fordítva :unsure: OFF: TIS programhoz hogyan lehetne hozzájutni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 OFF: TIS programhoz hogyan lehetne hozzájutni? :lol: :unsure: Úúúúúúúúúúúúúúúú :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 OFF: TIS programhoz hogyan lehetne hozzájutni? :lol: Rém egyszerűen... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 OFF: TIS programhoz hogyan lehetne hozzájutni? :huh: Ez ugye megoldódott :lol: De nem is ezt akartam :unsure: Olyasvalami kellene, mint amit a csergőben használnak, szép nagy robbantott rajzokkal, cikkszámokkal, stb. Annak mi a neve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 epc Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 epc Köszi! Megváltozott az életem :blush: Kicsit azért bonyolultnak tűnik (pl. egy alkatrészhez egy rögzítő lukkal több méretű csavar is fel van sorolva, vagy egyátalán nem), de azért használható. Kár, hogy firefox-szal nem megy a képnéző modul, de az ie7-et is leszedtem inkább. A könyvben azért vannak érdekes dolgok, megnézném azt az embert aki az alapjárati szelepet/motort a tartó kicsavarozása nélkül, a tartó végzetes elferdítése nélkül kiveszi onnan. Meg a gyertyacsere okán mellékelt ábrán érdekes módon már nem látszik a nem kicsi méretű (bal oldali) kábelvezető műanyagdarab... A kipufogógáz visszavezető szelep tartócsavarjaira (egyik alatt a kopogásérzékelő tartója van) mekkora az előírt nyomaték (M8x25 TX45)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Pedig ki lehet szedni. Már többször is ki kellett szednem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Pedig ki lehet szedni. Már többször is ki kellett szednem. Mert Te ügyes vagy. Egyszer megnézlek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 A 3000 és 2500 között gondolom azért van különbség, nem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 A 3000 és 2500 között gondolom azért van különbség, nem? :blush: Este megnézem az epc-ben szerk. Kopp ugyanaz, a száma is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Egy úr kereset ma telefonon. Omega B2 -hez keresett némi információt: Ennyit találtam : Technikai adatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Egy úr kereset ma telefonon. Omega B2 -hez keresett némi információt: Ennyit találtam : Technikai adatok Nekem van 4-5 prospektusom is ami b2-höz van,ha kell beszkennelem, de ha vmi konkrét érdekli megnézhetem a szerelési kézikönyvben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pecás Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Sziasztok! Még új vagyok, Omega B téren. Az autót nagyon imádom! 2.5TD motorral hajtva! Látom sokan kerestetek kezelési útmutatót! Ha bárkinek kell magyar útmutató szívesen küldöm PDF formátumba. Küldjön egy kérő mail-t az xdigitalx@freemail.hu-ra! Szevasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsop Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Sziasztok! Még új vagyok, Omega B téren. Az autót nagyon imádom! 2.5TD motorral hajtva! Látom sokan kerestetek kezelési útmutatót! Ha bárkinek kell magyar útmutató szívesen küldöm PDF formátumba. Küldjön egy kérő mail-t az xdigitalx@freemail.hu-ra! Szevasztok! Szia Pecás! Üdvözlünk a fórumon. Szóval akkor kezelési, vagy szerelési kézikönyvről van szó? Az utóbbit keresik többen. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Én egy német szerelésit beszkenneltem, már csak arra vár, hogy felkerüljön vhova és letölthető legyen. Amúgy B omihoz beszkenneltem két fajta kezelési útmutatót is. Az egyik az infrás kulcshoz van, másikban már benne van a digitklíma. Utóbbi ITT elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Én egy német szerelésit beszkenneltem, már csak arra vár, hogy felkerüljön vhova és letölthető legyen. Amúgy B omihoz beszkenneltem két fajta kezelési útmutatót is. Az egyik az infrás kulcshoz van, másikban már benne van a digitklíma. Utóbbi ITT elérhető. Mostmár nekünk is aktuális, megvan a vas... Kéne a szerelési is valami módon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Igazából elküldtem Xraynek is az összes Opeles cuccom, hogy tolja fel vhova, de még nem tette meg. Jó lenne vki megoldaná ezt a kérdést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Igazából elküldtem Xraynek is az összes Opeles cuccom, hogy tolja fel vhova, de még nem tette meg. Jó lenne vki megoldaná ezt a kérdést. Nem tudnád bezippelve átküldeni nekem óriáslevélként az fpepe kukac freemail pont hu címre? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Az a baj, hogy megagyors 512-es netem van. Elég soká tartana míg átmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
siki Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Szevasztok,ha valakinek kell magyar szerelési könyv irjon a .....00jozef98@citromail.hu-ra és küldöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
siki Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Amugy nekem is nemrég lett Omegám de imádom igaz 2.0-es de nagyon jo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Szevasztok,ha valakinek kell magyar szerelési könyv irjon a .....00jozef98@citromail.hu-ra és küldöm!! hali ment a levél B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
siki Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 hali ment a levél B) Remélem innen letudod tölteni mert mailba nem megy ,mert 171mb de ha nem akkor ha tudsz valami hejet ahova fel lehet tolni akkor szolj.Elküldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts