Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Ominál még nem próbáltam leengedni, de a Rekordnál a legalsó csvart kitekered és ott kifolyik. A könyv csak szintellenőrzésről beszél. De ha rájötté loszd meg velünk is. :D

Bocsi, hogy bele-vau, de könnyen elképzelhető, hogy az egész diffi burkoló teknőt kell leszedni hozzá a Corsa F13-as váltójából kiindulva (csak az kicsit kisebb talán... :) ). A szerelési könyv is így írja. Ha következetes az Opel valamilyen szinten, simán elképzelhető, hogy Ominál is így van.

Megosztás:

Sziasztok!

A board computer honnan kapja a jelet, ami alapján a hátralevő távolságot számítja?

Mert nekem volt olyan, hogy 68-70km-nél már rángatott a vas, de 40km alá semmiképp sem tud menni, mert ott már tolni kellene az autót.

Szóval a kérdés, hogy le lehet ezt valahogy nullázni?

Gábor

Megosztás:

Sziasztok!

A board computer honnan kapja a jelet, ami alapján a hátralevő távolságot számítja?

Mert nekem volt olyan, hogy 68-70km-nél már rángatott a vas, de 40km alá semmiképp sem tud menni, mert ott már tolni kellene az autót.

Szóval a kérdés, hogy le lehet ezt valahogy nullázni?

Gábor

Tankszint jeladó jele alapján, és az átlagfogyasztás alapján számolja.

Vagy az átlagfogyid nem túl pontos, vagy a szintjeladó. :)

Megosztás:

Tankszint jeladó jele alapján, és az átlagfogyasztás alapján számolja.

Vagy az átlagfogyid nem túl pontos, vagy a szintjeladó. :)

Ha tankszint alapján ,akkor soha nem lesznek pontosak !!!

ahol dolgozom ott üzemanyagtovábíto rendszerekkel is dogoznak (többek közt ), voltam ott 1,5 évet és láttam ezt azt, hát azóta nem bízom az üzemanyag szint jelzőkben :-D

Megosztás:

Nézd meg, hogy az átlagfogyasztást pontosan számolja-e.

A pillanatnyi fogyasztás a kijelző alapján reális.

A megtett km-ből visszaszámolva kijön az átlagfogyasztás.

Tehát elvileg minden klappol... Olyan mint ha el lenne csúszva a nullája a hátralevő km számlálónak.

Lehetséges ilyen?

Megosztás:

Megnéztem a cikkszámokat, és elvileg nem ua a benzines és diesel kapcsoló. Nemtudom mi a különbség.Patacsinál Td-hez nem adott árat, de a benzineshez 9967 és 10587 forintot írt ki. A VAterán pedig 15-16e körül árulják.

Igen teljesen igazad van!A vaterás irreális!

Az a különbség,hogy a dieselé 2 vezetékes,a benzinesé pedig 4!

Én is ilyen áron hozattam,amit te leírtál,de az is 4 vezetékes volt,nekem meg diesel az Omegám.

Aztán u.az a cég ígérte hogy hoz dieselét,dedecember óta nem sikerült nekik!!!Vissza is adták a pénzt.

Megosztás:

Rájöttem, hogy miért nem tudják ráprogramozni a távirányítót. Sztem: mert csak két táv lehet hozzárendelve az autóhoz, amik a két gyári kulcsot jelentik. Ha egyik beszarik, és egy másikat akarok hozzárendelni, akkor a két eredetit előbb törölni ell, és csak utánna lehet progizni. Kár, hogy erre két szervizben sem jöttek rá. De ezek után futok még egy kört.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.