kori Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ominál még nem próbáltam leengedni, de a Rekordnál a legalsó csvart kitekered és ott kifolyik. A könyv csak szintellenőrzésről beszél. De ha rájötté loszd meg velünk is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ominál még nem próbáltam leengedni, de a Rekordnál a legalsó csvart kitekered és ott kifolyik. A könyv csak szintellenőrzésről beszél. De ha rájötté loszd meg velünk is. :D Bocsi, hogy bele-vau, de könnyen elképzelhető, hogy az egész diffi burkoló teknőt kell leszedni hozzá a Corsa F13-as váltójából kiindulva (csak az kicsit kisebb talán... :) ). A szerelési könyv is így írja. Ha következetes az Opel valamilyen szinten, simán elképzelhető, hogy Ominál is így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nem haragszom, hogy más a véleményed mint nekem.Én abból indultam ki amit tapasztaltam, és hogy mindkettő hátsókerekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nem haragszom, hogy más a véleményed mint nekem.Én abból indultam ki amit tapasztaltam, és hogy mindkettő hátsókerekes. Én is abból indultam ki, amit tapasztaltam. :) De tartanám akkor a mondatom első felét: "bocsi, hogy beleugattam" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ominál még nem próbáltam leengedni, de a Rekordnál a legalsó csvart kitekered és ott kifolyik. A könyv csak szintellenőrzésről beszél. De ha rájötté loszd meg velünk is. :) feltétlen megosztom hiszen erről szól ez az egész fórum :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Sziasztok! A board computer honnan kapja a jelet, ami alapján a hátralevő távolságot számítja? Mert nekem volt olyan, hogy 68-70km-nél már rángatott a vas, de 40km alá semmiképp sem tud menni, mert ott már tolni kellene az autót. Szóval a kérdés, hogy le lehet ezt valahogy nullázni? Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Sziasztok! A board computer honnan kapja a jelet, ami alapján a hátralevő távolságot számítja? Mert nekem volt olyan, hogy 68-70km-nél már rángatott a vas, de 40km alá semmiképp sem tud menni, mert ott már tolni kellene az autót. Szóval a kérdés, hogy le lehet ezt valahogy nullázni? Gábor Tankszint jeladó jele alapján, és az átlagfogyasztás alapján számolja. Vagy az átlagfogyid nem túl pontos, vagy a szintjeladó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Tankszint jeladó jele alapján, és az átlagfogyasztás alapján számolja. Vagy az átlagfogyid nem túl pontos, vagy a szintjeladó. :) Ha tankszint alapján ,akkor soha nem lesznek pontosak !!! ahol dolgozom ott üzemanyagtovábíto rendszerekkel is dogoznak (többek közt ), voltam ott 1,5 évet és láttam ezt azt, hát azóta nem bízom az üzemanyag szint jelzőkben :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ha tankszint alapján ,akkor soha nem lesznek pontosak !!! Senki sem mondta hogy nagyon pontosak :D Analóg rendszer, még a hőmérséklet is befolyásolja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Senki sem mondta hogy nagyon pontosak :D Analóg rendszer, még a hőmérséklet is befolyásolja :) Ergó? Marad, éljek vele így? Vmi mód, hogy pontosabb legyen? Nem probléma, csak a tudat... tudjátok hogy van ez?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ergó? Marad, éljek vele így? Vmi mód, hogy pontosabb legyen? Nem probléma, csak a tudat... tudjátok hogy van ez?! :) Nézd meg, hogy az átlagfogyasztást pontosan számolja-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ergó? Marad, éljek vele így? Vmi mód, hogy pontosabb legyen? Nem probléma, csak a tudat... tudjátok hogy van ez?! :) nemfeltétlen! vedd ki a szintjelzőt aztán "trabantos modszert pálca a tankba" AZ PONTOS :-D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 nemfeltétlen! vedd ki a szintjelzőt aztán "trabantos modszert pálca a tankba" AZ PONTOS :-D . Jah, csak előtte fúrjam át a csomagtartó lemezét... Mondjuk menetközben így is necces a mériccskélés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Nézd meg, hogy az átlagfogyasztást pontosan számolja-e. A pillanatnyi fogyasztás a kijelző alapján reális. A megtett km-ből visszaszámolva kijön az átlagfogyasztás. Tehát elvileg minden klappol... Olyan mint ha el lenne csúszva a nullája a hátralevő km számlálónak. Lehetséges ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Lehetséges ilyen? nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Tehát elvileg minden klappol... Olyan mint ha el lenne csúszva a nullája a hátralevő km számlálónak. Lehetséges ilyen? :D :D szerintem se! az abszolult nulla mindig az 1 elött van :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
libi Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Sziasztok! Tud valaki egy tempomatos index kapcsolót Omega dieselhez(2 vezetékes)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Sziasztok! Tud valaki egy tempomatos index kapcsolót Omega dieselhez(2 vezetékes)? aha VATERA !! ha jelenleg nincs felrakva kérdezz olyantól aki omegákat bont ( van jópár ) sok sikert Link to comment Megosztás: More sharing options...
libi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 aha VATERA !! ha jelenleg nincs felrakva kérdezz olyantól aki omegákat bont ( van jópár ) sok sikert Ezt teszem most.Hahó!Omega bontók! :) Kinek van Tempomatos kapcsolója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ha tudod a gyári számát, akkor keress rá a www.patacsi.hu oldalon a gm alkatrészek menüpont alatt, mert amit a Vaterán árulnak sztem kicsit drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Megnéztem a cikkszámokat, és elvileg nem ua a benzines és diesel kapcsoló. Nemtudom mi a különbség.Patacsinál Td-hez nem adott árat, de a benzineshez 9967 és 10587 forintot írt ki. A VAterán pedig 15-16e körül árulják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
libi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Megnéztem a cikkszámokat, és elvileg nem ua a benzines és diesel kapcsoló. Nemtudom mi a különbség.Patacsinál Td-hez nem adott árat, de a benzineshez 9967 és 10587 forintot írt ki. A VAterán pedig 15-16e körül árulják. Igen teljesen igazad van!A vaterás irreális! Az a különbség,hogy a dieselé 2 vezetékes,a benzinesé pedig 4! Én is ilyen áron hozattam,amit te leírtál,de az is 4 vezetékes volt,nekem meg diesel az Omegám. Aztán u.az a cég ígérte hogy hoz dieselét,dedecember óta nem sikerült nekik!!!Vissza is adták a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Ezt nem tudtam, miben tér el a benzines-diesel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 volt ma olaj+olajszűrő+levegőszűrő+benzinszűrő+pollenszűrő csere...mintha egy másik autó lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Rájöttem, hogy miért nem tudják ráprogramozni a távirányítót. Sztem: mert csak két táv lehet hozzárendelve az autóhoz, amik a két gyári kulcsot jelentik. Ha egyik beszarik, és egy másikat akarok hozzárendelni, akkor a két eredetit előbb törölni ell, és csak utánna lehet progizni. Kár, hogy erre két szervizben sem jöttek rá. De ezek után futok még egy kört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts