Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Én is úgy tippelem, hogy lehet külön a zárat cserélni és a kapcsoló rész marad az eredeti.

Ma kicseréltem az elektromos ac-t és a benyaszűrőt. Miután leszedtem a régi szűrőt, ara lettem figyelmes, hogy vmi zörög benne. Persze nem jöttem rá mi az, ezért szétvágtam. Majd besz@rtam mikor megláttam. A szürő rész elvált a háztól. Tehát az eredeti funkcióját egyáltalán nem töltötte be. A gáz, hogy megint ugy. szűrőt vettem, ami lehet megint atomjaira hullik.

Megosztás:

sziasztok!

tud valaki segíteni abban, hogy lehetne megcsináltatni az első üllésemet?

a gondom a következő:az első üllésnél nem lehet tovább állítani a háttámaszt, mert egy idő után nem feszít hanem átfordul.

otthon nem tudom mert nincs szerszámom türelmem és szaktudásom.

ezek kikerülésével várnám a tippet ,hogy kihez vihetném.

köszi a segítséget.

Hali!Ülestámla h-burkolata pattitós alul,felül akasztós,belső oldalon forgó burkolat alatt tüskére van akaszva.Ülést teljesen hátra kell tolni,szerelést ezzel kell kezdeni,pattot ki, burkolatot lehuzni és mindent látsz. :)

Megosztás:

Hali!Ülestámla h-burkolata pattitós alul,felül akasztós,belső oldalon forgó burkolat alatt tüskére van akaszva.Ülést teljesen hátra kell tolni,szerelést ezzel kell kezdeni,pattot ki, burkolatot lehuzni és mindent látsz. :)

Hali.

A gerinctámasz gombját , hogy szedem le? Köszi .

Üdv

Megosztás:

Sziasztok.

Kicsit új vagyok a témában,azaz az opelekben

Tanácsot szeretnék kérni.

A helyzet az hogy dieselt szeretnék venni és mindenki az 1,7-es isuzu motoros astrát javasolja,amivel nekem egy problémám van.... még pedig hogy az omega tetszik (amiről mindeki le akar beszélni)

Szeretnék személyes infókat,tapasztalatokat kérni,hogy mik a hibák mire figyeljek vásárlásnál,stb.........

2,5 Tdi,kézi váltós omegát akarok

köszi az infókat

Megosztás:

üdv !!

szerintetek a difibe ha kevesebb az olaj mint kellene,akkor az un. ( fémnemesítő ) adalékokkal lehet pótolni,vagy le kellene cserélni és frissel feltölteni.

és ha már itt trtunk, milyen olaj kell bele azon kívül ,hogy hajtómű olaj?

Jó minőségű hajtóműolajjal feltöltheted, sztem maradj a gyáriGM-nél. Azonban ha sperr difi van alatta, akkor kell olajadajék is.

Megosztás:

Jó minőségű hajtóműolajjal feltöltheted, sztem maradj a gyáriGM-nél. Azonban ha sperr difi van alatta, akkor kell olajadajék is.

:) sajnos nem sperr difi van alatta. 95-ös x20se blokhoz + caravan kasznihoz ,szerintem durva lenne :-) .

De köszi az infót

A gyári olaj számát nemtudod véletlenül?

Megosztás:

Sziasztok.

Kicsit új vagyok a témában,azaz az opelekben

Tanácsot szeretnék kérni.

A helyzet az hogy dieselt szeretnék venni és mindenki az 1,7-es isuzu motoros astrát javasolja,amivel nekem egy problémám van.... még pedig hogy az omega tetszik (amiről mindeki le akar beszélni)

Szeretnék személyes infókat,tapasztalatokat kérni,hogy mik a hibák mire figyeljek vásárlásnál,stb.........

2,5 Tdi,kézi váltós omegát akarok

köszi az infókat

hali!omiban nincs tdi,van visz bmw motoros tds.automata is tuti választás lehet,csak az emberek zöme(tiszt. a kivnek)

előitéletből óckodik tőle.Könyvet lehetne írni,mire figyelj használt verda vételkor.Hivjál inkább hozzáértő mukucsot magaddal.Amúgy is több kukker többet lát.

Megosztás:

Ez az Omega MV6 több sebből vérzik.

1. Mv6-ot nem csináltak fehérben

2. A lökösök alja nincs színrefújva

3. '97-ben széria volt az MV6-hoz a digitklíma.

4. Csak az első kát ablak elektronyos.

5. És amiért még V6 sem lehet, hogy nincs benne a kipörgésgátló kapcsolója.

Aki nem ért az Omihoz ezzel az autóval jól át lesz Bszva.

Megosztás:

Ez az Omega MV6 több sebből vérzik.

1. Mv6-ot nem csináltak fehérben

2. A lökösök alja nincs színrefújva

3. '97-ben széria volt az MV6-hoz a digitklíma.

4. Csak az első kát ablak elektronyos.

5. És amiért még V6 sem lehet, hogy nincs benne a kipörgésgátló kapcsolója.

Aki nem ért az Omihoz ezzel az autóval jól át lesz Bszva.

:-D hát akkor ez "KOMPAKT" mv6 minimal! :-D

Megosztás:

szerintetek a difibe ha kevesebb az olaj mint kellene,akkor az un. ( fémnemesítő ) adalékokkal lehet pótolni,vagy le kellene cserélni és frissel feltölteni.

és ha már itt trtunk, milyen olaj kell bele azon kívül ,hogy hajtómű olaj?

csakis olajjal tudsz pótolni (javasolt a teljes csere).

ugyanis a felületnemesítő adalék beépül, így az nem okoz szintnövekedést, csak amíg betöltöd.

Sperr difinél senkinek eszébe se jusson valamilyen súrlodáscsökkentő (felületnemesítő) adalékot beönteni

a difibe, mert akkor a sperr nem fog működni! :)

Megosztás:

csakis olajjal tudsz pótolni (javasolt a teljes csere).

ugyanis a felületnemesítő adalék beépül, így az nem okoz szintnövekedést, csak amíg betöltöd.

Szeva :-)

hol tudom leengedni a difiböl az olajat teljesen??

?!? az orránál fogva fellógatom a kocsit és a feltöltő nyiláson kifolyik??? :-D

vagy szét kell bontano a difit :) ??

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.