phishR Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 ...Az legalább nem szemetel, mint a cement :huh::D Be volt csomagolva nylon zsákba, tavaszra a párától egy tömb lett az egész. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 remélem egyszer nekem is lesz Omegám... :huh: Talán ha elkel a Vectra Egyébként nekem is tetszik a farolós autózós, érezni kell és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 remélem egyszer nekem is lesz Omegám... :huh: Legalább lesz mit szerelni...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Anno az A Omega 2000es 8 szelepes 115LE-s, c20ne típusú motorral futott. Ez a motor miben különbözik a B Omega 2000-es, 8szelepes, 115LE-s x20se típusú motorjától? A kérdés azért lenne érdekes, mert a tulajdonomban levő x20se vándorolna egy A Omiba, amiben c20ne motor volt. És ugye itt felmerül, hogy a dolognak lehet e technikai, illetve jogi akadálya (forgalmi, motorszám, stb...). Köszi, Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Asszem csak a blokkja maradt ugyanaz. Minden más változott. Motorszám miatt necces a dolog, mivel nem típusazonos. Átépítésit kell szerintem kérni rá, de ahhoz meg asszem nem kell semmi különös dolog, csak a motor származási papírja, mert ugyanannyi lóerős. Meg persze perkálni kell tizenezer forintot (illeték az átépítésire) + új forgalmi + új zk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Asszem csak a blokkja maradt ugyanaz. Minden más változott. Motorszám miatt necces a dolog, mivel nem típusazonos. Átépítésit kell szerintem kérni rá, de ahhoz meg asszem nem kell semmi különös dolog, csak a motor származási papírja, mert ugyanannyi lóerős. Meg persze perkálni kell tizenezer forintot (illeték az átépítésire) + új forgalmi + új zk :huh: Aha, tehát a blokk cserélhető? Mert az illetőnek csak a motor+a hengerfej kell, semmi más. Mondjuk ezen nincs motorszám, mert már lemállott, de sztem az övét lehet csatolni hozzá, mivel asszem plakettes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Aha, tehát a blokk cserélhető? Mert az illetőnek csak a motor+a hengerfej kell, semmi más. Mondjuk ezen nincs motorszám, mert már lemállott, de sztem az övét lehet csatolni hozzá, mivel asszem plakettes. Azért még jobban utána kéne járni ennek, mert csak ránézésre mondom, hogy ugyanaz a blokk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Azért még jobban utána kéne járni ennek, mert csak ránézésre mondom, hogy ugyanaz a blokk :huh: Ahha... Ránézésre nekem is stimmel... Elvi síkon csak a befecskendezés különbözhet, nem? Lehet hogy felfogatásban, vagy egyéb dolgokban is különbözik? Tudna vki segíteni ebben? Hogy végre megszabaduljak a mocitól... Ezen a lapon is említve vagyon, de csak apróságok... http://www.omega4ever.hu/c20ne.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A hengerfej, szívósor is biztosan különbözik. És ez már DIS gyújtásos, van benne vákumos AGR szelep, és más a légtömegmérője, ECU-ja is. A felfogatása ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A hengerfej, szívósor is biztosan különbözik. És ez már DIS gyújtásos, van benne vákumos AGR szelep, és más a légtömegmérője, ECU-ja is. A felfogatása ugyanaz. hengerfej különbözhet!? gyújtás, agr ok. Arra gondoltam, hogy a teljesen lecsupasztott blokkra rárakom a motorjáról a cuccokat (befecsk, gyújtás, generátor, egyéb csömböllék), és kész. Szitu az, hogy az ő mocija főtengely csapágyas lett, és kókler módon lett javítva, nem lett megköszörülve, sérült a persely, és a főtengely is. Így inkább motort cserél, mive szétszedni az eredetit, stbstb, hisz ez jóval többe fájna... Végülis logikus... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Hengerfej biztosan más (más a sűrítési arány is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A 192e km-t futott Omimba milyen olajat vegyek? Eddig 5W-30 volt benne, de gondolkozom a 10W-40-en, mert aránylag sokat futott a motor, és lehet hogy az 5W30 kicsit híg lenne neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 így van, 10W40. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Kipufogóból szerintetek Bosal-t érdemes venni 32ezerért vagy esetleg lenne valami más tippetek inkább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Lehet kapni lengyel szarokat is 10-ért (nekem is az van rajta) 2 év / 60000km-t az is bírja. :lol: Bosal meg mondjuk elmegy 32-ért 100000km-t :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Én is Bosal középső dobokat vettem rá. Az egyik már 3 éves, de még mindig hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Én is Bosal középső dobokat vettem rá. Az egyik már 3 éves, de még mindig hibátlan. Akkor megveszem azt énis :huh: Ugye a bosal dobnak nem lesz sportosabb hangja mint a gyárinak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szia! Meg kellene nézni a klimával kapcsolatos kapcsolót ill reléket(elvileg ha megy a klima mindentöl függetlenül"1"-es állásban megy a befúvóventilátor)Ez csak egy tipp.Lehet,hogy a kapcsolód haldoklik.Bár akkor a többi fokozat is vacakolna.DE az tuti,hogy ha megy a klima ha be kapcsolod a befúvatást ha nem 1-esen megy a ventilátor. Meglett a bibi... Kiderült hogy a klíma visszajelző led-je kiégett vagy nem megy és... :lol: Nem csoda hogy nem úgy ment a kocsi ahogy kéne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Tomi meg azt, hogy megvegye v.ki a Vekiét, aztán indul is hozzád! :huh: tényleg jól néz ki ez az omega, de Tomi vectrája is nagyon tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 tényleg jól néz ki ez az omega, de Tomi vectrája is nagyon tetszik :lol: na most légy okos :huh: Omi Vs. Veci Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Omi Vs. Veci Omi :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Omi :huh: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Én is Gabi véleményét osztom. Csais Omi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Hi én is azt mondom OMEGA !!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ha szabad velemenyt alkotnom: OMEGA!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts