jony23 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 kész a lámpacsere :huh: :lol: :D 40' alatt megvolt ,nagyon pöpec lett,már csak be kellene lőni ! ha ezt tudom már legelösször is ilyet vettem volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Üdv mindenki ! !!!!!!!!!!!!!!nincs valakinek egy működő omega kombi hátsó ablaktörlő motor kompletten lapát mélkül??????????????????? az enyém végkép beadta a kulcsot ,hiába takarítottam + zsiroztam újra ,meg sem nyekken! előre is közs JA! És B.U.É.K. MINDENKIKNEK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 udv jonny villany hatramegy? multimeterrel kimerted? ha van aram eljut az ablaktorlo motorba? omi-et meg nem szedtem szet de mas autoet mar igen abban a szenkefek voltak elkopva es megszorulva nem juttot el az aram a forgoreszhez. nem tudom az omie hany vezetek megy de talan direkt 12v -al ki kellenne probalni. ha eljut a kefekig az aram akkor talan szakadt a forgoresz az is kimerheto de NAGYON tökölös melo. ha jol lattam kb 80 km re lakunk egymastol nem tudom megerne-e eljonnod hozzam nekiallni kimeregetni az egesz motort mert ha az a rossz akkor sajnos csere. remelem valami otletet tudsz hasznalni Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 udv jonny villany hatramegy? multimeterrel kimerted? ha van aram eljut az ablaktorlo motorba? omi-et meg nem szedtem szet de mas autoet mar igen abban a szenkefek voltak elkopva es megszorulva nem juttot el az aram a forgoreszhez. nem tudom az omie hany vezetek megy de talan direkt 12v -al ki kellenne probalni. ha eljut a kefekig az aram akkor talan szakadt a forgoresz az is kimerheto de NAGYON tökölös melo. ha jol lattam kb 80 km re lakunk egymastol nem tudom megerne-e eljonnod hozzam nekiallni kimeregetni az egesz motort mert ha az a rossz akkor sajnos csere. remelem valami otletet tudsz hasznalni rátettem az akura de meg sem nyikkant ( mármint rákötöttem :-D ) viszont az omi caraván-nál a hátsó ablaktörlő motrot nem lehet szétszedni.sajtolásos módszerrel van megoldva a ház amibe a forgó rész van. úgyhogy csere :-( de köszi a felajánlást ,és majd lehet hogy élek is a lehetőséggel ha egyéb megoldhatatlannak látszó problémám lessz,és kell még egy fej aki ,méregmentes tiszta fejjel tud gondolkodni ! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi1.6i Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Sziasztok.Oltári problémám van.F Astrámba fél éve vettem Angel Eyes lámpákat.És mit vettem észre tegnap?A tompított izzó előtt egy pontban olvad a búra!(mindkettő)Azt hittem rosszul leszek!Pedig belevaló izzó van benne.(H1 55W Tungsram)Segítsetek!Vegyek bele 35wattost?Ha egyáltalán van ilyen.Mit tegyek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Sziasztok.Oltári problémám van.F Astrámba fél éve vettem Angel Eyes lámpákat.És mit vettem észre tegnap?A tompított izzó előtt egy pontban olvad a búra!(mindkettő)Azt hittem rosszul leszek!Pedig belevaló izzó van benne.(H1 55W Tungsram)Segítsetek!Vegyek bele 35wattost?Ha egyáltalán van ilyen.Mit tegyek??? Nem igazán az Omega topicba való de majd a modik átteszik a megfelelő helyre. Úgy látszik angel eyesből is van gyengébb minőség :huh: ezzel semmit nem lehet kezdeni. vissza a gyári lámpát és kész. Az NKH álláspontját nem ismerem az angel eyes-t tekintve de az utólagos xenon pl egyértelműen tilos, és elvehetik érte a forgalmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi1.6i Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Sziasztok.Oltári problémám van.F Astrámba fél éve vettem Angel Eyes lámpákat.És mit vettem észre tegnap?A tompított izzó előtt egy pontban olvad a búra!(mindkettő)Azt hittem rosszul leszek!Pedig belevaló izzó van benne.(H1 55W Tungsram)Segítsetek!Vegyek bele 35wattost?Ha egyáltalán van ilyen.Mit tegyek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Sztem csak akkor tilos, ha nincsenek meg a feltételek: -lámpamosó: én fogtam két trabi szélvédőmosó fúvókát és egy reki tartályt motorral. Egy relével oldottam meg, hogy csak felkapcsolt lámpánál spricceljen. - autómata lámpaállítás: bizonyítsák be, hogy nincs benne. Ha esetleg elkezdi egyik nyomkodni a seggét, és nem mozog a fénycsóva, rá lehet fogni, hogy mindig szétesik a lámpa belseje, ami sajnos igaz is. Mindenesetre nem hinném, hogy projektoros lámpába belekötnek, mert az nem vakít, mint a normál lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 A projectorosba utólagos xenon sokkal jobb mint a símába. Az tényleg nem vakít annyira. De a H4 helyére beszerelt xenon nagyon tud vakítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Nekem van egy kombi hátsó ablaktörlő mocim, amiben a motor biztos jó (forgórészt biztos lehet cserélni, meg a szénkeféket is). A szárán van csak letörve a menetes rész, amivel rögzítve van az egész. Ha kell, ingyen odaadom, csak el kell jönni érte (vagy lurdy talira). Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 25td Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Boldog új évet mindenkinek!Minnél kevesebb műszaki problémát és sok-sok gondtalan kilómétert.Ja igen még mindig segitséget kérnék,hogy hogyan lehetne a 25td-böl a BMW 143-lóerős változatát elérni. BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Boldog új évet mindenkinek!Minnél kevesebb műszaki problémát és sok-sok gondtalan kilómétert.Ja igen még mindig segitséget kérnék,hogy hogyan lehetne a 25td-böl a BMW 143-lóerős változatát elérni. BUÉK Ha köcc elé 143 lovat??? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 MINDENKINEK BOLDOG UJ ÉVET! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 25td Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Köszi szépen! :huh: De most komolyan nagyon valószinűtlen amit szeretnék? Amugy BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Sziasztok. Segítségeteket kérném. Nem tudna valaki nekem PÜben küldeni egy linket amiről letölthető az Omega B-hez kiadott szerelési könyv? Egyik havernak betörték az ablakát... Ellopták a táskáját. Már üveget tudott szerezni, csak az autószerelő nem ér rá foglalkozni vele... Úgynézki magának kell megoldania a problémát. De nem találtunk szerelési-t. Minden segítségnek nagyon örülnénk. Előre is köszi. Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 A szerelésiben nincs benne. Taéán a TIS-ben megtalálható. Melyik ablakot kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 A szerelésiben nincs benne. Taéán a TIS-ben megtalálható. Melyik ablakot kell cserélni? Jobb első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ajtókárpit leszed, külső tükör szintén. Az ajtó külső felén végigfutó gumikédert le kell szedni. Van egy határoló az ablakhosszabbik oldalán, amit imbuszkulcsal kell kicsavarni. Az ablak alsó felénél a csapadéklehúzógumit kiszedni. Az ablakemelő mechanikát nem kell lefúrni, mert ki lehet játszani belőle az üveget. Ha jól emlékszem ennyi az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Majd elfelejtettem: van egy csavar az ajtózáró gomb mögött is. A piros müanyagot kiscsavarhúzóval kell kipattintani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ajtókárpit leszed, külső tükör szintén. Az ajtó külső felén végigfutó gumikédert le kell szedni. Van egy határoló az ablakhosszabbik oldalán, amit imbuszkulcsal kell kicsavarni. Az ablak alsó felénél a csapadéklehúzógumit kiszedni. Az ablakemelő mechanikát nem kell lefúrni, mert ki lehet játszani belőle az üveget. Ha jól emlékszem ennyi az egész. Hát úgynézki a srác tudott szerezni ótószerelőt aki megcsinálja neki, szóval lényegében már tárgytalan. De ha esetleg lenne ilyen kézikönyv azt elfogadnánk. :lol: Köszi a helpet kori. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert nekem is írott formában van meg. De ha TIS-t tudsz szerezni az lényegében ua, csak program formában. Természetesen mindkettő warrez, így a fórumon is tilos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nekem ki kellett szedni az ablakemelő mechanikát is, mert nem lehet ki-beakasztani felszerelt állapotban a sínből. Sőt, a zárszerkezetet is kiszedtem, csak így jött ki könnyen az ablak. De a többi stimmt. :huh: Kb másfél órát érdemes legalább rászánni, türelemjáték mindenképpen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 A zárról tényleg megfeledkeztem, a mechanikában nem vagyok biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hello evribodri! Semmi extra, csak gondoltam elújságolom (hol máshol, mint itt) hogy ma 55 lityi gázt tankoltam, óra szerint pedig majd' 500km-t tettem meg az uccsó tankolás óta. Persze a 11 lityi túl szép lenne, mivel a gáz nem kapcsol be csak 40 fokos motornál, ezért ha 450km-rel számolok, akkor is kb 12l/100km jön ki. :huh: Ja, 2.5 V6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 udv mindenki. azt szeretnem megkerdezni az mv6 tulajoktol es mindenki mastol(a jeleseg leirasa:ahutovizem nem melegszik fel menet kozben max 90c fokig lakott teruleten kivul, varosban felmegy kb 92-95c fokig de ha megint gyorsabban megyek lehul 90c ala.)mamarmost ez igy termeszetes vagy termosztatom sz.rt be vagymi a mano?. esetleg mi az orvoslas modja.(imádság,ráolvasás,vudu pap keresés) mert sajnos JÓÓ autoszerelőt nehezebb találni. koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts