Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Üdv mindenki !

!!!!!!!!!!!!!!nincs valakinek egy működő omega kombi hátsó ablaktörlő motor kompletten lapát mélkül???????????????????

az enyém végkép beadta a kulcsot ,hiába takarítottam + zsiroztam újra ,meg sem nyekken!

előre is közs

JA! És B.U.É.K. MINDENKIKNEK

Megosztás:

udv jonny villany hatramegy? multimeterrel kimerted? ha van aram eljut az ablaktorlo motorba? omi-et meg nem szedtem szet de mas autoet mar igen abban a szenkefek voltak elkopva es megszorulva nem juttot el az aram a forgoreszhez. nem tudom az omie hany vezetek megy de talan direkt 12v -al ki kellenne probalni. ha eljut a kefekig az aram akkor talan szakadt a forgoresz az is kimerheto de NAGYON tökölös melo. ha jol lattam kb 80 km re lakunk egymastol nem tudom megerne-e eljonnod hozzam nekiallni kimeregetni az egesz motort mert ha az a rossz akkor sajnos csere. remelem valami otletet tudsz hasznalni

Megosztás:

udv jonny villany hatramegy? multimeterrel kimerted? ha van aram eljut az ablaktorlo motorba? omi-et meg nem szedtem szet de mas autoet mar igen abban a szenkefek voltak elkopva es megszorulva nem juttot el az aram a forgoreszhez. nem tudom az omie hany vezetek megy de talan direkt 12v -al ki kellenne probalni. ha eljut a kefekig az aram akkor talan szakadt a forgoresz az is kimerheto de NAGYON tökölös melo. ha jol lattam kb 80 km re lakunk egymastol nem tudom megerne-e eljonnod hozzam nekiallni kimeregetni az egesz motort mert ha az a rossz akkor sajnos csere. remelem valami otletet tudsz hasznalni

rátettem az akura de meg sem nyikkant ( mármint rákötöttem :-D )

viszont az omi caraván-nál a hátsó ablaktörlő motrot nem lehet szétszedni.sajtolásos módszerrel van megoldva a ház amibe a forgó rész van. úgyhogy csere :-(

de köszi a felajánlást ,és majd lehet hogy élek is a lehetőséggel ha egyéb megoldhatatlannak látszó problémám lessz,és kell még egy fej aki ,méregmentes tiszta fejjel tud gondolkodni ! :-)

Megosztás:

Sziasztok.Oltári problémám van.F Astrámba fél éve vettem Angel Eyes lámpákat.És mit vettem észre tegnap?A tompított izzó előtt egy pontban olvad a búra!(mindkettő)Azt hittem rosszul leszek!Pedig belevaló izzó van benne.(H1 55W Tungsram)Segítsetek!Vegyek bele 35wattost?Ha egyáltalán van ilyen.Mit tegyek???

Megosztás:

Sziasztok.Oltári problémám van.F Astrámba fél éve vettem Angel Eyes lámpákat.És mit vettem észre tegnap?A tompított izzó előtt egy pontban olvad a búra!(mindkettő)Azt hittem rosszul leszek!Pedig belevaló izzó van benne.(H1 55W Tungsram)Segítsetek!Vegyek bele 35wattost?Ha egyáltalán van ilyen.Mit tegyek???

Nem igazán az Omega topicba való de majd a modik átteszik a megfelelő helyre.

Úgy látszik angel eyesből is van gyengébb minőség :huh: ezzel semmit nem lehet kezdeni.

vissza a gyári lámpát és kész. Az NKH álláspontját nem ismerem az angel eyes-t tekintve de az utólagos xenon pl egyértelműen tilos, és elvehetik érte a forgalmit.

Megosztás:

Megosztás:

Sztem csak akkor tilos, ha nincsenek meg a feltételek: -lámpamosó: én fogtam két trabi szélvédőmosó fúvókát és egy reki tartályt motorral. Egy relével oldottam meg, hogy csak felkapcsolt lámpánál spricceljen.

- autómata lámpaállítás: bizonyítsák be, hogy nincs benne. Ha esetleg elkezdi egyik nyomkodni a seggét, és nem mozog a fénycsóva, rá lehet fogni, hogy mindig szétesik a lámpa belseje, ami sajnos igaz is.

Mindenesetre nem hinném, hogy projektoros lámpába belekötnek, mert az nem vakít, mint a normál lámpa.

Megosztás:

Nekem van egy kombi hátsó ablaktörlő mocim, amiben a motor biztos jó (forgórészt biztos lehet cserélni, meg

a szénkeféket is). A szárán van csak letörve a menetes rész, amivel rögzítve van az egész. Ha kell, ingyen

odaadom, csak el kell jönni érte (vagy lurdy talira).

Megosztás:

Sziasztok.

Segítségeteket kérném. Nem tudna valaki nekem PÜben küldeni egy linket amiről letölthető az Omega B-hez kiadott szerelési könyv? Egyik havernak betörték az ablakát... Ellopták a táskáját. Már üveget tudott szerezni, csak az autószerelő nem ér rá foglalkozni vele... Úgynézki magának kell megoldania a problémát. De nem találtunk szerelési-t.

Minden segítségnek nagyon örülnénk.

Előre is köszi.

Zsoltee

Megosztás:

Ajtókárpit leszed, külső tükör szintén. Az ajtó külső felén végigfutó gumikédert le kell szedni. Van egy határoló az ablakhosszabbik oldalán, amit imbuszkulcsal kell kicsavarni. Az ablak alsó felénél a csapadéklehúzógumit kiszedni. Az ablakemelő mechanikát nem kell lefúrni, mert ki lehet játszani belőle az üveget. Ha jól emlékszem ennyi az egész.

Megosztás:

Ajtókárpit leszed, külső tükör szintén. Az ajtó külső felén végigfutó gumikédert le kell szedni. Van egy határoló az ablakhosszabbik oldalán, amit imbuszkulcsal kell kicsavarni. Az ablak alsó felénél a csapadéklehúzógumit kiszedni. Az ablakemelő mechanikát nem kell lefúrni, mert ki lehet játszani belőle az üveget. Ha jól emlékszem ennyi az egész.

Hát úgynézki a srác tudott szerezni ótószerelőt aki megcsinálja neki, szóval lényegében már tárgytalan. De ha esetleg lenne ilyen kézikönyv azt elfogadnánk. :lol:

Köszi a helpet kori. :huh:

Megosztás:

Nekem ki kellett szedni az ablakemelő mechanikát is, mert nem lehet ki-beakasztani felszerelt állapotban a sínből.

Sőt, a zárszerkezetet is kiszedtem, csak így jött ki könnyen az ablak.

De a többi stimmt. :huh: Kb másfél órát érdemes legalább rászánni, türelemjáték mindenképpen :lol:

Megosztás:

Hello evribodri!

Semmi extra, csak gondoltam elújságolom (hol máshol, mint itt) hogy ma 55 lityi gázt tankoltam, óra szerint pedig majd' 500km-t tettem meg az uccsó tankolás óta. Persze a 11 lityi túl szép lenne, mivel a gáz nem kapcsol be csak 40 fokos motornál, ezért ha 450km-rel számolok, akkor is kb 12l/100km jön ki. :huh: Ja, 2.5 V6

Megosztás:

udv mindenki. azt szeretnem megkerdezni az mv6 tulajoktol es mindenki mastol(a jeleseg leirasa:ahutovizem nem melegszik fel menet kozben max 90c fokig lakott teruleten kivul, varosban felmegy kb 92-95c fokig de ha megint gyorsabban megyek lehul 90c ala.)mamarmost ez igy termeszetes vagy termosztatom sz.rt be vagymi a mano?. esetleg mi az orvoslas modja.(imádság,ráolvasás,vudu pap keresés) mert sajnos JÓÓ autoszerelőt nehezebb találni. koszi

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.