Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Köszi a bizti helyét és a segítséget, de kételkedek, hogy ilyen egyszerű lenne...

Jelenleg bukó állapotban van, és a két oldala között van kb fél centi magasságbeli különbség, nem hiszem, hogy kézi tekergetéssel ez helyrejönne, de legyen igazad, nekem az lenne a legjobb :(

Megosztás:

hali Drum

a szilentek nem egetverő árba vannak,de az összekötőröl nem tudok seemi konkrétat!

ha gondolod van itt a közelembe egy srác ( tuning boltja van ) egész türető áron hoz dolgokat omegákhoz,megkérdezhetem tőle mennyiért tud szerezni.

csak ird meg pontosan mi kellene mennyi és hogy gyári ,vagy utángyártott.

Megosztás:

hali Drum

a szilentek nem egetverő árba vannak,de az összekötőröl nem tudok seemi konkrétat!

ha gondolod van itt a közelembe egy srác ( tuning boltja van ) egész türető áron hoz dolgokat omegákhoz,megkérdezhetem tőle mennyiért tud szerezni.

csak ird meg pontosan mi kellene mennyi és hogy gyári ,vagy utángyártott.

Ez a két dolog mindenféleképpen kéne majd, de csak január fele.

Bolt neve jöhet, hátha épp egy viszonteladónk :(

Megosztás:

Hátha volt már valakinek tapasztalata:

Szélső összekötő illetve gyári szilentek mennyibe kerülnek?

Első lengőkarszilenteket 20-ért (4db) be is építették Pesterzsébeten a szilentblokk kft-nél.

Szerintem ők a legprofibbak a témában, jobb és tartósabb, mint a gyári.

Ha kormányösszekötőre gondolsz, 10 alatt van darabja kompletten a jobb minőségű

utángyártottból, kell segédkart is cserélni, ami asszem 8-9 körül van.

Megosztás:

Hi!

Van egy bontásból megmaradt B Omegám, 2,0 8V-s motorral. Ha esetleg valakinek kellene belőle vmi ... így télvízidején sajnos gyakori a kasztni sérülés...

Thx

Kombi? Hátulja sértetlen? Milyen színű? Kombi kaszni érdekelne, első ajtó felétől hátrafelé :(

Persze nem sürgős, csak tavasszal hoznám legelőbb, inkább érdeklődés szintjén ;)

Megosztás:

Kombi? Hátulja sértetlen? Milyen színű? Kombi kaszni érdekelne, első ajtó felétől hátrafelé :(

Persze nem sürgős, csak tavasszal hoznám legelőbb, inkább érdeklődés szintjén ;)

Sovesz, Sedan. :)

Egyébként a dsungelgrün árnyalatra hallgat.

Az eleje (jobb első negyed), bölcső, + a futómű hiányzik.

Donor volt a totálkáros másik Omimhoz.

Megosztás:

A kormányösszekötők 4-5e/db az utángyártott, de nekem a 245-ös gumikkal 15e km-enként cserélni kellett. A gyári kb 12e. A patacs.hu bontott termékek oldalon van egy rublika, ahol alkatrész szám alapján tudsz árakat nézni. Tehát már csak egy EPC kell.

Megosztás:

Öcsém ma elhozta az autóját szerelőtől (MV6), mert hengerfejtöm, kipuff sortöm, szelepfedéltöm, vezszíj, hosszbordás szíj csere volt. Mikor odavitte az olajfolyásokon kívül nem volt baja. Összerakták és nem indult. Immora gyanakodtak, de tanácsomra megnézték a motorhoz menő 3 nagy csatlakozót, amiből az egyik szét volt csúszva. Ezután beindult, de összevissza járt. A vezérlést ismét szétszedték, és az egyik hengersor kipiff veztengelyét fél fokkal odébbrakták, mert nem állt jól, de nem oldódott meg a probéla. Végső elkeseredésükben kiszedték az új gyertyákat(nem GM volt) és a régiekkel valamelyest javult a helyzet, de még mindig dadogott. Több napos gondolkodás és diagnoszitka után kiötlötték, hogy a fötengforsz jeladó is rossz. Azt is kicserélék és jó lett nagyjából. Mert kicsit nehezen veszi a fordulatot, és egyenletlen az alapjárata. Mindezt azért írtam le, mert ezeken mind keresztülmentem én is az autómma, és a mai napig nem tudja senki sem, miért nem veszi rendesen a fordulatot. Tehát amik itt le lettek írva, bátran kijelenthetjük, hogy típushiba.

Megosztás:

Üdv mindenki. remélem nem csinálok galibát de csak be szeretnék mutatkozni. egy ideje már olvasótok vagyok ami azt jelenti hogy "mindent" végigolvatam ami "b"omi. nem rég vagyok gazdája egy 10 éves mv6-nak.az autorol csak annyit: 3.0l automata fekete.rolam bar lehet hogy senkit sem erdekel:gyor-moson-sopron megye kozelebbrol a rábaközben lakom 42éves gipszkartonszerelo e.v.-kent tevekenykedem.koszonom az eddigi infokat es remelem en is fogok tudni majd segiteni.koszi es udv.(ha veletlenul ez itt nem szokas akkor elnezest)

Megosztás:

Szia. Üdv a fórumon. Vhol van is ilyen topic ahol bemutatkozunk egymásnak, de sztem itt is jó helyen lesz. Örülök, hogy van mégegy MV6 a körünkben.Ha bármi gondod van nyugodtan kérdezz. Lassan 6 éve van egy 94-es MV6-om. Elég sokmindenen keresztülmentünk már. Most AC csere lesz a következő, és ha az jó lesz akkor jön a következő problem. Remélem te eddig elkerülted a szívásokat.

Megosztás:

udv.eddig el de talan az elozo tulaj nem volt az atlagos magyar hasznalo,hogy addig hajtom amig megy.az elmult masfel evben kb 350k-t koltott szamlak alapjan az autora.kisseb hibakat leszamitva jol muxik.pl:bal hatso ablak nem megy,visszajelzo izzok nem jok,bc pixelhibas. de ezek majd meglesznek.de van egy kerdesem. van az autoban egy philips cd tar a comagtartoban vajon gyari lehet-e es milyen fejegyseg lehetett ami tudta kezelni metr a mostani car 400 nem.

koszi

Megosztás:

Hali!Mitgondoltok mitől kopoghat a verdám jobb első futója(lehetséges oka).Lengőkar szilenteket cseréltem.Vmelyikgömbfely vagy keresztstab szilent? :( köszi

Nekem is hasonló a probléma...

Okos ember válasza volt a kérdésemre, hogy toronyszilent, és/vagy toronycsapágy. Bár előbbi asszem inkább nyöszög, mint kopog.

Mindegy, csere lesz, mindkettőre. 8k HUF.

Gábor

Megosztás:

Szia!Toronycsapágy biszti hogy jó,cseréltem.Lengőkar szilentek tutin kivoltak ,nagyon hangos volt .Most csendes kopogást hallok.

Mielött kihasítjátok a gólyalábat,nézd meg tornyot tényleg rossz-e.Járó motornál forgasd ki a kereket,érintsed meg a rurót minél magasabban és forgassátok át a kereket másik oldalra koppanásig.Ha a rugó ropog-pattogva fordul a csapágy rágott,csere érett.Ha rugó nyugottan fordul akkor a csere pénz kidobás.Toronysziletet+cspágyat egyben cseréltem.E :( zt így illik.

Megosztás:

udv.eddig el de talan az elozo tulaj nem volt az atlagos magyar hasznalo,hogy addig hajtom amig megy.az elmult masfel evben kb 350k-t koltott szamlak alapjan az autora.kisseb hibakat leszamitva jol muxik.pl:bal hatso ablak nem megy,visszajelzo izzok nem jok,bc pixelhibas. de ezek majd meglesznek.de van egy kerdesem. van az autoban egy philips cd tar a comagtartoban vajon gyari lehet-e es milyen fejegyseg lehetett ami tudta kezelni metr a mostani car 400 nem.

koszi

Biztosan eredeti a Philips tár. SC804 (az első példányokban volt ez), majd a CCR600 és CCRT700 vezérel tárat. Utóbbi telefonnal egybeépített.

Megosztás:

üdv mindenki

a hétvégén a hideg és gondolom az utcai fogyatékos alkeszoknak köszönhetően ki kell cserélnem az első lámpatesteket.és pár kérdésre szeretnék választ.

mennyivel jobb a projektoros mint a normál ( tudjátok a bordázot plexi üveges )?a projektoros lámpa melyik fele használja a H7-es izzót?

Megosztás:

Gyári CDR500as fej ér valamit? :(

Karácsonyra megleptem magam egy Sony CDX-GT616U-al, meg egy Powerbass S-6C-el ;) Utóbbit igen érdekesen sikerült elhelyezni(bár nekem tetszik), szerencsére hangzásban viszont jó lett. majd rakok be képeket róla..

Boldog karácsonyt mindenkinek :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.