Drum Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Hát DRUM sajnálom,hogy nem sikerült ! De van egy-két ,elekrtoszaki a melóhelyemen ,majd még megkérdezem hátha tudnak valami okosságot mondani! Köszi de úgynézki hogy napokon belül lecserélem egy újabb riasztóra a jelenlegit aztán storno ez a távkapcs. Szerencsére a sok viszonteladó közt van akinek a főprofilja a riasztó beszerelés, igy ez olcsón meglesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Köszi de úgynézki hogy napokon belül lecserélem egy újabb riasztóra a jelenlegit aztán storno ez a távkapcs. Szerencsére a sok viszonteladó közt van akinek a főprofilja a riasztó beszerelés, igy ez olcsón meglesz :( Üdv! oks remélem az tökéletesebb lessz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 A hátsó ajtók manuális ablaktekerő karját hogy lehet leszedni? lehúzni nem nagyon sikerül, túl erősen meg nem merem ha nem igy kell :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 A hátsó ajtók manuális ablaktekerő karját hogy lehet leszedni? lehúzni nem nagyon sikerül, túl erősen meg nem merem ha nem igy kell :( egy masszív drótbol csinálj egy L alaku kampót, a tekerő kar felső részénél nyulj be vele úgy hogy a kampó feléd nézzen (a kart egy drótból készült rugó fogja a bordázott rúdhoz egy fordított U alak csak elnyujtva!) annak a tetejébe akasszad bele és húzd meg felfele. (és nézd meg hogy merre repül a rugó) :-D ! jobb ha zárt térben csinálod mert ott nem repülhet messze, utána csak le kell húznod a kart. én már egy csomószor csináltam! remélem érthetően írtam le (asszony azt mondta túbonyolítom ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 omega gyűrűnek hívják :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 omega gyűrűnek hívják :( :-) legyen ,de úgy repül mint egy ufó :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 egy kérésre szeretnék választ az én kombim gyárilag állítható hátsó futómüve van. (val szinü kontaktos mert nem állítja után önmagát) de haesetleg mégsem akkor agázt amit utántölt (legalább is ha jóltudom gázt tölt és nem olajat ) a telóba az hol van elrejtve? sehol nem találom?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Szerintem az nem automata, hanem pumpálni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Szerintem az nem automata, hanem pumpálni kell. :-D :-D NAGYVAGY ;-) és hol pumpáljak? a keréken kívül?:-) és akkor minek van alatta ( szintellenörző ) elektronika ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 :-D :-D NAGYVAGY ;-) és hol pumpáljak? a keréken kívül?:-) és akkor minek van alatta ( szintellenörző ) elektronika ?? Nincsenek szelepek a csomagtartó szönyege alatt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 :-D :-D NAGYVAGY ;-) és hol pumpáljak? a keréken kívül?:-) és akkor minek van alatta ( szintellenörző ) elektronika ?? Az astra caravan állítható hátsó futóművéből kiindulva szerintem a csomagtartó aljánál keresd a szelepeket, amit simán pumpával ill. kúton lehet felpumpálni :) Még nem hallottam gyári kompresszoros omegáról :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 egy masszív drótbol csinálj egy L alaku kampót, a tekerő kar felső részénél nyulj be vele úgy hogy a kampó feléd nézzen (a kart egy drótból készült rugó fogja a bordázott rúdhoz egy fordított U alak csak elnyujtva!) annak a tetejébe akasszad bele és húzd meg felfele. (és nézd meg hogy merre repül a rugó) :-D ! jobb ha zárt térben csinálod mert ott nem repülhet messze, utána csak le kell húznod a kart. én már egy csomószor csináltam! remélem érthetően írtam le (asszony azt mondta túbonyolítom ) Este nekiesek :( Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 köszönöm az ötleteket!!!!!!!!!!!!!!! tényleg allul van,de nem a csomitartónál hanem elöl,a jobb első kerék elötti térbena lökös alatt,egy minikompresszor! Drum remélem érthetően írtam le,de ha esetleg mégis elakadnál ,kérdezz még bátran ,ajtókárpit leszedésben verhetetlen vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nem a szekunderlevegő kompresszort találtad meg véletlenül? ;) Mert az is arrafelé szokott lenni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nem a szekunderlevegő kompresszort találtad meg véletlenül? ;) Mert az is arrafelé szokott lenni :( Háááát ugyan olyan cső jön ki a kompribol mint ami belemegy a telóba . de a szekunder levegő az mihez kell?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Háááát ugyan olyan cső jön ki a kompribol mint ami belemegy a telóba . de a szekunder levegő az mihez kell?? Hidegen levegőt fúj a kipufogóba, hogy védje a katalizátort a túl dús gáztól. :( Kb 2 centi vastag gumicső szokott belőle kijönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 de a szekunder levegő az mihez kell?? Hogy ne fulladjon meg a katalizátorod az elégetlen benyától a ami hidegindítás után csapódik le a katalizátorban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Hidegen levegőt fúj a kipufogóba, hogy védje a katalizátort a túl dús gáztól. ;) Kb 2 centi vastag gumicső szokott belőle kijönni. kösz mindenkinek a felvilágosítást. ezért imádom ezt a fórumot mindíg okosodik az ember :( ami kijön a kis izékábol az egy5-7 mm-es fekete műanyag cső.és ugyan olyan megy a legéscsillapítoba. Viszont átnéztem a kiput (leömlőtöl a dobig ). de csak a kat.szonda van becsatlakoztatva a kipuba. akkor hol megy bele a szekunder cső? akkor végülis mi lehet akkor?Ha a gyujtást adom rá akkor pár másodperc mulva dolgozik egy picit aztán elhalgat.és a könyv is azt írja hogy a magasság állítást úgy lehet ellenőrizni hogy,megméred a magasságot terheletlen állapotban ,aztán teszel a csomitartóba egy rakás gyereket jáccani :-) ,és gyujtás ráadása után 20 másodpec múlva autómatikusann vissza kell állnia eredeti magasságába! ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Az astra caravan állítható hátsó futóművéből kiindulva szerintem a csomagtartó aljánál keresd a szelepeket, amit simán pumpával ill. kúton lehet felpumpálni :) Még nem hallottam gyári kompresszoros omegáról :( ;) Pedig ha megnézed az omega szerelési könyvet ott le is írja hogy hogyan lehhet leellenőrizni a müködését . Ha gondolod beszkennelem a gépembe és átküldöm ,ha meg akarod ismerni a rendszert . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Viszont átnéztem a kiput (leömlőtöl a dobig ). de csak a kat.szonda van becsatlakoztatva a kipuba. akkor hol megy bele a szekunder cső? Közvetlenül a toroknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. autómatánál 2.5v6 hideg indításnál mennyi idő múlva kell ,hogy felváltson a váltó.nekem várni kell szerintem egy jó félpercet.melegen természetesen azonnal.ez így o.k.. a másik hogy az üllésemben eltört a derékállító vagy nem tudom hogy mi lett vele lényeg hogy nem lehet állítani egy idő után megszakad éa visszaugrik az eredeti állapotba.ezt hol és kivel lehetne megcsináltatni.én nem tudom nincs hely szerszám stb... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Sztem ha B omi és gyári a fütóműállítás, akkor annak autómatának kellene lennie mégpedig egy kis kompresszorral. Az A Ominál volt pumpálós megoldás. Ha rákeresel a Vaterán, ott árul is vki egy ilyen kompresszort. De sajnos nem tudom, hogy lehet ellenőrizni a működését. Ha hidegen jobban pörgeti a motort az normális, de kb 1-2 km után beáll normálisra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Akkor most már ezt is tudjuk :( Ha 5-7mm a cső átmérője, akkor az biztos nem a szekunderlevegő kompresszor. Egyébként a hengerfejnél nyomja be a levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
13NB Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Sziasztok! A tetőablak az omiban eddig is játszotta, hogy ha gondolt egyet, akkor emelt egy kicsit rajta bukó állapotba, hiába állt a tekerőgomb zárt állapotban. Tegnap is eljátszotta ezt, azonban nem a szokásos módon, mivel a hidegben valószínű befagyott a tetőablak és a mutatványát csak iszonyat kattogás mellett tudta megcsinálni. Mikor megálltam láttam, hogy az egyik oldalon valószínű kiakadt, és most kb fél centi különbség van a két oldala között... Járt már így valaki??? Ha igen, akkor javítható szétbontás(hogyan is kell, mekkora szívás) utáni újbóli összeszereléssel, vagy ez kuka és már keressem is bele a másik tetőablakot??? Tegnap este nem keresgéltem a sötétben, de vajon mivel van egy biztosítékon a tetőablak? Gondolom jót tenne neki, ha nem mozgatná ilyen állapotban oda-vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Hali.Napfénytető biztije magában van,felső sor 5. olvadója balról(20Amperos).Vissza lehet állítani kézzel alapba. El kapcs fölött fedlap,mögé dugva a lehetőség.Csavarhuzóval nyomd a hajtótengely közepét,forgasd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts