J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 új üvegszálas Önmetsző csavar csodákra képes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 nem lehet behúzatni ennyit, mert eltörik. Mindenképpen sliccelni kell a műanyagosnak, csak még nemtom bevállalja-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
satya Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Sziasztok! 95-ös Bmw motoros diesel omegám az elmúlt 1-2000 kméterben annyira elerőtlenedett, hogy valami borzasztó. 4.-5.be 3000 fölött egy kicsivel már leszabájoz vagy nem tudom mit csinál de nem engedi tovább huzatni. Ezáltal a végsebessége is lecsökkent 150-re. Egyesbe olyan gyenge, hogy szinte csak hintáztatva indul el. A "szaki" azt mondta kipufogó. vettem rá ujjat komplett de semmi ne változott. egy másik "szakiű" azt mondta, légtömegmérő a harmadik akihez elvittem azt mondta nincs benne légtömegmérő. :unsure: kezdem egy kicsit unni. ha netán valaki tapasztalt ilyet az omegáján vagy tudja mi lehet a gond akkor légyszi írjátok meg. De az is nagy segítség lenne, hogyha egy megbízható szerelőt ajánlotok aki nem cserélteti ki velem a fél autót és ha nem is azzal van a baj amit kicseréltünk akkor meg csak a vállát vonogatja. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Ezeknek két baja szokott leginkább lenni, amennyire hallom: adagoló és turbó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stesy Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Sziasztok! 95-ös Bmw motoros diesel omegám az elmúlt 1-2000 kméterben annyira elerőtlenedett, hogy valami borzasztó. 4.-5.be 3000 fölött egy kicsivel már leszabájoz vagy nem tudom mit csinál de nem engedi tovább huzatni. Ezáltal a végsebessége is lecsökkent 150-re. Egyesbe olyan gyenge, hogy szinte csak hintáztatva indul el. A "szaki" azt mondta kipufogó. vettem rá ujjat komplett de semmi ne változott. egy másik "szakiű" azt mondta, légtömegmérő a harmadik akihez elvittem azt mondta nincs benne légtömegmérő. :unsure: kezdem egy kicsit unni. ha netán valaki tapasztalt ilyet az omegáján vagy tudja mi lehet a gond akkor légyszi írjátok meg. De az is nagy segítség lenne, hogyha egy megbízható szerelőt ajánlotok aki nem cserélteti ki velem a fél autót és ha nem is azzal van a baj amit kicseréltünk akkor meg csak a vállát vonogatja. Előre is köszi! Sajnos en is ebben a cipoben jarok (2000-es 6 hengeres BMW 2,5TDS X25..) En mar tul vagyok a turbo vizsgalatan, az szinte gyari ertek. Most keresek egy adagolost es toletek is szivesen varok tanacsot diagnosztikara a fent emlitett autohoz. A turbos nagyon szakszeru es gyors volt, merem ajanlani. Dunakeszin AH Turbo, a googlen talaltam ra. 2000Ft kert a toltesmeresert . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Sztem Az omegaklubb indexes fórumába olvassatok bele, mert ott sokkal több diesel van mint itt, ráadásul páran most csináltatták az adagolójukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisni Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Sziasztok! Van nekem egy Omegám, de már nem szeretném, hogy legyen, mert a párom használta aki már nincsen nekem, ezért eladnám. Képeket meg lehet róla nézni az expressen http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...529,48,404.html 1995-ös kiadás, 2008. 09-ig van rajta vizsga. Nem nagyon szép viszont nagyon jó. Az emberem vigyázott, hogy ne tudjon rohadni, ezért foltos. Irányár: 580.000 Ft Várom a rengeteg érdeklődő hívását, Tel: 30 248 25 51 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zaza Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Sziasztok! A segítségeteket kérném ugyanis az omegám kulcsában kicseréltem az elemet és azóta nem müködik.Tudtok rá valami megoldást? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Sziasztok! A segítségeteket kérném ugyanis az omegám kulcsában kicseréltem az elemet és azóta nem müködik.Tudtok rá valami megoldást? Előre is köszi. Hát én először rámérnék az elemekre, majd a panelre is, hogy át van-e biztosan vezetve rá a fesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zaza Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Hát én először rámérnék az elemekre, majd a panelre is, hogy át van-e biztosan vezetve rá a fesz :unsure: Szia! A kulcson a led világít csak az ajtókat nem nyitja.Valahol a fórumban olvastam hogy ujra kell kódolni de hogy hogyan kell azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Nekem amikor be kellett tanítani, akkor asszem miközben a másik kulccsal ráadtam a gyújtást, ezzel kellett a belső tükör felé nyomkodni... asszem valahogy így csináltam, de már régen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
satya Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Sziasztok! A segítségeteket kérném ugyanis az omegám kulcsában kicseréltem az elemet és azóta nem müködik.Tudtok rá valami megoldást? Előre is köszi. Hali nekem úgy kellet, hogy beültem a kocsiba gyujtásra raktam és bezártam a riasztóval aztán kinyitottam és kész. vagy pedig bezárni és utánna gyujtásra rakni és kiriasztani.... valahogy igy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
satya Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Sajnos en is ebben a cipoben jarok (2000-es 6 hengeres BMW 2,5TDS X25..) En mar tul vagyok a turbo vizsgalatan, az szinte gyari ertek. Most keresek egy adagolost es toletek is szivesen varok tanacsot diagnosztikara a fent emlitett autohoz. A turbos nagyon szakszeru es gyors volt, merem ajanlani. Dunakeszin AH Turbo, a googlen talaltam ra. 2000Ft kert a toltesmeresert . Köszi a segítséget. én megfordítom azt hiszem a sorrendet . adagolósnál próbálkozok először,. Hátha..... én amúgy valami elektronikára gyanakodok. Ha netán megvan a megoldás akkor légyszi üzenj! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Hali nekem úgy kellet, hogy beültem a kocsiba gyujtásra raktam és bezártam a riasztóval aztán kinyitottam és kész. vagy pedig bezárni és utánna gyujtásra rakni és kiriasztani.... valahogy igy :wacko: Nekem is szarozik...vagy így csinálom, hogy beülök, bentről bezár majd kinyit. Vagy jobb oldalról müxik a távirányító érdekes módon... Lehet, hogy szétszedem a fenti panelt és megnézem, hogy mi a helyzet. A tetőablak is művel érdekes dolgokat. (WD40 csodákra képes... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stesy Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Sztem Az omegaklubb indexes fórumába olvassatok bele, mert ott sokkal több diesel van mint itt, ráadásul páran most csináltatták az adagolójukat. Bocs, de hol erem el az indexes omegaklubb forumot? Kosz, Stesy Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Bocs, de hol erem el az indexes omegaklubb forumot? Kosz, Stesy Például itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9059299 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stesy Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Például itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9059299 Koszonom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Esetleg érdemes megnézni a biztosítékokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Üdv! No, úgy néz ki, hogy ki kell cserélni a két hengersor közti (V6) olajhűt/fűtőt, vagy hőcserélőt vagy mi a neve. Tud valaki olcsó beszerzési helyet? A Csergő a legjobb? Köcce. Okta Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Hali! Volna egy kérdésem, lehet hogy rossz helyen kérdezem. Nekem egy 96-os omegám van 2.0 16v. Van a szívó torok oldalán a műszerfal felöl egy vákumcső ami levan vakítva egy csavarral. Már így vettem a helye megvan , / a gyertya kábeleknél a szellöző alatt/ de ha rádugom az alapjárat szörnyü , és le is áll. Mi lehet a baj? Amúgy ha levakitom vissza nincs baj jár mint az óra. De vissza akarom rakni biztos nem véletlen rakta oda a gyár. Segítséget köszönöm előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 a belső levegőkeringetés kapcsolásához kellene az a vákum, de ezek szerint neked ott valami bibi van, és azon keresztül falsot szív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Hali nekem úgy kellet, hogy beültem a kocsiba gyujtásra raktam és bezártam a riasztóval aztán kinyitottam és kész. vagy pedig bezárni és utánna gyujtásra rakni és kiriasztani.... valahogy igy :lol: Szia. Ráadod a gyujtás ,becsuksz minden ajtót és 20 mp-ig nyomod a bezárás gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Sziasztok! A segítségeteket kérném ugyanis az omegám kulcsában kicseréltem az elemet és azóta nem müködik.Tudtok rá valami megoldást? Előre is köszi. Szia . Igen . Beülsz becsukod az ajtokat , ráadod a gyujtást és 20 mp-ig nyomod a lezáró gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Hali! Volna egy kérdésem, lehet hogy rossz helyen kérdezem. Nekem egy 96-os omegám van 2.0 16v. Van a szívó torok oldalán a műszerfal felöl egy vákumcső ami levan vakítva egy csavarral. Már így vettem a helye megvan , / a gyertya kábeleknél a szellöző alatt/ de ha rádugom az alapjárat szörnyü , és le is áll. Mi lehet a baj? Amúgy ha levakitom vissza nincs baj jár mint az óra. De vissza akarom rakni biztos nem véletlen rakta oda a gyár. Segítséget köszönöm előre is. Nekem valami hasonló cső lóg a2.5 TD ben és nemis kapcsol át belső levegőre csak a kinti levegő jön befelé. nemis jelzi , ha benyomom a gombot! Lehet h ,ezenis lyukas valahol a rendszer?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toto Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Helló!Nekem van egy mv6-os omegám.Olyan gondok van vele,hogy menet közben kis fordulaton kihagy a motornem áll le csak rángat de gáz adásra megszűnik,meg váltás közben néha durrog is!Kicseréltem a szivósor tömitő gyűrűket is akkor egy kis időre megjavult de most ismét jelenkezik a probléma.Van esetleg vkinek ilyesmiről tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts