Omegatd Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Akkor tessék meghesszölni, hadd derüljön ki a gyíkja. Már kezdek kiváncsi lenni. (vajon miért nem sikerül eladniuk) Szerintem törött is lehetett. No meg valami sznob gazdája volt, ugyanis a tükrei is le vannak cserélve szürkére, meg az ajtókeret csíkja is krómosra van cserélve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Szerintem törött is lehetett. No meg valami sznob gazdája volt, ugyanis a tükrei is le vannak cserélve szürkére, meg az ajtókeret csíkja is krómosra van cserélve... Ez csak előítélet! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Ha lemegy az ára fél misi alá, akkor elgondolkodom rajta, hogy megvegyem és soros hathengeres szörnyet varázsoljak belőle. Annyi pénzért már nem lenne annyira érdekes, hogy mi van vele... :wink: Elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 TD ! Kérlek módosítsd a hozzászólásodat, nem legyen 3 képnél több egy irományban. Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Ez csak előítélet! :) :D :lol: :lol: Az, szerintem... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Ha lemegy az ára fél misi alá, akkor elgondolkodom rajta, hogy megvegyem és soros hathengeres szörnyet varázsoljak belőle. Annyi pénzért már nem lenne annyira érdekes, hogy mi van vele... :wink: Elvileg. Ha a futóműve, vagy a nyúlvány kapott, akkor balhés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 ...de javítható. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Minden javítható, de az már nem olyan... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Ha lemegy az ára fél misi alá, akkor elgondolkodom rajta, hogy megvegyem és soros hathengeres szörnyet varázsoljak belőle. Annyi pénzért már nem lenne annyira érdekes, hogy mi van vele... :wink: Elvileg. Ez bennem is megfogalmazódott... Persze csak elvileg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Szerintem törött is lehetett.... Magyarorszááágooonnn? Törött???? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Greg: :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Ó nagy Omegás Istenek!Szóval megnéztem a verdát, küsőre egyben van, a belseje sics lelakva, de egy kiadós takarítás ráférne.Nincs különösebb jel arra, hogy TK lett volna, vagy hogy komolyabban kapott volna.1995-ös a gép, 98'-ban került az országba, és itt a második tulajtól kérte vissza a bank.Azért ennyi az ára, mert bele került egy csomagba, és így több járgánnyal akarják értékesíteni.Ha március 20-ig nem viszi el senki a csomagot, akkor utána 750e. lesz a kikiáltási ára.Amúgy a mszv. és a zk. is márciusban jár le, és az első szélvédő repedt.Egy szép csíkban.beindítani nem tudtuk, mert a bankos humanoidok elvitték a kulcsát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Akkor lehet, hogy nem is lenne rossz vétel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Március 20.Amúgy állt mellette egy másik MV6 is, de hiába a 280e. km, meg az 1M-s vételár, valahogy senkinek se ajánlanám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Na, nem veszed meg? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Március 20.Amúgy állt mellette egy másik MV6 is, de hiába a 280e. km, meg az 1M-s vételár, valahogy senkinek se ajánlanám. Magamna se.Egy kissé gatya volt úgy belül, mint kívül.Rohadások, szar hézagok elöl-hátul, szóval nagyon gáz volt. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Március 20.Amúgy állt mellette egy másik MV6 is, de hiába a 280e. km, meg az 1M-s vételár, valahogy senkinek se ajánlanám. Hadd tippeljek! 8) Kiszívta a színét a nap? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Hát ennek ja. :) :D :lol: Meg még jól lelakta a belsejét is! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Sajnos nincsenek csodák. Ócsóé' csak szar Omegák vannak. A nagyobbik baj az, hogy általában drágá(bba)n is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Sajnos ez így van. Én megfogalmaztam már magamban párszor, hogy M.o-on autót nem veszek. Aztán mégis vettem. Kínlódom is vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Na én meg legutóbb direkt úgy mentem Omit vásárolni, hogy veszek egy elhanyagolt autót (csak kasztni gyanánt!) jó olcsón, hogy abból lehessen taliautót farigcsálni. (Miután szinte ugyanannyiba kerül felújítani, mint tuningolni.) Más kérdés, hogy sikerült egy olyat megvásárolnom, aminek a motorja és az automata váltója is menthető még (pedig jó előre bespájzoltam egy ugyanilyen motort és váltót...), továbbá a kasztnija is HIBÁTLAN! :wink: (A lakatosom el volt hűlve, hogy egy olyan Omegát vittem neki, ami itt-ott korrodál ugyan a szokásos helyeken, de mindenhol máshol ÉRINTETLEN és hibátlan a vas, egy kalapácsütés nyom nincs rajta sehol.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Én tegnap ránéztem a www.autotrader.co.uk honlapra, és találtam motorhibás B Omit 200 fontért. "Excellent" állípotút már 4-500 fonttól. Tudod mikor veszek én itt autót!!! Ugyanezt egy millióért? Még ha regadót kell fizetni, akkor is jobbat kapsz a pénzedért. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Szvsz regadóval csúnyán ráfizetés... :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Még 1 darabig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ezt hogy érted? Szerinted el fogják törölni?! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts