Okta Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Üdv! Új akksi kellene az autóba (2.5V6), a kezelési szépen felsorolja a 44, 55, 66 és asszem 85 Ah-át, de hogy melyk mely motorhoz kell, nem írja. Most 44-es van benne és ez tutira kevés neki. Ha a motorpalettából indulok ki, akkor 55-ös jó nekem, nem? (Gondolom: 2.0-44, 2.5-55, MV6-66 és TD-85) Köszi. (Ha valaki tud olcsó beszerzési helyet Bp.-en, ne tartsa magába!...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Nekem 2.0-ba is 66-os van gyárilag, ez függött pl a felszereltségtől. Az enyémben van légkondi. Ha a tiedben is, szerintem a 66 a minimum. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Múlt héten megvolt a kerékcsapágy csere hátul... azóta frankó. Nem szeretném ha ez is másfél év múlva elfosná magát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 autópálya+város 4 személlyel+csomaggal+ klímával+mindenféle elektromos fogyaztóval (hűtőtáska B) ) 150-190 es tempoval 9.8 lett a fogyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 szinte már termeli a benyát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Én gyári Opel akksit vettem bele 15e-ért 66 Ah-at. 3 év gari van hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Nekem 75 ös akksim van. A napokban vettem észre, hogy baromira melegednek a kábelek, mindkét sarunál. Főleg a testkábelek. Inditás után, klimával pár perc után megégette a kezem. Egy csepp vizzel kipróbáltam. sistergett rajta. Ez természetes? Amugy nem látszik a kábeleken semmi nyoma a melegedésnek. Ja, a sluszkulcs is felforrósodik menet közben. Az nem éget, de nagyon forró tud lenni mikor kiveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Köszi a válaszokat, 74-est vettem bele, a 85-ös meg a 100-as már nem férne bele. Holnap berakom, remélem, hogy jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Én gyári Opel akksit vettem bele 15e-ért 66 Ah-at. 3 év gari van hozzá. Az igen jó ár érte! Amúgy a vaterán is hírdetnek most egy 55-öst 10-ért, gyári GM vadi új. Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
13NB Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Kié lehet ez a gép? Na azt én sem tudom kié lehet a gép, akkor épp zárt volt a fórum, amikor anno februárban vagy márciusban megnéztem ezt a gépet. Ezért nem kérdeztem meg tőle, hogy ki is ő a fórumon. De állítólag volt már mindenféle opelje D kadett-től gsi kadetten és vectrán át ezen omi-ig. Akkor nekem azt mondta zafirát szeretne venni, azért kerül eladósorba a gép. Akkor még 1.290eFt volt az ára, és alkudozni se igen akart... Na a képeken egész szép... A xenon gyári d2s, arra most már nem emlékszem, hogy a lámpa hella vagy utángyártott volt... Viszont ami a képeken nem látszik: - a fólia csináld magad mozgalomban készült, otthon, sk :) Ennek megfelelően semmi műbizonylat, és hát az első ablakokon rendesen foszlott is fel, meg itt ott elég púpos/ráncos is volt:) - a sportkipufogó: ohne középdob és kat, a végén egy házi iszonyat durva kályhacsővel :omg: szerintem már túl hangos volt... viszont a garázsban ott volt a komplett gyári rendszer is... - a kasztni elég karcos volt, a jobb oldalán asszem... Szerinte egy polír csodákat tett volna vele... A próbaúton pedig megtapasztalhattam, hogy a gép megy rettenetesen, de elég gyanús, hogy ugyanolyan tiprást kap mindennap, mint a próbaúton, mert a srác elég gyakorlottnak tűnt a kacskaringós dimbes-dombos útszakaszon... :) Mindenesetre az én alföldhöz szokott lelkemnek kicsit sok volt az a próbaút... pl a csúcs az volt, amikor 90-100-al vágtunk le egy derékszögű kanyart a dombtetőn...Még szerencse, hogy semmi sem jött szemből B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nem rossz :) http://cgi.ebay.de/Opel-Omega-B-MV6-3-0-24...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Már a spoilerek is kissebb vagyonba kerülhettek, hát még a kompresszor. Sztem ennyiért bőven megéri, csak a regadó ne lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Elszakadt mindkét motortartó bak, és a váltótartó bak is. A motort már csak hajszál tartja a helyén, 4 centivel van előrébb. Szal lesz vele meló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Mi történt? Baleset, vagy direkt törés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Mi történt? Baleset, vagy direkt törés? bővebben Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Mi történt? Baleset, vagy direkt törés? Nem lett volna szívem direkthez, kaszkóm meg nincs is (kikezeltettem :) B) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 bővebben Nemsemmit bírt ki az Omi alváza.Egy ilyen B2500 nem éppen puha darab.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Nemsemmit bírt ki az Omi alváza.Egy ilyen B2500 nem éppen puha darab.... Igen, elég jól helytállt az omi :) Ahhoz képest főleg, hogy a B2500 a hátsó kerékkel szó szerint átment az autó elején... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Igen, elég jól helytállt az omi :) Ahhoz képest főleg, hogy a B2500 a hátsó kerékkel szó szerint átment az autó elején... :omg: b.zmegb.zmeg........ B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mega Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Sziasztok énis vetem egy 2.5TD omit digit automata kijelzőhibás féltem tőle mint a tüztöl de eddig kellemesen csalodtam nem olyan szarmint ahogy hirevan.Nem volt hibátlan kezdésnek hütőcsere korábi sérülés szakszerüsuszterolása jobbos támasztofültőrést vissza gányolták és a rázkodástol letört vizelfolyt de nemlet baja a gépnek.A váltoba lett egy olaj csere szürövel csodát tett.Az autom hidegen pőcre indult de melegen felkelet huzni a hiba vezérlánc/km arányos nyulása szivocsonk leugrott adagolon kb 3mm forgásirányal szembe ford és indul mint a doxa.Kérdésem lenne hogy mi a francért melegszik 160 km/h felett 100C kőrnyékére vagy fölé de azt nem hagyom inkább a tempot adom lejebb.A termo 80C uszos uj hütö most levetem a lököt léptékekel jobb a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 95ös omiban a hátsó elektromos roló motorját hogy lehet kivenni vagy meglazítani vagy bármit amivel mozgásra bírhatnám a rolót? nem engedi le sehogy, csak gombnyomásnál kattan egy halkat aztán ennyi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 A csomitartóban van 3 csavar , és a hátsó fejtámlák müa hüvelyét ki kell húzni, majd kalaptartó ki. Vszínű a mechanikában levő fogaskerekek mentek tönkre. Sztem körülményes javítani, bontva pedig elég ritka. Szét tudod szedni a tolókarokat és utánna kézzel tudod fel-le huzogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 A csomitartóban van 3 csavar , és a hátsó fejtámlák müa hüvelyét ki kell húzni, majd kalaptartó ki. Vszínű a mechanikában levő fogaskerekek mentek tönkre. Sztem körülményes javítani, bontva pedig elég ritka. Szét tudod szedni a tolókarokat és utánna kézzel tudod fel-le huzogatni. A tolókarokat szétlehet szedni anélkül hogy megbontanám az egész hátsó részt szinte? Oldalanként 1-1 csavart láttam a tartó végeinél de úgyláttam hogy azzal csak teljesen kiszedni lehetne, amit ha megoldható szeretnék elkerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Nem hinném, mert ha le is tudod szedni, akkor ott fog lógni és zörörgni. De ha van hangszóró gyárilag a kalaptartódban és kiszeded a kalaptartót vigyázz, mert a szélső csavarok pont a hangszórókat szántja végig. Sajnos tapasztalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts