Tiv. Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Jövö héten ez lesz, átnézik rendesen a Danubiában. A gyertya gyári GM. Kábeleket nemrég cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Emlékeztek, hogy Telonak az astra is sokat evett, aztán kiderült, hogy a kopogás érzékelő ki volt lazulva? ha jól emléxem. Lehet neked is onnan ered a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Attól függ legkevésbé a fogyasztás, ugyanis csak az előgyújtást szabályozza a kopogásszenzor. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 de rossz előgyújtás miatt gyengébb a hatásfok(talán), és ezáltal jobban kell taposni. nem? No meg a csörgés is rossz előgyújtásra utal. nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 az előgyújtási szöget egyébként csak nagy terhelésnél változtatja nagy mértékben, ekkor van szerepe a kopogásszenzornak is, így nem hinném hogy ennek nagy szerepe lenne egy látványos fogyinövekedésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ma megvolt a ződkártya is. Nem is kellett okosban csinálni, mert rátettük a gépre, és bőven a határon belül volt, mintha kétéves vas lenne. :mellow: Ez meglepett, meg a szerelőt is aki csinálta. :rolleyes: De most büszke vagyok az omimra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Gratula a zöldkártyához! Nem egyszerű a mostani rendszer. Az enyém nehezebben ment át, mer' sok volt a zoxigén (?) a kipufogóban. Megcsináltam a fekete pasztázást a szelepfedélnél, meglássuk meddig tart... Nem deformált a szelepfedél, nem deformált a hengerfej felső síkja, új tömítés volt, felújítottam a meneteket és mégis megadta magát. Franc se érti. Mondjuk a kipuff hővédő lemez enyhén szólva hiányos, csak még nem jöttem rá, hogy az EPC-ben felsorolt 6 fajtából melyik kell nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Gratula a zöldkártyához! Nem egyszerű a mostani rendszer. Az enyém nehezebben ment át, mer' sok volt a zoxigén (?) a kipufogóban. Jah, ezt szokja jelezni a gép, ha nem jól teszik be a szondát a kipuffba, vagy likas a rendszer. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Jah, ezt szokja jelezni a gép, ha nem jól teszik be a szondát a kipuffba, vagy likas a rendszer. :rolleyes: Jaa, azt hittem már valami más, igen, kicsit kifúj valahol... Szerk.: mindkét középső dob csere. Egész más hangja van, szerencsére nem hangos. Ha már ott voltam janóéknál, kapott egy oválvéget is az ótó. Valamelyik V6-os cartárs megtenné nekem azt a szívességet, hogy a jobb oldal felől belefényképez a motortérbe? A kipuff feletti hővédő lemez gyári helyzete rettentően érdekelne :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Egy hatalmas kérésem lenne az Omegatulajdonosokhoz. Június 30-án Nagykőrösön házasodik egyik majdnem rokonom, és szeretnék nekik egy szép esküvői autót. Én egy szedán Omegára gondoltam. Nagy segítség lenne, ha valakinek lenne egy ilyen autója amit arra a hétvégére el tudna hozni, a szombati napon egész nap furikázni kell, vírágdísztkap, és fotózáson is részt vesz az autó. A lagzin is maradnia kellene, a sofőr teljes ellátást kap. Vagy ha kényelmesebb akkor addig odaadom a Vectrat és addig cserélünk. MIndegy csak meg kellene oldani. Köszönettel: Végel Tamás (20/383-16-84) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Egy hatalmas kérésem lenne az Omegatulajdonosokhoz. Június 30-án Nagykőrösön házasodik egyik majdnem rokonom, és szeretnék nekik egy szép esküvői autót. Én egy szedán Omegára gondoltam. Nagy segítség lenne, ha valakinek lenne egy ilyen autója amit arra a hétvégére el tudna hozni, a szombati napon egész nap furikázni kell, vírágdísztkap, és fotózáson is részt vesz az autó. A lagzin is maradnia kellene, a sofőr teljes ellátást kap. Vagy ha kényelmesebb akkor addig odaadom a Vectrat és addig cserélünk. MIndegy csak meg kellene oldani. Köszönettel: Végel Tamás (20/383-16-84) Eléggé behatároltak a lehetőségek limo szempontjából. Kb 3 db van a klubban. Nekem meg kell várnom a szolgálatbeosztásom, és párommal is egyeztetnem kellene. De ha csak rajtam múlik, akkor ajánlkozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Adok érte egy Vectra-t addig igaz nem benzines, nem autómata és nem is 3000 de legalább digit klímás tempomatos :rolleyes: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 én ebben most sajnos nem tudok segíteni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Korai még kicsit, biztosat nem tudok ígérni. De ha más addig nem jön össze, megdumálhatjuk. :rolleyes: Mondjuk ez sem 3000-es. És zöld:) Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Na de most gondolkodok, mit kezdenék egy vektrával? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Na de most gondolkodok, mit kezdenék egy vektrával? :rolleyes: Vigyázol rá nagyon :unsure: Köszönöm a felajánlást, még beszélünk róla. Pü-ben küldjetek, telefonszámot légyszi és majd csörgök ha megvan a pontos időbeosztás. A házasulandók elkezdtek keresgélni valami más úton autót, meg kell várni a jövő hetet. Én Omegát szeretnék :D felvirágozzuk, fotózzuk, esetleg utána lehet avatar is :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Valamelyik V6-os cartárs megtenné nekem azt a szívességet, hogy a jobb oldal felől belefényképez a motortérbe? A kipuff feletti hővédő lemez gyári helyzete rettentően érdekelne ;) <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 <_< :rolleyes: kell még ? ha hazajön a kocsi csinálok képet de honnan nézve jobb oldal ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 kell még ? ha hazajön a kocsi csinálok képet de honnan nézve jobb oldal ? <_< Igen, megköszönném :rolleyes: A hűtőfolyadék tartály felől kellene ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Igen, megköszönném :rolleyes: A hűtőfolyadék tartály felől kellene ;) gyóvan felírom magamnak :D most hirtelen ezt találtam de nem segít <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Én hiába fényképezem, mert a gáz cuccaitól nem látszik semmi belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 gyóvan felírom magamnak ;) most hirtelen ezt találtam de nem segít :rolleyes: [kép] Nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Én hiába fényképezem, mert a gáz cuccaitól nem látszik semmi belőle. Ott volt több hely a gázszerelőknek <_< Azért köszönöm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Ott volt több hely a gázszerelőknek <_< Azért köszönöm :rolleyes: csináltam jó sok képet de sok nem látszik itt sem sztem...add meg a mailcímed és reggel átküldöm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 A ventilátorokhoz tartozó 4 bizti közül az egyik állandóan elolvad (szó szerint, még a müa rész is megolvad). Az a szívás, ha kimegy ez a bizti, akkor a 3 venti közül csak egy fog működni. Kimértem a ventik áramfelvételét. A jobb első 8,6 A a bal első 15,43A a hátsó 14A az első hűtési fokozatban 11,36A az áramfelvétel. A két első venti tök egyforma, az egyik mégis kétszer nagyobb áramot vesz fel mint a másik. A jobb első már volt szétszedve, és kipucolva, mert elég csapágyas hngot adott, de a bal első szépen fut. Azonban létezik, hogy bekoszolódik és ezálltal nő meg az áramfelvétele. Esetleg ha vkinek van kapcsolási rajza a hűtésről nézze meg legyenszives, hogy a K87 jelzésű zöld relét mi kapcsolja? Talán a légkondi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts