Tiv. Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Hmm. Kis édes. :blink: És mennyi lehetett a listaára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Omega V8.com Végülis lett belőle szériaautó? Kicsit amolyan hiszem ha látom érzésem van.Ez a moci nem éppen az európai piacra való, szal lesznek ott még Dieselek is, mire itt is bemutatkozik.De legalább tényleg úgy néz ki, mint egy Omega. De akkor miért kellett ráncfelvarrni a C Vectrát? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 De akkor miért kellett ráncfelvarrni a C Vectrát? :blink: Ez annál sokkal korábbi projekt, 1999 őszén Frankfurtban, majd 2000-ben Genfben mutatták be, és 2000 év végétől tervezték a sorozatgyártást, de azóta nem hallottam róla semmit, ezért kérdeztem hogy végülis lett-e belőle szériaautó, vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Kicsit amolyan hiszem ha látom érzésem van.Ez a moci nem éppen az európai piacra való, szal lesznek ott még Dieselek is, mire itt is bemutatkozik.De legalább tényleg úgy néz ki, mint egy Omega. De akkor miért kellett ráncfelvarrni a C Vectrát? :blink: A 70. Genfi Nemzetközi Autószalon - mint némi keresést követően kiderült - 2000be volt ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 opel16v írta egyszer,hogy tud egy jó szerelöt pécsett.de nem találom a tel számot.gabi meg tudnád mégegyszer adni,mert el kéne vinnem hozzá az omegat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Merkl Roland, tel: 20/3350278 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Köszi szépen. Holnap meg is látogatom, mert benzinnel eléggé szarakodik a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Lehet hogy csak egy injektorpucoló kúra kellene, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nem hinném, hogy az a baja.Hidegen indítás után nem szabad hozzáérni a gázhoz, mert utánna már nincs alapjárat, ha mégis hozzáérek, akkor kétezer felett kell tartani a fordulatot, mert különben leáll.És ezt mostanában már melegen is csinálja. Ráadásul elég egyenlőtlen az alapjáratom is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Most beszéltem a sráccal, és jövő héten viszem hozzá a vasat. De nagyon kiváncsi vagyok, mi baja és mibe fog nekem kerülni, mert az első futómüvet is meg kellene csináltatnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Az első futómű nálam is napirenden van. Szilentezésen már túlvagyok, most jön a kormányösszekötők és a segédkar cseréje, aztán egy futóműállítással le is zárom az első futómű renoválását. :) Talpasok hálisten teljesen passzentosak, azokat nem kellett cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nálam ami biztos csereérett az a két külső gömbcsukló, a jobb első lengőkar gumiszilentjei, és a teleszkópok is neccesek.De ez utóbbiaknak darabja 37e körül van.Nem olcsó mulatság.De ha muszáj nincs mit tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Szilenteket csak együtt cseréld a 4 darabot! Különben elég szar eredményt kapsz... A kormányösszekötőket is meg lehet kapni kompletten nem sokkal drágábban, mint a külső csuklókat, én így vettem meg (asszem 13-15 körül van a kettő együtt). Nézzétek meg a segédkart is, mert az szokott legsűrűbben elhalálozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 A segédirányírtókart már megcsináltattam. Esztergáltattam müa-ból egy betétet a gumirozott helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Hátha valaki számára érdekes lehet : http://cgi.ebay.de/Scheinwerfer-Lampe-Omeg...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 ez ilyen licit oldal? az a baj hogy a német nem igazán megy. viszont az ára ha 8-euro akkor elég baráta . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 ez ilyen licit oldal? az a baj hogy a német nem igazán megy. viszont az ára ha 8-euro akkor elég baráta . Igen. Nekem se :) Annyi kibogarászható - a http://szotar.sztaki.hu segítségével -, hogy ő egy, balos, új, gyári Hella lámpa, nem bontott, nincs rá gari. Jelenleg - 00:25 - 3,56 jurón áll, de azt most még nehéz megmondani hol lesz a vége. A "biztosított" szállítás Németországon belül 8,50 € Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyler Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Az a baj a lámpával, hogy csak németországon belülre szállítják. Legalábbis ezt külön jelzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 akkor tárgytalan az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Az a baj a lámpával, hogy csak németországon belülre szállítják. Legalábbis ezt külön jelzik. Elküldte volna ide is, mert más kapcsán érdeklődtem tőle és nem zárkózott el tőle. Ha valami érdekes, akkor érdemes rákérdezni, függetlenül attól, hog mit jelölt meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 B omi szedán hátsóajtóból az üvegeket mennyire macerás kiszedni? Fóliázás céljából. Manuális ablaktekerős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 az első elektromos üllések biztosítékja melyik lehet a táblán.azért kérdezem mert nem működik egyik oldali sem ,pedig nem volt vele semmi gond idáig.lehet hogy nem is biztosíték ,de én nem értek hozzá csak gondoltam hogy bizti lehet. köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 B omi szedán hátsóajtóból az üvegeket mennyire macerás kiszedni? Fóliázás céljából. Manuális ablaktekerős. -Le kell fúrogatni az ablakemelő szerkezet (óvatosan, le ne essen az üveg) 6 szegecsét. A karokat ki kell csúsztatni az üveg alsó sínéből, majd lefelé kijön a szerkezet, bár manőverezni kell vele. (Az üvegre végig vigyázni kell, le ne essen. 2-nél több kezűek előnyben :) ) - a szigetelő szegélyeket ki kell venni (külső és belső csíkokat, valamint az üveg hátsó élén a függőleges vezetősínen levőt) - 4 csavar tartja a függőleges vezetősínt (üveg hátsó éle felől), ezt ki kell venni. - az üveget ekkor fölfelé tudod kivenni, kicsit előre döntve. - a kis fix üveget az ott maradt gumicsík óvatos lefejtése után előre lehet kicsúsztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Köszi greg. És a szegecseket mivel potoljam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Köszi greg. És a szegecseket mivel potoljam? Nincsmit. Új szegecsekkel természetesen! Erre (ha nem "heavy duty" használatra kell) akár egy piaci párezer ft-os szegecshúzó is megfelel. Meg 12 db szegecs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts