Dark Angel Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 A hűtővíz a két keringető szivattyú meg a repedt hűtő miatt folyt. Az AGR szelep csöve miatt meg csattogott a motor, mintha kifújna a kipufogócsonknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Ha nekem ki kell vennem a mocit, egy ilyen mutatványhoz, az biztos hogy nem rakom vissza!!!!! Kap egy mezei x20xe -t. Az milyen mert én nem tudodk X20XE motorkódról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Ha nekem ki kell vennem a mocit, egy ilyen mutatványhoz, az biztos hogy nem rakom vissza!!!!! Kap egy mezei x20xe -t.meg lehet oldani, de akkor még a kalaptartót is lecserélheted, hogy minden rendesen működjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Dark: Így már vili. Gondoltam hogy valahogy így lehetett. Csak, nem volt világos. :lol: Omega Td: Na, most ezt lehet el kú...írtam. :lol: A "mezei" 2.0 16V -re gondoltam. Greg: :lol: ...what? Most az el.roló az gáz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 mostanában fáradt lehetsz... :lol: az leírásom se értetted, pedig tök egyértelmű. A Greg pedig arra gondolhatott, hogy ha más típusú motort szerelsz be az Omegába, akkor ki kell cserélned mindent, még akár a kalaptartót is, hogy működjön, mert szinte ennyire függnek egymástól a dolgok. Mellesleg a mezei 2.0 16V alatt mit értesz? C20XE, vagy X20XEV-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Pfu, ne is mond. A fárdságról csak annyit,hogy ismét este 8 után értem haza. (reggel 6 kor már a 10tonnás merdzsómon, sziszegtem a fékkel) Mostanában igen nagy a hajtás. :lol: Hát a motor csere nem hiszem hogy megvalósúlna. De biztos nagyon ki lennék, ha ki kellene szednem. És ha már kint van, akkor biztos elgondolkoznék rajta, hogy vissza rakjam-e?! :lol: Bár ahoz sem lenne energiám, (meg időm) hogy el kezdjem átmüteni a dolgokat (hütő,elektronika...stb.) És amúgy sem müködne tökéletesen. Mert ezek a dolgok sose müködnek úgy, mintha gyári lenne.!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Mert ezek a dolgok sose müködnek úgy, mintha gyári lenne.!!! Sajna néha a gyárból kijőve sem teljesítik eme alapvető szükségleteket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistike Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 :lol: Hello Srácok!! A Metabond.hu-n találtam egy "kütyüt". Valami ecotek CBXX a neve. Álítólag dinamikussab tőle az autó és a fogyit is csökkenti. Hallotatok már róla? Eesetleg tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 :lol: Hello Srácok!! A Metabond.hu-n találtam egy "kütyüt". Valami ecotek CBXX a neve. Álítólag dinamikussab tőle az autó és a fogyit is csökkenti. Hallotatok már róla? Eesetleg tapasztalatok? Én nem hiszek ezekben a dolgokban! Nem hiszem hogy külömb a "Prolong őrület" -nél. Az is egy nagy reklám! ( mellesleg a cégtulajt egy picit irigylem. Elnézve hogy milyen autóval jár. (sárga hummer) ) :lol: Amúgy érdemes megnézni mindenkinek, ezt a metabond dolgot. Igen érdekes szerkezet: :lol: www.metabond.hu /ecotek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 szerintem a metabond nem lehet rosz dolog igaz hogy még nem próbáltam de a kilencvenes évek elején amikor még nem nagyon voltak ilyen csodaszerek ill.akkor kezdtek el bejönni nekem az akkori barátnőm angliából hozott valami ilyesmit és a kispolskiba beletöltöttem egy filmréteget tett a motorra vagy mi,és az autó négy személlyel 110-nél mert annyit is ment ha akart nem evett többet 5 liternél.ez tutti.mindíg annyit evett. ennyit ezekről a csoda szerekről.ki kell próbálni és fel kell rakni a fórumra hogy mi a szitu . Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Tudtommal a Metabond pont nem olyan, mint a többi olcsó csoda, ami sima filmréteget von az alkatrészekre. A Metabond a fémmel kémiai reakcióba lép, ezért is drágább, viszont ér is valamit, de ezt sem utólag kell a kuka motorba önteni. Mellesleg csodák tényleg nincsenek, nem generálozzák meg az autót, nem lesz belőlük tuningpolák, főleg nem 200km után. Ez pont olyan mint a szemránckrém. Nem utólagos kezelésre való egyik sem, nem 1000 forintos generál a célja az adalékoknak. A tapasztalatokról pedig annyit, (mielőtt valaki ide kezdené írni őket) hogy már nagyon sok született, de nem ebben a topikban, hiszen ez nem kifejezetten omega téma. :lol: Keressétek meg, érdemes!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Érdemes különválasztani a két dolgot: - Metabond olajok és adalékok - ecotek "motortuning" Mert ez két különböző dolog, egyiknek a másikhoz semmi köze, csak egy forgalmazó árulja őket. Mindkettő szerepelt már sokat más topikokban, a Metabond és más olajokról pedig sokszáz hozzászólás született az F Astra topikon belüli olajos topikban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Kellemes karácsonyi ünnepeket, minden Omegásnak, Opelesnek meg bárkinek aki erre jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Sziasztok. Az természetes hogy az ABS hosszabb működés után kikapcsol? Értem ez alatt, hogy néhány másodperces működésnél minden ok. De ha hosszabban működik, 10 mp, vagy hosszabban, akkor kigyullad a hibajelző lámpája, és nincs ABS. Olyankor gyujtás le, ujraindit, és minden ok. Ujra működik rendesen, egy hosszabb pedálrázós fékezésig. Valami gond van vele, vagy ez igy természetes? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Szvsz ha kigyullad az ABS lámpája a műszerfalon, az semmiképp sem természetes. Nemtom hogy működik a B Omi ABS-e, de Calinál ilyet nem csinál. Szvsz nálad se kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Nem természetes. Error. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Én már szívtam eleget az omi abs-sel, de mindig meg lehetett csinálni, csak ki kellett szedni a helyéről. Le voltak ragadva a visszaeresztő szelepek és a villany motor annyira tele volt kosszal, hogy leragadt és nem pörgött. sztem Tiv te a vill motor tisztításával kezdd. De ehhez is ki kell szedned a szerkezetet. de szervízben tech2-vel le tudják tesztelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ma reggel elhagytam a jobb oldali küszöb-borítást az omiról. Szerencsére visszamenve megtaláltam egy körforgalomban, de kezdek aggódni, legközelebb mit hagyok el róla... :blink: (semmilyen fizikai befolyásban nem volt része, egyszerűen leesett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 (semmilyen fizikai befolyásban nem volt része, egyszerűen leesett)Hmm... Biztos??? Pl gravitáció??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Hmm... Biztos??? Pl gravitáció??? :blink: Vagy a fagy adott neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ma reggel elhagytam a jobb oldali küszöb-borítást az omiról. Szerencsére visszamenve megtaláltam egy körforgalomban, de kezdek aggódni, legközelebb mit hagyok el róla... :blink: (semmilyen fizikai befolyásban nem volt része, egyszerűen leesett) Könnyítés. Emlékezz csak hogy az Astrával mennyit szenvedtél néhány kilóért. :) Az Ominál már ez is könyebben megy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Vagy a fagy adott neki :blink: Az lehet, jó sok dzsuva volt alatta, csodálom hogy nem rohad még a küszöb... De azért nem törvényszerű, hogy ettől leessen... Kicsit csalódtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ma kapott új lengőkarszilenteket az eleje, cakkpakk mindenestül egy 20ast fizettem. :) Azóta nagyságrendekkel jobban vezethető az autó. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ezt én is tanusithatom. Én is kb egy hónapja cseréltem ki. Ég és föld a külömbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Az omegák mind hátsókerékhajtásúak? Úgyértem hogy az A és a B Omi is? Van köztük összkerekes? Ha nagyon hülyét kérdeztem volna akkor bocsi! Előre is köszi a választ! Üdv: Fecka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts