kori Elküldve Január15, 2015 Megoszt Elküldve Január15, 2015 Elvileg rá van írva a trafóra. De amúgy nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CombósChris Elküldve Január15, 2015 Megoszt Elküldve Január15, 2015 Elvileg rá van írva a trafóra. De amúgy nem tudom. Az a baj hogy nincs , ha rajta lenne akkor nem lenne gond . Csak van a 4 kivezetés és kész . Link to comment Megosztás: More sharing options...
tóny998 Elküldve Január22, 2015 Megoszt Elküldve Január22, 2015 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, kocsim 2002 omega B 3,2 , kérdésem az lenne kinek mi a vélemény, légzsák kapcsoló hibát jelez, de szerelő, illetve szerintem sincs benne kapcsoló, elméletileg autómatta. Még 1 kérdés, eső érzékelő az ablaktörlöhőz merre lehet? Tolató radar nem jelez, szerintetek hol keressem a hibát? És végül a legnagyobb, az autó szintszabályzós, és eggyik napról másikra, a Bal oldalát nem emeli fel. Kompresszor zug, de ferde marad a kocsi, és nem állítja a lámpákat.Valakinek valami őtlet? Halottam, hogy lehet 2 termosztát van a kocsiban, erről mi a véleményetek? Fütés gondom, hátra megy a meleg levegő, előre sehova.Ha valakinek vanvalamihez őtlete, azt megköszöném. Köszi Sziasztok Bocs a hibákért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január22, 2015 Megoszt Elküldve Január22, 2015 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, kocsim 2002 omega B 3,2 , kérdésem az lenne kinek mi a vélemény, légzsák kapcsoló hibát jelez, de szerelő, illetve szerintem sincs benne kapcsoló, elméletileg autómatta. Még 1 kérdés, eső érzékelő az ablaktörlöhőz merre lehet? Tolató radar nem jelez, szerintetek hol keressem a hibát? És végül a legnagyobb, az autó szintszabályzós, és eggyik napról másikra, a Bal oldalát nem emeli fel. Kompresszor zug, de ferde marad a kocsi, és nem állítja a lámpákat.Valakinek valami őtlet? Halottam, hogy lehet 2 termosztát van a kocsiban, erről mi a véleményetek? Fütés gondom, hátra megy a meleg levegő, előre sehova.Ha valakinek vanvalamihez őtlete, azt megköszöném. Köszi Sziasztok Bocs a hibákért Van! 1. Vedd elő a helyesírási szótárt és próbálj úgy kérdezni, hogy érthető legyen! 2. Minek vettél meg egy ilyen romot? 3. Ha már megvetted állapotfelmérés nélkül, legyen sok pénzed és vidd el hozzáértő szerelőhöz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
855tdi Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Üdvözlet Mindenkinek! Egy '96-os x25dt B Omegával kapcsolatban lenne kérdésem. Ebben a topikban feltehetem, vagy van Nálatok külön, "kérdezzhülyeséget" topik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Itt elég sok a hülyeség, belefér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
855tdi Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Jessz! Akkor helyben vagyok. A tünet a következő: Szívódízelt játszik a kicsike, azaz rohadtul nem akar menni. Gyönyörűen indul, mindegy milyen mínuszok vannak, nem füstöl se kéken, se fehéren, csak picit feketén, mint egy jó dízel. Mikor hideg van és esetleg nedves az idő, akkor random rángatással jelzi, hogy lenne benne erő, de sajnos nem kap erejére. Turbonyomás van. Elég kínszenvedés vele így közlekedni. Hiba kiolvasás volt, komolyabb hiba a szakaszos motorvezérlő belső hiba volt, de törlés után nem jött vissza. Egyidejűleg a termosztát is megmakkant benne, az holnap cserélve lesz. Esetleg ötlet, hogy mitől lehet a teljesítmény vesztés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Jessz! Akkor helyben vagyok. A tünet a következő: Szívódízelt játszik a kicsike, azaz rohadtul nem akar menni. Gyönyörűen indul, mindegy milyen mínuszok vannak, nem füstöl se kéken, se fehéren, csak picit feketén, mint egy jó dízel. Mikor hideg van és esetleg nedves az idő, akkor random rángatással jelzi, hogy lenne benne erő, de sajnos nem kap erejére. Turbonyomás van. Elég kínszenvedés vele így közlekedni. Hiba kiolvasás volt, komolyabb hiba a szakaszos motorvezérlő belső hiba volt, de törlés után nem jött vissza. Egyidejűleg a termosztát is megmakkant benne, az holnap cserélve lesz. Esetleg ötlet, hogy mitől lehet a teljesítmény vesztés? Azt honnan veszed, hogy van turbónyomás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DokyBoy Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 (edited) Sziasztok! Hetek óta szemezek egy opel tipussal és a véleményeteket szeretném kérni! Erről a tipusról lenne szó. (Opel Astra G 2.2 DTI ) Mennyire megbízható, meg vele kapcsolatos dolgok. Tudomásom szerint ez az Opel isuzu motoros. Köszönöm válaszotokat. Módosítva Január24, 2015 : DokyBoy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zxlacee Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 Sziasztok! Hetek óta szemezek egy opel tipussal és a véleményeteket szeretném kérni! Erről a tipusról lenne szó. (Opel Astra G 2.2 DTI ) Mennyire megbízható, meg vele kapcsolatos dolgok. Tudomásom szerint ez az Opel isuzu motoros. Köszönöm válaszotokat. Hali! Van erre egy külön fórum. Tedd fel inkább a kérdésed ott. :) http://www.opelforum.hu/topic/150-astra-g-t-vennek-erdeklodoek-tanacsot-kerek/ Szerintem azt a motort az Opel gyártotta. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
855tdi Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 (edited) Azt honnan veszed, hogy van turbónyomás? Én sehonnan (nem értek hozzá és egyébként is a Volvokat ismerem csak), autóvillamosságisnál volt egyéb gonddal és Ő állítja azt. Azt gondolod, hogy turbo gond lehet? Módosítva Január25, 2015 : 855tdi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Én sehonnan (nem értek hozzá és egyébként is a Volvokat ismerem csak), autóvillamosságisnál volt egyéb gonddal és Ő állítja azt. Azt gondolod, hogy turbo gond lehet? Nem jellemzően turbó hiba, de előfordulhat. Viszont a szerelőidet cseréld le hozzáértőkre. Én 3 okra gyanakodnék: 1. Gázolajszűrő, viszonylag egyszerű és olcsó, 2. EGR szelep, le kell falazni az olcsóbb, tisztítani drágább, cserélni még drágább, 3. HDK fej cseréje, na ez rendesen zsebbenyúlós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
855tdi Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 (edited) Nem jellemzően turbó hiba, de előfordulhat. Viszont a szerelőidet cseréld le hozzáértőkre. Én 3 okra gyanakodnék: 1. Gázolajszűrő, viszonylag egyszerű és olcsó, 2. EGR szelep, le kell falazni az olcsóbb, tisztítani drágább, cserélni még drágább, 3. HDK fej cseréje, na ez rendesen zsebbenyúlós... Autóvillamosághoz ért a srác nagyon, viszont tippelni, ezek szerint nem tud :D Gázolajszűrőre rápróbálok, EGR le van falazva :S HDK-t nagyon nem szeretném, mert eladásra menne az autó... Másfajta kérdés. Gyári, elektromos, plüss Recaro ülések vannak benne. Ér az valamit külön: Módosítva Január25, 2015 : 855tdi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Autóvillamosághoz ért a srác nagyon, viszont tippelni, ezek szerint nem tud :D Gázolajszűrőre rápróbálok, EGR le van falazva :S HDK-t nagyon nem szeretném, mert eladásra menne az autó... Másfajta kérdés. Gyári, elektromos, plüss Recaro ülések vannak benne. Ér az valamit külön: Mindegyik Omegában Recaro van. Neked max sportülésed lehet. Nálam értékcsökkentő tényező, mert szar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, kocsim 2002 omega B 3,2 , kérdésem az lenne kinek mi a vélemény, légzsák kapcsoló hibát jelez, de szerelő, illetve szerintem sincs benne kapcsoló, elméletileg autómatta. Még 1 kérdés, eső érzékelő az ablaktörlöhőz merre lehet? Tolató radar nem jelez, szerintetek hol keressem a hibát? És végül a legnagyobb, az autó szintszabályzós, és eggyik napról másikra, a Bal oldalát nem emeli fel. Kompresszor zug, de ferde marad a kocsi, és nem állítja a lámpákat.Valakinek valami őtlet? Halottam, hogy lehet 2 termosztát van a kocsiban, erről mi a véleményetek? Fütés gondom, hátra megy a meleg levegő, előre sehova.Ha valakinek vanvalamihez őtlete, azt megköszöném. Köszi Sziasztok Bocs a hibákért Sztem sincs semmilyen kapcsoló a légzsákrendszerben. Legtöbbször az oldallégzsá csatija szórakozik, amire hibát dob. Esőérzékelőa belső tükör felfogatása alatt van. Sztem kidurrant a lengéscsillapító szintszabályzó része. Zsebbenyúlós lesz. Előtte sem állította a lámpákat, és a fedélzeti nem dobta hibának a lámpa magasság szabályozást, akkor a lámpa belseje van széttörve. Nincs két termosztát. Nézd meg, hogy működik-e az összes állítómotor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisliszi Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, vettem egy 1998 Omega B 2.0 16V automata "kis" autót :) nem nagyon értek az opelekhez ezért kérném a Ti segitségeteket. Mire kell oda figyelni ennél a tipusnál ? Milyen a szervizelése? Alkatrész ellátás? Illetve elektronika? Lenne egy olyan kérdésem hogy a computer alatt mi az a vissza jelző? (tegnap még nem jelent meg,ma márigen) csatolom a linket.http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=93810947584_8931883740450.jpg Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy a computer alatt mi az a vissza jelző? (tegnap még nem jelent meg,ma márigen) csatolom a linket.http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=93810947584_8931883740450.jpg Köszönöm a válaszokat. Azt jelzi, hogy ne vedd meg!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisliszi Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 De már megvettem! Ezért kérdezem. Segítsetek kérlek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zxlacee Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 De már megvettem! Ezért kérdezem. Segítsetek kérlek. Automata váltó hiba miatt világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisliszi Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 A váltó pedig szépen teszi a dolgát, szépen vált! Egy kis bibit vettem észre, sport fokozatnál a 4.ket nehezebben veszi a fordulat tílt, picit visszább veszem a gázt és utána bevált, utána megy megint szépen. Ilyenkor ebben az esetbe mit kell megnézetnem a váltón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zxlacee Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 A váltó pedig szépen teszi a dolgát, szépen vált! Egy kis bibit vettem észre, sport fokozatnál a 4.ket nehezebben veszi a fordulat tílt, picit visszább veszem a gázt és utána bevált, utána megy megint szépen. Ilyenkor ebben az esetbe mit kell megnézetnem a váltón? Ki kellene olvastatni a hibát. Pl Opcommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisliszi Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Ezt hol tudnám megnézetni? És milyen költséget vón maga után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Ezt hol tudnám megnézetni? És milyen költséget vón maga után? Ez lesz a legkisebb költséged, a kiolvasás. A többi több százezredben lesz majd. Hogyan lehet egy kocsit megvenni állapot felmérés nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisliszi Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Elkapkodtam! De amúgy csak gyújtáson világít utána elalszik a figyelmeztető lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zxlacee Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Igen, így van sajnos. Opel szervizben is kiolvassák pár ezer ft-ért. Vagy vehetsz is egy kínai műszert 10e körül. De egyik sem fogja megjavítani a váltót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts