Márkos Zoltán Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 a bowdenes történet engem is érdekel, m már csak 2emberes a nyitás, annyira megnyúlt a madzag. Elkezdtem a szétszedést, de már a kiakasztásnál megakadtam, m amilyen nőgyógyászati ujjtechnika szükséges hozzá, nem voltam bizt abban, hogy sikerül majd visszaakasztanom egy esetleges sikeres bowdenrövidítés után. Ha a grillt sikerül egyébként kiműteni, akkor a zárhídban alulról nehezen hozzá lehet férni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thunderace Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 Sziasztok. Adagoló problémával küszködök :( Pontosabban cserélni ,vagy javítani kellene. De eléggé horror árakat emlegetnek.Valakinek tapasztalatok adagolóval kapcsolatban? Adagoló szerelő? Bontott adagoló? Felújított? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 Sziasztok. Adagoló problémával küszködök :( Pontosabban cserélni ,vagy javítani kellene. De eléggé horror árakat emlegetnek.Valakinek tapasztalatok adagolóval kapcsolatban? Adagoló szerelő? Bontott adagoló? Felújított? A dízel már csak ilyen zsebbe nyúlós, azért eszik kevesebbet, és néha, néhol még olcsóbb a gázolaj is, hogy aztán a megspórolt dolgokat rá költsd... Bontott lehet most jó, aztán 2 hónap múlva?... Ki tudja, felújítottat csak garival vegyél! Adagolós van dögivel, de hogy melyik jó - nos csalódtam én már az adagolószerelőmben is anno... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thunderace Elküldve Május9, 2014 Megoszt Elküldve Május9, 2014 Bontott árútól én is tartok... De duplán sem szeretném kifizetni.Kaptam volna inkább defektet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Bontott árútól én is tartok... De duplán sem szeretném kifizetni.Kaptam volna inkább defektet <_< Pedig a bontott áru jó. De egyél csak csirkét tollasan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thunderace Elküldve Május12, 2014 Megoszt Elküldve Május12, 2014 Akkor meghagyom neked a bontottat. Amúgy meg ha kell, még akár madarat is egészben ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május12, 2014 Megoszt Elküldve Május12, 2014 Akkor meghagyom neked a bontottat. Amúgy meg ha kell, még akár madarat is egészben ..... Nem veszed észre, hogy te vagy a madár, aki megvesz egy adagolóhibás vasat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thunderace Elküldve Május12, 2014 Megoszt Elküldve Május12, 2014 Betalált jólvan.. :) Az fel sem merült a gyógyegér fejedben ,hogy már nálam lett adagolóhibás ? :D Bár nem mintha büszke lennék rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május12, 2014 Megoszt Elküldve Május12, 2014 Betalált jólvan.. :) Az fel sem merült a gyógyegér fejedben ,hogy már nálam lett adagolóhibás ? :D Bár nem mintha büszke lennék rá... Neked kerül sok pénzedbe. Gyógyegerezhetsz, de attól még neked fog fájni, nem nekem. Én csak jókat röhögök az ilyeneken... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 Kérném mellőzni a személyeskedést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thunderace Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 Éppen azon lennék ,hogy mégse kerüljön olyan sokba. Úgyhogy ha valakinek van még használható ötlete eme vicces problémához,azt szívesen olvasom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 Na! Mit találtam a képtárban:)? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 De pöpec volt még itt a vas! Fót 2003, vagy 2004... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Tegnap végre kicseréltem a hátsó futómű segédkeretének függőleges nagy szilentjeit. Mindkettőn a gumi már félig elvállt a fém háztól, a balosban pedig a szilent közepében levő alu öntvény betét, amivel a hosszú csavar fogja a keretet a kasznihoz, le volt törve egy darab. A javulás érezhető és hallható, mert eddig erősebben vett kanyarban mindig koppant egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Ja és az önindító behúzótekercsét is cserélem kellett, mert már sokszor indítózás közben elengedett. Szerencsére az önindító leszerelése nélkül ki lehetett cserélni. Ugyanis V6-nál, az önindító kiszereléséhez, ki kell venni a jobb oldali motortartó bakot a konzoljával együtt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 De pöpec volt még itt a vas! Fót 2003, vagy 2004... 2003. Egérrel "katt" a képre. Tényleg szinte gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 2003. Egérrel "katt" a képre. Tényleg szinte gyári. 11 éve, nem semmi. De találtam csajozós képet ISS róla! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sammydoc Elküldve Június7, 2014 Megoszt Elküldve Június7, 2014 Sziasztok! Van egy kis (talán nem is kicsi) problémám. Megsült az egyik vezérszíj feszítő csapágyam az (X25XE) és kicsit ledarálta a szíjat, a vezérlés pedig elment. Nem rég, kb. két éve lett cserélve a vezérlés, így nem is értem a dolgot. Na mindegy is. A kérdésem annyi lenne hozzátok, hogy a dugó összeér-e a szelepekkel, ha elmegy a vezérlés. Eddig senki nem tudott választ adni. Van egy donor X30XE hozzá, aminek a hengerfejét át tudnám rakni, de azt sem tudom, hogy teljesen passzol-e. Nagyon nem szeretném levenni a kukapokat, de, ha muszáj, akkor nem kérdéses a dolog. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sammydoc Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Kérdésem okafogyottá vált. Szétszedtem és sajna igen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Igen, összeér :( Dobd be az x30xe-t kompletten ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Június10, 2014 Megoszt Elküldve Június10, 2014 Sziasztok! Nekem G Astrám van, de bátyám éppen egy Omega B-t szervizel. Nem autószerelő, de ügyes és megszokta oldani a dolgokat De most viszont akadt egy olyan problémája, hogy a klimakompresszort kellene kicserélnie, de nem tudja mennyire és hogyan érdemes megbontania, hogy ki tudja cserélni. Tudnátok ebben egy rövidke leírással segíteni? Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Sziasztok! Nekem G Astrám van, de bátyám éppen egy Omega B-t szervizel. Nem autószerelő, de ügyes és megszokta oldani a dolgokat De most viszont akadt egy olyan problémája, hogy a klimakompresszort kellene kicserélnie, de nem tudja mennyire és hogyan érdemes megbontania, hogy ki tudja cserélni. Tudnátok ebben egy rövidke leírással segíteni? Előre is köszönöm a segítséget! Milyen motor van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robesz86 Elküldve Június13, 2014 Megoszt Elküldve Június13, 2014 Sziasztok egy hozzáértő ember segítségét kérném, van egy B-s vectrám x20xev-s motoral és sajna a motor cserére szorul, néztem is egy másikat bele ugyanezzel a motorkóddal, csak az egy omegában van és nem is úgy áll ahogy a vectrában. Attól még beletudom tenni? Vagy más a felfogatása? Előre is Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június14, 2014 Megoszt Elküldve Június14, 2014 Én passzolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sammydoc Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 Az a baj, hogy az X30XE-t alkatrésznek vettem. Valamelyik okos már előttem belenyúlt a mociba, kivett valamit és a koporsót nem rakta vissza rendesen a helyére, be is ázott, így a blokk kuka lett, mert tiszta rozsda volt két köcsög. Mindegy, majd csinálok egy asztalt belőle! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts