kicsijosh Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 sziasztok.uj vagyok az oldalon.segitseget szeretnék kérni. donort keresek egy 2.5.td omega b caravant 94-98as évjáratok érdekelnek manuális klímás.ha esetleg valakinek van ne hallgassa el.illetve hol nézelődjek? külföldről behozni tipp hogy honnan érdemes? előre is köszönöm a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Ne haragudj, de ez qrva szar duma. Ha követnéd a Mote talikat, tudnád, hogy td kb 2010 óta nem volt egyen sem. Hogy mit kapsz 5e-ért a klubtól inkább nem firtatom. Legalább számodra ISS világos a kolléga igazi jelleme. Mindig kibújik a szög a zsákból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 sziasztok.uj vagyok az oldalon.segitseget szeretnék kérni. donort keresek egy 2.5.td omega b caravant 94-98as évjáratok érdekelnek manuális klímás.ha esetleg valakinek van ne hallgassa el.illetve hol nézelődjek? külföldről behozni tipp hogy honnan érdemes? előre is köszönöm a választ Minek donor? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Ne haragudj, de ez qrva szar duma. Ha követnéd a Mote talikat, tudnád, hogy td kb 2010 óta nem volt egyen sem. Hogy mit kapsz 5e-ért a klubtól inkább nem firtatom. Nem követtem, mert elijesztett td konfliktuskereső személyisége. Véletlenül sem akartam találkozni vele. Az 5e Ft-ért kapott pár %-os klubkedvezményeket noname helyeken tőlem több száz km-re meg nem igazán tudtam kihasználni. Racionális okok miatt nem fizettem be a tagságit és ezzel nem is vagyok egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Legalább számodra ISS világos a kolléga igazi jelleme. Mindig kibújik a szög a zsákból... Semmi szégyellnivalóm nincs a jellemem miatt. :icon13: Megkérdezted én pedig megindokoltam, hogy miért nem vagyok klubtag és ennyi. Húúúú jól kibújt a szög a zsákból... :omg: De milyen szög? Meg milyen zsákból? :omg: vagy ez valami népi műveltségi vetélkedő? Ki tud szólásokat meg mondásokat? :D :D :D ne túráztasd magad világosan látszik, hogy te igen kiművelt fő vagy, szóval megnyugodhatsz! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Semmi szégyellnivalóm nincs a jellemem miatt. :icon13: Megkérdezted én pedig megindokoltam, hogy miért nem vagyok klubtag és ennyi. Húúúú jól kibújt a szög a zsákból... :omg: De milyen szög? Meg milyen zsákból? :omg: vagy ez valami népi műveltségi vetélkedő? Ki tud szólásokat meg mondásokat? :D :D :D ne túráztasd magad világosan látszik, hogy te igen kiművelt fő vagy, szóval megnyugodhatsz! :D :D :D Én nyugodt vagyok, te meg egy tipikus 12egytucat monitor mögé bújó nethuszár, aki csak hangulatot kelt. Ja és utólag még az igazmondással ISS vannak gondjaid... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoliJack Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Üdv mindenkinek! Nemrég lettem Omega tulaj. Imádom a gépet, régóta erre vágytunk a családdal. 96os évjáratú a sas, 2,5td, automata váltós kombi. Sajnos az én paripám is betegeskedik. :( Azt szeretném tőletek kérdezni , hogy tudtok e Győr-Moson-Sopron megyében vagy környékén adagoló felújítót? Napok óta keresem de mindenhol a common railos cuccokat írják. Előre köszönöm! Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoliJack Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Minek donor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoliJack Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 sziasztok.uj vagyok az oldalon.segitseget szeretnék kérni. donort keresek egy 2.5.td omega b caravant 94-98as évjáratok érdekelnek manuális klímás.ha esetleg valakinek van ne hallgassa el.illetve hol nézelődjek? külföldről behozni tipp hogy honnan érdemes? előre is köszönöm a választ Tessék lássék, itt van egy Ósztriából. És aktuális még asszem http://www.autoscout...9275&asrc=st|sr ezen az oldalon találsz még. De ha úgy írod hogy a cím vége .de és nem .at , akkor németországi hírdetéseket látod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsijosh Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Köszönöm. donor amugy azért kell mert van egy omegam csak sikerült belenyulni a motorral az kaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Én nyugodt vagyok, te meg egy tipikus 12egytucat monitor mögé bújó nethuszár, aki csak hangulatot kelt. Ja és utólag még az igazmondással ISS vannak gondjaid... Látod ez vagy te. :huh: Tényszerűen közlöm amit egyébként mindenki lát ha visszaolvassa a hozzászólásaidat. Amikor először megkóstoltál a mote avatárommal direkt nem válaszoltam, hogy ne rontsam a hangulatot. Másodszor is rákérdeztél a klubtagságomra , ekkor válaszoltam őszintén. Nem értem hol van a gond az igazmondással td. :icon14: Meg ki kelti a rossz hangulatot.. :icon14: Egyébként teljesen mindegy, tudtam, hogy nem egy pályán focizunk most már sejtem, hogy nem is egy bajnokságban . :D Természetesen tiéd lehet az utolsó szó, nem fogok válaszolni, semmi értelme. :P Jó omegázást ! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Látod ez vagy te. :huh: Tényszerűen közlöm amit egyébként mindenki lát ha visszaolvassa a hozzászólásaidat. Amikor először megkóstoltál a mote avatárommal direkt nem válaszoltam, hogy ne rontsam a hangulatot. Másodszor is rákérdeztél a klubtagságomra , ekkor válaszoltam őszintén. Nem értem hol van a gond az igazmondással td. :icon14: Meg ki kelti a rossz hangulatot.. :icon14: Egyébként teljesen mindegy, tudtam, hogy nem egy pályán focizunk most már sejtem, hogy nem is egy bajnokságban . :D Természetesen tiéd lehet az utolsó szó, nem fogok válaszolni, semmi értelme. :P Jó omegázást ! :icon13: Aha! Tehát ha én kérdezek tőled valamit az megkóstolás. Érdekes a mércéd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Légyszi fejezzétek be, mert sosem lesz vége. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Szia. Szerintem inkább megbízhatót keress, báhol is legyen. Sajnos én egyet sem tudok, mert nekem benzines van. Td te tudsz? Üdv mindenkinek! Nemrég lettem Omega tulaj. Imádom a gépet, régóta erre vágytunk a családdal. 96os évjáratú a sas, 2,5td, automata váltós kombi. Sajnos az én paripám is betegeskedik. :( Azt szeretném tőletek kérdezni , hogy tudtok e Győr-Moson-Sopron megyében vagy környékén adagoló felújítót? Napok óta keresem de mindenhol a common railos cuccokat írják. Előre köszönöm! Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Szia. Szerintem inkább megbízhatót keress, báhol is legyen. Sajnos én egyet sem tudok, mert nekem benzines van. Td te tudsz? http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/maty%C3%B3ka-l%C3%A1szl%C3%B3-95767.html Matyóka urat nagyon dícsérik! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Ennek a belseje jól néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Ez a Design Edition kiadás. Nekem is iszonyat tetszik ez a zöld perforált bőr. Kár a rusnya dísztárcsákért. Gondolom a nepper a gyári azokat külön elpasszolta. Ennek a belseje jól néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Ha már nem vitték el a 2.6-ot akkor kap egy kis felújítást :) Olajfolyás gondok voltak, ezért kellett kivenni. Tömítések, új szelepfedelek stb...ha már kint van a motor akkor új kuplung új kinyomóval ( ne kelljen egy év múlva hozzányúlni megint) Persze új vezérlés, motortartó bakok stb....májusban jöhet a műszaki.... 1db érdeklődő volt (akinek el lett mondva az olajfolyás) így inkább marad :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kozmi25 Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Üdv mindenkinek! 96-os sedan omegat szeretnék leültetni. Használt sportfutóműben gondolkozom, nézegetem is a netet de nem találok. Kérdezném hog ennyire ritka? Esetleg ötlet hogy hol keresgéljek? Bár nem vagyok elkésve mert tavaszra- nyárra szeretném. Előre is köszön a segítő szándéku válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Gelko. Örülök, hogy megmaradt. Nem hiszem hogy megbánjátok, bár most egy pár ezrest el fog vinni :( Amúgy hogy-hogy folyik az olaj? Volt már csinálva a motor, akkor nem sikerült rendesen összerakni? Nekem is ki kellene szednem a motort, mert el van repedve a balos kipuffcsonkom. Valahogy nem visz rá a lélek, pláne, hogy most a klímám is jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Komplett sport futómű bontva még németországban is ritka. Ültetőrugót egyszerűbb találni, mert abból évente 1-2 darab fel szokott bukkanni. De arra figyelj, hogy nem mindegy caravan vagy limuzin illetve 4 vagy 6 hengereshez kell. Nekem Weitec került bele a gátlók maradtak gyáriak. Üdv mindenkinek! 96-os sedan omegat szeretnék leültetni. Használt sportfutóműben gondolkozom, nézegetem is a netet de nem találok. Kérdezném hog ennyire ritka? Esetleg ötlet hogy hol keresgéljek? Bár nem vagyok elkésve mert tavaszra- nyárra szeretném. Előre is köszön a segítő szándéku válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Én is örülök,hogy marad bár én az ellenkezőjét javasoltam anyámnak,mert ehhez már elhivatottság kell. Na de mit venne helyette és milyen állapotban. :unsure: Nem tudom miért folyhat ennyire. 8 éve és kb 130.000 km-el ezelőtt lett berakva ez a motor. Akkor volt benne kb 20.000 km... Kb 3 éve felülről lett lebontva a motor ( HF maradt) mert szivárgás volt. Amúgy teljesen problémamentes az autó ezért is lett az a döntés hogy marad. A vicc, hogy most van rá egy érdeklődő :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kozmi25 Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Komplett sport futómű bontva még németországban is ritka. Ültetőrugót egyszerűbb találni, mert abból évente 1-2 darab fel szokott bukkanni. De arra figyelj, hogy nem mindegy caravan vagy limuzin illetve 4 vagy 6 hengereshez kell. Nekem Weitec került bele a gátlók maradtak gyáriak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kozmi25 Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Köszi. Akkor nem véletlen hogy nem találok. Tied mennyire van ültetve? Mennyivel keményebb a gyárihoz képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Az enyémben 30 mm-es ültetés van, de ha tehetém, elég lenne a 20 mm is. Keményebb lett a rugózás, de még nem elviselhetetlen. Igazából az enyém alapból alacsonyabb volt, mint a többi gyári Omega, és bíztam benne, hogy ahhoz képest csak 2 centi lesz a végső csüccs, de nem jött be. Eddig két katalizátor bánta, meg az első lököst elég gyakran leszakítom tolatáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts