Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

...és újabb 977km letudva,minden probléma nélkül! :icon1:

(leszámítva,hogy centi vastag retek borítja a fényezést és az ablakokat,

amitől szegény verda egy igazi bontószökevény látszatát kelti...) :unsure:

4 személlyel,tele csomagokkal 8,8-as átlagot produkált... (225-ös gumikon!!!)

Elküldve

BÚÉK mindenkinek!!!

Volt itt régebben egy adok veszek topic, ha jól rémlik.

No mindegy...

3.0 V6-hoz keresek szívótalp alatti fekete műanyag alkatrészt, hibátlant.

Képet nem tudok róla linkelni, mert a felugró ablakban hiába töltöm ki a szükséges dolgokat, soha többé nem tudom bezárni :-)

Elküldve

BÚÉK mindenkinek!!!

No mindegy...

Képet nem tudok róla linkelni, mert a felugró ablakban hiába töltöm ki a szükséges dolgokat, soha többé nem tudom bezárni :-)

Ilyet keres a májteros, csak ehhez sem ért...

BIG_0011834929.jpgBIG_0011834930.jpg

• Like 2
Elküldve

BÚÉK mindenkinek!!!

No mindegy...

Adok veszek most is van, ott fenn keresd :D Viktort kérdezted már mennyi lenne egy új a Csergőben?

Elküldve

Hogyan linkelted??!! Tttee sszzeméééttt....

Tudod! Egyesek szerint a múltból nem lehet megélni. Mások szerint szétfőtt a tészta. Aztán mégis jó az öreg a háznál...

• Like 2
Elküldve

Tudod! Egyesek szerint a múltból nem lehet megélni. Mások szerint szétfőtt a tészta. Aztán mégis jó az öreg a háznál...

:D

jaja ...és ha már szép nem vagy,hülye se legyé'...! ;)

Ismét Hungáriában vagyok és ismét minden simán ment leszámítva,hogy 10,1-es átlagot produkált a gép... :o

(talán a talpammal lesz a bibi?! :omg: )

Na persze ha már volt pénzem majomra,legyen banánra is ugyebár... :P

Elküldve

:D

jaja ...és ha már szép nem vagy,hülye se legyé'...! ;)

Ismét Hungáriában vagyok és ismét minden simán ment leszámítva,hogy 10,1-es átlagot produkált a gép... :o

(talán a talpammal lesz a bibi?! :omg: )

Na persze ha már volt pénzem majomra,legyen banánra is ugyebár... :P

:D :D :D :icon13:

Elküldve

Üdv Néktek ismét!

Srácok,tapasztalatból eredő segítséget kérnék:

a hifimmel párhuzamosan önálló koncertet ad a "bal egyes" ajtókárpitom.

Láthatóan elengedte a felfogatásához használt "bolha" a zár felőli oldalon,felül.

OK,van ilyen,nem sírok emiatt,de amiatt már igen,hogy fogalmam sincs a rögzítés

mikéntjéről,ezért megjavítani sem tudom egyelőre...

Esetleg tudnátok iránymutatást adni,hogyan is tudom ezt levenni,majd -már új rögzítővel- visszatenni???

(OmegaTD: nem,nem kerestem rá a gugliban és egy korábbi hsz-omban már írtam,miért itt kérdezek... ;)

...és persze Tőled is várom az okosságot!!!)

Köszi Mindenkinek!!!

Elküldve

Üdv Néktek ismét!

Láthatóan elengedte a felfogatásához használt "bolha" a zár felőli oldalon,felül.

Esetleg tudnátok iránymutatást adni,hogyan is tudom ezt levenni,majd -már új rögzítővel- visszatenni???

(OmegaTD: nem,nem kerestem rá a gugliban és egy korábbi hsz-omban már írtam,miért itt kérdezek... ;)

Köszi Mindenkinek!!!

Akkor dobjál képet, mert a kárpitot csavarok fogják...

Elküldve

Csavarok??? remek...

Mármint ez tényleg jó,csak valahogy hozzájuk kellene férnem...

Dobjak képet?

Régen aludtam ki magam és most még egy kicsit ittam is: milyen képet dobjak???

(most röhögsz,mi!?)

...amúgy köszi!!!

Elküldve

nos!

Asszem a zár felől fellelt egy szem csavar lesz a kiinduló pontom.

...és addig most már nem is kérdezek,míg attól el nem indulok "befelé" a kárpitba!!!

Köszi!!!

Elküldve

Üdv Néktek ismét!

Köszi Mindenkinek!!!

Ha jól gondolom, facelifesről van szó. Bármit csinálsz a kárpittal, a felső, ablak aljánál levő élét NE rángasd befelé, csak felfelé leemelni szabad. Az ott felül végig egy műanyag sín, ami az ajtó élébe ül bele. Ha Neked lóg a vége, jó eséllyel már elvált a kárpittól ez a műanyag sín egy darabon. Nemrég javítottuk Andrew-ét, ő mond részleteket is, ha érdekel, talán még képei is vannak.

• Like 1
Elküldve

16 ezer forint nálunk.kedvezménnyel:(

Ha kiizzadsz egy eredetit 4-5 évig biztosan nem lesz gondod vele. A bontott meg lutri a javából.

Elküldve

Elvitte a cica. :D

1. Próbáltam rendelgetni dolgokat a csergőben, de azt javasolta a szaki, hogy ne erőlködjek ezzel a mote kedvezménnyel, inkább legyek törzsvásárló azzal jobban járok. :blink:

2. El akartam vinni szervízbe a vasat a csergőbe, de nem fogadták, mert benzin-gázos. :omg:

3. Mote találkozókra szívesen eljártunk volna a családdal, de már nem vágyom, hogy téged nézegesselek meg úgy csináljak, mintha elfelejtettem volna, hogy nemegyszer megbántottál. Hihihi - hahaha jópofi - jópofi nekem ez nem megy. Szóval nem láttam értelmét fizetni. Nem sok 5e HUF, de sok ha nem kapok érte semmit.

Elküldve

Ne haragudj, de ez qrva szar duma. Ha követnéd a Mote talikat, tudnád, hogy td kb 2010 óta nem volt egyen sem. Hogy mit kapsz 5e-ért a klubtól inkább nem firtatom.

• Like 2
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.