Fapad Elküldve December25, 2013 Megoszt Elküldve December25, 2013 Boldog karácsonyt kívánok minden kedves omegás szaktársnak ! :icon1: 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December25, 2013 Megoszt Elküldve December25, 2013 Isten éltesse névnapjukon Ádám és Éva nevű klub- és topictársakat! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve December26, 2013 Megoszt Elküldve December26, 2013 ...és újabb 977km letudva,minden probléma nélkül! :icon1: (leszámítva,hogy centi vastag retek borítja a fényezést és az ablakokat, amitől szegény verda egy igazi bontószökevény látszatát kelti...) :unsure: 4 személlyel,tele csomagokkal 8,8-as átlagot produkált... (225-ös gumikon!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve December31, 2013 Megoszt Elküldve December31, 2013 BUÉK minden kedves cartársnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2013 Megoszt Elküldve December31, 2013 BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 BÚÉK mindenkinek!!! Volt itt régebben egy adok veszek topic, ha jól rémlik. No mindegy... 3.0 V6-hoz keresek szívótalp alatti fekete műanyag alkatrészt, hibátlant. Képet nem tudok róla linkelni, mert a felugró ablakban hiába töltöm ki a szükséges dolgokat, soha többé nem tudom bezárni :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 BÚÉK mindenkinek!!! Volt itt régebben egy adok veszek topic, ha jól rémlik. No mindegy... 3.0 V6-hoz keresek szívótalp alatti fekete műanyag alkatrészt, hibátlant. Képet nem tudok róla linkelni, mert a felugró ablakban hiába töltöm ki a szükséges dolgokat, soha többé nem tudom bezárni :-) Ilyet keres a májteros, csak ehhez sem ért... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 BÚÉK mindenkinek!!! Volt itt régebben egy adok veszek topic, ha jól rémlik. No mindegy... 3.0 V6-hoz keresek szívótalp alatti fekete műanyag alkatrészt, hibátlant. Képet nem tudok róla linkelni, mert a felugró ablakban hiába töltöm ki a szükséges dolgokat, soha többé nem tudom bezárni :-) Adok veszek most is van, ott fenn keresd :D Viktort kérdezted már mennyi lenne egy új a Csergőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 Ilyet keres a májteros, csak ehhez sem ért... Hogyan linkelted??!! Tttee sszzeméééttt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 Hogyan linkelted??!! Tttee sszzeméééttt.... Tudod! Egyesek szerint a múltból nem lehet megélni. Mások szerint szétfőtt a tészta. Aztán mégis jó az öreg a háznál... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Tudod! Egyesek szerint a múltból nem lehet megélni. Mások szerint szétfőtt a tészta. Aztán mégis jó az öreg a háznál... :D jaja ...és ha már szép nem vagy,hülye se legyé'...! ;) Ismét Hungáriában vagyok és ismét minden simán ment leszámítva,hogy 10,1-es átlagot produkált a gép... :o (talán a talpammal lesz a bibi?! :omg: ) Na persze ha már volt pénzem majomra,legyen banánra is ugyebár... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 :D jaja ...és ha már szép nem vagy,hülye se legyé'...! ;) Ismét Hungáriában vagyok és ismét minden simán ment leszámítva,hogy 10,1-es átlagot produkált a gép... :o (talán a talpammal lesz a bibi?! :omg: ) Na persze ha már volt pénzem majomra,legyen banánra is ugyebár... :P :D :D :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Üdv Néktek ismét! Srácok,tapasztalatból eredő segítséget kérnék: a hifimmel párhuzamosan önálló koncertet ad a "bal egyes" ajtókárpitom. Láthatóan elengedte a felfogatásához használt "bolha" a zár felőli oldalon,felül. OK,van ilyen,nem sírok emiatt,de amiatt már igen,hogy fogalmam sincs a rögzítés mikéntjéről,ezért megjavítani sem tudom egyelőre... Esetleg tudnátok iránymutatást adni,hogyan is tudom ezt levenni,majd -már új rögzítővel- visszatenni??? (OmegaTD: nem,nem kerestem rá a gugliban és egy korábbi hsz-omban már írtam,miért itt kérdezek... ;) ...és persze Tőled is várom az okosságot!!!) Köszi Mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Üdv Néktek ismét! Srácok,tapasztalatból eredő segítséget kérnék: a hifimmel párhuzamosan önálló koncertet ad a "bal egyes" ajtókárpitom. Láthatóan elengedte a felfogatásához használt "bolha" a zár felőli oldalon,felül. OK,van ilyen,nem sírok emiatt,de amiatt már igen,hogy fogalmam sincs a rögzítés mikéntjéről,ezért megjavítani sem tudom egyelőre... Esetleg tudnátok iránymutatást adni,hogyan is tudom ezt levenni,majd -már új rögzítővel- visszatenni??? (OmegaTD: nem,nem kerestem rá a gugliban és egy korábbi hsz-omban már írtam,miért itt kérdezek... ;) ...és persze Tőled is várom az okosságot!!!) Köszi Mindenkinek!!! Akkor dobjál képet, mert a kárpitot csavarok fogják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Akkor dobjál képet, mert a kárpitot csavarok fogják... Csavarok??? remek... Mármint ez tényleg jó,csak valahogy hozzájuk kellene férnem... Dobjak képet? Régen aludtam ki magam és most még egy kicsit ittam is: milyen képet dobjak??? (most röhögsz,mi!?) ...amúgy köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Akkor dobjál képet, mert a kárpitot csavarok fogják... nos! Asszem a zár felől fellelt egy szem csavar lesz a kiinduló pontom. ...és addig most már nem is kérdezek,míg attól el nem indulok "befelé" a kárpitba!!! Köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Üdv Néktek ismét! Srácok,tapasztalatból eredő segítséget kérnék: a hifimmel párhuzamosan önálló koncertet ad a "bal egyes" ajtókárpitom. Láthatóan elengedte a felfogatásához használt "bolha" a zár felőli oldalon,felül. OK,van ilyen,nem sírok emiatt,de amiatt már igen,hogy fogalmam sincs a rögzítés mikéntjéről,ezért megjavítani sem tudom egyelőre... Esetleg tudnátok iránymutatást adni,hogyan is tudom ezt levenni,majd -már új rögzítővel- visszatenni??? (OmegaTD: nem,nem kerestem rá a gugliban és egy korábbi hsz-omban már írtam,miért itt kérdezek... ;) ...és persze Tőled is várom az okosságot!!!) Köszi Mindenkinek!!! Ha jól gondolom, facelifesről van szó. Bármit csinálsz a kárpittal, a felső, ablak aljánál levő élét NE rángasd befelé, csak felfelé leemelni szabad. Az ott felül végig egy műanyag sín, ami az ajtó élébe ül bele. Ha Neked lóg a vége, jó eséllyel már elvált a kárpittól ez a műanyag sín egy darabon. Nemrég javítottuk Andrew-ét, ő mond részleteket is, ha érdekel, talán még képei is vannak. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Én azt pár darab apró lemezcsavarral fogattam vissza. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Sziasztok,egy kérdés nincs valakinek egy bontott termosztátja 2003-as Y25DT motorhoz?Természetesen jól müködő:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Sziasztok,egy kérdés nincs valakinek egy bontott termosztátja 2003-as Y25DT motorhoz?Természetesen jól müködő:-) Ennyire nem lehet drága az új... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Ennyire nem lehet drága az új... 16 ezer forint nálunk.kedvezménnyel:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 16 ezer forint nálunk.kedvezménnyel:( Ha kiizzadsz egy eredetit 4-5 évig biztosan nem lesz gondod vele. A bontott meg lutri a javából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Ha kiizzadsz egy eredetit 4-5 évig biztosan nem lesz gondod vele. A bontott meg lutri a javából. Hová tűnt a mote logo az avatarod alól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Elvitte a cica. :D 1. Próbáltam rendelgetni dolgokat a csergőben, de azt javasolta a szaki, hogy ne erőlködjek ezzel a mote kedvezménnyel, inkább legyek törzsvásárló azzal jobban járok. :blink: 2. El akartam vinni szervízbe a vasat a csergőbe, de nem fogadták, mert benzin-gázos. :omg: 3. Mote találkozókra szívesen eljártunk volna a családdal, de már nem vágyom, hogy téged nézegesselek meg úgy csináljak, mintha elfelejtettem volna, hogy nemegyszer megbántottál. Hihihi - hahaha jópofi - jópofi nekem ez nem megy. Szóval nem láttam értelmét fizetni. Nem sok 5e HUF, de sok ha nem kapok érte semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Ne haragudj, de ez qrva szar duma. Ha követnéd a Mote talikat, tudnád, hogy td kb 2010 óta nem volt egyen sem. Hogy mit kapsz 5e-ért a klubtól inkább nem firtatom. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts