greg Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Pontosan. Mellesleg mindenhol van olyan ember, aki tud lopni jó alkatrészt. Ez ugyebár nem csak az audira igaz. De nehogy már erre alapozzam az autóválasztást. :? Mellette ugyanezek sírnak, hogy "ebben az országban mindenki lop." Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Mellette ugyanezek sírnak, hogy "ebben az országban mindenki lop." Közben meg tényleg! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Közben meg tényleg! :P :D :D em mindenki.. Vannak olyanok, akik az omegát is alig bírjákfelújítani, mint én.. És csak A Omega kombi... :P Szomorú, hogy pl. kint a németeknél és Svájcban a helyiek nem értették, hogy mit akarok, mikor egy melónál megkérdeztem, hogy ennyi volt az nem semi és " Ohne rechnung?" Hát azt nem bírta felfogni, hogy miért adjon több pénzt a vállalkozónak? akkor miből lesz út, világítás, stb... Nálunk meg akkor sincs, ha a fizetésem felét odaadom... :D Na mind1.. Ez már úgyis offtopic Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Közben meg tényleg! :P :D :D Én nem szoktam lopni. :puppydogeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Én nem szoktam lopni. :puppydogeyes: Azt mondják, ebben az országban a legbecsületesebb ember is minimum adócsaló. Aki meg még az sem, az csórón és elfeledve fog meghalni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Szerintem mindenki próbálkozik, úgy ahogy tud. Fizetésből nincs megélhetés. +Omega se!! Muszáj mellette ügyeskedni. Most itt tartunk. Állitólag lesz jobb is. Állitólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Azt mondják, ebben az országban a legbecsületesebb ember is minimum adócsaló. Aki meg még az sem, az csórón és elfeledve fog meghalni... Jó, akkor adócsaló vagyok, de nem én döntöttem így. Akkor sem szoktam lopni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Szerintem mindenki próbálkozik, úgy ahogy tud. Fizetésből nincs megélhetés. +Omega se!! Muszáj mellette ügyeskedni. Most itt tartunk. Állitólag lesz jobb is. Állitólag. :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 És reagálva arra hogy a merci... Lehet benne igazság, hogy kényelmesebb, meg komfortosabb. De ha azt nézzük, hogy az Audi mikor kezdte a luxus kategóriát "ostromolni", és hogy a mergának mennyi ideje volt ugyan erre, olyan nagy külömbség nincs köztük. Pont erről beszéltem. Van aki 3 éve vett villát a rózsadombon, és tavaly rajzoltatott magának "családi címert", van akinek a családja generációk óta ugyanabban a rózsadombi villában él, és esetleg nincs is családi címere, de nem is hiányzik neki... Én személyszerint nem szeretem a csillag emblémás gépeket, mert hát nagyon szépek meg gyorsak, és hát van AMG meg LORINSER (..vagy hogy írják), de akkor sem. És persze, van egy olyan rétege kishazánknak, amely előszeretettel veszi ezeket az autókat. (erőssen nap barnitottak) Ugyanez igaz (ha nem fokozottan) az Audira is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Amúgy az A Omim összetörése után gondolkodtam hogy egy A6 vagy A8 ba beszállnék, csakhát ugyanennyiért laza 4-5 évvel idősebbet kaptam volna csak, meg nekem Opeles ismeretségeim vanak, akikkel kapcsolatban állok... Most kiépíteni egy új kapcsolatrendszert, nekem nem 2 nap :P Pedig tetszik meg minden, csak nem engedhetem meg magamnak. A mostanit talán igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Az ember mindig azt engedheti meg magának, amit akar... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Én nem szoktam lopni. :puppydogeyes: Drága Gregem!Ki mondta, hogy TE szoktál lopni?Itt azokról az emberekről volt szó, akiknek A8 van a sejhaja alatt, és pot ŐK sírnak. :wink: Teeeeeeeeeeee :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 sziasztok! tud valaki segíteni abban, hogy hol lehet olcsón szőnyeget ill.hogy most jön a tél gumi tálcát venni láb alá az autóba. köszi! attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 sziasztok! tud valaki segíteni abban, hogy hol lehet olcsón szőnyeget ill.hogy most jön a tél gumi tálcát venni láb alá az autóba. köszi! attila Vmi hiperszupermarketben tuti van 1-2 ezresért egy garnitúra, kb jó is, nekem vagy 4 évig bírta anno.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 sziasztok! tud valaki segíteni abban, hogy hol lehet olcsón szőnyeget ill.hogy most jön a tél gumi tálcát venni láb alá az autóba. köszi! attila A csergő árul méretpontosat. Elérhetőség lent. Tudom, a banneren nincs tangabugyi, így nehéz észrevenni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Gabo:Amúgy az A Omim összetörése után gondolkodtam hogy egy A6 vagy A8 ba beszállnék, csakhát ugyanennyiért laza 4-5 évvel idősebbet kaptam volna Persze. mivel rohadt értékállóak. Meghát a presztizs, az is pénz. Ezért is lopják őket. Gelko: :evil: :evil: :evil: Most mi ez, a fej??? Nem vágom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Amúgy az A Omim összetörése után gondolkodtam hogy egy A6 vagy A8 ba beszállnék, csakhát ugyanennyiért laza 4-5 évvel idősebbet kaptam volna ... Ilyen jól fizet a malév? :D Annó amikor vettem az omegát, még elméleti síkon sem játszadoztam el a gondolottal, hogy az MV6 heleytt A6-ot, nem adj isten A8-at vegyek. Nem akartam belerokkani a részletekbe, a fenntartás költségekbe, meg rettegni, hogy egy váltócomputer miatt ellopják... :D Cserébe, egy évig fizettem az MV6 részleteit, majd jól zárt év végén beballagtam a bankba, kifizettem és felszámoltam a hitelt. Most csak egy vezérléscsere költsége szomorított el :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Akkor Te nem bevearrtzsebű, hanem csóró opeles vagy, akárcsak én... :evil: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Miután kifizettem, tényleg csóró lettem... - szivárgott a hútőm, javítani nem tudták, csere - le kellett venni az olajhűtőt, ami még alumínium volt. A hollandi kitekeréskor leszedte a menetet, csere (az új vasból van) - komplett vezérlés csere - első fékbetét, kopásjelző csere - első lökhárító alul el volt repedve. Műanayaghegesztés, fényezés - vásárlás óta a jobb első sárvédív meg volt húzva. Lakatolás, fényezés - a két hengerfej közötti hőcserélő tömítése szivárgott, csere :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Gelko: :evil: :evil: :evil: Most mi ez, a fej??? Nem vágom. Szerintem Gelko csak a hsz-od mély igazságtartalmán szörnyűlködött. Mondhatni politizálós :evil: -ek voltak, amik a rendszert hivatottak szidni. Szerintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 nem volt politikai töltet...de a rendszert szídom :P csak arra irtam h mindenki ügyeskedik...sztem nem....legalábbis az én ismeretségi köröm nem.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Viszont, ha nem ügyeskedsz éhen halsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Viszont, ha nem ügyeskedsz éhen halsz.....na ez így, kú..va igaz!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Viszont, ha nem ügyeskedsz éhen halsz... ez okoz nekem nagy erkölcsi dillemát...ettől leszek skizofrén :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Mert? Nem azt mondtam, hogy lopj, csalj, rabolj és gyilkolj... :wink: :oops: :evil: :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts