Omegatd Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 énnekem meg nmincs hátsókerekes autóm....Nekem van 1... csak elsőkerekes. de abból kettő 8) Az is van 2, én győztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Én sem közúton csinálok ilyet, hanem forgalomtól mentes helyen. Igen, ezt mát tapasztaltuk párszor kedves gyepmester :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 uhuhu Elküldve: 2004-Dec.-18, 13:34 Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Flowachild írta: Csúszkálás rulez! Én is nyomatm egy keveset tegnap... akkor én vagyok a legrendesebb itt. én ilyet nem csinálok! nem sodrom veszélybe a körülöttemélőket.......... Pedig a közúton a legjobb keresztben autózni,mert ilyenkor mindenki a fejét fogja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Mélykék: mire gondolsz mégis?! :) Tádé: Forgalomban vannak a Kadettjeid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Nincsenek, sőt az egyiknek már eleje sincs lassan... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 De a C30SE-t ugye az Omegába akarod rakni, nem pedig valamelyik Kadettbe?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Omegába terveztem, de most hogy emlitetted a Kadettot, elgondolkodtam... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ki tudja, talán bele is férne... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Sanyi!Mégsem a kombit vetted meg? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Sanyi!Mégsem a kombit vetted meg? :roll: Hát látod, hogy nem! :P :D Sanyi bá, mennyiért adod át nekem? :D Adok úgy keveset érte me le van pusztulva :lol: :lol: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Nem egy csúnya darab... Milyen moci van benne? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uk Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sziasztok! Új Omega tulajdonos vagyok, néhány hónapja járok egy 96-os, 2,5 td, automata caravannal. Nagyon szeretem a kocsit. Egy ismerősömtől vásároltam és van egy "kis" gondom : félek egy kicsit a váltótól. Az előző tulajnak az mondta a szerelője, hogy nem kell az automatákban olajat cserélni, jó úgy ahogy van, csak "gond lehet abból, ha a már lerakódott mocsok fellazul a váltóban." Én ezt hülyeségnek tartom, de nem tudok okos lenni a témában. Maga a váltó szerintem jól működik, bár eléggé zavar az erős gyorsításkor hallaható visító hang, ami sokszor csak 15-20 km után múlik el. Én arra gondolok, hogy egy olajcsere után halkabban és szebben működne a váltó, szeretném ha valaki kiokosítana a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Szia uk. Nekem is automatám van, csak benzines. A visító hangot még nem hallottam, de az igaz hogy az automatákban csak akkor kell olajat cserélni ha taxiként használod, vagy ha hegyvidéken laksz. Ebben az esetben 105e km a csereperiódus. De ha a csere mellett döntesz sztem nem ártasz vele, de javaslom hogy hozzáértő emberhez vidd. Én az opel márkaszervízben nem kaptam hozzávaló olajat (ATF Dexron III ) ez egy kicsit szíven ütött. Egyébként olajcseréhez le kell venni a váltó olajteknőjét ezért ide új tömítés kell(3000 körül) kell cserélni még az olajszűrőjét (5000 körül) és van a teknő aljában egy kis mágnes vmilyen adalék masszával (nem tud mennyi). Én Valvolin olajat raktam bele 1750/l és kb 8 liter kell bele. Az olajszintet üzemmeleg, járó motornál kell ellenőrizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Én vitatkoznék ezzel a váltóolaj kérdéssel kapcsolatban. Kicsit olyan ez, mint a téveszme, hogy a diffiben nem kell (nem lehet) olajat cserélni. Dehogynem! A váltóban is kell! Elfárad az a kenőanyag... Azt írod, Kori, hogy csak ha taxiztak vele. Hm... Szted melyik tádé Omegának nem akkora a futásteljesítménye, mint egy lestrapált taxinak?! A szűrőt viszont mindenképpen kell tisztítani ill. cserélni szabályos időközönként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Flowa! Én az omega szerelési kézikönyvből vettem a taxis részt. Amúgy az enyémben az előző tulaj 100e-nél cserélt, és én is le fogom cserélni 200e körül. A futásteljesítményről meg annyit hogy naon sok 8-10 éves td omega max 200ezret futott. Óra szerint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uk Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Köszönöm a segítégeteket. Valószínüleg le fogom cserélni az olajat. Egyébként a kocsiban 145 ezer km van, 99%-ban igaz is. Akitől vettem ismerősöm, és mikor ő vette, az akkori kmóra állásra több szervíz is mondta, hogy a kocsi állapota alapján reális, valamint a szervízkönyve sem tűnik hamisnak. A hangot, amit hallok, nem írtam körül rendesen, hülyén hangzik, de leginkább egy nagy porszívóra emlékeztet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ismerem én a "garantált km" fogalmát az Omegáknál... :) Az eddigi 7 Omegámból is legalább 4 olyan volt, amelynek az első tulaja egy idős német orvos házaspár volt, akik évente maximum 5 alkalommal ültek bele, hogy a 10,2 km-re található telekre utazzanak. :wink: Szóval hagyjuk már a hülyeséget...! :roll: A statisztikai esélye annak, hogy egy '96-os tádéban kevesebb mint 150e km van, az kb. egy a százezerhez, főként ha nem itthon vásárolt Omegáról van szó! (Az ADAC minimum 25-30e km éves futásteljesítménnyel számol Omega esetén.) Majd az apránként felmerülő problémákból ki lehet következtetni a valós futását a gépnek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ismerem én a "garantált km" fogalmát az Omegáknál... :) Szóval hagyjuk már a hülyeséget...! :roll: A statisztikai esélye annak, hogy egy '96-os tádéban kevesebb mint 150e km van, az kb. egy a százezerhez, főként ha nem itthon vásárolt Omegáról van szó! (Az ADAC minimum 25-30e km éves futásteljesítménnyel számol Omega esetén.) Majd az apránként felmerülő problémákból ki lehet következtetni a valós futását a gépnek. :wink: Most miért kell egyből elriasztani szegény embert?? Vazz Flowa.. ne menj tanárnak :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uk Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Természetesen én sem tenném a nyakamat az óraállás valódiságára, a szervízkönyvet nézve Németországi élete alatt (3 év) majd 100e.km-t ment, ez ez ami vagy igaz, vagy nem, de utána az előző gazdája a szemem láttára használta 3. autóként (hétvégi ház, horgászat, stb), így az utóbbi években alig mentek bele a kilométerek. Egyébként kellemeset csalódtam benne tegnap reggel, féltem hogy -12 fokban majd nehezen indul (nem volt még dizel autóm), de észre sem vettem semmi külömbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Nem is szabad, hogy észrevedd. Ezekhez a BMW mocikhoz 500 ezerig nem kell nyúlni. Nekem óra szerint most áll 200 körül, ami reálisnak mondható. Amikor megvettem 150-nel, a szerviz felmérése alátámasztotta. 1 dologra vigyázz, hidegen nem szabad taposni és nyáron, ha megkergeted (150-160 fölött tartósan, pl pályán) és megállsz vele, hagyj neki időt viszzahűlni és csak azután állítsd le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Ezekhez a BMW mocikhoz 500 ezerig nem kell nyúlni. Tudtommal az adagolócsere legkésőbb 300 ezernél időszerűvé válik. De az egyéb, kisebb (a motorban el)kopó alaktrészekről talán Gabo tudna nyilatkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Rosszul tudod... 8) :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Ha az egész adagolót nem is de az elektromos gáz jelfogóját biztos kulkába kell dobni és egy gyár az 250e+ ÁFA, a bontott pedig 30-80e között, de csak minden harmadik jó (tapasztalat). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Majd szólok 100 ezer kilométer múlva, akkor lesz kb 300... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts