csiziktomi Elküldve Január23, 2013 Elküldve Január23, 2013 Sziasztok! Lett egy kicsi problémám a vassal:( Hirtelen megnőtt a fogyasztása kb 13l .Nincs hibakód a motor pedig egy 97 -es x20xev. Merre keressem a probléma okát?
skyrangr Elküldve Január23, 2013 Elküldve Január23, 2013 Sziasztok! Lett egy kicsi problémám a vassal:( Hirtelen megnőtt a fogyasztása kb 13l .Nincs hibakód a motor pedig egy 97 -es x20xev. Merre keressem a probléma okát? Motor hőfok jeladó. Lehet hogy nincs érintkezés, és folyamatosan hideget mérvén tolja be az anyagot. Amúgy ha BC 13-at mutat, még nem jelent semmit. nekem is 10 liter fölött mutat, a valós (tankolásból számolt) fogyasztás meg 8liter alatt van...
gsizoli Elküldve Január23, 2013 Elküldve Január23, 2013 Motor hőfok jeladó. Lehet hogy nincs érintkezés, és folyamatosan hideget mérvén tolja be az anyagot. Amúgy ha BC 13-at mutat, még nem jelent semmit. nekem is 10 liter fölött mutat, a valós (tankolásból számolt) fogyasztás meg 8liter alatt van... Az én V6-om 5 litert eszik, a compi nem ezt mutatja.... mondjuk igaz az 100km-en mér nem 50-en :D :D :D
csiziktomi Elküldve Január24, 2013 Elküldve Január24, 2013 Köszönöm a választ.sajnos a mért fogyasztás 13 liter. A motorhomérséklet jeladó pontosan hol található?hogyan lehet kideríteni hogy ez a hibás?
kori Elküldve Január24, 2013 Elküldve Január24, 2013 Nem tudja vki, hogy az Omegára felmegy-e a C Vectra fék?
skyrangr Elküldve Január24, 2013 Elküldve Január24, 2013 Nem tudja vki, hogy az Omegára felmegy-e a C Vectra fék? Kiszaladok, kiásom az Omegát a hó alól, leakasztom a Vectra fékeit, átrakom az Omegára, és majd írok! :) Amúgy miért akarod átrakni? Elöl vagy hátul? Elöl az Omegán 6mm-el kisebb tárcsa van, asszem hátul is vhogy így van (legnagyobb tárcsák esetében).
tgabika76 Elküldve Január24, 2013 Elküldve Január24, 2013 Ha a kerékagy megegyezik, akkor átrakható, legfeljebb új nyereg és nyeregtartó kell, valamint a lehet hogy a nyeregtartó felfogatását is át kell alakítani, szóval nem biztos hogy megéri, de nagyon szép lesz. :D
skyrangr Elküldve Január24, 2013 Elküldve Január24, 2013 http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1269020773/0 na ennek az átalakításnak már van értelme :) csak kissé húzós az ár, bár lehet hogy van valami ausztrál forrás, ahonnan be lehet szerezni a Monaro féknyergeket :)
kori Elküldve Január24, 2013 Elküldve Január24, 2013 Kiszaladok, kiásom az Omegát a hó alól, leakasztom a Vectra fékeit, átrakom az Omegára, és majd írok! :) Amúgy miért akarod átrakni? Elöl vagy hátul? Elöl az Omegán 6mm-el kisebb tárcsa van, asszem hátul is vhogy így van (legnagyobb tárcsák esetében). Nem a 302-es fékre gondoltam, hanem a 314-esre, ami a nagymotorosok alatt van elöl. A nyergek felfogatása lenne a legérdekesebb.
skyrangr Elküldve Január25, 2013 Elküldve Január25, 2013 Nem a 302-es fékre gondoltam, hanem a 314-esre, ami a nagymotorosok alatt van elöl. A nyergek felfogatása lenne a legérdekesebb. De a féknyereg azon se nagy kunszt szerintem. Sima 1 dugattyús úszónyereg. én inkább valami nagyobb nyerget reszelnék rá :)
kori Elküldve Január25, 2013 Elküldve Január25, 2013 Nézegettem a tárcsa méreteit, és több mint 1-cm-rel kijjebb lenne a fék. így nem hinném, hogy egyszerű lenne felrakni. De rákerestem az ebayen is a GTO nyeregre és 100 dollár körül van párja a kétdugattyús-úszónyergesnek. Nem is vészesen drága. Nemúgy mint a nagyfékként emlegetett négydugattyús, ami 750 dollártól indul, igaz ez kompletten van tárcsákkal és betétekkel. Asszem egyelőre marad a gyári.
skyrangr Elküldve Január25, 2013 Elküldve Január25, 2013 Nézegettem a tárcsa méreteit, és több mint 1-cm-rel kijjebb lenne a fék. így nem hinném, hogy egyszerű lenne felrakni. De rákerestem az ebayen is a GTO nyeregre és 100 dollár körül van párja a kétdugattyús-úszónyergesnek. Nem is vészesen drága. Nemúgy mint a nagyfékként emlegetett négydugattyús, ami 750 dollártól indul, igaz ez kompletten van tárcsákkal és betétekkel. Asszem egyelőre marad a gyári. jah, nem olcsó dolog az ilyesmi :) fékezz előbb, nem lehet baj! :)
kori Elküldve Január25, 2013 Elküldve Január25, 2013 jah, nem olcsó dolog az ilyesmi :) fékezz előbb, nem lehet baj! :) Nincs baj a fékkel, csak iszonyat bután néz ki a 19-es kerékben a gyári fék :blush:
csiziktomi Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 Sziasztok! A tanácsotok kellene:mi a vélemény erről a kocsiról?: OPEL OMEGA C Caravan 2.5 TD Elegance XENON-DIGIT KLIMA http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_c/opel_omega_c_caravan_2.5_td_elegance_xenon-digit_klima-6555771 van benne 300 e km. Mire kellene figyelni vételkor mik a jellemző hibák stb
csiziktomi Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 Sziasztok! A tanácsotok kellene:mi a vélemény erről a kocsiról?: OPEL OMEGA C Caravan 2.5 TD Elegance XENON-DIGIT KLIMA http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_c/opel_omega_c_caravan_2.5_td_elegance_xenon-digit_klima-6555771 van benne 300 e km. Mire kellene figyelni vételkor mik a jellemző hibák stb
skyrangr Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 Sziasztok! A tanácsotok kellene:mi a vélemény erről a kocsiról?: OPEL OMEGA C Caravan 2.5 TD Elegance XENON-DIGIT KLIMA http://www.hasznalta...t_klima-6555771 van benne 300 e km. Mire kellene figyelni vételkor mik a jellemző hibák stb Szerintem gány a belseje, kissé bazári az egész. Amúgy pár kép alapján autóról állítani bármit is kb ugyanolyan egyszerű (és ésszerű), mint egy női fénykép alapján megállapítani hogy jó feleség lenne-e vagy sem! :) El kell menni, megnézni, átrágni mindenhol, utánajárni az autónak, szervizek... Ha minden flott, és rendben van, akkor meg lehet venni. Mondjuk ez a motor nem egy túl jóra sikerült konstrukció, rossz kezekben igen rövid élettartamot élhet meg (ugye, a híres hengerfej probléma... és az autón is látszik némi Sztrítrészing), így én alapból elkerülném. De hát ez a személyes véleményem, mint ahogy az is, hogy bazári :)
csiziktomi Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 Szerintem gány a belseje, kissé bazári az egész. Amúgy pár kép alapján autóról állítani bármit is kb ugyanolyan egyszerű (és ésszerű), mint egy női fénykép alapján megállapítani hogy jó feleség lenne-e vagy sem! :) El kell menni, megnézni, átrágni mindenhol, utánajárni az autónak, szervizek... Ha minden flott, és rendben van, akkor meg lehet venni. Mondjuk ez a motor nem egy túl jóra sikerült konstrukció, rossz kezekben igen rövid élettartamot élhet meg (ugye, a híres hengerfej probléma... és az autón is látszik némi Sztrítrészing), így én alapból elkerülném. De hát ez a személyes véleményem, mint ahogy az is, hogy bazári :) Köszi a választ. "igen rövid élettartamot élhet meg (ugye, a híres hengerfej probléma " ezt nem nagyon értem a 300 ezer km már nem egy rövid idő sőt.. a steetracing feeling az bejövős legalább nem nekem kell megcsinálni.De bizonytalan vagyok mert nem ismerem a diesel omit eddig csak benzines autóim voltak.Ja meg még egy .a tempomat miből látszik ,hogy van a kocsiban?
skyrangr Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 Köszi a választ. "igen rövid élettartamot élhet meg (ugye, a híres hengerfej probléma " ezt nem nagyon értem a 300 ezer km már nem egy rövid idő sőt.. a steetracing feeling az bejövős legalább nem nekem kell megcsinálni.De bizonytalan vagyok mert nem ismerem a diesel omit eddig csak benzines autóim voltak.Ja meg még egy .a tempomat miből látszik ,hogy van a kocsiban? előfordulhat bármi. 290e km-ig német autópályán futott a gép, majd megvette egy versenyző, aki 10e km alatt kinyomta a szemét... jó a dízel, csak drága. hiába fogyaszt jobban, hiába lehet olcsóbb gázolajat venni, a fenntartását tekintve drága. egy turbó, egy adagoló, egy kettőstömegű lendkerék nem olcsó... tempomat kapcsoló az index-kar végén. ha nem vagy benne biztos, keress olyan embert, aki ért az autóhoz, és menjen el veled megnézni. sajnos a szopórollerezéstől ez sem véd meg, de legalább nem csukott szemmel rohansz lefele a fás domboldalon... azt azonban jó ha már most belekalkulálod, hogy azon a bizonyos domboldalon lesznek olyan fák, amiket nem tudsz kikerülni! én nem vennék ilyen idős dízelt. nincs értelme. ok, hogy erős, meg megy. kérdés hogy ez akkor is megéri-e, amikor a mentő visz el a szerelőtől, miután megtudtad mennyi egy adagoló felújítás, vagy épp egy turbó csere... dízel autót egy esetben vennék. dolgozósnak, évi 20-30e km futás mellett, úgy hogy 3-4 éves korában, amikor lejár a garancia, visszaadnám a lízingelőnek!
Omegatd Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 Sziasztok! Mire kellene figyelni vételkor Arra, hogy meg ne vedd!!!
csiziktomi Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 Arra, hogy meg ne vedd!!! :) OK DE akkor hogyan lesz nekem szép megbízható diesel omegám(faceliftes)? Ajánlani esetleg nem tudtok egyet-kettőt?
Omegatd Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 :) OK DE akkor hogyan lesz nekem szép megbízható diesel omegám(faceliftes)? Ajánlani esetleg nem tudtok egyet-kettőt? Sajnos nem egyszerű, meg a dízel balhésabb ISS...
skyrangr Elküldve Január31, 2013 Elküldve Január31, 2013 :) OK DE akkor hogyan lesz nekem szép megbízható diesel omegám(faceliftes)? Ajánlani esetleg nem tudtok egyet-kettőt? miért akarsz mindenáron dízelt? ha nincs meg az évi 20-30000km-ed, akkor szerintem fölösleges. belefutsz esetleg egy-két költségbe, akkor már ott vagy, hogy akár 2 benzinest is eltankolhatnál... ha erős gép kell, vegyél V6-ot (bár azok se egy egyszerű esetek, ezzel együtt nem is olcsók), ha meg megbízható, alacsony fenntartási költségű, egyszerű gép kell, akkor 2,2 benzin. sokat azok sem esznek, hosszú távon 8 liter alá le lehet menni velük, és a német pályán tudják tartani a tempót, ha kell.
brezsy Elküldve Február1, 2013 Elküldve Február1, 2013 Nézegettem a tárcsa méreteit, és több mint 1-cm-rel kijjebb lenne a fék. így nem hinném, hogy egyszerű lenne felrakni. De rákerestem az ebayen is a GTO nyeregre és 100 dollár körül van párja a kétdugattyús-úszónyergesnek. Nem is vészesen drága. Nemúgy mint a nagyfékként emlegetett négydugattyús, ami 750 dollártól indul, igaz ez kompletten van tárcsákkal és betétekkel. Asszem egyelőre marad a gyári. http://www.deviltuni...77&termek=16273
MalterKoma Elküldve Február1, 2013 Elküldve Február1, 2013 Szerintem gány a belseje, kissé bazári az egész. Amúgy pár kép alapján autóról állítani bármit is kb ugyanolyan egyszerű (és ésszerű), mint egy női fénykép alapján megállapítani hogy jó feleség lenne-e vagy sem! :) El kell menni, megnézni, átrágni mindenhol, utánajárni az autónak, szervizek... Ha minden flott, és rendben van, akkor meg lehet venni. Mondjuk ez a motor nem egy túl jóra sikerült konstrukció, rossz kezekben igen rövid élettartamot élhet meg (ugye, a híres hengerfej probléma... és az autón is látszik némi Sztrítrészing), így én alapból elkerülném. De hát ez a személyes véleményem, mint ahogy az is, hogy bazári :) Nem tudom mi bajod a belsejével, ezek ilyenek (majdnem). Nem fabetétes, hanem fém vagy fémhatású egységesen. Kívűlről egész jó kiállású gép A nagyobbik baj az, hogy a 300e kmóra állás már valószínűleg egy visszatekert állapot....
skyrangr Elküldve Február1, 2013 Elküldve Február1, 2013 Nem tudom mi bajod a belsejével, ezek ilyenek (majdnem). Nem fabetétes, hanem fém vagy fémhatású egységesen. Kívűlről egész jó kiállású gép A nagyobbik baj az, hogy a 300e kmóra állás már valószínűleg egy visszatekert állapot.... nem a fémbetéttel van bajom, hanem az ezüstszínű kormánnyal, váltószoknyával, meg az 'alu' pedálokkal (meg a belereszelt fejegység se tetszik). de mint írtam, ez az én véleményem. a 300e-es óraállással egyetértünk.
Recommended Posts