kori Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Hali! Eladó egy nemrég karambolozott B omega 2.5 tdi automata 2 zónás digi klima a beleseje limitált nagyon szép motorja nem sérült de az eleje total ahogy a baloldali ajto is van hozzá gyári 16"alufelni nagyon jó gumikkal + 16" alufelni téli szett a belseje, ülések, 3 ajtó hátulja használható gyönyörű állapotu. ha érdekel valakit bontásra. : tel. 06704537485 Vazzeg, nincs vessző a billentyűzeteden? Amúgy tolhatnál róla képeket. Mit takar a limitált? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Vazzeg, nincs vessző a billentyűzeteden? Amúgy tolhatnál róla képeket. Mit takar a limitált? A vessző hiányát, pl? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Ma megkapta az Omegám a 18. szülinapjára az ajándékot: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Ma megkapta az Omegám a 18. szülinapjára az ajándékot: Sehol sem látok tortát........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Ma megkapta az Omegám a 18. szülinapjára az ajándékot: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu kisrendszám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 kisrendszám? Inkább a Steinmetz grill, vagy a lökös toldat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Inkább a Steinmetz grill, vagy a lökös toldat... úgy rémlik az volt is Korinak... ja, jól rémlett... http://www.opelforum.hu/uploads/gallery/album_195/gallery_132_195_1455864.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Steinmetz tükrök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Hát ne mán nekem se esett le elsőre, pedig egy darabig nézegettem a képet... :D De jól áll neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 nekem se esett le :D de szemre láthatóan kisebbek mint az originál. nem zavaró? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 nekem se esett le :D de szemre láthatóan kisebbek mint az originál. nem zavaró? De. Bár sztem nem kisebb mint egy B Vectráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 De. Bár sztem nem kisebb mint egy B Vectráé. akkor itt is érvényesül, hogy a szépségért szenvedni kell :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 Sziasztok, Érdekel valakit két darab B Vectra 2.5 fém szelepfedél? Kívül-belül le lesz homokszorva, s igény szerint szinterezve is. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 Sziasztok, Érdekel valakit két darab B Vectra 2.5 fém szelepfedél? Kívül-belül le lesz homokszorva, s igény szerint szinterezve is. Köszi. Mennyi az annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 35000 Ft.- homokszorva és szinterezve olyan színre amire kéred. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 35000 Ft.- homokszorva és szinterezve olyan színre amire kéred. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 sziasztok! igaz már kérdeztem egyszer,de nem találom pedig rajta vagyok az ügyön visszaolvasás stb... le volt véve az aksiról a saru és elment a rádió. hogy kell vissza kodólni? és a kártyáról a felsorolásból melyik kkódot olvasom be? type stb.... köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 sziasztok! igaz már kérdeztem egyszer,de nem találom pedig rajta vagyok az ügyön visszaolvasás stb... le volt véve az aksiról a saru és elment a rádió. hogy kell vissza kodólni? és a kártyáról a felsorolásból melyik kkódot olvasom be? type stb.... köszönöm http://carradio.5mp.eu Van egy ilyen menüpont, hogy "CODE beírása és aktiválás", itt lesz a megoldás mindkét kérdésedre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 [köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 sziasztok. Újabb probléma akadt az autómmal estére. az autó leállítása után egy órával akartam tovább menni és semmi.a kulcs nem nyitotta a központi zárat,és a riasztót sem. A csomagtartó fedelét nyitotta viszont az ajtókat nem. ha a záron keresztűl probáltam akkor nyitotta,de így nem mertem vele elindúlni mert nem tudom,hogy letílt e vagy sem. vajon mi lehet a probléma ? előtte karosszériásnál volt lehet ott barmoltak el valamit? az autó 2000-es évjáratu utolsó széria. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Nézd át a biztosítékokat. Nekem már volt olyan, hogy a csomitérvilágítás kinyomta, és arra van kötve a centrálvezérlés is. Nem nyitott, és az immo is letiltott. De lehet, hogy a távirányítód romlott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 sziasztok. Újabb probléma akadt az autómmal estére. az autó leállítása után egy órával akartam tovább menni és semmi.a kulcs nem nyitotta a központi zárat,és a riasztót sem. A csomagtartó fedelét nyitotta viszont az ajtókat nem. ha a záron keresztűl probáltam akkor nyitotta,de így nem mertem vele elindúlni mert nem tudom,hogy letílt e vagy sem. vajon mi lehet a probléma ? előtte karosszériásnál volt lehet ott barmoltak el valamit? az autó 2000-es évjáratu utolsó széria. Nem lehet, hogy a karosszériás levette az akkusarut? Próbáltad újratanítani a távirányítót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 de levette mert a rádiót is újra kell programozni. ilyenkor tanítani kell a távirányítót?ezt nem tudtam de miért engedte hogy két napig járjak vele? ha a táirányitó szarozik az is összeköttetésbe van a riasztóval? nem értek hozzá. de a hátulját miért nyitja? attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 és hogy tanítod a távirányítót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 ha kulccsal nyitom a zárat és beindítom lehet vele menni, nem tílt le? a szerelőig elkellene vele gurulni ha minden kötél szakad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts