skyrangr Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 pffff.. :D :D cserével (mindenáron) akkor szoktak egy autótól szabadulni,ha khmm mindene szar megunták a küzdelmet vele. A többit azért pénzért is el lehet adni. A legviccesebb ilyen sztorim az volt,amikor kinéztem egy szép e32 730i-t,megnéztem,tényleg jó esztétikailag,műszakilag,de két éve lejárt a műszaki róla rendszáma szerint,viszont két éve azzal a rendszámmal egy e34 525i járt műszakin.Azt is cserélte volna már 1.2-es b corsára is... Kérdés hogy milyen autót cserél az Omegára... ;) Az tény, hogy ennél jobb állapotú gépeket lehet találni 400e körül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 üdv urak volt b omiban elektromos ülés? olyanra gondolok amiben minden elektromos..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 üdv urak volt b omiban elektromos ülés? olyanra gondolok amiben minden elektromos..... :) Sőt,még memóriás is volt............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 üdv urak volt b omiban elektromos ülés? olyanra gondolok amiben minden elektromos..... :) A 2,2 esmben elektromos volt, a 3,2 ben memos, miért? Átfabrikálnád a Rekibe? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Kipróbáltam az új sperrt, úgy látszik, hogy működik. :D Volt hosszabb csík is, de csak ez a kép volt feltöltve netre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Kipróbáltam az új sperrt, úgy látszik, hogy működik. :D Volt hosszabb csík is, de csak ez a kép volt feltöltve netre. :D De faxa! Milyen festék ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Kipróbáltam az új sperrt, úgy látszik, hogy működik. :D Volt hosszabb csík is, de csak ez a kép volt feltöltve netre. :D Bátor voltál, hogy feltettél hátra 135 ös gumákat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 A 2,2 esmben elektromos volt, a 3,2 ben memos, miért? Átfabrikálnád a Rekibe? :o van omim is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Bátor voltál, hogy feltettél hátra 135 ös gumákat :D :D mankókerék, mint az AMG Mercin? :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Bátor voltál, hogy feltettél hátra 135 ös gumákat :D :D Jó lesz az 235/45R17-nek is. :P :D Már a végét járta a két hátsó, így kivégeztem őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 van omim is.... :) Ahh... :D és hogyhogy nincs benne elekronyos ülés? :o vagy B Omega, nem B2? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Ahh... :D és hogyhogy nincs benne elekronyos ülés? :o vagy B Omega, nem B2? 98as mv6 3.0.....csak plüss van benne meg klíma meg kéziváltó.......meg utcára néző ablak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 98as mv6 3.0.....csak plüss van benne meg klíma meg kéziváltó.......meg utcára néző ablak... :) ? Hát milyen mv6 felszereltség az olyan? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Ha gyári sportülések vannak benne, akkor érthető miért nem elektromos-memóriás. De az elektromoshoz is extra volt a memória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 De az elektromoshoz is extra volt a memória. Méghozzá analóg, én megjegyzem hova kell állítanom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 ? Hát milyen mv6 felszereltség az olyan? :o hát ilyen...mit tom én,csak hajtom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 ? Hát milyen mv6 felszereltség az olyan? :o Kézi váltóval nem is akármilyen, nem? Vagy nem jól tudom hogy az MV6-hoz az automata volt a széria? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Kézi váltóval nem is akármilyen, nem? Vagy nem jól tudom hogy az MV6-hoz az automata volt a széria? Én úgy tudtam, csak B2 nél volt a 3,2 hez csak automata... bár láttam, hallottam manuálisról... de nem gyári kijövetel volt asszem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Az MV6-hoz széria volt az automata, és felár nélkül lehetett kérni a mechanikus váltót. A 3,2 nem tudom hogy volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Az MV6-hoz széria volt az automata, és felár nélkül lehetett kérni a mechanikus váltót. A 3,2 nem tudom hogy volt. 3,2 V6 iss volt manuállal. Egyszer vezettem egy manuál MV6-ot, sokkal fickósabb, mint az automata. Sokkal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Kézi váltóval nem is akármilyen, nem? Vagy nem jól tudom hogy az MV6-hoz az automata volt a széria? aut. volt ez is csak beszart és kapott kézit,pont mint a senatorom mostanság.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 3,2 V6 iss volt manuállal. Egyszer vezettem egy manuál MV6-ot, sokkal fickósabb, mint az automata. Sokkal... :D A 3,2esbe bevallottan utólagos berakású vol a manuál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 A 3,2esbe bevallottan utólagos berakású vol a manuál.. Csak az angol rendőrségi kivitel készült gyárilag R30-as kézi váltóval..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Csak az angol rendőrségi kivitel készült gyárilag R30-as kézi váltóval..... De abban erősített kerékcsapágyak stb volt. nem nevezném -akkor - tucatjával vásárolhatónak :P Tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 De abban erősített kerékcsapágyak stb volt. nem nevezném -akkor - tucatjával vásárolhatónak :P Tévedek? te csak ne beszélj egyedi autóról......mid is van reki néven????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts