Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Üdv szaktárs,

az enyém ilyen, az van rajta, hogy "colour": Z 282 251, de ha gondolod csinálok fotót és felteszem valahová. :icon13:

Elküldve

Ezer köszönet!

Ha csinálnál képet arról a tábla szerűségről, vagy mindkettőről az nagyon jó lenne,mert sajna az hiányzik,és jó lenne tudnom mit fog kelleni szereznem :) meg hát szeretnék festéket bekevertetni, apróbb hibákra.

Egyébként én azt hittem hogy a színkód egy betű és 3 szám-ból áll, vagy esetleg az a 251 az beltér szín?

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 7:16, Omegatd írta:

Gellért!

Nem veszed vissza?

http://www.hasznalta...scona_c-5965107

Micsoda hirdetés:

Így idő hely és főleg pénzhiány miatt eladó! VS Cserében érdekel kisteher robogó quad

Nameg, ősszel vette. Ez az autó kb ősz óta ott áll, a rárakódott kacat, szemét, és pormennyiség alapján... Kár érte, hagyni így elkallódni...

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 7:29, MalterKoma írta:

Hali!

Nincs valakinek elfekvőben sedanra való, hátsó Opel emblémája??!!

Valahol elvitte a menetszél...

Thx

Nekem sincs olyan rajta és nem izgat. Ha meg ennyire fontos, vegyél a csergőben...

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 6:11, tgabika76 írta:

A második szám a kárpit mintáját/színét jelenti.

Z 282 = Polarmeerblau fényezés

251 = sötétszürke velúr kárpit

Köszi az infót, nekem bőr beltér van, nem tudnátok hogy hol lehet ilyen táblácskát szerezni, mert műszakin pofáztak érte, és nemsokára ujra kell vinni.

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 9:03, marcomega írta:

Köszi az infót, nekem bőr beltér van, nem tudnátok hogy hol lehet ilyen táblácskát szerezni, mert műszakin pofáztak érte, és nemsokára ujra kell vinni.

Milyen évjárat a tied? De abban biztos lehetsz, hogy a bőr cuccokat vki utólag rakta be. Bőrös ülésben mindig van elöl ülésfűtés. Ha 97.09. előtti, akkor az oldallégzsák sem működhet, mert előtte nem létezett az Omegában. Az is érdekes, hogy az egyik tükröd fényezett, a másik nem, és a lökösökről hiányzik a krómcsík.

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 10:33, kori írta:

Milyen évjárat a tied? De abban biztos lehetsz, hogy a bőr cuccokat vki utólag rakta be. Bőrös ülésben mindig van elöl ülésfűtés. Ha 97.09. előtti, akkor az oldallégzsák sem működhet, mert előtte nem létezett az Omegában. Az is érdekes, hogy az egyik tükröd fényezett, a másik nem, és a lökösökről hiányzik a krómcsík.

Most látom a kormányod. Az alapján max 95.08. havi lehet.

Elküldve

Szia, 99-es kiadás, és igen elöl fűtött ülés, oldal légzsákkal. A tükör borítás cserélve volt, azért nem fényezett, ezért is lenne fontos a színkód, amit már sikerült kiderítenem, hála a segítőkész embereknek már tudom hogy Polarmeerblau Gm: 13L, Opel 282 a színkód. És EZT sikerült megfejtenem :D

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 9:03, marcomega írta:

Addig örülj, amíg nincs rajta. Inkább pofázzanak. Amúgy szerezni nem lehet, mivel az autó adatait tartalmazza. Nem ok nélkül nincs rajta, hidd el...

On 2012. 07. 10. at 10:37, kori írta:
Várom Omegatd hozzászólását az autóval kapcsolatban :devlish:

Mire vagy kíváncsi? Sajnos vett valamit sok pénzért, ami nem az, aminek látszik. De egy szavadba kerül és részletezem...

On 2012. 07. 10. at 12:18, marcomega írta:
Szia, 99-es kiadás, és igen elöl fűtött ülés, oldal légzsákkal. A tükör borítás cserélve volt, azért nem fényezett, ezért is lenne fontos a színkód, amit már sikerült kiderítenem, hála a segítőkész embereknek már tudom hogy Polarmeerblau Gm: 13L, Opel 282 a színkód. És EZT sikerült megfejtenem :D

Ezeket súgja neked valaki? Vagy az eladó ezekkel hülyített be? Kíváncsi vagy az igazságra?

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 12:18, marcomega írta:

Én nem vennék mérget a 99-es évjáratra. A csomagtérnyitón krómozott vagy öntött műa a jel?

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 7:45, Omegatd írta:

Nekem sincs olyan rajta és nem izgat. Ha meg ennyire fontos, vegyél a csergőben...

Hát téged sok minden nem izgat.

De a tieden nem iss lehetne, mert az valami caravan....

Engem meg izgat, túrjál ott hátul valamit

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 18:24, kori írta:

Én nem vennék mérget a 99-es évjáratra. A csomagtérnyitón krómozott vagy öntött műa a jel?

már lassan 3 éve lett véve, és vin alapján 99 es, szóval nekem ennyi elég. :)

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 15:19, Omegatd írta:

Addig örülj, amíg nincs rajta. Inkább pofázzanak. Amúgy szerezni nem lehet, mivel az autó adatait tartalmazza. Nem ok nélkül nincs rajta, hidd el...

Ezeket súgja neked valaki? Vagy az eladó ezekkel hülyített be? Kíváncsi vagy az igazságra?

Igen az autó adatait tartalmazza, vin, terhelések, színkód,ha rajta is lenne semmi más adat nem lenne azon sem, hisz vin alapján minden rendben, és nem volt kivágva, cserélve stb., tudom miért nincs rajta, és nem azért mert valami nincs rendben a kocsival.

Egyébként senki nem súg semmit, van szemem és használni is tudom, meg a fejem se dísznek hordom :) amióta megvan szerelő egyszer látta, SAJNOS, azon az egy eseten kívül csak én javítom,de sok mindent nem kell, úgyhogy ismerem minden porcikáját :D

És még csak nagy pénzbe se került. Ez már a második omegám

Elküldve
  On 2012. 07. 10. at 20:20, MalterKoma írta:
Hát téged sok minden nem izgat.

Erre a kISS időre? Minek...

De a tieden nem iss lehetne, mert az valami caravan....

Ne legyél már ekkora gyík. A Caravanon ISS van hátul emblem...

Engem meg izgat, túrjál ott hátul valamit

Sedanra sajnos nincs, de majd megnézem...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.