Gabo Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Na itt meg a másik. Mért olajkályha? Na mindegy. Mondtam már, kinek gázolaj, kinek benzin, kinek etanol, van akinek kerozin... Mert jó oltani!! :D Téged :DDD és Te erre vevő vagy, ezé :D Igaz MK? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Mert jó oltani!! :D Téged :DDD és Te erre vevő vagy, ezé :D Igaz MK? :D Ez nem oltás, olyan mint a C Omega, meg az Omi, stb. Ha büntetlenül lehetne, akkor sokan megérdemelnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gsi86 Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Sziasztok! Van esetleg tippetek, hogy az Omega műanyag bilinccsel összeillesztett vízcsöveit hogy lehet roncsolás mentesen szétbontani (a műanyag, és a gumi csövek találkozásánál)? Valami kúpos cuccnak tudom elképzelni belülről ezt a bilincset, ami a csőcsonkra szorítja a gumicsövet, de azt ütni, préselni, melegíteni...ráadásul a motortérben?! Előre is köszönöm, ha valaki ír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Sziasztok , egy kedves ismerősömnek beszart a 2.5v6 omegája , szeretne venni egy donort , valakinek van tapasztalata hogy az osztrákoknál hol található bontó a magyar határ mellet ,keresett már a guglira de nem nagyon megy neki a német nyelv , elég lenne egy pár link vagy weboldal (sajnos a német nyelv nem az érősegem) amit talált vagy Németország vagy Anglia .Előre is köszi.Üdv Pety Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Sziasztok , egy kedves ismerősömnek beszart a 2.5v6 omegája , szeretne venni egy donort , valakinek van tapasztalata hogy az osztrákoknál hol található bontó a magyar határ mellet ,keresett már a guglira de nem nagyon megy neki a német nyelv , elég lenne egy pár link vagy weboldal (sajnos a német nyelv nem az érősegem) amit talált vagy Németország vagy Anglia .Előre is köszi.Üdv Pety http://www.hasznalta...5_v6_cd-5724848 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_b/opel_omega_b_2.5_v6_sport-5753235 tovább tartott elolvasni a posztodat, mint bepötyögni hogy 'hasznaltauto.hu' meg hogy Opel Omega 2400-2600ccm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! A lányom ma beszállt az első ajtónál úgy a kocsiba ,hogy az elektromos üllést mozgató panelját,gombját tőböl letörte. Előszőr nem találtam végül megöröltem ,mert meg lett. lecsúszott az üllés mellé. Kezdett elszállni a dühüm,de sajnos ez nem tartott sokáig ,mert mint kiderűlt nem tudtam visszapattintani. Úgy látom, hogy az a műannyag tört le ami középen van és ez valami fix dolog volt.Az autó 3000ccm és 2000 évjárat Valami okosat vagy, járt már esetleg így valaki? Megint az utánajárás és ilyenre kiadni a pénzt.Elképesztő Köszönöm Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! A lányom ma beszállt az első ajtónál úgy a kocsiba ,hogy az elektromos üllést mozgató panelját,gombját tőböl letörte. Előszőr nem találtam végül megöröltem ,mert meg lett. lecsúszott az üllés mellé. Kezdett elszállni a dühüm,de sajnos ez nem tartott sokáig ,mert mint kiderűlt nem tudtam visszapattintani. úgy látom, hogy az a műannyag tört le ami középen van és ez valami fix dolog volt.Az autó 3000ccm és 2000 évjárat Valami okosat vagy, járt már esetleg így valaki? Megint az utánajárás és ilyenre kiadni a pénzt.Elképesztő Köszönöm Attila Nekem már sikerült megragasztanom. Egy próbát megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 neked is hasonlóan tört le? mivel ragasztottad meg? pill.tagasztóval vagy valami spec dologgal? attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 neked is hasonlóan tört le? mivel ragasztottad meg? pill.tagasztóval vagy valami spec dologgal? attila pillanatragasztó az megfogja max, de tartani nem fogja. toljál rá kétkomponensű epoxyt, és a lánykát tanítsd meg beszállni a kocsiba! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 neked is hasonlóan tört le? mivel ragasztottad meg? pill.tagasztóval vagy valami spec dologgal? attila Pillanatragasztó megfogta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Köszöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 B Omega cikkek: http://db.tt/Frrm2EoF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 B Omega cikkek: http://db.tt/Frrm2EoF Király gyűjtemény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FürgeTeknős Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Bár "köztudottan" nem ingyenszervíz a fórum, én azért megérdeklődném: 2.5 benzines motorba milyen színű fagyálló kell? MátéDebrecen jóvoltából lett működőképes ABS-vezérlőm, amit sikeresen ki is cseréltem 7végén, de ehhez le kellett vennem a vastag vízcsövet.Ezért viszont leengedtem a hűtővizet. A kifolyt trutyit nem önteném vissza, mert túlságosan zavaros (sűrű rozsdabarna üledékes) Szóval, milyen arányban és milyen színű folyadékot tegyek bele? Köszönöm az értelmes válasz(oka)t . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Bár "köztudottan" nem ingyenszervíz a fórum, én azért megérdeklődném: 2.5 benzines motorba milyen színű fagyálló kell? MátéDebrecen jóvoltából lett működőképes ABS-vezérlőm, amit sikeresen ki is cseréltem 7végén, de ehhez le kellett vennem a vastag vízcsövet.Ezért viszont leengedtem a hűtővizet. A kifolyt trutyit nem önteném vissza, mert túlságosan zavaros (sűrű rozsdabarna üledékes) Szóval, milyen arányban és milyen színű folyadékot tegyek bele? Köszönöm az értelmes válasz(oka)t . Rózsaszín gyári fagyálló kell bele 50-50% arányban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FürgeTeknős Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Rózsaszín gyári fagyálló kell bele 50-50% arányban. Köszönöm az infot Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 nagyon csaszi minden cikk! viszont az az automatikusan átkapcsoló belső keringetés működik valakinek? és hol van benne aktív szénszűrő? a cikk írta, hogy valahol van benne. talán kicserélném 12 év után ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 nagyon csaszi minden cikk! viszont az az automatikusan átkapcsoló belső keringetés működik valakinek? és hol van benne aktív szénszűrő? a cikk írta, hogy valahol van benne. talán kicserélném 12 év után ha lehet. B2 Omegákban a gyári pollenszűrő egyben aktívszenes is 6808614 a rendelésszáma és az ugy. 3500 körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 én most vettem 1600ft-ért de az nem szenes. ezt szoktam mindíg venni. legközelebb azt veszek. a rendelés szám hol és milyen üzletre érvényes? jobban szűr mint a másik.érzékelhető a különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Az Opel gyári száma. Pl csergő, patacsi. Nem tudom, hogy jobban szűr-e, mert csere óta nem mentem a géppel. Sztem aktív szenes inkább nagyvárosokban hasznos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 miért nem lehet elérni a felrakott opeles cikkeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GabeszVp Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Eladó az alufelni garnitúrám Omiról: http://hirdetotabla.duen.hu/alkatre_z/felnigumi/alufelni17col5x110nyrigumikkal113920 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május12, 2012 Megoszt Elküldve Május12, 2012 http://db.tt/fyYbDX6q Link to comment Megosztás: More sharing options...
Older Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Sajnos a difim kanyarokban gázadásnál (főleg ha indulásnál már fordulokm is), morog. Vagyis nem tudom mi, de hátulról jön. Több mint valószínű a difim . A gépészeti rész nekem mindig is tetszett, és csináltam is elég sok tipusú autónál, de hátsó meghajtásúnál most előszőr. Olvasgattam a fórumot, sajnos nem minden esetben tudott a páciens jó állapotú, használt difihez jutni. Esetlegesen, tudtok valaki olyat ajánlani aki ért hozzá és ki tudja csapágyakat cserélni( ez még nem lenne gond) és be is tudja állítani??? Előre is köszi! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Sajnos a difim kanyarokban gázadásnál (főleg ha indulásnál már fordulokm is), morog. Vagyis nem tudom mi, de hátulról jön. Több mint valószínű a difim . A gépészeti rész nekem mindig is tetszett, és csináltam is elég sok tipusú autónál, de hátsó meghajtásúnál most előszőr. Olvasgattam a fórumot, sajnos nem minden esetben tudott a páciens jó állapotú, használt difihez jutni. Esetlegesen, tudtok valaki olyat ajánlani aki ért hozzá és ki tudja csapágyakat cserélni( ez még nem lenne gond) és be is tudja állítani??? Előre is köszi! Üdv. Olyat nem, de egy komplett difim van. :) Megkímélt, omegához képest keveset futott. Ha érdekelj írj Pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts