kori Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 http://kepfeltoltes.hu/view/120331/saj_t263_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Cép ótó :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Lökhárító vezetősín a neve, és kedvezmény nékkül 2700 forint a csergőben 1400222 a száma. Nekem is kellett már venni, de sajnos gyenge az a része, ahol a lököst felcsavarozod rá, és mikor elakasztottam a lököst, ott el is szakadt. Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Thx Fótózd le cserekor, mert lehet nekem ISS kelleni fog. A nagytudású szerelő, még azt elején azt mondta, hogy a lökösről vannak a fülek letörve, azért tekerte bele a csavart. Akkor valszeg átkúrt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 http://kepfeltoltes.hu/view/120331/saj_t263_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Vége a téli álomnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 http://automenedzser.hu/kozlekedes/2012/4/1/160nal_tort_kette_az_Opel__foto_VATXJ8#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_4_1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Cép ótó :icon13: Nem nagy az a felni a magyar utakra egy kicsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Nem nagy az a felni a magyar utakra egy kicsit? Ha tőlem kérded, sztem nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Ha tőlem kérded, sztem nagy. Ja, nem tőled :D csak oda kattintottam vhogy... régen a céges gépen volt 17-es felni. királyul nézett ki, egy kátyúig, akkor meg repedt az egész. kpm persze mosta kezeit, lakott területen történt. ott meg köztereseket kellett volna kihívni (ha tudom...), meg rendőröket, meg a bíborost, meg magát a pápát is, és akkor fizettek volna valami 30-40e ft-ot... úgyhogy inkább a 3 felnit elcseréltem egy 15-ös szettre, kapott új gummát, és boldogság volt, meg nyugalom. itt kint mondjuk megkockáztatnék egy nagyobb méretet is, itt elbírja az út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Vége a téli álomnak? Igen veégre keész. Holnap futoómuű aálliítaás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Ja, nem tőled :D csak oda kattintottam vhogy... régen a céges gépen volt 17-es felni. királyul nézett ki, egy kátyúig, akkor meg repedt az egész. kpm persze mosta kezeit, lakott területen történt. ott meg köztereseket kellett volna kihívni (ha tudom...), meg rendőröket, meg a bíborost, meg magát a pápát is, és akkor fizettek volna valami 30-40e ft-ot... úgyhogy inkább a 3 felnit elcseréltem egy 15-ös szettre, kapott új gummát, és boldogság volt, meg nyugalom. itt kint mondjuk megkockáztatnék egy nagyobb méretet is, itt elbírja az út. Szar magyar utak haha...nemregen csereltem le en is bar en kompromisszumos megoldaskent 16-os garniturat raktam fel. Ukranban ahol tankolok valoban szarok az utak.Egyszer teszek fel egy fotot a gazkut elott elmeno utrol.Addig itt egy csemege egy igazi katyurol : Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Nah, szép tiszák lettek ruhák. :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Nah, szép tiszák lettek ruhák. :smartass: Koöszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok! Na hála istennek,meg a kpm-nek kész a kocsi műszakija:)Csodálatos lett minden a zsír új kipufogó rendszerrel.amin egy kicsit fennakadtam az az,hogy megint kiderült ez itt a legsötétebb rablóország:( Vizsgakor kérdezik,hogy óhajtom -e a PIROS szinü plakettet kicserélni kékre azaz átsoroltatni másik környezetvédelmi osztályba.Mindezt 3+7500 hft-ért.Röhely,pénzért tudja a kék szintet pénz nélkül csak a pirosat.(jelzem ,hogy az előírt 0,3 helyett 0,02 volt az alapjárati co). Na mind1 2 évig a környékükre se megyek:) Ja igen Sky:itthon vettem egy vezérműtengely jeladót potom 10 e ft-ért eddig bevált rendbejött az alapjárat,meg a fogyasztás is javult:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok! Na hála istennek,meg a kpm-nek kész a kocsi műszakija:)Csodálatos lett minden a zsír új kipufogó rendszerrel.amin egy kicsit fennakadtam az az,hogy megint kiderült ez itt a legsötétebb rablóország:( Vizsgakor kérdezik,hogy óhajtom -e a PIROS szinü plakettet kicserélni kékre azaz átsoroltatni másik környezetvédelmi osztályba.Mindezt 3+7500 hft-ért.Röhely,pénzért tudja a kék szintet pénz nélkül csak a pirosat.(jelzem ,hogy az előírt 0,3 helyett 0,02 volt az alapjárati co). Na mind1 2 évig a környékükre se megyek:) Ja igen Sky:itthon vettem egy vezérműtengely jeladót potom 10 e ft-ért eddig bevált rendbejött az alapjárat,meg a fogyasztás is javult:) Na, akkor bódottá' van! :) Szerintem meg csak át akartak vágni. Ha az autó teljesíti az előírt normát, akkor nekik kell kijavítani a hibát. Olvass után, Totalcar-on egy rakat cikk szólt erről, hogy mi a módja, és rendje az átminősítésnek. Huhh, 10k még mindig 2,5x több, mint amiért én vettem :) De legalább működik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok! Na hála istennek,meg a kpm-nek kész a kocsi műszakija:)Csodálatos lett minden a zsír új kipufogó rendszerrel.amin egy kicsit fennakadtam az az,hogy megint kiderült ez itt a legsötétebb rablóország:( Vizsgakor kérdezik,hogy óhajtom -e a PIROS szinü plakettet kicserélni kékre azaz átsoroltatni másik környezetvédelmi osztályba.Mindezt 3+7500 hft-ért.Röhely,pénzért tudja a kék szintet pénz nélkül csak a pirosat.(jelzem ,hogy az előírt 0,3 helyett 0,02 volt az alapjárati co). Na mind1 2 évig a környékükre se megyek:) Nekem automatikusan átsorolták a műszakin nemtom mennyiért, de összesen a vizsgával 26300Ft-ot fizettem. Semmi KPM.Nagyon örültem neki. :icon13: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Nekem muűszakin nem tudtaák aátsorolni tavaly maárciusban, ami ingyenes lett volna, de decemberben voltam kpm-neél szemleén, eés 1750 ft-eért megcsinaáltaák. Az uúj fotgalmi ingyen volt, plusz a matricaát kellett kifizetnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Nekem muűszakin nem tudtaák aátsorolni tavaly maárciusban, ami ingyenes lett volna, de decemberben voltam kpm-neél szemleén, eés 1750 ft-eért megcsinaáltaák. Az uúj fotgalmi ingyen volt, plusz a matricaát kellett kifizetnem. Ja, a matrica meg a plakett ára volt az. Asszem 980+650 volt legutóbb az ára... Műszakin meg ugye azért ingyenes, mert akkor ígyis-úgyis kell az új matrica+plakett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 mindegy akkor legfeljebb nem megyek szmogos időbe pestre:) aztán majd lecseréltetem hátha kifogok egy normálisat aki nem akar levenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Lökhárító vezetősín a neve, és kedvezmény nékkül 2700 forint a csergőben 1400222 a száma. Nekem is kellett már venni, de sajnos gyenge az a része, ahol a lököst felcsavarozod rá, és mikor elakasztottam a lököst, ott el is szakadt. Köszi. Rendeltem mindkét oldalit, ha már le kell vennem a lökőst. Igaz nem a Csergőtől, mert más is kellett (doblemez). Olcsóbb is volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Végre sikerült vennem Irmscher fabetétet az ajtónyitók mögé. Már csak krómozott kilincset kellene szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Végre sikerült vennem Irmscher fabetétet az ajtónyitók mögé. Már csak krómozott kilincset kellene szerezni. Ott van a Májterosnak a taligájában! :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Ott van a Májterosnak a taligájában! :smartass: Ja, a csomagtartójában meg a sör és a mézes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Ott van a Májterosnak a taligájában! :smartass: Észre sem vettem. Mindig leragadtam a Steinmetz felniknél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Észre sem vettem. Mindig leragadtam a Steinmetz felniknÉl :D Jah, mert most télen kerültek bele, úgyhogy nem láthattad. Köszi az eladónak :-) Steinmetzek meg majdnem elmentek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts