skyrangr Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 http://www.marcalipo...atid=2:aktualis csak nem te !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Nincs vkinek 2 db 235/45R17-es használható állapotú gumija? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 http://www.marcalipo...atid=2:aktualis Szép ugrás. Kár érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 csak nem te !? De igen én voltam a Kadettal. Így elnézve a képeket, van mégegy születésnapom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Szép ugrás. Kár érte... Nem igazán maradt ép eleme... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 De igen én voltam a Kadettal. Így elnézve a képeket, van mégegy születésnapom... Hát ja. Boldog szülinapot ! Hogyan történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Még jó, hogy ép bőrrel megúsztad. Ahogy olvasom, te voltál a hunyó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Még jó, hogy ép bőrrel megúsztad. Ahogy olvasom, te voltál a hunyó? Hát ezt hogy sikerült kiolvasni??!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 (edited) Hát ezt hogy sikerült kiolvasni??!! Főúton haladó jármű elé kanyarodott ki. A cikk szerint. Tippem szerint balra, Kanizsa felé kanyarodott TD, a Fjord meg Balaton felől jött a 7-esen. Mondjuk pontos a cikk, hiszen a 'Ford vezetője könnyebb sérüléssel megúszta az ütközést'... Gondolom Opelra gondoltak. Ahogy a roncsot elnézem, szerencséd volt... Baromi nagy szerencséd! :) Valaki ott fent nagyon szeret! ;) Ja, és boldog szülinapot! :) Újabb alkalom az évben a pálinkázásra ! :P Módosítva Március3, 2012 : skyrangr Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Mondjuk pontos a cikk, hiszen a 'Ford vezetője könnyebb sérüléssel megúszta az ütközést'... Hát mert TD nem verte meg. Pedig kijárt volna neki... Bocs, még1x elolvasva, egy kalap szar a cikk, tele hibás adatokkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sajnálom, hatalmas mázlid volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Még jó, hogy ép bőrrel megúsztad. Ahogy olvasom, te voltál a hunyó? Nem olyan könnyű engem elpusztítani, de hibás a cikk, mert a Fordos volt a hibás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Hát ja. Boldog szülinapot ! Hogyan történt? Jöttem a 7-es főúton, a nekem jobbra eső kereszteződésből, amin STOP tábla van, elindult a Ford, mindez olyan 200m -re előttem. Próbáltam elkerülni az ütközést, hogy kikerülöm balra, de még belém is jött megpördített, kicsaptam a 3 lábú útjelzőtáblát és egy bukfenc után a mezőn állt meg az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Főúton haladó jármű elé kanyarodott ki. A cikk szerint. Tippem szerint balra, Kanizsa felé kanyarodott TD, a Fjord meg Balaton felől jött a 7-esen. Mondjuk pontos a cikk, hiszen a 'Ford vezetője könnyebb sérüléssel megúszta az ütközést'... Gondolom Opelra gondoltak. Ahogy a roncsot elnézem, szerencséd volt... Baromi nagy szerencséd! :) Valaki ott fent nagyon szeret! ;) Ja, és boldog szülinapot! :) Újabb alkalom az évben a pálinkázásra ! :P Kicsit tévedett a cikkíró, de majdnem igaz! Kanizsa felé kanyarodott Ford, én szintén Kanizsa felől jöttem a 7-esen. Hát igen bennem is megfordult, hogy valaki vigyáz rám, a jókívánságokat meg mindenkinek köszönöm! Egyben vagyok, két szó szerint karcolásom lett, egy a szemöldököm felett, meg egy kis hupnival együtt a fülem mögött. Most reggelre kicsit elkezdett fájni a bal karom, vállam, mellkasom, de nem vészes, zúzódás, ha holnapra sem javul, megnézetem orvossal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Hát mert TD nem verte meg. Pedig kijárt volna neki... Bocs, még1x elolvasva, egy kalap szar a cikk, tele hibás adatokkal... Szemüveges nő volt kissé rehab. Ami a legszebb, nem ismeri el a felelősségét, de ez nem zavar, mert ő a hunyó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Kicsit tévedett a cikkíró, de majdnem igaz! Kanizsa felé kanyarodott Ford, én szintén Kanizsa felől jöttem a 7-esen. Hát igen bennem is megfordult, hogy valaki vigyáz rám, a jókívánságokat meg mindenkinek köszönöm! Egyben vagyok, két szó szerint karcolásom lett, egy a szemöldököm felett, meg egy kis hupnival együtt a fülem mögött. Most reggelre kicsit elkezdett fájni a bal karom, vállam, mellkasom, de nem vészes, zúzódás, ha holnapra sem javul, megnézetem orvossal... na. hát akkor majdnem pontos volt a cikk :) igazából a felelősség mindegy is, hogy elismeri-e vagy sem. rendőri intézkedésnél úgytudom ez gyakorlatilag semmit se jelent. kijött eléd, a védett útvonalra, egy Stoptáblás kereszteződésből... itt nincs mit elismerni, vagy se. ja, gondolom öv megrántotta. ahhoz képest hogy mekkorát borultál, megóvott a Kadét... Kár érte... neked meg jobbulást! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Jöttem a 7-es főúton, a nekem jobbra eső kereszteződésből, amin STOP tábla van, elindult a Ford, mindez olyan 200m -re előttem... Anélkül hogy bárkit is elítélnék, én valamit nem értek. Nem tudom hogy az adott útszakaszon mennyi a megengedett sebesség, de ha 90km/h (induljunk ki ebből), akkor az éppen 25m/s. Azaz a 200métert ilyen tempóval 8 másodperc alatt lehet megtenni. Ennyinek azért elégnek kell lenni reakcióidőnek... biztos hogy 200m volt az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sosem hittem volna hogy egy kadett kabrió így kibír egy ilyen ütközést és borulást. Ha anno nekem az asconával lett volna ilyen biztosan nem jövök ki belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Nem olyan könnyű engem elpusztítani, de hibás a cikk, mert a Fordos volt a hibás... Ennyit a magyar médiáról :sick: Örülök, hogy nincs komolyabb bajod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Anélkül hogy bárkit is elítélnék, én valamit nem értek. Nem tudom hogy az adott útszakaszon mennyi a megengedett sebesség, de ha 90km/h (induljunk ki ebből), akkor az éppen 25m/s. Azaz a 200métert ilyen tempóval 8 másodperc alatt lehet megtenni. Ennyinek azért elégnek kell lenni reakcióidőnek... biztos hogy 200m volt az? Igazból jogos, mert a számok nem hazudnak. Ha valóban 8 másodpercem, de ha legalább 4-5 lett volna, akkor nincs egy totálkáros Kadettom és nem sajog a bal oldalam. A 90km/h az jó lehet a számításnál, mert nagyjából annyival mentem. Viszont meg fogom nézni a pontos távot, mert nem 200 méter volt. Hidd el, annyira nem vagyok rutintalan, meg az autómat sem direkt törtem össze sőt. Az egész 1, max 2-3 másodperc alatt zajlott le. Észleltem, hogy elindult, próbáltam kikerülni az ütközést, aztán csatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Sosem hittem volna hogy egy kadett kabrió így kibír egy ilyen ütközést és borulást. Ha anno nekem az asconával lett volna ilyen biztosan nem jövök ki belőle. A helyzet az, hogy a tűzoltók, meg a mentősök sem nagyon akarták elhinni, bár a b oszlop/bukócső sokat segített, igaz, ha van utasom ő nem biztos, hogy ilyen könnyen megússza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Ennyit a magyar médiáról :sick: Örülök, hogy nincs komolyabb bajod. Köszi mégegyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Köszi mégegyszer... Örülök hogy veled nem törtent semmi komolyabb :icon1: neked is mint nekem volt örangyalod :D jobbuläst :icon1: Üdv Tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Részvétem a szép cabrio miatt TD, a lényeg, hogy nem esett bajod, megvédett Téged. Van remény a megmentésére, vagy esélytelen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Jöttem a 7-es főúton, a nekem jobbra eső kereszteződésből, amin STOP tábla van, elindult a Ford, mindez olyan 200m -re előttem. Próbáltam elkerülni az ütközést, hogy kikerülöm balra, de még belém is jött megpördített, kicsaptam a 3 lábú útjelzőtáblát és egy bukfenc után a mezőn állt meg az autó... Boldog szülinapot! Huh, basszus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts