gsizoli Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Nem tudtam belenyugodni, elhoztam a CCRT-t a héten Attilától, szegény tesóm (ezúton is köszönöm neki, sokadszor is) összemókolta nekem, omegaowners-en találtam egy leírást, ami alapján nem csak a mechanikát kell átrakni, hanem a hozzá tartozó eletronikát is, és úgy működni fog. És valóban jó is lett. És eszi az írottat is, meg a gyárit is, bár mindegyikből tudtam neki olyat mutatni, ami azért nem ízlett neki. Meg ha már ott túrkáltam beraktam azt a klímavezérlőt is, amit még tőled vettem az ősszel, az is jó lett, köszi. Örülök neki ..valahogy nem komplikálta azért túl az opel...így néha azért jó, hogy legóautó :icon1: Amit Burrrn-el írtam ki jó minőségű CD-re azt mind lejátszotta eddig. Majd hívjátok fel, mert asszem megtalálta a crapass-t is ha még kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Rég voltam itt. :) Szét szedtem a motorteret és már majdnem kint van a motor. Tökéletes állapotban, egyedül a tetejéről az ecotec felíratos fojtószelepház(?) hiányzik, mert ma megvette Fapad. A komplett motor nem kell valakinek? Felraktam az adok-veszekbe, mert szerintem ritka szép és jó motor, nem kellene elpocsékolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Rég voltam itt. :) Szét szedtem a motorteret és már majdnem kint van a motor. Tökéletes állapotban, egyedül a tetejéről az ecotec felíratos fojtószelepház(?) hiányzik, mert ma megvette Fapad. A komplett motor nem kell valakinek? Felraktam az adok-veszekbe, mert szerintem ritka szép és jó motor, nem kellene elpocsékolni. A fojtószelepház a légelosztóval! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 http://www.blocket.se/kronoberg/Opel_OMEGA_KOMBI_2_2_38560327.htm?ca=22&w=2 Mai nyálcsorgatás témája... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 http://www.blocket.s...7.htm?ca=22&w=2 Mai nyálcsorgatás témája... :) 2.2 MV6, hmm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FürgeTeknős Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 2.2 MV6, hmm.... Mitől MV6 egy MV6? azok nem 3.0-ák voltak csak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 2.2 MV6, hmm.... Igen, gondolom MV6-ról tették át a bontott csomagtér ajtót... mert oldalt az első ajtókon a díszléc fölött már nincs semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Pláne, hogy B2-ben nem volt MV6. Ott Executive volt a csúcsfelszereltség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Mitől MV6 egy MV6? azok nem 3.0-ák voltak csak? Elvileg igen, de állítólag a gyártás elején jött ki pár 2,5td is MV6-ként, de erre senki nem látott még bizonyítékot. Nekem van pár árlistám, de mindegyikben csak a 3.0V6-hoz járt az MV6 felszereltség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 http://www.blocket.se/kronoberg/Opel_OMEGA_KOMBI_2_2_38560327.htm?ca=22&w=2 Mai nyálcsorgatás témája... :) Király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Király! Az. De látod, itt a társaság csak az MV6 plakettet fúrja (amit gyanítom hogy csak felragasztott az előző tulaj). Az hogy az autó 9 éves sincs, patent állapotú, és csak 106e km van benne... az mellékes ... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Az hogy az autó 9 éves sincs, patent állapotú, és csak 106e km van benne... az mellékes ... Nekem pedig épp az tűnt fel. Ha nem lenne rajta a rendszám, simán elhinném hogy ezek gyári prospektusfotók, annyira makulátlan. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Nekem pedig épp az tűnt fel. Ha nem lenne rajta a rendszám, simán elhinném hogy ezek gyári prospektusfotók, annyira makulátlan. :blink: Látod ez a baj! És én vagyok kárhozatra ítéltetve. Méghogy gyári prospektusfotók! Soroljam a látható hibákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Az. De látod, itt a társaság csak az MV6 plakettet fúrja (amit gyanítom hogy csak felragasztott az előző tulaj). Az hogy az autó 9 éves sincs, patent állapotú, és csak 106e km van benne... az mellékes ... :D :D :D :D Mi a király a fényképekben? Fénykép alapján makulátlan? Olyat már én iss láttam. De fésztofész!!! Mesélj, ha megnézted élőben iss... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Mi a király a fényképekben? Fénykép alapján makulátlan? Olyat már én iss láttam. De fésztofész!!! Mesélj, ha megnézted élőben iss... Messze van, és most nincs rá zsuga. Úgyhogy csak nyálcsorgatás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 En igy jartam az elso auto vasarlasnal. Utaztam 400 km-t es mikor oda mentem, egy okadek volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gsi86 Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Sziasztok! Tudja-e valaki, hogy van-e különbség a 2.0 8v(x20se) és a 16v (x20xev) Omega kipufogók között a katalizátortól hátrafelé, avagy csereszavatosak? Esetleg a kombi, és sedanok között? Felfogatási pontok, csőhosszok, eltérnek-e? Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Sziasztok! Tudja-e valaki, hogy van-e különbség a 2.0 8v(x20se) és a 16v (x20xev) Omega kipufogók között a katalizátortól hátrafelé, avagy csereszavatosak? Esetleg a kombi, és sedanok között? Felfogatási pontok, csőhosszok, eltérnek-e? Köszi szépen! Kombi és sedan között van különbség, de szerintem a katalizátortól hátrafele a 8v és 16v miatt nincs különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Ha esetleg valakit érdekel vagy netán még nem látta volna szétszedve: Az "indiánok" ölnének azért a kábelkötegért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Utálatos kép...a kabriónál és a senatornál is volt szerencsém ilyenhez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Utálatos kép...a kabriónál és a senatornál is volt szerencsém ilyenhez :D Annyira nem volt nehéz szét szedni. Ahogy apa mondta szerelés közbe: ,, Fiam, ha legózni tudtál, akkor ezt a sz*rt is szétszedjük"... :):) Viszont egyetlen bajom van, hogy középen, most a váltó előtti fekete fűtés csövet (dobozt), ami amúgy a rádió mögött van nem tudjuk kiszedni. Mi tartja azt? Csavar vagy valami "bolha"? Nagy fába vágtuk a fejszénket, de mostmár azért is megcsináljuk ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Talán a motortérből van a tűzfalnak csavarozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Talán a motortérből van a tűzfalnak csavarozva. Meg a fűtésboxra mennek rá a klímacsövek is a tűzfal felől, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Ahogy írták a tűzfal felől van csavar, plussz klímacső, és a fűtőradiátor csöveit is célszerű leválasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 http://www.marcaliportal.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3331:baleset-a-regi-hetesen-szkedencsnel-&catid=2:aktualis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts