soostomi Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 A munkahengert kellene valahogy megnézni átenged-e. Valahogy a munkahenger előtt lekéne dugózni és nyomáspróbázni... tegnap már nézegettem, a motortérből láthatatlan minden. utastérből meg gondolom le kell bontani a lábfűtés meg hasonló cuccokat. valamit muszáj lesz, sürgősen, mert sajna most betegszállítós az Omega :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 tegnap már nézegettem, a motortérből láthatatlan minden. utastérből meg gondolom le kell bontani a lábfűtés meg hasonló cuccokat. valamit muszáj lesz, sürgősen, mert sajna most betegszállítós az Omega :lol: Felső munkahenger lesz az,a gumikarmantyú beengedi maga mögé a folyadékot.A lábtérben nincs nyoma hidraulika folyadéknak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
soostomi Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Felső munkahenger lesz az,a gumikarmantyú beengedi maga mögé a folyadékot.A lábtérben nincs nyoma hidraulika folyadéknak? eddig még csak azt a kis szivacsos takarót vettem le, de ott még nem láttam. holnap lehet megprobálom megbontani, de igy elsőre kicsit bonyolultnak tűnik. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Nemááááá! Az ilyet az anyósülésen kéne felfűteni... :devlish: Hátul nagyobb hely van :devlish: :lol: Bocs automatás lévén a manuális váltóhoz hozzászólni nem tok (nem mintha az automatához hozzá tudnék :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Hátul nagyobb hely van :devlish: :lol: Nekem pláne, ott az egész kombi. Ha bírnám f...al, ilyenből egy egész csoportot bevállalnék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Nekem pláne, ott az egész kombi. Ha bírnám f...al, ilyenből egy egész csoportot bevállalnék... :lol: És fűtött a padló? Mert így télvíz idején el kellhet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 És fűtött a padló? Mert így télvíz idején el kellhet :lol: Télen sok a felesleges ruha, amit úgyis levesz az ember, abból jó kis fészket lehet rakni. A liba meg hagy üljön a tojásokon! :D Aztán ha minden jó, belihegjük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 eddig még csak azt a kis szivacsos takarót vettem le, de ott még nem láttam. holnap lehet megprobálom megbontani, de igy elsőre kicsit bonyolultnak tűnik. köszi Ha nem fogy a fékfolyadék, akkor a kuplungmunkahenger rendben lesz, tömített a rendszer. Ahogy ukslayer is írta, a kuplung főhengerre koncentrálj. Átengedi a nyomást a karmantyúnál. Ugyanez volt nekem is, felújítókészlettel tökéletes lett, feltéve ha a dugattyú és a henger rendben van, nem karcos, sérült. Ellenkező esetben csere. Nem egyszerű hozzáférni, de még mindig jobb (és olcsóbb), mint egy széthulló kuplungmunkahenger :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Azért a linkelő versenyre benevezek! (hátha egy magyar jobb, mint sok idegen) BOLDOG KARÁCSONYT! Lájk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Lájk :lol: Ja, szúrnám én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
riska1173 Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Sziasztok új belépő vagyok és üdvözlök mindenkit!Régóta opelos vagyok de sajnos segítségre szorulok mégpedig van egy mv6os omegám és szeretnék gázt beszereltetni.Arra lennék kíváncsi van e valakinek tapasztalata a gázos mv6okkal kapcsolatban? Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Sziasztok új belépő vagyok és üdvözlök mindenkit!Régóta opelos vagyok de sajnos segítségre szorulok mégpedig van egy mv6os omegám és szeretnék gázt beszereltetni.Arra lennék kíváncsi van e valakinek tapasztalata a gázos mv6okkal kapcsolatban? Segítségeteket előre is köszönöm. Itt megtalálsz mindent: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...80&start=80 Amúgy 3 gázos MV6 van a családban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
soostomi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Ha nem fogy a fékfolyadék, akkor a kuplungmunkahenger rendben lesz, tömített a rendszer. Ahogy ukslayer is írta, a kuplung főhengerre koncentrálj. Átengedi a nyomást a karmantyúnál. Ugyanez volt nekem is, felújítókészlettel tökéletes lett, feltéve ha a dugattyú és a henger rendben van, nem karcos, sérült. Ellenkező esetben csere. Nem egyszerű hozzáférni, de még mindig jobb (és olcsóbb), mint egy széthulló kuplungmunkahenger :lol: Hali! megvan a hiba. kicsit szomorúbb lettem, mint gondoltam.. kezdésnek ki lett cserélve a felső munkahenger. a hiba ugyanugy megmaradt. kardán-váltó le. szerkezet kuka. tárcsa kuka. kinyomó kuka. szép karácsonyi ajándék lett :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Hali! megvan a hiba. kicsit szomorúbb lettem, mint gondoltam.. kezdésnek ki lett cserélve a felső munkahenger. a hiba ugyanugy megmaradt. kardán-váltó le. szerkezet kuka. tárcsa kuka. kinyomó kuka. szép karácsonyi ajándék lett :D :devlish: :devlish: Az igen. De legalább most minden új :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
riska1173 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Szia Kori köszönöm a gyors segítséget hasznos volt üdv! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Hali! megvan a hiba. kicsit szomorúbb lettem, mint gondoltam.. kezdésnek ki lett cserélve a felső munkahenger. a hiba ugyanugy megmaradt. kardán-váltó le. szerkezet kuka. tárcsa kuka. kinyomó kuka. szép karácsonyi ajándék lett :lol: :D :devlish: Legalább nem kellett sokat gondolkodnod, mire költöd a karácsonyi pénzedet :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Szia Kori köszönöm a gyors segítséget hasznos volt üdv! :lol: Nagyon szívesen. Ha van még kérdésed, ne tartsd magadban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Nagyon szívesen. Ha van még kérdésed, ne tartsd magadban. Te kis perverz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! Boldog új évet mindenkinek!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Mindenkinek Boldog, és Omegás élményekben gazdag új évet kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 BUÉK minden forumozónak!Békés kilóméterben gazdag 2012-őt mindanyiunknak Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Vezérműszíjszakadás és defektmentes boldog új évet a cartársaknak! :lol: Ja és utólag is boldog Hanukát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Üdv mindenkinek, szaktársak! Boldog új esztendőt szeretnék kívánni mindenkinek, végtelen utakat és vastag pénztárcát hozzá! Jó Omegázást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 ....és vastag pénztárcát hozzá! Jó Omegázást! Hát az kelleni fog, mai naptól ismét több fronton drágább lett gurulni!!! (Remélem, ez még nem számít politizálásnak...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts