Bioritm Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Szerintem te a B1 Omega ajtajára gondolsz, a B2-nél nincs ilyen markolat, amit le kéne húzni. Igen B1 Omega... elkerülte a figyelmem, hogy neked 2-es van.
skyrangr Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Fájjon a szívetek nektek is, ne csak nekem! ;) http://www.blocket.se/lund/Opel_Omega_2_6_...m?ca=22&w=2 ;)
Gabo Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Fájjon a szívetek nektek is, ne csak nekem! ;) http://www.blocket.se/lund/Opel_Omega_2_6_...m?ca=22&w=2 ;) Családi autónak nem lenne rossz, csak kár, hogy nincs benne hátsó ülésfűtés, meg nem telefonos :lol:... Vazze, még nem is hoztam össze a gyereket, de már nézegetek ilyeneket.. és dízelt... én... beteg vagyok :lol: :lol:
skyrangr Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 Családi autónak nem lenne rossz, csak kár, hogy nincs benne hátsó ülésfűtés, meg nem telefonos :lol:... Vazze, még nem is hoztam össze a gyereket, de már nézegetek ilyeneket.. és dízelt... én... beteg vagyok :lol: ;) Családi autónak hátsó ülésfűtés? Főleg úgy, hogy még gyerek sincs (tehát ha lesz is ma-holnap, akkor az elkövetkező 10évet ülésmagasítón 'üli le'... Szal a fűtésnek ígyse-úgyse lenne értelme... :lol: Nameg dízel. Drágább lónyál mint a benzin, és ez már nem is lesz másként. Tehát már csak horror éves futás mellett érné meg gázolajjal pancsolni... Főleg mióta a szürke-források is elapadtak... Telefon meg mindig is kihagyható dolog volt. Főleg hogy svédben legálisan lehet menet közben telefonálni... ;)
gsizoli Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 Családi autónak hátsó ülésfűtés? Főleg úgy, hogy még gyerek sincs (tehát ha lesz is ma-holnap, akkor az elkövetkező 10évet ülésmagasítón 'üli le'... Szal a fűtésnek ígyse-úgyse lenne értelme... ;) Nameg dízel. Drágább lónyál mint a benzin, és ez már nem is lesz másként. Tehát már csak horror éves futás mellett érné meg gázolajjal pancsolni... Főleg mióta a szürke-források is elapadtak... Telefon meg mindig is kihagyható dolog volt. Főleg hogy svédben legálisan lehet menet közben telefonálni... ;) Ha jól látom nincs rajta tetőablak...ennyi...
skyrangr Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 Ha jól látom nincs rajta tetőablak...ennyi... De finnyások vagytok! :lol: :lol: :lol: Nem dízel, nincs fűtött ülés, nincs lyuk a tetőn. Cserébe hihető a km-óra állása, pluszban a szerviz-könyvet sem kacsintásra pecsételték be. És még így is harmadába kerül annak, amit otthon elkérnek egy ilyenért ;) ;) :lol:
Omegatd Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 De finnyások vagytok! :lol: :lol: :lol: Nem dízel, nincs fűtött ülés, nincs lyuk a tetőn. Cserébe hihető a km-óra állása, pluszban a szerviz-könyvet sem kacsintásra pecsételték be. És még így is harmadába kerül annak, amit otthon elkérnek egy ilyenért ;) ;) :lol: Rá se ránts! Ez egy fikázós banda. Pedig még a színe ISS frankó...
skyrangr Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 Rá se ránts! Ez egy fikázós banda. Pedig még a színe ISS frankó... Savanyú a szőlő ;) ;) :lol: Ja, ez a borvörös nagyon odavág. Talán a legszimpatikusabb szín. Jól áll a nagy bálnának.
Gabo Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 Családi autónak hátsó ülésfűtés? Főleg úgy, hogy még gyerek sincs (tehát ha lesz is ma-holnap, akkor az elkövetkező 10évet ülésmagasítón 'üli le'... Szal a fűtésnek ígyse-úgyse lenne értelme... :lol: Nameg dízel. Drágább lónyál mint a benzin, és ez már nem is lesz másként. Tehát már csak horror éves futás mellett érné meg gázolajjal pancsolni... Főleg mióta a szürke-források is elapadtak... Telefon meg mindig is kihagyható dolog volt. Főleg hogy svédben legálisan lehet menet közben telefonálni... ;) Izé.. vhol össze is kell hozni azt a lurkót ;)... nem mellékesen nem csak a lurkó ücsörög majd ot ugye, hanem pl az anyja/nagyanyja stb is... izé... ugye köztudott, hogy nem vok dízelmániás, de mondjuk No. - Fr - Olaszo - Magyaro. távolságban mondjuk havonta megtenni - mert olcsóbb mint 2 főnek - (2,2) a repjegy :lol:... Amúgy gondolod magamnak venném?? Asszonynak... ő meg ne száguldozzon :lol: Telefon az adott országokban ugye tilos stb stb :lol: Ha jól látom nincs rajta tetőablak...ennyi... Uhh, ezt észe se vettem - nem mintha feltétel lenne :lol: - ha van jó, ha nincs - hát nincs :lol:
skyrangr Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 Izé.. vhol össze is kell hozni azt a lurkót ;)... nem mellékesen nem csak a lurkó ücsörög majd ot ugye, hanem pl az anyja/nagyanyja stb is... izé... ugye köztudott, hogy nem vok dízelmániás, de mondjuk No. - Fr - Olaszo - Magyaro. távolságban mondjuk havonta megtenni - mert olcsóbb mint 2 főnek - (2,2) a repjegy :lol:... Amúgy gondolod magamnak venném?? Asszonynak... ő meg ne száguldozzon ;) Telefon az adott országokban ugye tilos stb stb :D Ember! Ha ennyire kényelmes vagy, akkor neki se állj a hátsó ülésnek! :lol: :lol: :lol: :lol: Nameg... A franciaágyban sincs fűtés! :lol: :lol: :lol: Hát, okosan autózva a benzines se fogyaszt sokat. kisp cartárs említette a napokban, hogy 10liter körüli gázfogyasztás jött ki. Ami benzinből bőven 10 liter alatt van. Nekem is 8körül eszik. Hosszabb távon még kevesebbet. Ennél nem fogyaszt sokkal kevesebbet még a 2,2dízel se. Persze hosszú távon a kicsi is megéri... De hát akkor már inkább CNG. Főleg hogy a németeknél igen elterjedt...
omi x20xew Elküldve November11, 2011 Elküldve November11, 2011 Fájjon a szívetek nektek is, ne csak nekem! ;) http://www.blocket.se/lund/Opel_Omega_2_6_...m?ca=22&w=2 ;) Ennyi pézé kettőt is kapsz Ausztriában :lol:
skyrangr Elküldve November11, 2011 Elküldve November11, 2011 Ennyi pézé kettőt is kapsz Ausztriában ;) Azé azt megnézném! ;)
kisp113 Elküldve November11, 2011 Elküldve November11, 2011 Hát, okosan autózva a benzines se fogyaszt sokat. kisp cartárs említette a napokban, hogy 10liter körüli gázfogyasztás jött ki. Ami benzinből bőven 10 liter alatt van. Igy születnek a legendák ;) Az a 10 az 11.1 liter volt és még csak egy tankolás. /bár ez kevesebb így is, mint 6 liter gázolaj ára/ Mindenesetre fontos megemlíteni, hogy amióta elimináltam a nehéz indítás problémáját azután csökkent rögtön 2 litert az átlag! Műszaki állapot és óvatos láb egyaránt kell hozzá.
skyrangr Elküldve November11, 2011 Elküldve November11, 2011 Igy születnek a legendák ;) Az a 10 az 11.1 liter volt és még csak egy tankolás. /bár ez kevesebb így is, mint 6 liter gázolaj ára/ Mindenesetre fontos megemlíteni, hogy amióta elimináltam a nehéz indítás problémáját azután csökkent rögtön 2 litert az átlag! Műszaki állapot és óvatos láb egyaránt kell hozzá. Tévedni emberi dolog... mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeféről! :lol: :lol: :lol: Amúgy a 11 is 10 körül van ;) És tényleg bő 10 liter alatti benzin fogyi! :lol:
Gabo Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Ember! Ha ennyire kényelmes vagy, akkor neki se állj a hátsó ülésnek! ;) :lol: :lol: :lol: Nameg... A franciaágyban sincs fűtés! :lol: :lol: :lol: Hát, okosan autózva a benzines se fogyaszt sokat. kisp cartárs említette a napokban, hogy 10liter körüli gázfogyasztás jött ki. Ami benzinből bőven 10 liter alatt van. Nekem is 8körül eszik. Hosszabb távon még kevesebbet. Ennél nem fogyaszt sokkal kevesebbet még a 2,2dízel se. Persze hosszú távon a kicsi is megéri... De hát akkor már inkább CNG. Főleg hogy a németeknél igen elterjedt... Tréfát félretéve, télen a hátul ülők igencsak hálásak tudnak lenni a hátsó fűtésért Autópályázva 10,5 körül van a 3,2 es nem széthajtva (friss adat, még sose hajtottam 500 kmet folyamatosan :lol: ... hát most 10 napon belül néhányszor ;) ) szó sem volt elkúrt 2,2 DTI ről....
skyrangr Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Tréfát félretéve, télen a hátul ülők igencsak hálásak tudnak lenni a hátsó fűtésért Autópályázva 10,5 körül van a 3,2 es nem széthajtva (friss adat, még sose hajtottam 500 kmet folyamatosan ;) ... hát most 10 napon belül néhányszor ;) ) szó sem volt elkúrt 2,2 DTI ről.... Te dízeleztél, nem én! :lol:
Gabo Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Te dízeleztél, nem én! ;) hja de maximum és minimum 2,5 ... ;) ...
Omegatd Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Savanyú a szőlő ;) ;) :lol: Ja, ez a borvörös nagyon odavág. Talán a legszimpatikusabb szín. Jól áll a nagy bálnának. Nem padlizsán metál?
Omegatd Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Igy születnek a legendák ;) Az a 10 az 11.1 liter volt és még csak egy tankolás. /bár ez kevesebb így is, mint 6 liter gázolaj ára/ Mindenesetre fontos megemlíteni, hogy amióta elimináltam a nehéz indítás problémáját azután csökkent rögtön 2 litert az átlag! Műszaki állapot és óvatos láb egyaránt kell hozzá. Igaz, csak az óvatos lábúak járjanak, 1.0, vagy max 1.5-tel. Azért akinek 2 liter, főleg 2.5 vagy 3 liter van a segge alatt, illetve a motortérben, az néha szereti megnyomni a gázt... Ui: a literek nem pálinkára, hanem motorra értendőek, csak a félreértések elkerülése végett...
Omegatd Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Ennyi pézé kettőt is kapsz Ausztriában ;) Mutass már valami bizonyítékot, mert én évek óta nem találok...
Omegatd Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 hja de maximum és minimum 2,5 ... ;) ... Szerencséd...
ukslayer Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Mutass már valami bizonyítékot, mert én évek óta nem találok... Anno 250 font volt a legolcsóbb angliában,de nem hiszen,hogy a hazautat kibírta volna.......... ;)
skyrangr Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Anno 250 font volt a legolcsóbb angliában,de nem hiszen,hogy a hazautat kibírta volna.......... ;) Svédben is láttam 3000Sek-es bontószökevényt. Már a fényképen is látszott, hogy körbenőtte a gaz (már a -hiányzó- bal lámpa helyén, és a felni lyukaiból is kandikált kifele a gyom ;) ), igaz a hirdetés szövege is leírta az állapotot. Évek óta nem mozdult, fék berohadva, de a motor jár. :lol:
Fort Elküldve November12, 2011 Elküldve November12, 2011 Üdv! Kis segítséget szeretnék tőletek kérni! Omega B első üléseket keresek az autómba!Fekete vagy sötét színű kárpittal rendelkezőt!Van kimondottan olyan felszereltség,típus amelyikbe ezek kerültek? Elég sok omegát bontanak itthon,de ma a tizedik telefon után meguntan az érdeklődést!Kép az ülésekről nincs a hirdetésben,színük nincs leírva így telefonáltam!Sajnos tiszta bőr vagy szürke volt,esetleg fekete a kárpit színe,de a teteje szürke válaszokat kaptam csak! Előre is köszönöm ha tudtok ebben segíteni,de annak is örülnék ha tudnátok ajánlani helyeket,ahol érdeklődjek!
MalterKoma Elküldve November13, 2011 Elküldve November13, 2011 Üdv! Kis segítséget szeretnék tőletek kérni! Omega B első üléseket keresek az autómba!Fekete vagy sötét színű kárpittal rendelkezőt!Van kimondottan olyan felszereltség,típus amelyikbe ezek kerültek? Elég sok omegát bontanak itthon,de ma a tizedik telefon után meguntan az érdeklődést!Kép az ülésekről nincs a hirdetésben,színük nincs leírva így telefonáltam!Sajnos tiszta bőr vagy szürke volt,esetleg fekete a kárpit színe,de a teteje szürke válaszokat kaptam csak! Előre is köszönöm ha tudtok ebben segíteni,de annak is örülnék ha tudnátok ajánlani helyeket,ahol érdeklődjek! Hát keress tovább, mert van full fekete. '97 előtti MV6-okban volt ez a bütykös plüss, full feketében vagy világosszürkében
Recommended Posts