Gelko Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Egyben elvitték? Netán az, aki a biztosítón keresztül megvette? Egyben, az akit a biztosító küldött..abból is a második eresztés mert az első alkudozott.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hány éves hűtők ezek?Eddig a NISSENS-ről csak jót hallottam, ennek úgy tűnik vége. Hát nemtom, én egyszer tuningolttam hűtőt (műanyag volt elrepedve és egy másik lett ráperemeztetve), de kiszedetem végül a kocsiból 2 hét után, mert azzal hosszabb útra menni már nem mertem volna. Öcsémét azzal vettük 2005-ben, as enyémbe meg bontottan került 2 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Öcsémét azzal vettük 2005-ben, as enyémbe meg bontottan került 2 éve. Nem vagyok az a 'régen más vót, abban még vót anyag' gondolkozású ember. De az ilyen mindig felháborít. Nem lehet egy k#rva hűtőt úgy megtervezni, hogy ne bomoljon le magától? Avagy egy lámpatestet úgy legyártatni, hogy ne legyen kávészínű a PLEXIJE (érted, plexi! amiről a hülye is tudja, hogy elmattul, még a fiókban is), ne csoffadjon le az összes műanyag pár éves korában... Egyáltalán? Miért kell kritikus helyekre műanyagot rakni? Miért nem csinálják mindjárt a lengőkarokat, vagy a féknyerget PVC-ből? Simán jobb lenne. Nem rozsdálna, csökkenne a rugózatlan tömeg.... Szánalom. Ja, de ezt már elsírtam egyszer... Na mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yozsee Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Üdv mindenkinek nekem egy olyan gondom volna hogy van egy 2,5 -ös caravánom mv6-os és a fedélzetim azt irta ki legutobb hogy fordulatszám jeladó hiba.tudnátok nekem segiteni abban hogy melyik jeladom a rossz?mert ha jol tudom akkor kettő van belőle. a hiba kod 9-es. ha valaki tud segiteni azt megköszönöm üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Nem vagyok az a 'régen más vót, abban még vót anyag' gondolkozású ember. De az ilyen mindig felháborít. Nem lehet egy k#rva hűtőt úgy megtervezni, hogy ne bomoljon le magától? Avagy egy lámpatestet úgy legyártatni, hogy ne legyen kávészínű a PLEXIJE (érted, plexi! amiről a hülye is tudja, hogy elmattul, még a fiókban is), ne csoffadjon le az összes műanyag pár éves korában... Egyáltalán? Miért kell kritikus helyekre műanyagot rakni? Miért nem csinálják mindjárt a lengőkarokat, vagy a féknyerget PVC-ből? Simán jobb lenne. Nem rozsdálna, csökkenne a rugózatlan tömeg.... Szánalom. Ja, de ezt már elsírtam egyszer... Na mind1. Németország, Rüsselsheim, kb. 20 év óta minden nap: Közgazdászok állnak az autótervezők mögött, és piros filccel, egy bazi nagy piros filccel lehúzzák a költséges (értsd: 50 eurónál drágább) alkatrészeket, ezért legózni (bontóban turkálni) kell, ha valami idő előtt (értsd: 2 év) elromlik. Az ócsó az gagyi is. Garasoskodj össze 6 év alatt új autóra, a használtat majd elviszik magyarok, bolgár nepperek, stb. Itt pedig szép lassan rájövünk, hogy a tartós fogyasztási cikknek szánt autók valahogy a 90-es évek eleje-közepe óta valahogy egyre jobban zsugorodó időtartományban akarnak működő állapotot mutatni. Esküszöm néha nosztalgiázom a veterán autók miatt, jó látni, hogy mennyire meghálálják a törődést!! Igen, kimondom én is a közhelyet: azokban még volt anyag!! ;) És teljesen más volt vezetni, vagyis VEZETNI!!! Semmi ABS, FBI, KGB, meg ilyen hülye asszisztensek meg segédrobotpilótahelyettesítőpéklapát nem volt bennük! Szerethető és szerelhető gépezetek voltak. Némelyik modell mára klasszikussá vált, van kultuszautó is. Valaki tudna nekem mondani olyan mai autót, ami 25 év múlva sikeres retro/klasszikus/kultusz modell lesz? A Porsche 911 nem ér! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Üdv mindenkinek nekem egy olyan gondom volna hogy van egy 2,5 -ös caravánom mv6-os és a fedélzetim azt irta ki legutobb hogy fordulatszám jeladó hiba.tudnátok nekem segiteni abban hogy melyik jeladom a rossz?mert ha jol tudom akkor kettő van belőle. a hiba kod 9-es. ha valaki tud segiteni azt megköszönöm üdv mindenkinek. Szijjja! A problémádat nem oldom meg, csak érdeklődöm, lehet én tudom rosszul. Az mv6 jelölés nem csak a 3.0 motorhoz tartozott? A 2.5 pedig V6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Németország, Rüsselsheim, kb. 20 év óta minden nap: Közgazdászok állnak az autótervezők mögött, és piros filccel, egy bazi nagy piros filccel lehúzzák a költséges (értsd: 50 eurónál drágább) alkatrészeket, ezért legózni (bontóban turkálni) kell, ha valami idő előtt (értsd: 2 év) elromlik. Az ócsó az gagyi is. Garasoskodj össze 6 év alatt új autóra, a használtat majd elviszik magyarok, bolgár nepperek, stb. Itt pedig szép lassan rájövünk, hogy a tartós fogyasztási cikknek szánt autók valahogy a 90-es évek eleje-közepe óta valahogy egyre jobban zsugorodó időtartományban akarnak működő állapotot mutatni. Esküszöm néha nosztalgiázom a veterán autók miatt, jó látni, hogy mennyire meghálálják a törődést!! Igen, kimondom én is a közhelyet: azokban még volt anyag!! ;) És teljesen más volt vezetni, vagyis VEZETNI!!! Semmi ABS, FBI, KGB, meg ilyen hülye asszisztensek meg segédrobotpilótahelyettesítőpéklapát nem volt bennük! Szerethető és szerelhető gépezetek voltak. Némelyik modell mára klasszikussá vált, van kultuszautó is. Valaki tudna nekem mondani olyan mai autót, ami 25 év múlva sikeres retro/klasszikus/kultusz modell lesz? A Porsche 911 nem ér! ;) A 911-esből se lesz semmi. Csak egy halom használhatatlan elektronikai hulladék, némi színesfém és vashulladék társaságában. Pont tegnap olvastam a Totalcar-on az S8-as Ajudi tesztet. Spórolásként lekapcsolja az ECU a V8 4 hengerét. A vibráció kiküszöbölésére meg 5 db elektromos, aktív motortartó bakot raktak be. EZ MIMÁR!? :lol: Mi lesz ebből 15 év múlva, ha a magyar nepper kétszer újjáépíti GTK-s törés után, majd 'garázsban tartott, első és hölgy tulajdonos...' szöveggel hirdeti 120e km-el? A hengerlekapcsolgatás fixen 4 hengerrel fut majd, az aktív motorbakok bexarnak, helyettük Józska a garázssorról beépíti a Zetor motorbakjait... És akkor ne is beszéljünk a gyalogosfelismerő-távolságtartóradar-kresztáblafelismerő-heremasszírozós ülés-stb-stb-stb funkciókról. Egyre inkább azon gondolkozok, kéne venni valami amcsi csatahajót, vagy valami európai megfelelőjét (Monza, a 28S motorrral, pl). Igaz sokat esznek, de javítható ha elromlik, max reszelsz hozzá egy új alkatrészt spiáterből... Nincs benne lambda, katalizátor, ecu, bc, fityfiritty... Szijjja! A problémádat nem oldom meg, csak érdeklődöm, lehet én tudom rosszul. Az mv6 jelölés nem csak a 3.0 motorhoz tartozott? A 2.5 pedig V6. Ha jól tudom, az MV6 felszereltség volt, egyes években volt 2,5 V6, 3.0 V6 és 2,5 dízel motorral szerelt kasztni is MV6 felszereltség. Üdv mindenkinek nekem egy olyan gondom volna hogy van egy 2,5 -ös caravánom mv6-os és a fedélzetim azt irta ki legutobb hogy fordulatszám jeladó hiba.tudnátok nekem segiteni abban hogy melyik jeladom a rossz?mert ha jol tudom akkor kettő van belőle. a hiba kod 9-es. ha valaki tud segiteni azt megköszönöm üdv mindenkinek. Hogy mit írt ki a fedélzeti!? Furcsa géped lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Ha jól tudom, az MV6 felszereltség volt, egyes években volt 2,5 V6, 3.0 V6 és 2,5 dízel motorral szerelt kasztni is MV6 felszereltség. Én úgy tudom csak a dízel és a 3.0 volt. Szóval lehet, hogy TDről beszél, bár ezen infó nélkül elég nehéz segíteni. Másik pedig, hogy honnan sikerült 1 jegyű hibakódot szedni? (motronicnál nincs ilyen) Ha mégis 19 a kód, valamint egy V6 az alany, akkor a blokk oldalán a vezetőoldalon jó mélyen ott a jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Tegnap megint leszedtem az automata váltót a Rekordomról. Du egyre ismét működőképes volt a gép, pedig a lendkeréken a fogaskoszorút is cserélnem kellett közben. Az Omegánál ennyi idő alatt jó ha a váltót leszedem. Műanyag alkatrészt még nem nagyon cseréltem anyagfáradás miatt. A hűtő pedig teljesen réz, aki javítható. Easel ágában sem lenne a Rekordot lecserélni. Igaz azért is vettem, mert egyszerű és megbízható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Tegnap megint leszedtem az automata váltót a Rekordomról. Du egyre ismét működőképes volt a gép, pedig a lendkeréken a fogaskoszorút is cserélnem kellett közben. Az Omegánál ennyi idő alatt jó ha a váltót leszedem. Műanyag alkatrészt még nem nagyon cseréltem anyagfáradás miatt. A hűtő pedig teljesen réz, aki javítható. Easel ágában sem lenne a Rekordot lecserélni. Igaz azért is vettem, mert egyszerű és megbízható. A hutorol jut eszembe, nekem is Nissens van es most kezdett ugyanott repedni ahol leirtatok, a felso csonknal. Kora mondjuk ismeretlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Németország, Rüsselsheim, kb. 20 év óta minden nap: Közgazdászok állnak az autótervezők mögött, és piros filccel, egy bazi nagy piros filccel lehúzzák a költséges (értsd: 50 eurónál drágább) alkatrészeket, ezért legózni (bontóban turkálni) kell, ha valami idő előtt (értsd: 2 év) elromlik. Az ócsó az gagyi is. Garasoskodj össze 6 év alatt új autóra, a használtat majd elviszik magyarok, bolgár nepperek, stb. Itt pedig szép lassan rájövünk, hogy a tartós fogyasztási cikknek szánt autók valahogy a 90-es évek eleje-közepe óta valahogy egyre jobban zsugorodó időtartományban akarnak működő állapotot mutatni. Esküszöm néha nosztalgiázom a veterán autók miatt, jó látni, hogy mennyire meghálálják a törődést!! Igen, kimondom én is a közhelyet: azokban még volt anyag!! ;) És teljesen más volt vezetni, vagyis VEZETNI!!! Semmi ABS, FBI, KGB, meg ilyen hülye asszisztensek meg segédrobotpilótahelyettesítőpéklapát nem volt bennük! Szerethető és szerelhető gépezetek voltak. Némelyik modell mára klasszikussá vált, van kultuszautó is. Valaki tudna nekem mondani olyan mai autót, ami 25 év múlva sikeres retro/klasszikus/kultusz modell lesz? A Porsche 911 nem ér! ;) Nem csak ott, mindenhol a pénzemberek diktálnak. Csak az a baj, aki 20 éve volt közgazdász, azt nem lehet egy lapon említeni a mai közgazdászokkal. Viszont minél hamarabb megy tönkre egy autó, annál hamarabb kell alkatrészt cserélni, vagy új autót venni. Ki van ez találva. Viszont az ABS-t jó dolognak tartom, de a felesleges elektronikákat nem, bár a mostani sok balf@sznak szüksé van rá, mert vezetni nem tudnak, sajnos. Viszont 25 év múlva is lesz majd kultusz autó, ha másért nem, mert akkor már nem benzinnel, meg gázolajjal fogunk járni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Egyre inkább azon gondolkozok, kéne venni valami amcsi csatahajót, vagy valami európai megfelelőjét (Monza, a 28S motorrral, pl). Igaz sokat esznek, de javítható ha elromlik, max reszelsz hozzá egy új alkatrészt spiáterből... Nincs benne lambda, katalizátor, ecu, bc, fityfiritty... Ezzel csak az a gáz, hogy egyre több helyről vannak kitiltva a régi verdák, pont a káros anyag mese miatt... Ha jól tudom, az MV6 felszereltség volt, egyes években volt 2,5 V6, 3.0 V6 és 2,5 dízel motorral szerelt kasztni is MV6 felszereltség. Szerintem meg nem, de ez régi vita. Valahol régen volt egy doksim, amiben benne volt, de sehol nem találom. Az MV6 nem felszereltség, hanem típus... Hogy mit írt ki a fedélzeti!? Furcsa géped lehet... AZ is furcsa, meg a helyesírása is. De a legérdekesebb, hogy megvan a hiba oka, de nem szerelőhöz viszi, hanem hülyeségeket írkál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Ezzel csak az a gáz, hogy egyre több helyről vannak kitiltva a régi verdák, pont a káros anyag mese miatt... Ja. És ebben ugye a vicc, hogy vajon mi a károsabb? Gyártani halomra a tucatszart, felhasználva iszonyat energiát, és erőforrást, hogy 5-6 évente cserélni lehessen az autót, vagy a sufttniban tákolni egy javítható autót 20-30 évig. utána meg jön egy Csippfúz, és szétvágja custom gépnek. Az anyag nem vész el, csak átalakul. Persze ha van anyag...... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Szerintem meg nem, de ez régi vita. Valahol régen volt egy doksim, amiben benne volt, de sehol nem találom. Az MV6 nem felszereltség, hanem típus... Régi német katalógusokban egyértelműen a felszereltség(Ausstattung) oszlopban van felsorolva. Ellenben a lenti linken található forrás szerint, ha a megjelenéskori katalógusárakat nézzük, akkor ott van feketén-fehéren, hogy ezt a felszereltséget csak 3.0 V6-tal lehetett rendelni. Talán ezért fonódott össze a fejekben. Azt hogy MV6 létezhetett 2.5TD-vel magam sem tudom, hogy honnan vettem korábban. Kukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Régi német katalógusokban egyértelműen a felszereltség(Ausstattung) oszlopban van felsorolva. Ellenben a lenti linken található forrás szerint, ha a megjelenéskori katalógusárakat nézzük, akkor ott van feketén-fehéren, hogy ezt a felszereltséget csak 3.0 V6-tal lehetett rendelni. Talán ezért fonódott össze a fejekben. Azt hogy MV6 létezhetett 2.5TD-vel magam sem tudom, hogy honnan vettem korábban. Kukk Ezért értetlenkedtem, nekem az MV6 a legnagyobb motorhoz (3.0i) járó felszereltséggel rémlett, nem a 2.5-höz. Amit TD említett, valahol nekem is megvan, ott emlékeim szerint úgy jöttek sorban a felszereltségi szintek: GL, CD, MV6. A nagyobb szint tartalmazta a teljes kisebb felszereltségű gép elemeit, plusz valamiket. Mindegyikhez volt külön fizetős (opcionális) extralista. A gyártás vége felé xenonlámpa, navigáció is volt, ezt a B Omegás cartársak talán jobban tudják nálam, nem szeretném keverni a szezont a fazonnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Nem csak ott, mindenhol a pénzemberek diktálnak. Csak az a baj, aki 20 éve volt közgazdász, azt nem lehet egy lapon említeni a mai közgazdászokkal. Viszont minél hamarabb megy tönkre egy autó, annál hamarabb kell alkatrészt cserélni, vagy új autót venni. Ki van ez találva. Viszont az ABS-t jó dolognak tartom, de a felesleges elektronikákat nem, bár a mostani sok balf@sznak szüksé van rá, mert vezetni nem tudnak, sajnos. Viszont 25 év múlva is lesz majd kultusz autó, ha másért nem, mert akkor már nem benzinnel, meg gázolajjal fogunk járni... Szia! Jó és hasznos dolog, mégis meg szoktam említeni, amikor szidom a 3 meg ki tudja hány betűs elektronikai segédberendezéseket. Talán az első volt mind közül... elindított egy folyamatot, és lassan csak azért ülünk autóba, hogy felügyeljünk egy robotvezérelt elektronikai kütyüt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Rövid ideig volt 2.5td is MV6-ként. Amúgy 3.0 V6-tal járt csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 A 911-esből se lesz semmi. Egyre inkább azon gondolkozok, kéne venni valami amcsi csatahajót, vagy valami európai megfelelőjét (Monza, a 28S motorrral, pl). Igaz sokat esznek, de javítható ha elromlik, max reszelsz hozzá egy új alkatrészt spiáterből... Nincs benne lambda, katalizátor, ecu, bc, fityfiritty... Azért egy 80-90 es 911es még megélheti ;) Hát egyre inkább haza akarom vinni ezt a 3,8as szörnyeteget.... eszik, de egy alaptáblát ismerő compin kívül a max elektronika - az épp deaktivált - centrálvezérlő ;) (mármint az új távirányítós, a régi, az sima relékkel oldotta meg a dolgot :lol: ) Lehet nem is véletlenül gyártották ezt a motort 62-től 2009 ig :lol: persze apróbb változtatásokkal, mint turbó, meg feltöltő... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yozsee Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Szijjja! A problémádat nem oldom meg, csak érdeklődöm, lehet én tudom rosszul. Az mv6 jelölés nem csak a 3.0 motorhoz tartozott? A 2.5 pedig V6. szia az mv6 a felszereltséget jelöli a gépemen és valoban egy dieselröl van szó. sajna a hiba kódot a bosch adagoló szervizben mondták igy csak ezt tudom rola. amúgy a hiba jelenség a következő lenne :váltáskor az autó majdhogynem újra indul és van amikor le is fullad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yozsee Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Ezzel csak az a gáz, hogy egyre több helyről vannak kitiltva a régi verdák, pont a káros anyag mese miatt... Szerintem meg nem, de ez régi vita. Valahol régen volt egy doksim, amiben benne volt, de sehol nem találom. Az MV6 nem felszereltség, hanem típus... AZ is furcsa, meg a helyesírása is. De a legérdekesebb, hogy megvan a hiba oka, de nem szerelőhöz viszi, hanem hülyeségeket írkál... lehet hogy rossz a helyesirásom bár nem rémlik hogy igy lenne de tudod mit legyen igazad.puff neki. akár hiszed akár nem szerelő nem tudta megmondani az opelnél hogy melyik rossz,ezért is szerettem volna megtudni mert két árajánlatot kaptam és nem volt kedvem kifizetni mind a kettőt./Amúgy a bosch adagoló szervizben adtak egy hiba kodót amit a fedélzeti cuccomból vettek ki de sajna nem tudták megmondani hogy mit takar.lehet hogy te megtetted volna lelked rajta./ az hogy hülyeségeket irkálok nem tudom bár én úgy tudtam hogy ez az oldal azért jött létre hogy segitsen az olyan 'Hülye kérdéseket' feltevő embereknek mint én.Mert esetleg itt vannak olyan emberek akik tapasztaltabbak az omegák terén sokunknál vagy épp szerelök. Itt kérek elnézést tőled amiért zavartam a köreidet a hülye kérdésemmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 szia az mv6 a felszereltséget jelöli a gépemen és valoban egy dieselröl van szó. sajna a hiba kódot a bosch adagoló szervizben mondták igy csak ezt tudom rola. amúgy a hiba jelenség a következő lenne :váltáskor az autó majdhogynem újra indul és van amikor le is fullad. Ha a dízelnek ingadozik az alapjárati fordulata az inkább kezdődő adagolóhalál.Áll nálunk egy donortestvér 525tds,épp elég néha az udvaron forgolódni amikor épp útban van.Tetszőlegesen gázfröccsöket ad,lefullad stb.Amúgy a fordulatszám jeladó az önindító alatt a blokköntvény furatába van bedugva.Csak akkor állj neki kiszedni,ha van tartalék,mert hajlamos belerohadni az öntvénybe és több darabban jön ki.Jó mélyen van,nem árt a szívócsövet is lekapni hozzá,ezen a típuson nem nagyon lehet pár perces szereléseket kivitelezni,tartalmas szórakozást biztosít ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Szerintem meg nem, de ez régi vita. Valahol régen volt egy doksim, amiben benne volt, de sehol nem találom. Az MV6 nem felszereltség, hanem típus... Ezért van az MV6-ok csomagtartóján gyárilag a puritán "Opel MV6" felirat, nem pedig az "Opel Omega MV6". Legalábbis az eleje ilyen volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 lehet hogy rossz a helyesirásom bár nem rémlik hogy igy lenne Pedig nem iss kicsit bár én úgy tudtam hogy ez az oldal azért jött létre hogy segitsen az olyan 'Hülye kérdéseket' feltevő embereknek mint én. Hatalmas tévedés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Hatalmas tévedés... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 ;) ;) :lol: Na de Elnök Úr!... :lol: Remélem kisegítettelek Titeket, hogy hol is legyen a következő tali.. asszem majdnem mindent bejelöltem :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts