kisp113 Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Tegnap öcsém autójában hűtőt kellett cserélnem, mert folyott. Miután kiszedtem, kiderült, hogy a felső csonk körbe van repedve, aminek az alatta levő hőgomba alatt van vége. A vicc, hogy már utángyártott hűtő volt benne, hacsak az pork nem váltott beszállítót, mert az enyémben Harrison, de öcsémében nissens volt. Es mire cserelted? Nekem is erik majd lassan a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Es mire cserelted? Nekem is erik majd lassan a dolog... Valszeg másik hűtőre, mert kettős tömegű lendkerékre macerás lett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Valszeg másik hűtőre, mert kettős tömegű lendkerékre macerás lett volna... Esetleg orosz szokás szerint... VODKÁRA! :D Olyan hűtőmárkát meg amúgy sem ismerek, hogy 'másik'. Van olyan, hogy Zanussi, meg Ziemenz, meg vót olyan is hogy Lehel... :P :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Es mire cserelted? Nekem is erik majd lassan a dolog... Utángyártott Nissens került bele Csergőből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Utángyártott Nissens került bele Csergőből. A NISSENS jó, általában mindenki arra cseréli, Nekem is az van, de...ha automata akkor nagy sebónál klímával melegedni fog!!!A NISSENS hűtő vékonyabb, tessék csak megnézni, tartós 160-180nál még a manuális is melegszik vele (városban egyiknél sincs gond automatával és manuálissal sem).Az automata ugye azért cinkesebb, mert az automataváltó olaj is a vízhűtőben elválasztott térben kerül hűtésre. megoldás lehet a klímahűtő takarítása (lamellák - meg nem oldja, de jobb lesz), vagy 2.6 vagy 3.2-ből külön automataváltó olajhűtő beszerzése. A gyári hűtó 100e, a NISSENS 30e. kedvességgel.Természetesen normál használatra nagyon jó kompromisszum, de gyorshajtóknak, állatoknak nem ajánlom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 A NISSENS jó, általában mindenki arra cseréli, Nekem is az van, de...ha automata akkor nagy sebónál klímával melegedni fog!!!A NISSENS hűtő vékonyabb, tessék csak megnézni, tartós 160-180nál még a manuális is melegszik vele (városban egyiknél sincs gond automatával és manuálissal sem).Az automata ugye azért cinkesebb, mert az automataváltó olaj is a vízhűtőben elválasztott térben kerül hűtésre. megoldás lehet a klímahűtő takarítása (lamellák - meg nem oldja, de jobb lesz), vagy 2.6 vagy 3.2-ből külön automataváltó olajhűtő beszerzése. A gyári hűtó 100e, a NISSENS 30e. kedvességgel.Természetesen normál használatra nagyon jó kompromisszum, de gyorshajtóknak, állatoknak nem ajánlom. :D autópályán akkor klíma kikapcs, ablak lehúz, fűtést maxra feltekerni... :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 autópályán akkor klíma kikapcs, ablak lehúz, fűtést maxra feltekerni... :D :P :P Nem olyan kritikus a szitu, inkább zavaró...tényleg jó hűtő, de erre odafigyelhettek volna méretezésnél, alkalamzott gyártástechnológia választásnál. Ja és még annyi, hogy a 2 ventikapcsoló gombát gyári tömítéssel összerakni, ne rézkarikával ha jót akarsz Magadnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 A NISSENS jó, általában mindenki arra cseréli, Nekem is az van, de...ha automata akkor nagy sebónál klímával melegedni fog!!!A NISSENS hűtő vékonyabb, tessék csak megnézni, tartós 160-180nál még a manuális is melegszik vele (városban egyiknél sincs gond automatával és manuálissal sem).Az automata ugye azért cinkesebb, mert az automataváltó olaj is a vízhűtőben elválasztott térben kerül hűtésre. megoldás lehet a klímahűtő takarítása (lamellák - meg nem oldja, de jobb lesz), vagy 2.6 vagy 3.2-ből külön automataváltó olajhűtő beszerzése. A gyári hűtó 100e, a NISSENS 30e. kedvességgel.Természetesen normál használatra nagyon jó kompromisszum, de gyorshajtóknak, állatoknak nem ajánlom. :D 34e volt kedvezménnyel. Öcsémnél a gyorshajtás és a klíma közül az egyik kizárva. Biztos nem fog melegedni, mert nem jó a klímája. Amúgy átmostam a lamellákat slaggal, volt benne rendesen kosz. Ami érdekes, hogy a régi hűtő is Nissens volt, és elég csúnyán széttörött a müanyag ház a bal oldalán. A gyári hűtőhöz képest, még az tűnt fel, hogy abban a váltó olajhűtője réz, míg az újban alu. Mind a két gomba a gyári tömítéssel lett berakva, vagyis az egyiknél cserélni kellett, de ugyan olyan azbeszt szerű lett visszarakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 34e volt kedvezménnyel. Öcsémnél a gyorshajtás és a klíma közül az egyik kizárva. Biztos nem fog melegedni, mert nem jó a klímája. Amúgy átmostam a lamellákat slaggal, volt benne rendesen kosz. Ami érdekes, hogy a régi hűtő is Nissens volt, és elég csúnyán széttörött a müanyag ház a bal oldalán. A gyári hűtőhöz képest, még az tűnt fel, hogy abban a váltó olajhűtője réz, míg az újban alu. Mind a két gomba a gyári tömítéssel lett berakva, vagyis az egyiknél cserélni kellett, de ugyan olyan azbeszt szerű lett visszarakva. Nincs klímás ismerősöd!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Meddig akarsz erőt gyűjteni? Különben meg minek veszekedni? Már gyűjtöttem, de nem veszekedéshez! Önvédelemre tartogatom... :D Régen járt erre jólnevelt újfiú a kérdés-válasz-leb@szás hagyomány ápolása miatt, és szerintem hamarosan megint robban egy bomba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Nincs klímás ismerősöd!? :D Egyszer már megnézette Pécsen, és a hűtő mögötti feltöltőszelep ereszt. Akkor ideiglenesen vágtak egy tömítést a szelepsapka alá, amivel kb 2 évet kibírt. Mondtam már neki, hogy van a klubban, aki ezzel foglalkozik, de úgy tűnik nem olyan fontos neki, hogy jó legyen. Ráadásul, szinte ez a legkissebb baja az autónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Egyszer már megnézette Pécsen, és a hűtő mögötti feltöltőszelep ereszt. Akkor ideiglenesen vágtak egy tömítést a szelepsapka alá, amivel kb 2 évet kibírt. Mondtam már neki, hogy van a klubban, aki ezzel foglalkozik, de úgy tűnik nem olyan fontos neki, hogy jó legyen. Ráadásul, szinte ez a legkissebb baja az autónak. Az az igazi gány megoldás :D :P :P A szelep kompletten cserélhető, asszem 1x00Ft. Cseréje kicsit macerás, de csak azért, mert nehezen lehet hozzáférni. Colos a hatlapja, meg vigyázni kell, mert ki lehet tépni az alu-csőből, így ellent kell fogni. Karácsonykor megyek haza, ha addig ráér, akkor akkor túrok egy szelepet, szerintem van is valahol egy zacskóval... Tipikus Opel (meg más autó, amik golyós-szelepet használnak) hiba egyébként. Kupak nélkül pár nap alatt megül benne a por, kosz, ami aztán egy töltésnél, ellenőrzésnél bekerül a szelepgolyó alá, ami innen kezdve nem zár rendesen. Vagy a másik tipikus eset, hogy töltés után szorul be (nem ám a nyomáspróba után...), és nyitva marad. Így 800gramm R134 huss! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Az az igazi gány megoldás :D :P :P A szelep kompletten cserélhető, asszem 1x00Ft. Cseréje kicsit macerás, de csak azért, mert nehezen lehet hozzáférni. Colos a hatlapja, meg vigyázni kell, mert ki lehet tépni az alu-csőből, így ellent kell fogni. Karácsonykor megyek haza, ha addig ráér, akkor akkor túrok egy szelepet, szerintem van is valahol egy zacskóval... Tipikus Opel (meg más autó, amik golyós-szelepet használnak) hiba egyébként. Kupak nélkül pár nap alatt megül benne a por, kosz, ami aztán egy töltésnél, ellenőrzésnél bekerül a szelepgolyó alá, ami innen kezdve nem zár rendesen. Vagy a másik tipikus eset, hogy töltés után szorul be (nem ám a nyomáspróba után...), és nyitva marad. Így 800gramm R134 huss! :D Köszi a lehetőséget. Továbbítom az illetékesnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
npinki Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Sziasztok! Opel omega B-hez kellene jobboldali ajtókilincs,esetleg olajzöld színben,volna esetleg valakinek? Üdv Ha volna kérnék szépen egy árat.Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Sziasztok! Opel omega B-hez kellene jobboldali ajtókilincs,esetleg olajzöld színben,volna esetleg valakinek? Üdv Ha volna kérnék szépen egy árat.Üdv http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1488697382.html nem éppen olajzöld, de a vatera nem kívánságműsor. :D sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Sziasztok! Opel omega B-hez kellene jobboldali ajtókilincs,esetleg olajzöld színben,volna esetleg valakinek? Üdv Ha volna kérnék szépen egy árat.Üdv Nekem van fehérben, azt is megkapod ennyiért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Sziasztok Omegások! ;) Maghalt az omegámba a szervó szivattyú... 2.2-es (Z22XEV) Szerintetek csak a 2.2-esé jó bele,vagy az X20XEV-jé is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Sziasztok Omegások! ;) Maghalt az omegámba a szervó szivattyú... 2.2-es (Z22XEV) Szerintetek csak a 2.2-esé jó bele,vagy az X20XEV-jé is? Mióta elment tőlem ez a Z22XE egyre több baja van... minek gyilkoljátok?... Nem vok EPC közelben, de 1. sztem csak a 2.2esé jó bele, 2. írtam mélt egy ismerősömnek aki jó áron tudott új, gyári cuccokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Sziasztok Omegások! ;) Maghalt az omegámba a szervó szivattyú... 2.2-es (Z22XEV) Szerintetek csak a 2.2-esé jó bele,vagy az X20XEV-jé is? 50ért lett felújítva anno a 2.6-ban.. sztem nem éri meg bontottat venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Mióta elment tőlem ez a Z22XE egyre több baja van... minek gyilkoljátok?... Nem vok EPC közelben, de 1. sztem csak a 2.2esé jó bele, 2. írtam mélt egy ismerősömnek aki jó áron tudott új, gyári cuccokat... Jókor adtad el, most jönnek ki rajta a dolgok... azért már csak 10 éves lett.. ;) Köszi, az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 50ért lett felújítva anno a 2.6-ban.. sztem nem éri meg bontottat venni. Az az igazság, hogy 190€ ért újat láttam németben. Csak nem tudtam, hogy esetleg másé is jó-e hozzá, mert pl X20XEV-hez csak 100€ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Tegnap óta nincs omegám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Tegnap óta nincs omegám ;) Egyben elvitték? Netán az, aki a biztosítón keresztül megvette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Tegnap néztem a fagyállómat, meddig jó. Beindítottam a motort, de éreztem egy kis fagyállószagot. Megrökönyödve láttam, hogy a hűtőn a felső vízcső csonkjának tövében elkezdett elrepedni. A gáz, hogy öcsémé innen indulva törött el egészen a felső hőgombáig. Remélem műanyagos tud vmit kezdeni vele. Ja és Nissens hűtőről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Tegnap néztem a fagyállómat, meddig jó. Beindítottam a motort, de éreztem egy kis fagyállószagot. Megrökönyödve láttam, hogy a hűtőn a felső vízcső csonkjának tövében elkezdett elrepedni. A gáz, hogy öcsémé innen indulva törött el egészen a felső hőgombáig. Remélem műanyagos tud vmit kezdeni vele. Ja és Nissens hűtőről van szó. Hány éves hűtők ezek?Eddig a NISSENS-ről csak jót hallottam, ennek úgy tűnik vége. Hát nemtom, én egyszer tuningolttam hűtőt (műanyag volt elrepedve és egy másik lett ráperemeztetve), de kiszedetem végül a kocsiból 2 hét után, mert azzal hosszabb útra menni már nem mertem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts