opel16v Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Ha érdekel valakit, B Omegához (TID kijelzőhöz) is kompatibilissá tettem a komputerem, és a fogyasztásmérő modulom. Itt egy kis leírás róla: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Működése megtekinthető az Omegámban mondjuk a köv. Lurdy talin. ;) Akit érdekel, jelezze, október második felében lesz már újra komputer, jelenleg elfogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Egy újabb Omis klubtag: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Omegatd! Amit még nem említettem, hogy egyenlőre a benzinesekbe kompatibilis csak a fordszámjel miatt. Később megoldom majd az olajkályhákra is. ;) A komputer ára egyébként 15, plusz a fogyimérő modul 14, és ha kell, tudok gyári BC nyomógombos ablaktörlőkapcsolót is hozzá 6-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Akkor egyenlőre, várok. Különben az enyémben van BC (MID), ami mutatja a pillanatnyi fogyit, a többi érdekelne. Az ablaktörlőkapcsolóm is nyomógombos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Fúúúú. Nekem is kell ilyen cumó!!!!! :smt026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Egy újabb Omis klubtag:http://img.tar.hu/korimv6/size2/11899556.jpg Kijé ez a szépséég?? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Egy mohácsi haveré. Már régóta megvan neki, de most látta idejét annak hogy belépjen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Egy mohácsi haveré. Már régóta megvan neki, de most látta idejét annak hogy belépjen ;) Helyess! :smt109 A gépe így fényképen télleg szép! Remélhetőleg hamarosan látjuk élősdibe is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Én is remélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Egyenlőre amin használható: B Omega TID, F Astra DID, TID. csak benzines. Jövőre lesz bővítése a MID irányába, bár ott még gond az Omega különc csatlakozása... és megoldom majd a dízeles fordszámillesztést is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Hali mindenki. Tegnap valami eszement baromságot írtam (matt részegen) valahova a fórumba. Csak az a gond hogy nem találom. Sorry mindenkitől aki olvassa. Nagyon szégyellem magam. :smt010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Elég kevéstől le bírsz részegedni... http://www.opelforum.hu/search.php?search_author=Bogyo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Elég kevéstől le bírsz részegedni...http://www.opelforum.hu/search.php?search_author=BogyoFúúú de gáz, még így visszaolvasni is!!! :confused1: :smt087 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Tegnap este megálltam 20 perc erejéig, egy nyitott parkolóba. Ez eddig nem is olyan érdekes. ...Mikor közeledtem az autó fele, és már épp nyomtam volna meg a nyitógombot a távkütyün, észre vettem egy kb 2mx1.5m kiterjedésű kisebb tengert, az autóm alatt. Abban a pillanatban, valszeg az autóm szine, hozzám képest fekete lehetett. :smt087 Elösször arra gondoltam, hogy már ott volt mikor beálltam. Aztán gyorsan hátratoltuk a gépet, hogy alá tudjak nézni. Korom sötét volt, ezért telefonlámpa bekapcs, majd alá hesszeltem. Hát nem azt mondom, hogy folyt, de eröteljesen csöpögött valahonnan a motor hátúlja felöl a víz. A tartájból látszólag nem fogyott semmmi!!!! Múszáj volt elinduljak, mert mennünk kellett. Úgy voltam vele, hogy ha majd jelez a BC, akkor megállok, és utánna töltök. ...hát nem jelzett! Aztán megálltunk még az út folyamán egyszer-kétszer, de csak kissebbb foltok maradtak alatta.(víz) Elértünk a Fóti áruház szokásos pénteki rendezvényére. Autó leállit, és hesszeltük a versenyt, úgy egy félórán át. Mikor elindultunk, felnyitottam a géptetőt, hogy ránézzek a tartályra. Ismét semmmi vízfogyás.A BC is "csöndbe" volt. Kis vízfolt ismét alatta.Így hát tovább álltunk. -Közben lebeszéltem egy haverral, hogy reggel az első dolgom lesz átmenni az aknára, mert muszáj lesz kideriteni, hogy ez honnan folyik. ...telt múlt az éjtszaka, és reggel 6-ra haza is értem. 10-kor pedig kelés, és tipli az aknára! Mondanom sem kell, hogy semmi!!!! A tartályban a víz teljesen szinten. Talán kicsit alatta. És vízfolyásnak, nyoma sem volt! Pedig legelősször annyit kinyomott magából, hogy az elég lenne egy komplett kocsimosáshoz. De a kiegyenlitőböl, jó ha 3mm hiányzott!!! A legidegesitőbb, hogy most meg nem csinálja! Porszáraz minden! És nem voltam berugva!!!!! Rajtam kívül, még hárman is tanui voltak az esetnek!!!!! Nem értem mi lehetett vele? ](*,) Kondenz víz nem lehet, mert a klímát, valahogy a 10 fokba nem kapcsoltam be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Attól függetlenül nem árt átnézni a vízcsöveket, mert nekem is (találkozóra menet) durrant el az egyik a motor mögött, majd egy napra rá elszállt a főtengely fordszám jeladóm is. (vszínű ráfolyott a víz. De az is igaz, hogy a komjúter jelezte a vízvesztést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Digitklímás a gép? Mert az O Celsius felett folyamatosan járatja a klímát, hacsak külön ki nem kapcsolod (ECO gomb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Digit klimás. De az ECO gombra mindig ügyelek, hogy világitson! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Nekem az esővíz elvezető műanyag lefolyó van eldugulva (A motorházfedél alatt a szélvédő közelében.) Eső vagy mosás után hajlamos ott megállni 1-2 L víz, és lassan folyik le. Ez néha még másnap is folydogál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 De esélyesebb, hogy a pollenszűrő résében áll meg a víz. Amúgy nyáron vettem a fáradtságot és kimostam a motor melletti hossznyúlványokat. Hát nem semmi mennyiségű kosz jött ki belőle, főleg a bal oldaliból. Remélem ezzel elősegítettem, hogy később fog elrohadni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 GREG! Milyen opelt vettél? Csak nem egy B Omit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 GREG! Milyen opelt vettél? Csak nem egy B Omit? Válasz, képpel illusztrálva, Blitz hozzászólásában: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=470&start=855 Végre van olyan verdája, amiben jó oldalon van a kormány! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Válasz, képpel illusztrálva, Blitz hozzászólásában: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=470&start=855 Végre van olyan verdája, amiben jó oldalon van a kormány! :( Sőt : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1004 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Sőt : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1004 :D Igen. B omegám ugyanis már van. :wink: ...Illetve nem is B csak simán omega.... :oops: ...persze igaz, az nem is opel.... :roll: ...de van!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Greg Gratula az Opeledhez. Nagyon vagány kinézete van!!!! Kell egy kis ültetés, meg fólia. Na meg persze egy jó kis felni. És már kész is. ...vagy nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts