hakapeszimaki Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Ha már összehasonlításnál tartunk... Dél-Afrika: Kocsim átíratása megvételkor (3800ccm, 94 es Rekord) kb 400 Rand (x28Ft) volt - éves adóm kb másik 400 rand. Biztosításom 265 Rand havonta - ez "casco" is, tehát saját hibás is, DE! vannak dolgok amikbe beszállnak mint pl motor vagy váltójavítás - természetesen nem teljes összeggel, de azért mégis csak vmi... Utak általában szarok, a benzin "drága", mikor kijöttem 7,5-8 Rand volt literje, most 10... (:D) Vizsga csak eladáskor van - magán gépjárművön. - ami nem jó, sztem, de akkor is... Bürokrácia halálos, de vannak dolgok, amik gyorsabban működnek mint otthon... ami azért vicces ettől a leprateleptől... A közbiztonság, na az nincs. Írtam, hogy évi kb 20ezer gyilkosság van. Itt úgy lövik a rendőröket mintha céltáblák lennének, stb stb... Mi érdekel még? Hja paprika, meg paradicsom az Angliából jön, első osztályú - zöld :D :) Viszont télen is normális áron van dinnye - igaz szar az íze :D, de a sajtok horror áron vannak. Normális kenyér az ritka, szal az nagyon hiányzik... Lehet még anti-hijack lángszórót kapni az ajtók környékére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Lehet még anti-hijack lángszórót kapni az ajtók környékére? Megégeti a fényezést, és nem mellékesen a legtöbb esetben, mire realizálod, hogy épp lopnák a kocsit, de te még benne vagy, már rád is lőttek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Megégeti a fényezést, és nem mellékesen a legtöbb esetben, mire realizálod, hogy épp lopnák a kocsit, de te még benne vagy, már rád is lőttek... A bukszaszájú fekák csak rabszolgának jók,meg fosztogatni.Ékes tanúbizonyságot tettek erről most Londonban is.Ha elszednéd a fegyvereiket,dárdákkal mennének rabolni,primitív népség............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Mezőgazdaságból jól élni? Mindig előkerül ez a téma,hogy mezőgazdaságban jók vagyunk... Na de, hol nem lehet földet találni és azt elkezdeni túrni? Mondjuk Jobs bácsi hány kiló paprikáért ad egy Iphone4-et? :) Ez az egész, hogyan jött ide? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Van a hátsó udvarban vagy 200nm szőlő meg közte paprika meg paradicsom mert az nagy királyság otthon termeltet enni. Tegnap előtt kapáltam ki,fúúú,de rohadtul utálok bszakodni vele. Meg az én nevemen is van zárt kert,ki van adva,hogy más kínlódjon rajta még sok más családi örökölt földdel egyetemben. Szóval ilyen mad-mex világra fel vagyok készülve a másik atomháborús forgatókönyvre sajnos nem,mert nem építettem betonbunkert. Ha bedől a forint és itt a világvége,mind meghalunk, én nem termelgetnék,hanem korzás fosztogató bandát szerveznék inkább. :D :) Barátom, Te nagyon hülye vagy ehhez a témához, úgyhogy ne erőltesd. Az nem baj, hogy nem érted, de az, hogy baromságokat irsz, az téged minősít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Az, hogy más a vélemény, az nem baj, nincs miért haragudni. Az szép, hogy leírtad a frankót, hogy mit kellene csinálni. Azt mindenki okosan mondja, de elfelejtik elmondani, hogy hogyan... Tessék. Átrjársz tankolni, kinn vásárolsz! Akkor miről beszélsz. Bort iszol és vizet prédikálsz. A bürokrácia, meg nálunk is hasonló, mint az ukránoknál, de mi állítólag az EU-ba tartozunk. Akkor talán nem Ukrajnával kellene hasonlítgatni... Király srác vagy Td, kiragadsz dolgokat és azokra reagálsz, holott az egész szöveg egy egységként értendő. Azt miért nem hangsúlyozod, hogy itthon adózok? Meg, hogy még így is a legélhetőbb országok közt vagyunk a világon? Ukrajnát azért említettem, mert barátaink Dél-Afrikával meg Svéddel meg Írrel példálóztak amik legalább annyira irreleváns példák, mint Ukrajna csak éppen az ellenkező irányban. Ők annyira vannak előttünk, mint mi Ukrán előtt , mindössze ennyi az egész. De említhetném még Szerbiát is. A frankót meg valóban elmondtam, és azt is, hogy hogyan csináltam ami nekem a saját életemben bejött. Aki többet akar keresni elmegy nyugatra, én kevesebbet akartam költeni, de nem sírtam hanem elmentem keletre. Semmi eksztra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Milyen komcsi örökségről beszélsz? Ébresztő, állítólag 21 éve volt valami módszerváltás. Igen, a nagyszüleim is azt hitték, a szüleim is, én is, aztán csak szarabb lett. Társadalmi megtisztulás hol zajlik? És mit értesz rajt? Hogy mi tisztességes és mi nem, azt majd az idő eldönti és bebizonyítja. Egy biztos én is elítéltem, akik kimentek, de most teljesen egyetértek velük. A magyar történelmet, meg hősöket ne emlegesd, mert súlyos hiányosságaid vannak belőle... Társadalmi megtisztulás alatt azt értem amit írtam,olvasd el megint. A magyar hősök ismeretéről pedig ne nyissunk vitát. Ötösre szigorlatoztam belőle, (a volt professzorom meg, aki EU tanulmányokat tanított most ott ül a Parlamentben, mint szakállamtitkár.) talán ezért érzem amit a legtöbben nem. S ezért írtam, "hogy személyes sorsokat, ne évszámokat! " A marxista szemléletű történelemtanítás belénk verte az évszámokat a háttér ismerete nélkül és ennek az a következménye, hogy sokan nem éreznek érzelmeket a valós történelmi személyek iránt. Emiatt pedig simán odahagyják a hazát, mert többre értékelik a személyes ambíciókat, mint az ennek a földnek a megtartásáért kiontott sokszázezer liter vért. Nem hibáztatok senkit aki elment, a kemény mag úgyis marad és minél kisebb annál keményebb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Király srác vagy Td, kiragadsz dolgokat és azokra reagálsz, holott az egész szöveg egy egységként értendő. Azt miért nem hangsúlyozod, hogy itthon adózok? Meg, hogy még így is a legélhetőbb országok közt vagyunk a világon? Ukrajnát azért említettem, mert barátaink Dél-Afrikával meg Svéddel meg Írrel példálóztak amik legalább annyira irreleváns példák, mint Ukrajna csak éppen az ellenkező irányban. Ők annyira vannak előttünk, mint mi Ukrán előtt , mindössze ennyi az egész. De említhetném még Szerbiát is. A frankót meg valóban elmondtam, és azt is, hogy hogyan csináltam ami nekem a saját életemben bejött. Aki többet akar keresni elmegy nyugatra, én kevesebbet akartam költeni, de nem sírtam hanem elmentem keletre. Semmi eksztra. Td arre próbált rávilágítani, hogy álságos dolog az áfát az ukránoknak tolni... Dél-Afrika szted jó példa volt??? Amúgy ha igen, akkor nem érzed gáznak, hogy egy suttyó, kommunizmust erőltető, rasszista, lusta, tolvaj népség előrébb jár mint mi? Én annak érzem. És tudod mit, én - mint említettem - úgy pofázok kintről, hogy igenis van vesztenivalóm, van hitelem, - amit az otthoni fizumból épphogy tudnék fizetni, pedig kvalifikált szakmunkás vagyok - , van ingatlanom, és szüleim, az egyik nyugdíjas - alanyi jogon 62 év után, a másik meg rokkantnyugdíjas rák után. szal az itt keresett zsé nagy része is hazamegy, támogatni őket, ellenben ha otthon lennék, akkor már költözhettünk volna a hajléktalanszállóra, mert vagy hiteltörlesztés, vagy kaja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 A bukszaszájú fekák csak rabszolgának jók,meg fosztogatni.Ékes tanúbizonyságot tettek erről most Londonban is.Ha elszednéd a fegyvereiket,dárdákkal mennének rabolni,primitív népség............... igen, ismerős... azért én tartok attól a pillanattól, ha Mandela meg talál halni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Barátom, Te nagyon hülye vagy ehhez a témához, úgyhogy ne erőltesd. Az nem baj, hogy nem érted, de az, hogy baromságokat irsz, az téged minősít... Nem régóta olvasom ezt a fórumot,de csodálattal tölt el mennyire változatosan tudsz elküldeni mindenkit a qurva anyjába. :) Igazi példakép vagy a számomra omegatd,csak figyelek és tanulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Király srác vagy Td, kiragadsz dolgokat és azokra reagálsz, holott az egész szöveg egy egységként értendő. Azt miért nem hangsúlyozod, hogy itthon adózok? Meg, hogy még így is a legélhetőbb országok közt vagyunk a világon? Ukrajnát azért említettem, mert barátaink Dél-Afrikával meg Svéddel meg Írrel példálóztak amik legalább annyira irreleváns példák, mint Ukrajna csak éppen az ellenkező irányban. Ők annyira vannak előttünk, mint mi Ukrán előtt , mindössze ennyi az egész. De említhetném még Szerbiát is. A frankót meg valóban elmondtam, és azt is, hogy hogyan csináltam ami nekem a saját életemben bejött. Aki többet akar keresni elmegy nyugatra, én kevesebbet akartam költeni, de nem sírtam hanem elmentem keletre. Semmi eksztra. Én is itthon adózok. És akkor mi van? Amióta dolgozom, azóta azóta adózok becsülettel, mert én nem tudom elcsalni a pénzt, mindenről el kell számolnom. Mégis nevelem a kölykeimet, próbálok hasznos embereket faragni belőlük, fizetem a hitelemet és foltozgatom a roncs 20 és 15 éves autóimat, hogy valamivel tudjak közlekedni. Sajnos nem tudok sem nyugatra, sem keletre költözni és ennél lejjebb már nem tudom a kiadásaimat csökkenteni. Mivel állítólag az EU-hoz tartozunk, talán az ottani országokkal illene bennünket hasonlítgatni és nem a balkánnal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Társadalmi megtisztulás alatt azt értem amit írtam,olvasd el megint. A magyar hősök ismeretéről pedig ne nyissunk vitát. Ötösre szigorlatoztam belőle, (a volt professzorom meg, aki EU tanulmányokat tanított most ott ül a Parlamentben, mint szakállamtitkár.) talán ezért érzem amit a legtöbben nem. S ezért írtam, "hogy személyes sorsokat, ne évszámokat! " A marxista szemléletű történelemtanítás belénk verte az évszámokat a háttér ismerete nélkül és ennek az a következménye, hogy sokan nem éreznek érzelmeket a valós történelmi személyek iránt. Emiatt pedig simán odahagyják a hazát, mert többre értékelik a személyes ambíciókat, mint az ennek a földnek a megtartásáért kiontott sokszázezer liter vért. Nem hibáztatok senkit aki elment, a kemény mag úgyis marad és minél kisebb annál keményebb lesz. Hát pont ez baj, hogy a tanárember államtitkár. Maradjon a katedránál és tanítson, ne adja el a lelkét, ahogy állítólag egyesek a szocializmus alatt tették. Nagy tévedésben vagy, nem a kemény mag marad itt, hanem a hülye birkák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Td arre próbált rávilágítani, hogy álságos dolog az áfát az ukránoknak tolni... Dél-Afrika szted jó példa volt??? Amúgy ha igen, akkor nem érzed gáznak, hogy egy suttyó, kommunizmust erőltető, rasszista, lusta, tolvaj népség előrébb jár mint mi? Én annak érzem. És tudod mit, én - mint említettem - úgy pofázok kintről, hogy igenis van vesztenivalóm, van hitelem, - amit az otthoni fizumból épphogy tudnék fizetni, pedig kvalifikált szakmunkás vagyok - , van ingatlanom, és szüleim, az egyik nyugdíjas - alanyi jogon 62 év után, a másik meg rokkantnyugdíjas rák után. szal az itt keresett zsé nagy része is hazamegy, támogatni őket, ellenben ha otthon lennék, akkor már költözhettünk volna a hajléktalanszállóra, mert vagy hiteltörlesztés, vagy kaja... Mindenkinek megvan a maga keresztje, sajnos ez régi igazság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Nem régóta olvasom ezt a fórumot,de csodálattal tölt el mennyire változatosan tudsz elküldeni mindenkit a qurva anyjába. :) Igazi példakép vagy a számomra omegatd,csak figyelek és tanulok. Semmi gond, kezd a helyesírás tanulásával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Semmi gond, kezdd a helyesírás tanulásával... felszólító mód... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, megint beletaláltál... Más! 5 kiló marhanyakból állunk neki a pörinek 3 óra körül. Küldjek? Na ez egy kegyetlen övönaluli volt... Itt szopok a Scania-ban, lassan 15. órája, a meló nemigen halad, szerdán átvétel... Ráadásul éhes vagyok mint a szemét, de itt már semmi sincs nyitva, max a benzinkút, ott meg szikkadt szendvics a max!!! :) Úgyhogy ha maradt belőle egy kicsi, akkor küldd fénypostával, ablakot leszarom, majd beüvegezik! :D Ui.: ha csak a bogrács maradt szaftos, az is jó, töröld ki egy fél vekni kenyérrel, azt küldheted azt is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Semmi gond, kezd a helyesírás tanulásával... Vagy inkább kezdd a helyesírás tanulásával!... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 felszólító mód... :) Jogos :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Én is itthon adózok. És akkor mi van? Amióta dolgozom, azóta azóta adózok becsülettel, mert én nem tudom elcsalni a pénzt, mindenről el kell számolnom. Mégis nevelem a kölykeimet, próbálok hasznos embereket faragni belőlük, fizetem a hitelemet és foltozgatom a roncs 20 és 15 éves autóimat, hogy valamivel tudjak közlekedni. Sajnos nem tudok sem nyugatra, sem keletre költözni és ennél lejjebb már nem tudom a kiadásaimat csökkenteni. Mivel állítólag az EU-hoz tartozunk, talán az ottani országokkal illene bennünket hasonlítgatni és nem a balkánnal... Van akinek egy autója sincs és mégsem elégedetlen. A hasonlítgatás teljesen irreális , értelmetlen dolog bármely irányba. Minden ország egy nagyrészt önálló rendszer különböző fejlődési állapotban. Olyan az EU, mint egy család ahol különböző korúak a gyerekek. Közös a háztartás nagy része, de még vannak gyermekbetegségek. Értelmetlen dolog egyik családtagot a másikhoz hasonlítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Van akinek egy autója sincs és mégsem elégedetlen. A hasonlítgatás teljesen irreális , értelmetlen dolog bármely irányba. Minden ország egy nagyrészt önálló rendszer különböző fejlődési állapotban. Olyan az EU, mint egy család ahol különböző korúak a gyerekek. Közös a háztartás nagy része, de még vannak gyermekbetegségek. Értelmetlen dolog egyik családtagot a másikhoz hasonlítani. Te kezdted az ukrán példát, most meg visszakozol. Bár teljesen feleslegesen írnak neked bármit, olyan vagy mint anno Torgyi papa. Nem számít mit kérdeznek, mit mondanak, azt szajkózod, amit kigondoltál. A példád meg nagyon rossz és ebből látszik, hogy vagy nincs fogalmad az egészről, vagy nem akarod a tényeket és az igazságot tudomásul venni. Az EU-nak csak azért kellettünk, nem csak mi, a volt keleti blokk, hogy a túltermelt sok szemetét sikerüljön valahová eladni, az adott országban meglévő jól működő dolgokat meg teljesen elsorvasztani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Jogos :) :D :D Erről beszélek, a sok bába között elvész a gyerek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Az EU-nak csak azért kellettünk, nem csak mi, a volt keleti blokk, hogy a túltermelt sok szemetét sikerüljön valahová eladni, az adott országban meglévő jól működő dolgokat meg teljesen elsorvasztani... A minimálbéres rabszolgamunkát se felejtsd ki............. De ugyanez a helyzet a NATO-val is.Nem az ütőképes hadseregünkért kellettünk,hanem mert stratégiai pont vagyunk szergejékhez közel,ahova lehet rakétasilót,meg lokátorállomást telepíteni.Ha meg betalál egy eltévedt rakéta,hát így jártunk............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Te kezdted az ukrán példát, most meg visszakozol. Bár teljesen feleslegesen írnak neked bármit, olyan vagy mint anno Torgyi papa. Nem számít mit kérdeznek, mit mondanak, azt szajkózod, amit kigondoltál. A példád meg nagyon rossz és ebből látszik, hogy vagy nincs fogalmad az egészről, vagy nem akarod a tényeket és az igazságot tudomásul venni. Az EU-nak csak azért kellettünk, nem csak mi, a volt keleti blokk, hogy a túltermelt sok szemetét sikerüljön valahová eladni, az adott országban meglévő jól működő dolgokat meg teljesen elsorvasztani... Kicsit eltértünk a témától. Továbbra is fenntartom, hogy egyrészt nincs nagyon értelme az összehasonlítgatásnak hiszen minden ország különböző lehetőségekkel és képességekkel bír, másrészt ha mégis erőltetjük a "bezzeg a ..." -t akkor , persze vannak bezzeg országok, de mi is benne vagyunk a legélhetőbb és legtehetősebb országok huszonvalahányas csoportjában. "Ezek a száraz tények. " :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Kicsit eltértünk a témától. Továbbra is fenntartom, hogy egyrészt nincs nagyon értelme az összehasonlítgatásnak hiszen minden ország különböző lehetőségekkel és képességekkel bír, másrészt ha mégis erőltetjük a "bezzeg a ..." -t akkor , persze vannak bezzeg országok, de mi is benne vagyunk a legélhetőbb és legtehetősebb országok huszonvalahányas csoportjában. "Ezek a száraz tények. " :) Naja. Nézd meg csak, hogy milyen a színvonal a huszonvalahányas csoporton kívül. És akkor nem is csoda, hogy benne vagyunk! Ez tipikus olyan nézet, mint a 'kicsit savanyú, kicsit sárga… de a mienk!' A bezzegországok meg az egyszeri ember fejében léteznek. Olyan nincs, hogy valahol kolbászból van a kerítés. Itt se, máshol se. Szerintem. A feltételek, amik itt adottak, jelentősen jobbak mint otthon. Mondd, ha te fázol, akkor fagyoskodsz, vagy inkább átmész a másik szobába? A felöltözés, a befűtés nem opció. Hiszen a helyzeten otthon sem tudsz változtatni. Egy fecske nem csinál nyarat. Ahogy sok sem. Ahhoz nem fecske kell. Marad a két opció: küzdesz göthösen, betegen a hideg szobában, vagy komfortosan, egészségesen ténykedsz a fűtött szobában. Ráadásul egy kedves volt miniszterelnökünk fel is szólította a magyarságot, hogy akinek nem tetszik, menjen el... nem kell csodálkozni hogy sokan élnek a lehetőséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Kicsit eltértünk a témától. Továbbra is fenntartom, hogy egyrészt nincs nagyon értelme az összehasonlítgatásnak hiszen minden ország különböző lehetőségekkel és képességekkel bír, másrészt ha mégis erőltetjük a "bezzeg a ..." -t akkor , persze vannak bezzeg országok, de mi is benne vagyunk a legélhetőbb és legtehetősebb országok huszonvalahányas csoportjában. "Ezek a száraz tények. " :) Száraz tények? Mik? Hogy valami nagyon ráérő banda azt mondja mi vagyunk a 20-ik a legélhetőbb listában, ahol a szlovákok és a csehek sokkal utánunk jönnek? Na ez már mosolyt csalt az arcomra. Persze a szlovákok és a csehek röhögnek magukban, mert jól élnek és nem érdekli őket, hogy 30, vagy 40 a helyük a listán. Ebben az országba bűnözés sincs, mégis szétrabolják a vidéket. Okádék ami itt van. Statisztikagyártás folyik, nem más. Itt békés tüntetők vannak maszkban, akik kártérítést kapnak, az angoloknál érdekes módon minden pénz és állami/politikai segítséget megkapott a rendőrség, hogy megszüntesse a zavargásokat. Ott a rendőrnek van igaza, nem a maszkos "forradalmárnak". És érdekes, hogy a listát az a Franciaország vezeti, ahol néhány éve felgyújtották fél Párizst. hetekig égett is, igaz a kemény vezető ott is a rendfenntartókkal rakatott rendet, nem elvette a jogaikat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts