hemi Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Áh:) A saját fóruimát bujja:)) Így nem megy a szexció építésSmile) Ha valaki csak a sajáttal törödik:))) De más is alakíthatja a szexció életét! Kori? Greg? Dark? Tascona? Gabo? Nem kell könyörögni senkinek. Nem erőszak a disznótóóóóóóóóóóóóóór
greg Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 hááát nekem még ölég csíkos a hátam. Épphogy csak ismerkedem a dolgokkal.
Gabo Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Áh:) A saját fóruimát bujja:)) Így nem megy a szexció építésSmile) Ha valaki csak a sajáttal törödik:))) De más is alakíthatja a szexció életét! Kori? Greg? Dark? Tascona? Gabo? Nem kell könyörögni senkinek. Nem erőszak a disznótóóóóóóóóóóóóóór Én Darkra, vagy Tasra teszem a szavazatot :) Greg megkérdem mi a baj az omegafurumon...
Gabo Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Tán próba az omegafórumon. ( www.omegaforum.ini.hu ) Engem nem enged regelni... Tán hüle vajok hozzá, vagy nem teccik neki az IP címem. Virágfiú meg majcsak előkerül. Küldök neki PÜ-t meg emilt. Tán akkor megtudja, hogy összejött az 5 fő. (Bár a 3 nap már lejárt) Greg, mi történik? Szal mit csinál mikor kitöltöd és elküldöd?
greg Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Mit írjak be? Még nem is regisztráltam magam. Mert nem engedi. Ugyanis ráklikkelek a "regisztráció"-ra és nem történik semmi.
Gabo Elküldve December17, 2004 Elküldve December17, 2004 Mit írjak be? Még nem is regisztráltam magam. Mert nem engedi. Ugyanis ráklikkelek a "regisztráció"-ra és nem történik semmi. Ez fura... Eddig mindenkinek jó... Mlyen op rsz van? Explorer?
kori Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Távol álljon tőlünk,csak azt hittük már eladtad az omegát,vettél vmi OFF autót ésmár nemis foglalkozol a régi cimbikkel :) :)
Flowachild Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Tévedés. Egyszerűen ritkán járok erre a fórumra, mert eddig alig született hozzászólás az Omegás topicokban. Bár mintha ez kezdene változni. Csak néhány csípősebb megjegyzés kell és hirtelen pörögni kezd az egész... :wink: Persze nem akarok A vs. B Omi vitát gerjeszteni. Már csak azért sem, mert egyértelmű lenne a végeredmény. :)
kori Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Én is nagyon örülök,hogy végre pörög a topic(nameg a hozzászólásaim száma :wink: ) Szerintem inkább kategóriagyőzteseket lehetne avatni,de egyértelműen győzelmet hirdetni,hááát :?:
Flowachild Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Nem akarom én senkinek az érzelmeit bántani. Valakinek az egyik tetszik jobban, valakinek a másik. Ennyi. Nekem mindkét generáció tetszik. A B-ből viszont inkább csak a 4 ajtós.
kori Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 És mi a legsirályabb mindkettőben? :?: Hát hogy hátsókerekesek(itt a tél,a kilincsel előre időszaka)és nem ucssó sorban opelek. B-ből kombit szerettem volna,akkor még a limo nem tetszett,de mostmár nem cserélnék :wink:
greg Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 És mi a legsirályabb mindkettőben? :?: Hát hogy hátsókerekesek(itt a tél,a kilincsel előre időszaka)és nem ucssó sorban opelek. Csak le ne érjen a tanksapka.... Hozzáteszem tegnap én is élveztem a csúszkálást!
greg Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Greg vigyázz én balról előzök. :smt025 Ez övön aluli volt... Én meg nem előzök.... :)
Flowachild Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Csúszkálás rulez! :) Én is nyomatm egy keveset tegnap... :wink:
greg Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Nem akarom én senkinek az érzelmeit bántani. Valakinek az egyik tetszik jobban, valakinek a másik. Ennyi. Nekem mindkét generáció tetszik. A B-ből viszont inkább csak a 4 ajtós. Sosem akartam mást én sem. Nekem az "executive" stílusa tetszik. Egy 5 ajtós már nem az igazi. Szerintem... Ha teherautó kellett volna, azt vettem volna. Elegem lett abból, hogy mindig praktikusnak kell lenni. De vitathatatlan, hogy a praktikus érvek léteznek. Szerencsére nekem a tgk gondom is megoldott, így az autómat nem kell igáslónak használni. És tényleg jó, hogy mindannyian mások vagyunk. Hülyén nézne ki annyi egyforma autó...
uhuhu Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Csúszkálás rulez! :) Én is nyomatm egy keveset tegnap... :wink: akkor én vagyok a legrendesebb itt. én ilyet nem csinálok! nem sodrom veszélybe a körülöttemélőket.......... 8) 8) 8)
kori Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Greg.A miénk majdnem egyforma,csak tudud a kormány. Egyébként az enyém garázsban várja a jóidőt addig meg marad a trabi 601 :oops:
greg Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Tudom tudom! A trabi jóóóóóóóó! Olyannal borultam föl először. Csak vigyázz magadra vele. Tudod... az a törésteszt...
Flowachild Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 akkor én vagyok a legrendesebb itt. én ilyet nem csinálok! nem sodrom veszélybe a körülöttemélőket.......... 8) 8) 8) Én sem közúton csinálok ilyet, hanem forgalomtól mentes helyen.
greg Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Én is az üres telephelyen tettem. És csak 3-4 alkalommal.
uhuhu Elküldve December18, 2004 Elküldve December18, 2004 Én is az üres telephelyen tettem. És csak 3-4 alkalommal. énnekem meg nmincs hátsókerekes autóm.... csak elsőkerekes. de abból kettő 8)
Recommended Posts