FPepe Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 http://www.opel16v.hu/ultetes.jpg Na így kell omegát ültetni :icon4: Ha ezt übereli valaki, le a kalappal ;) A tuning módját titok övezi, de lehet találgatni :icon4: (jah, a hátsó lökös nem bírta a magyar utakat közelről sajna, le lett könnyítve :D ) Járólap, csempe a csomagtartóban? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Tetszik ez a topik, csak úgy zúg a tesztoszteron!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Az a baj, hogy manapság már ha akarsz se nagyon tudsz venni normális benzines B Omegát, millió felett meg pláne nem... Az enyém a jó állapotúak közé tartozik, de 500e-ért csak valami madár vinné el 2 év hirdetés után. A tiedet nem tudom... :D Most miről akarsz meggyőzni? Sok volt a Kozel? AZ ENYÉMRŐL, MEG MIT NEM TUDSZ? Szvsz mindent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Építsd át jobb-volánosra, és itt, Dél-Afrikában eladod jó pénzért - 30e Rand egy motorhibás B2, az egyben lévők 65 körül mennek (xkb 27-28 Huf) :D Sok ott a nigga, meg a junta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Járólap, csempe a csomagtartóban? :D Én cementre tippeltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Én cementre tippeltem... Áááá, azt hordja a teherautó, abból rengeteg kellett :D A járólapos tipp részben jó :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Velem is szorakozik most az Omegám, vizga előtt 2 nappal nem akart beindulni ( gyujtás kapcsoló hiba) erősebben tekerve a kulcsot beindult, srácc elvitte vizsgára még jó volt vissza hozta indult no amikor elindultam volna dolgozni baszott beindulni , önindítóra vittem egy pozitiv aztán ugy mentem dolgozni , este ugyanúgy indítottam be , ma reggel neki láttam , hát nem volt könnyű leszedni a gyújtás kapcsoló mivel gyári csavarok vannak még rajta , fej nélkül , hideg vágóval nekimentem aztán lassan lejött , ahogy levettem a gyújtás kapcsolóját szét eset az elektromos része :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Áááá, azt hordja a teherautó, abból rengeteg kellett :D A járólapos tipp részben jó :icon4: Én is leültettem egyszer az omegámat járólapokkal , amúgy pár hete láttalak a XIV-be Kassai térnél , én a sarki étterembe dolgozom, szép az Omegád , Tetszett Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Most miről akarsz meggyőzni? Sok volt a Kozel? AZ ENYÉMRŐL, MEG MIT NEM TUDSZ? Szvsz mindent... Hát ha nem iss mindent, de sokat. De én nem vagyok hittérítő, meg ráktérítő sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Járólap, csempe a csomagtartóban? :icon4: Ma 15 ajtós volt az omega. 10 ajtó belefért pluszban, tokkal együtt :D Ja, csomagtartóajtó zárható volt :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Hát ha nem iss mindent, de sokat. De én nem vagyok hittérítő, meg ráktérítő sem :D Meg baktérítő sem. Holnap vedeltek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 Na így kell omegát ültetni ;) Ha ezt übereli valaki, le a kalappal ;) A tuning módját titok övezi, de lehet találgatni :icon4: (jah, a hátsó lökös nem bírta a magyar utakat közelről sajna, le lett könnyítve :D ) A tuning módja: a futómű teljes cseréje citoen bx-re :icon4: Még jó hogy a tankod fent maradt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 A tuning módja: a futómű teljes cseréje citoen bx-re :D Még jó hogy a tankod fent maradt.... Azé azt megnézném, hogy hogyan rakod alá a BX hátsó hídját :icon4: :icon4: ;) Illetve ez még hagyján. De hova rakod a diffiművet!? ;) (mondjuk az első futómű se könnyebb eset ;) ) egyszerűbb egy air-ride szettet belerakni az USA-ból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 Azé azt megnézném, hogy hogyan rakod alá a BX hátsó hídját :D :icon4: :icon4: Illetve ez még hagyján. De hova rakod a diffiművet!? ;) (mondjuk az első futómű se könnyebb eset ;) ) egyszerűbb egy air-ride szettet belerakni az USA-ból... Ez így van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Nem értem, hogy ilyenkor hol vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Sziasztok! Valaki meg tudna mondani, hogy V6-nal a masodik (harmadik) elektromos vizpumpa pontosan hogy lenne helyesen becsatlakoztatva? Arra gondolok ami a tagulasi alatt van es a futokorben kavar. Persze csak ketfelekeppen lehetne radugni a csoveket de nem jo omen a rosszat eltalalni :D, szoval ha mondjuk valaki biztosan meg tudna mondani esetleg fotot linket tolni, hogy a futescsaprol jovo cso melyik vegere megy az nagy segitseg lenne! (szerelesiben szo sem esik rola :icon4: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Valaki tud róla valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Valaki tud róla valamit? Azt, hogy tavasszal még hengerfejes volt fele ennyiért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Azt, hogy tavasszal még hengerfejes volt fele ennyiért.... az idő minden sebet begyógyít........... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 az idő minden sebet begyógyít........... :D "engem gyíkká változtatott... de már elmúlt!" :icon4: :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 "engem gyíkká változtatott... de már elmúlt!" :D :icon4: :icon4: Aha, és http://www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Sziasztok! Valaki meg tudna mondani, hogy V6-nal a masodik (harmadik) elektromos vizpumpa pontosan hogy lenne helyesen becsatlakoztatva? Arra gondolok ami a tagulasi alatt van es a futokorben kavar. Persze csak ketfelekeppen lehetne radugni a csoveket de nem jo omen a rosszat eltalalni :D, szoval ha mondjuk valaki biztosan meg tudna mondani esetleg fotot linket tolni, hogy a futescsaprol jovo cso melyik vegere megy az nagy segitseg lenne! (szerelesiben szo sem esik rola :icon4: ) Ha végzek a melóval lefényképezem nálam hogy van bekötve és ha hazaértem feltöltöm (ha csak addig meg nem előz valaki...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Valaki meg tudna mondani, hogy V6-nal a masodik (harmadik) elektromos vizpumpa pontosan hogy lenne helyesen becsatlakoztatva? Arra gondolok ami a tagulasi alatt van es a futokorben kavar. Persze csak ketfelekeppen lehetne radugni a csoveket de nem jo omen a rosszat eltalalni :D, szoval ha mondjuk valaki biztosan meg tudna mondani esetleg fotot linket tolni, hogy a futescsaprol jovo cso melyik vegere megy az nagy segitseg lenne! (szerelesiben szo sem esik rola :icon4: ) Azaz a fűtéscsapra a verda eleje felé mutató része megy a kiegészítő vízpumpának, a felfele mutató rész meg a fűtő radiátorra a tűzfalon keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Azaz a fűtéscsapra a verda eleje felé mutató része megy a kiegészítő vízpumpának, a felfele mutató rész meg a fűtő radiátorra a tűzfalon keresztül. Honnan van neked olyan szép tágulási tartályod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Honnan van neked olyan szép tágulási tartályod? Biztos a bótba vette... drágáért szebbet is szerzek Neked! :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts