Gabo Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Nekem fogalmam sincs de valaki rá volt izgulva nagyon a caterásításra :D hátha ér valamit........ Én, de csak a mocitetőre... a hátulja nem jön be, annyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 szaisztok! ilyen karra lenne szükségem. Omega B Caravan ablaktörlő kapcsoló, itervallum kapcsolóval BC gombok nélkül. Tud valaki ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Levegősödés megszüntetve,most már önállóan indul,de alapjárat még mindig nincs.Nem lehet,hogy a BMW vezértengelyen máshogy állnak a bütykök? Máshogy álltak.Nem jelreállitva volt szétszedve a másik motor,át kellett forgatnom 180fokkal a vezérműtengelyt.Más téma:jól tudom,hogy a rángatás,melegen nehéz indulás az adagolóhalál jelei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Levegősödés megszüntetve,most már önállóan indul,de alapjárat még mindig nincs.Nem lehet,hogy a BMW vezértengelyen máshogy állnak a bütykök? Utananézek, de emlékeim szerint teljesen csereszabatos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Tudtommal a csomagtartó fedél nem 100%ban azonos. Mármint egy európaira nem tudod csak úgy felpattintani, de persze tévedhetek... MadMax árulja. Úgy tudom, teljesen csereszabatos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Én, de csak a mocitetőre... a hátulja nem jön be, annyira... A faceliftes nekem sem jön be, igaz Omegában sem, viszont a sima az fain... Catera Catera facelift Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 szaisztok! ilyen karra lenne szükségem. Omega B Caravan ablaktörlő kapcsoló, itervallum kapcsolóval BC gombok nélkül. Tud valaki ilyet? http://kephost.hu/kep/2011/06/ablaktorlo_kar.jpg Tele van vele a sok bontó. Csak mindegyik BC gombos, de az is cserélhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Máshogy álltak.Nem jelreállitva volt szétszedve a másik motor,át kellett forgatnom 180fokkal a vezérműtengelyt.Más téma:jól tudom,hogy a rángatás,melegen nehéz indulás az adagolóhalál jelei? Akkor más, vagy nem volt jelre állítva? A melegen nehezen indulás az valóban a HDK fej halála... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Akkor más, vagy nem volt jelre állítva? A melegen nehezen indulás az valóban a HDK fej halála... Ugyanaz,csak a kollégám decemberben szedte szét a vezérlését a bömösnek,amikor elvitték az adagolóját.És nem tekerte jelre.Én meg beállitottam a lapolást merőlegesre a vezértengelyen ahogy a nagykönyvben van,de a régi hf addigra már a gépműhelyben volt,nem tudtam megnézni,hogy az egyes vagy a hatos henger nyit e először.A legszebb az egészben,hogy hidegen is csak gázzal indul,melegen meg csak padlógázzal szép füstoszlop kiséretében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Sziasztok!Lenne egy kis problémám,nem nagyon szoktam irkálni de most elfogyott a tudományom ezért kérek ötleteket a hiba megoldására: Mv6-98 as,hideginditás után kb 10 percel,amikor már a motor és az automata váltó is felmelegszik váratlanul kigyullad a tc felirat a müszeregységen,nincs tempomat és a kilométeróra nullán marad,ill a kormányszervó kb 50 %-on müködik..,-,check lámpa nem jelez hibát-és minden más müködik---ha gondol egyet akkor minden újra müködik,aztán megint nem .Obd ll-vel kiolvastuk,még tárolt hibakód sem volt a memoriában.Kaptam ötletet már az automata váltó tetején lévő sebesség szenzorra,hogy annak a hibája az ok,ezt egy kölcsön szenzorral megnézem,tartok tőle hogy más lesz és épp ezért dobtam fel a dolgot.Hátha valaki járt már igy és tudja a megoldást!!Jó éjt.:L.Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Sziasztok!Lenne egy kis problémám,nem nagyon szoktam irkálni de most elfogyott a tudományom ezért kérek ötleteket a hiba megoldására: Mv6-98 as,hideginditás után kb 10 percel,amikor már a motor és az automata váltó is felmelegszik váratlanul kigyullad a tc felirat a müszeregységen,nincs tempomat és a kilométeróra nullán marad,ill a kormányszervó kb 50 %-on müködik..,-,check lámpa nem jelez hibát-és minden más müködik---ha gondol egyet akkor minden újra müködik,aztán megint nem .Obd ll-vel kiolvastuk,még tárolt hibakód sem volt a memoriában.Kaptam ötletet már az automata váltó tetején lévő sebesség szenzorra,hogy annak a hibája az ok,ezt egy kölcsön szenzorral megnézem,tartok tőle hogy más lesz és épp ezért dobtam fel a dolgot.Hátha valaki járt már igy és tudja a megoldást!!Jó éjt.:L.Zoli ABS kocka.Ha xar akkor nincs km-óra, TC, tempomat, ABS és vsz. szervókormány se (az elektronikus része legalábbis, de anélkül meg elég spártai tekergetni, emlékszem rá).Az Omegáknál sajna nem ritka hogy bekakil.Esetleg a csatiját ellenőrizd de elég impotensen van megoldva mert 2 helyen is van asszem elektromos csatija. http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1152729807 TECH2-vel elképzelhető, hogy tesztelhető a full ABS rendszer maga, mert ha csak valami sima kódolvasó lett rádugva az kevés, ezt érdemes lenne mindenképpen megkérdezned mert feleslegesen nem piszkálnám. Kérdezd meg Korit anno Ő már megjátratta benne a dugattyúkat közvetlen tápot adva neki, és jó is lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Tele van vele a sok bontó. Csak mindegyik BC gombos, de az is cserélhető... hát ez az. nekem mindenképp bc gomb nélkül kellene. hogy érted, hogy cserélhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ABS kocka.Ha xar akkor nincs km-óra, TC, tempomat, ABS és vsz. szervókormány se (az elektronikus része legalábbis, de anélkül meg elég spártai tekergetni, emlékszem rá).Az Omegáknál sajna nem ritka hogy bekakil.Esetleg a csatiját ellenőrizd de elég impotensen van megoldva mert 2 helyen is van asszem elektromos csatija. http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1152729807 TECH2-vel elképzelhető, hogy tesztelhető a full ABS rendszer maga, mert ha csak valami sima kódolvasó lett rádugva az kevés, ezt érdemes lenne mindenképpen megkérdezned mert feleslegesen nem piszkálnám. Kérdezd meg Korit anno Ő már megjátratta benne a dugattyúkat közvetlen tápot adva neki, és jó is lett. Köszi a tippet,máris megyek szerelni......este irok a fejleményekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 szaisztok! ilyen karra lenne szükségem. Omega B Caravan ablaktörlő kapcsoló, itervallum kapcsolóval BC gombok nélkül. Tud valaki ilyet? PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ABS kocka.Ha xar akkor nincs km-óra, TC, tempomat, ABS és vsz. szervókormány se (az elektronikus része legalábbis, de anélkül meg elég spártai tekergetni, emlékszem rá).Az Omegáknál sajna nem ritka hogy bekakil.Esetleg a csatiját ellenőrizd de elég impotensen van megoldva mert 2 helyen is van asszem elektromos csatija. http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1152729807 TECH2-vel elképzelhető, hogy tesztelhető a full ABS rendszer maga, mert ha csak valami sima kódolvasó lett rádugva az kevés, ezt érdemes lenne mindenképpen megkérdezned mert feleslegesen nem piszkálnám. Kérdezd meg Korit anno Ő már megjátratta benne a dugattyúkat közvetlen tápot adva neki, és jó is lett. Remélem összefutunk a Szegedi Blitzen mert jövök neked eggyel!!!Beletrafáltál,tényleg az ABS kocka csatija volt a ludas,köszönhető ez az én trehányságomnak is de MV6-on nem nagyon szoktam motortérmosást csinálni tanulva az elöző omegáimból mert egy-egy mosás után 2 napig nem megy a V6 sehová..........,szóval az indexes barátaimtól is kaptam tippeket,hoztam pl.sebességszenzort próbára,leszedtem az összes abs jeladót(ráfért a tisztitás mindegyikre)stb...stb.Két délutánom elment karbantartásra de igy legalább ezek is rendben vannak,erre te meg benyögted a tényleges okot amit mégegyszer köszönök szépen!!Űdv:L.Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 hát ez az. nekem mindenképp bc gomb nélkül kellene. hogy érted, hogy cserélhető? Akkor vegyél újat, mert Omegához csak BC gombos volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Forest Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Üdv urak! A kombi és a szedán hátsó rugói nem azonosak igaz? Kellene egy, de hirtelen csak kombit találtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 A faceliftes nekem sem jön be, igaz Omegában sem, viszont a sima az fain... Catera Catera facelift A faceliftes jobban bejön nekem, de - legalábbis innen - a hátsó lámpa formája icipicit másnak tűnik. De én csak géptetőben - illetve csak hűtőrácscserében gondolkodtam anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Akkor vegyél újat, mert Omegához csak BC gombos volt... Enyém nem BC gombos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Enyém nem BC gombos. Akkor ezek szerint neked BC-d sincs csáje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Üdv urak! A kombi és a szedán hátsó rugói nem azonosak igaz? Kellene egy, de hirtelen csak kombit találtam... :D Más.Erősebb,izmosabb,magasabb.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Akkor ezek szerint neked BC-d sincs csáje... Géniusz vagy. Pedig mikor benne ültél még nézted is, hogy milyen a kijelzője, és megállapítottad, hogy 95-ben nem ilyeneket raktak bele. :D Továbbá nincs benne sem klíma, sem TC, sem riasztó. Soroljam még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Akkor ezek szerint neked BC-d sincs csáje... Nekem ilyenem van és van BC-m, a helyes megfejtéseket várom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Üdv urak! A kombi és a szedán hátsó rugói nem azonosak igaz? Kellene egy, de hirtelen csak kombit találtam... :D Hogy a történelem ilyen hamar ismételjen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Remélem összefutunk a Szegedi Blitzen mert jövök neked eggyel!!!Beletrafáltál,tényleg az ABS kocka csatija volt a ludas,köszönhető ez az én trehányságomnak is de MV6-on nem nagyon szoktam motortérmosást csinálni tanulva az elöző omegáimból mert egy-egy mosás után 2 napig nem megy a V6 sehová..........,szóval az indexes barátaimtól is kaptam tippeket,hoztam pl.sebességszenzort próbára,leszedtem az összes abs jeladót(ráfért a tisztitás mindegyikre)stb...stb.Két délutánom elment karbantartásra de igy legalább ezek is rendben vannak,erre te meg benyögted a tényleges okot amit mégegyszer köszönök szépen!!Űdv:L.Zoli Örülök hogy ilyen egyszerűen megúsztad, remélem nem lesz vele gond. Mentem volna, lesznek lent ismerősök, de sajnos péntek és szombat este is éjszakás leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts