Gelko Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Olyan negatív vagy :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 tehát nem csak a cső gagyi. akkor a vízcsövet, a szivattyút, a gyári emelőt, és a kerékkulcsot is felírhatjuk a silány termékek listájára :D Azért van abban a kiegészítő szivattyúban vagy 15 év nem?Akkor meg miről is beszélünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Azért van abban a kiegészítő szivattyúban vagy 15 év nem?Akkor meg miről is beszélünk? Az én szivattyúmban 34 oszt köszöni jól van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Azért van abban a kiegészítő szivattyúban vagy 15 év nem?Akkor meg miről is beszélünk? Ha beáll, akkor azt mondom, hogy ok elfáradt. De hogy a műa ház eltörjön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha beáll, akkor azt mondom, hogy ok elfáradt. De hogy a műa ház eltörjön! Főleg miközben a környezetvédők arról pofáznak, hogy a műanyagszemétnek mennyi is a lebomlási ideje. Ehhez képest a szivattyúház anyaga hamarabb indult bomlásnak, mint a környező anyagok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Főleg miközben a környezetvédők arról pofáznak, hogy a műanyagszemétnek mennyi is a lebomlási ideje. Ehhez képest a szivattyúház anyaga hamarabb indult bomlásnak, mint a környező anyagok :D Az a szivattyú a tartály alatt egy csomó kocsiban már benne sincs, most látjuk miért :D. (egyébként az csak a fűtéshez kell álló motornál nem?) Én is utólag vettem 3 ezerért bontottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Az a szivattyú a tartály alatt egy csomó kocsiban már benne sincs, most látjuk miért :D. (egyébként az csak a fűtéshez kell álló motornál nem?) Én is utólag vettem 3 ezerért bontottat. Sztem a hátsó hengereknél segíti a hűtést. Öcsémnél meg ez létszükséglet, mert szereti kihasználni az őserőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Gondolkozom rajta, de már nem egyszerű, a feka kormány, meg a feka rendőrök nem éppen a fehéreket támogatják... Most sajnáljunk vazz? Magadtól mentél oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sztem a hátsó hengereknél segíti a hűtést. Öcsémnél meg ez létszükséglet, mert szereti kihasználni az őserőt :D Mintha Te nem... :D Most sajnáljunk vazz? Magadtól mentél oda... Ja, de szó sem volt fekete apartheidről :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ja, de szó sem volt fekete apartheidről :D :D Valamit valamiért. Megélhetés, fizetés, stb? Naugye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Valamit valamiért. Megélhetés, fizetés, stb? Naugye... Ááá ami mostanában kezd érlelődni, az már durva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Elmentünk a spanokkal (Omegaclub) körülnézni, meg inni 1 sört. Sajnos a régiek közül kevés embert láttam. Talán Tas akivel pacsiztam egyet, másra nem volt idő. Pedig régen nagy bulik szoktak lenni a MOTÉS talik... (Meg az igazsághoz tartozik, hogy rettentően fájt a derekam, de ezt nem akartam kimutatni...) Sokszor mi is csak kamillázunk, hogy ki-kicsoda. Alig járnak talira a régi törzsgárda tagok. Én azért biztos nem fogok otthon maradni, mert vkik nem szimpatikusak. Legfeljebb nem keresem a társaságukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha már úgyis offolunk.... ahány emberrel összekaptál már itt a fórumon bölcs döntés a részedről, hogy kihagyod a Blitzet. :D Azért pl. Hajnival beszélgess erről, mert aki ismeri személyesen Omegatd-t kissé más véleménnyel van róla. Sokszor mi is csak kamillázunk, hogy ki-kicsoda. Alig járnak talira a régi törzsgárda tagok. Én azért biztos nem fogok otthon maradni, mert vkik nem szimpatikusak. Legfeljebb nem keresem a társaságukat. Hát igen, a régi szép idők... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sokszor mi is csak kamillázunk, hogy ki-kicsoda. Alig járnak talira a régi törzsgárda tagok. Én azért biztos nem fogok otthon maradni, mert vkik nem szimpatikusak. Legfeljebb nem keresem a társaságukat. Láttuk a verdádat, csak nem voltál a közelben, pedig ott voltunk nem messze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sokszor mi is csak kamillázunk, hogy ki-kicsoda. Alig járnak talira a régi törzsgárda tagok. Én azért biztos nem fogok otthon maradni, mert vkik nem szimpatikusak. Legfeljebb nem keresem a társaságukat. Régebben is ment az oltás meg a veszekedés a fórumon. Sőt voltak nagy viták máskor másban is. Viszont a talikon a spanolás és a bulizás volt a lényeg. Most menjek el, mert ilyen nem is tudodm minek nevezzem, azt mondja hagyjam ki. Ott meg véletlenül találkozunk és akkor csókolommal fog köszönni, vagy mi. Nincs értelme az egésznek. Ha megyek jólérezni megyek magam. Olyan emberek között akik direkt csak szítják a balhét nem hiszem, hogy jól érezném magam, inkább kimarad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Régebben is ment az oltás meg a veszekedés a fórumon. Sőt voltak nagy viták máskor másban is. Viszont a talikon a spanolás és a bulizás volt a lényeg. Most menjek el, mert ilyen nem is tudodm minek nevezzem, azt mondja hagyjam ki. Ott meg véletlenül találkozunk és akkor csókolommal fog köszönni, vagy mi. Nincs értelme az egésznek. Ha megyek jólérezni megyek magam. Olyan emberek között akik direkt csak szítják a balhét nem hiszem, hogy jól érezném magam, inkább kimarad... Ergo egy ember miatt több más társaságát is leszarod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Régebben is ment az oltás meg a veszekedés a fórumon. Sőt voltak nagy viták máskor másban is. Viszont a talikon a spanolás és a bulizás volt a lényeg. Most menjek el, mert ilyen nem is tudodm minek nevezzem, azt mondja hagyjam ki. Ott meg véletlenül találkozunk és akkor csókolommal fog köszönni, vagy mi. Nincs értelme az egésznek. Ha megyek jólérezni megyek magam. Olyan emberek között akik direkt csak szítják a balhét nem hiszem, hogy jól érezném magam, inkább kimarad... Egy szóval sem mondtam hogy hagyd ki, gyere nyugodtan elférsz, nevezhetsz Zotyának, ezen sem kell agyalni, csókolomozni nem fogok még a Te kedvedért sem, és legutóbb sem volt balhé, ezért sem kell aggódni, de ha valaki bántani akar szólj nyugodtam megvédelek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Ergo egy ember miatt több más társaságát is leszarod! :D Nem! Amit nem teszek, hogy leszarom valaki társaságát. Sok minden igaz rám ez nem. Sajnos idén nem fér bele a Blitz, mert dolgoznom kell azon a hétvégén, meg messze is van és egyéb financiális okai ISS vannak. Sajnos a pénz nagy úr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Egy szóval sem mondtam hogy hagyd ki, gyere nyugodtan elférsz, [...] Ha már úgyis offolunk.... ahány emberrel összekaptál már itt a fórumon bölcs döntés a részedről, hogy kihagyod a Blitzet. :D Nocsak nocsak! Huszadikán reggel egy szóval sem mondtad, míg 19-n este igen. Így születnek a hiteltelenek... [...] nevezhetsz Zotyának, ezen sem kell agyalni, csókolomozni nem fogok még a Te kedvedért sem, és legutóbb sem volt balhé, ezért sem kell aggódni, de ha valaki bántani akar szólj nyugodtam megvédelek. :D Rendben Zotya! Nincs ezzel gond, csak egy barátod is besértődött, amikor a nickjén kicserélődött 1 betű. Csókolomozni nem is kell, csak volt már rá pálda, hogy a cseten és a fórumon nagy arcú nick IRL csókolommal köszönt és megkérdezte tegezhet-e. Pedig ennek több, mint 10 éve, amikor még igencsak barátságosabb voltam. Legutóbb persze, hogy nem volt balhé, mert mindenki csak itt kemény a Blitzen senki sem jött oda hozzám, hogy kicsoda és beszéljük meg a nézeteltérést. De megígérem, ha bántani akarnak, neked fogok szólni, sőt ha jövőre közelebb lesz a Blitz és anyagilag belefér ott leszek és keresünk valami ellenséget, csak hogy megvédhess... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Csókolom ! Lehetek az ellenséged ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Csókolom ! Lehetek az ellenséged ? :D :D :D Ugyanmár, én nem keresek és választok ellenségeket. Sőt, nincs ISS ellenségem, legalábbis úgy érzem. Omegások közül meg különösen, nem ISS lehet. Bár, ha már itt tartunk, valamelyik rendezvényünkön megmutathattad volna az Omegádat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Ugyanmár, én nem keresek és választok ellenségeket. Sőt, nincs ISS ellenségem, legalábbis úgy érzem. Omegások közül meg különösen, nem ISS lehet. Bár, ha már itt tartunk, valamelyik rendezvényünkön megmutathattad volna az Omegádat... Lemaradtam mindegyikről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Nocsak nocsak! Huszadikán reggel egy szóval sem mondtad, míg 19-n este igen. Így születnek a hiteltelenek... Rendben Zotya! Nincs ezzel gond, csak egy barátod is besértődött, amikor a nickjén kicserélődött 1 betű. Csókolomozni nem is kell, csak volt már rá pálda, hogy a cseten és a fórumon nagy arcú nick IRL csókolommal köszönt és megkérdezte tegezhet-e. Pedig ennek több, mint 10 éve, amikor még igencsak barátságosabb voltam. Legutóbb persze, hogy nem volt balhé, mert mindenki csak itt kemény a Blitzen senki sem jött oda hozzám, hogy kicsoda és beszéljük meg a nézeteltérést. De megígérem, ha bántani akarnak, neked fogok szólni, sőt ha jövőre közelebb lesz a Blitz és anyagilag belefér ott leszek és keresünk valami ellenséget, csak hogy megvédhess... Rendben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Jön innen valaki hétvégén Jennersdorfba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Forest Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Üdv! Olaj témában kérném segítségeteket. 2.5-esbe milyen (márka, viszkozitás, esetleg honnan érdemes beszerezni)olajat használtok/ajánlotok? Ugyanez vezérműszíjra is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts