soostomi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 A hülye és ostoba kérdéseket meg tartsd magadban... mi a problémád azzal, h kérdezek? nem erre való a fórum? 3 hete vettem az autót, honnan találjam ki mi merre hogyan? amúgy meg MV6 kézi váltóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 mi a problémád azzal, h kérdezek? nem erre való a fórum? 3 hete vettem az autót, honnan találjam ki mi merre hogyan? amúgy meg MV6 kézi váltóval Jó, hogy idejösz, és megmondod mire való a fórum. Nem arra való bazmeg! Semmit sem kell kitalálni, olvasni kell, és használni a keresőt, meg a guglit! Ha ott sincs találat, akkor jöhet a kérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 mi a problémád azzal, h kérdezek? nem erre való a fórum? 3 hete vettem az autót, honnan találjam ki mi merre hogyan? amúgy meg MV6 kézi váltóval A motor bal oldalán, az olajszűrő mellett. Nekem már kellett AGR szelepet cserélnem, mert hiába tisztogattam, nem lett jó. Most le van dugózva, így biztos nem fog elromlani :D A kiolvasás álló motornál volt? Akkor mindig bedobja hogy nincs jel, hibás jeladó. Azt is cseréltem már, de akkor 3000 körül szabályozott. Nálad inkább trafóra tippelnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Sziasztok! jelenség: -5500 körül leszabályoz a motor. 10ből 5x. -és nem húz egyenletesen(de csak akkor, mikor a szabályzás is szarakodik).. kérdés: -hol találom a fordulatszám jeladót? -lehet ennek köze hozzá? hibakódot voltam kiolvastatni és 2 volt benne -EGR -ford.sz. jeladó hogyan tudom kideriteni, melyik okozza? az EGR-t kitakaritottam, sztem rendesen működik, elég retkes volt. kitakaritottam a hőmérséklet jeladót, légtömegmérőt. . segítségeteket előre is köszi!!! A hibakódot javaslom TE villogtasd ki, költséghatékony és időbarát. Hányas hibakód volt a ford.szám jeladó 19? - vagy csak azt mondták hogy ez a baja mert nem TE olvastad ki? Nehogy bekavarjon a veztengely jeladó, ami egyébként szokott ilyet csinálni, hogy ledadog magas fordulaton. Az EGR-t egy idő után hiába takarítod mert kikopik, akkor csere és ha van kedved vagy affinításod akkor ledugózod vagy használod normál módon. Természetesen a tényleges hibakód a mérvadó első körben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
soostomi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 A motor bal oldalán, az olajszűrő mellett. Nekem már kellett AGR szelepet cserélnem, mert hiába tisztogattam, nem lett jó. Most le van dugózva, így biztos nem fog elromlani :D A kiolvasás álló motornál volt? Akkor mindig bedobja hogy nincs jel, hibás jeladó. Azt is cseréltem már, de akkor 3000 körül szabályozott. Nálad inkább trafóra tippelnék. szia nem állónál. járt a motor. töröltünk mindent. utána mentünk egy kört. és vissza is dobta mind a 2-t. köszi az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 A motor bal oldalán, az olajszűrő mellett. Nekem már kellett AGR szelepet cserélnem, mert hiába tisztogattam, nem lett jó. Most le van dugózva, így biztos nem fog elromlani :D A kiolvasás álló motornál volt? Akkor mindig bedobja hogy nincs jel, hibás jeladó. Azt is cseréltem már, de akkor 3000 körül szabályozott. Nálad inkább trafóra tippelnék. A nincs fordulatot dobja csak be, talán 31-et,ha nem jár a motor, de ha a 19-et is bedobja na az már nem jó, mert az a főtengely jeladó, nem tudom a srácnak mi volt a konkrét hibakódja mert azt nem írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
soostomi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Jó, hogy idejösz, és megmondod mire való a fórum. Nem arra való bazmeg! Semmit sem kell kitalálni, olvasni kell, és használni a keresőt, meg a guglit! Ha ott sincs találat, akkor jöhet a kérdés... . sztem én normális hangnemben beszélgetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
soostomi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 A hibakódot javaslom TE villogtasd ki, költséghatékony és időbarát. Hányas hibakód volt a ford.szám jeladó 19? - vagy csak azt mondták hogy ez a baja mert nem TE olvastad ki? Nehogy bekavarjon a veztengely jeladó, ami egyébként szokott ilyet csinálni, hogy ledadog magas fordulaton. Az EGR-t egy idő után hiába takarítod mert kikopik, akkor csere és ha van kedved vagy affinításod akkor ledugózod vagy használod normál módon. Természetesen a tényleges hibakód a mérvadó első körben! . . holnap megyek vissza haveromhoz. és pontosan megnézem ezeket a hibakódokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 . . holnap megyek vissza haveromhoz. és pontosan megnézem ezeket a hibakódokat. Egy "köszi" odafért volna a végére szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Gabó! Meg tudod mondani, hogy az ex omidban, hogy működik a fényszóró mosó? :D :D Ha a lámpa fel van kapcsolva akkor az ablakmosóval együtt megy. A motor már cserélve lett egyszer, mert halott motorral vettem. Elvileg vmi gyári van benne. Ha nem megy, nézd meg, hogy nincs e lecsúszva a cső, vagy nem-e állt be a motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
soostomi Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Egy "köszi" odafért volna a végére szerintem... köszönöm az észrevételt, tényleg sokat segítettél az autóm hibájával kapcsolatban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Ha a lámpa fel van kapcsolva akkor az ablakmosóval együtt megy. A motor már cserélve lett egyszer, mert halott motorral vettem. Elvileg vmi gyári van benne. Ha nem megy, nézd meg, hogy nincs e lecsúszva a cső, vagy nem-e állt be a motor Próbáltam felkapcsolt lámpánál, de nem jön belőle a víz... azt gondoltam, van valami más kapcsoló is rajta...de akkor ezek szerint nincs... Köszi, majd megnézem a csöveket, de ha le lenne csúszva, akkor a motor alatt kéne megjelenni a víznek..de semmi... lehet mégis a motor halt meg... majd megnézem azt is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Próbáltam felkapcsolt lámpánál, de nem jön belőle a víz... azt gondoltam, van valami más kapcsoló is rajta...de akkor ezek szerint nincs... Köszi, majd megnézem a csöveket, de ha le lenne csúszva, akkor a motor alatt kéne megjelenni a víznek..de semmi... lehet mégis a motor halt meg... majd megnézem azt is... :D Már bocs de többször próbáltad? B Omit nem ismerem, de a G Astra gyári lámpamosós megoldása csak minden harmadik szélvédőre történő spriccelésnél nyom vizet a fényszóróra is, különben baromi hamar kifogyna a tartály. Így is ismerek olyat aki egy 200km-es úton elfogyaszt 5 liter ablakmosót... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Próbáltam felkapcsolt lámpánál, de nem jön belőle a víz... azt gondoltam, van valami más kapcsoló is rajta...de akkor ezek szerint nincs... Köszi, majd megnézem a csöveket, de ha le lenne csúszva, akkor a motor alatt kéne megjelenni a víznek..de semmi... lehet mégis a motor halt meg... majd megnézem azt is... :D Ha mákod van így egy disconnect-connect megoldja, mert lehet, hogy kontakthibás a szivattyúmotorra menő sarunál. Nálam 1 perces javítás volt, nem ment a motorja felkapcsolt lámpánál, pucold meg a sarut meg mérj rá hogy jön -e koksz a vezetéken, ha szorgalmas vagy, esetleg direkt tápot neki ha tesztelni akarod a motort. Felkapcsolt fényszóró esetén minden alkalommal mossa a fényszórót szélvédővel együtt, és hamar elfogy az ablakomosó itt is. Viszont a kéretlen belvárosi ablakpucolók ellen igen hatásos, ha már verbálisan nem sikerült elhajtani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Köszi srácok az ötleteket! :D Végig fogom próbálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Már bocs de többször próbáltad? B Omit nem ismerem, de a G Astra gyári lámpamosós megoldása csak minden harmadik szélvédőre történő spriccelésnél nyom vizet a fényszóróra is, különben baromi hamar kifogyna a tartály. Így is ismerek olyat aki egy 200km-es úton elfogyaszt 5 liter ablakmosót... :D Ezért van 6,3 L es tartály benne, bár így is hamar kifogy ha eszetlenül nyomkodja az ember.. megoldás, a csomitartóban egy 2 literes víz. egyébként kb 50 nél ha mosol egyet, pont jut elég a lámpától a szélvédőre is, én így szoktam spórolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Próbáltam felkapcsolt lámpánál, de nem jön belőle a víz... azt gondoltam, van valami más kapcsoló is rajta...de akkor ezek szerint nincs... Köszi, majd megnézem a csöveket, de ha le lenne csúszva, akkor a motor alatt kéne megjelenni a víznek..de semmi... lehet mégis a motor halt meg... majd megnézem azt is... :D inkább arról beszélj, hogy mi van az ECU problémával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 inkább arról beszélj, hogy mi van az ECU problémával? Szerencsére megoldódott. :D Szereztem másik ECU-t, fel lett programozva, azóta nincs ilyen problémám... vagyis utána,hogy meg lett csinálva,kb 2 ét múlva megint elkezdte azt csinálni, hogy beállt a fordulat 1500-ra és nem volt gáz. Opcom-al megnéztük, az EGR-t dobta ki hibásnak... azóta le van húzva a csati róla, és tökéletesen működik. Ez az EGR már a 2.-ik benne,de ez sem jó... Most keresgélek majd másikat, vagy a másik megoldás, hogy ki lesz programozva belőle... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Szerencsére megoldódott. :D Szereztem másik ECU-t, fel lett programozva, azóta nincs ilyen problémám... vagyis utána,hogy meg lett csinálva,kb 2 ét múlva megint elkezdte azt csinálni, hogy beállt a fordulat 1500-ra és nem volt gáz. Opcom-al megnéztük, az EGR-t dobta ki hibásnak... azóta le van húzva a csati róla, és tökéletesen működik. Ez az EGR már a 2.-ik benne,de ez sem jó... Most keresgélek majd másikat, vagy a másik megoldás, hogy ki lesz programozva belőle... B) Hm, lehet a régi ECU is menne EGR nélkül? :D EGR - emlékeim szerint - nem lett cserélve nálam. Hja és akár belevaló akár nem az elektromos gázpedál, nem az volt a baj... ugye? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Hm, lehet a régi ECU is menne EGR nélkül? :D EGR - emlékeim szerint - nem lett cserélve nálam. Hja és akár belevaló akár nem az elektromos gázpedál, nem az volt a baj... ugye? :D Lehet,menne,de nem próbáltuk. Nálad lehet nem volt cserélve,de Tominál volt 1x csere. Nem, a gázpedál az jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! 2.5 V6-ról tudtok valamit mondani van valakinek tapasztalata? Érdemes-e vásárolni egy ilyen gépet vagy se? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! 2.5 V6-ról tudtok valamit mondani van valakinek tapasztalata? Érdemes-e vásárolni egy ilyen gépet vagy se? Ha már V6, akkor 3.0. Sztem érdemes. Nincs sokkal több gond vele mint az x20xev-vel. Csak sok cuccból kettő kell, és a vezérlés csere kicsit húzós. Meg nem egyszerű hozzáértő szerelőt találni. EZ az én ítéletem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! 2.5 V6-ról tudtok valamit mondani van valakinek tapasztalata? Érdemes-e vásárolni egy ilyen gépet vagy se? Autótól és előző gazdáktól függ. A környezetmben mindenki csak szereli (jómagam is), de attól még imádjuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Sziasztok! Autocseren torom a fejem, jelenleg egy 1,7-es Isuzus motoros F Astrat hasznalok lassan 5.eve nagyon elegedett vagyok vele szeretem! Most a kovetkezo par mondatert megkoveztek :D VW Passat B5.5-ösöket 1.9 PDTDI (2001-2005 ) nézegettem illetve egy az egyben ugyanazt az autot SuperB 1.9PDTDI (2003-tol gyartottat) ( Szempont a digit klima,elektromos ablakok , tempomat ) jöhet a kövezés :D a nagy nezetgetesbe es az opel iranti bizalommal kapcsolatban belefutottam keresgeles kozben az Opel Omega C-be szempontjaimnak megfelel es olcsobb is! Mindenkepp dizelt szeretnek az omegakba oriasi motorok vannak.Elsosorban fogyasztasi adatok erdekelnenek ( 2.2DTI , 2.5TD ) de minden egyeb mas is mivel egyre szimpatikusabb az autó. :D Tudom , hogy ez B omega topic de mivel nincs c kénytelen vagyok ide irni :P meg ha jol sejtem B és C között igazabol sok kulonbseg nincs egy rancfelvarrason kivul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Sziasztok! Autocseren torom a fejem, jelenleg egy 1,7-es Isuzus motoros F Astrat hasznalok lassan 5.eve nagyon elegedett vagyok vele szeretem! Most a kovetkezo par mondatert megkoveztek :D VW Passat B5.5-ösöket 1.9 PDTDI (2001-2005 ) nézegettem illetve egy az egyben ugyanazt az autot SuperB 1.9PDTDI (2003-tol gyartottat) ( Szempont a digit klima,elektromos ablakok , tempomat ) jöhet a kövezés :D a nagy nezetgetesbe es az opel iranti bizalommal kapcsolatban belefutottam keresgeles kozben az Opel Omega C-be szempontjaimnak megfelel es olcsobb is! Mindenkepp dizelt szeretnek az omegakba oriasi motorok vannak.Elsosorban fogyasztasi adatok erdekelnenek ( 2.2DTI , 2.5TD ) de minden egyeb mas is mivel egyre szimpatikusabb az autó. :D Tudom , hogy ez B omega topic de mivel nincs c kénytelen vagyok ide irni :P meg ha jol sejtem B és C között igazabol sok kulonbseg nincs egy rancfelvarrason kivul... Ha a fogyasztás a legnagyobb gondod, akkor tartsd meg az Astrát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts