monza Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :) Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D Hol Voltál?? A Tóth Jenő egy gyönyörű Szeni B vel húzta a Sárga autóját! Tréleren!! Mondjuk az alsó parkolóban tartotta, mert rajta volt a futó. Szóval volt egy db. :D .... És szép a tied is.... B) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
critical error Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 hello olyan problémám lenne,hogy alapjáraton kopog;zörög valami a motorban. de olyan ezres fordulatnál megszünik ez a jelenség...mi lehet a baj? talán a vezérműlánc feszítés??? mit javasoltok a hiba felderítésére? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 hello olyan problémám lenne,hogy alapjáraton kopog;zörög valami a motorban. de olyan ezres fordulatnál megszünik ez a jelenség...mi lehet a baj? talán a vezérműlánc feszítés??? mit javasoltok a hiba felderítésére? :D Milyen motor? Mielőtt nagy gondokat kergetnél, nézd át, nincs-e valahol "tücsök"... Gondolok itt egy-egy elszabadult csavarra, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :D Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D Mert minket nem hívott senki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :D Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D Ej ha otthon lettem volna.... Lett volna egy A2 meg egy B2 pluszba :)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Mert minket nem hívott senki... http://img.index.hu/imgfrm/2/9/3/2/BIG_0008972932.jpg Renegade :D mit szólsz be?.. inkább várnál.. mire kijavítottad addigra kivettem... amúgy is az Omega szekció renegát, szal... B) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Mert minket nem hívott senki... A klub sem volt meghívott... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Ej ha otthon lettem volna.... Lett volna egy A2 meg egy B2 pluszba :D... Ha itt lettél volna, jöttél volna a mi bulinkra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A klub sem volt meghívott... :D No comment, csak illene elgondolkodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Sztem te is látod a találkozós topikot. Ha nagyon akartok jönni, akkor bevésed oda, vagy felveszed Viktorral a kapcsolatot és lezsíroztok mindent. Részemről nem könyörögtem senkinek, hogy jöjjön már. Sztem ez egy akkora lehetőség volt, amit kár lett volna kihagyni. Az más kérdés, hogy a közönségből kb a kutya sem volt kiváncs a mi platzunkon kiállított autókra. Részemről örültem volna ha jöttök :D , esetleg az Omegaforever-ös csapatból valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Sztem te is látod a találkozós topikot. Ha nagyon akartok jönni, akkor bevésed oda, vagy felveszed Viktorral a kapcsolatot és lezsíroztok mindent. Részemről nem könyörögtem senkinek, hogy jöjjön már. Sztem ez egy akkora lehetőség volt, amit kár lett volna kihagyni. Az más kérdés, hogy a közönségből kb a kutya sem volt kiváncs a mi platzunkon kiállított autókra. Részemről örültem volna ha jöttök :D , esetleg az Omegaforever-ös csapatból valaki. Az a helyzet (és az igazság is), hogy a böngészőm alapban már az Omega B topicokat hozza be. Nem írok máshová, amióta a moderátorok mániája a moderálás. Ezekbe is már egyre ritkábban mert nagy értelmét nem látom. Most viszont beleolvasgattam az általad említett tali utózöngéire. Eléggé gyér lehetett, mert majdnem mindenki csak rosszat írt róla. Akkor inkább a Tatali, amin részt vett jó sok olyan ember, aki a csapatért, a társaságért volt ott és nagyon jól érezte magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Én azért összességében élveztem. Csak nem nagyon tudtam az autókat körbenézni, és beszélgetni a gazdikkal, mert sokszor lányom után kellett loholni :D egyenlőre jobban lekötötte a légvár, mint az autók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Ha itt lettél volna, jöttél volna a mi bulinkra... Lehet, de csak ha vihettem volna Flowa-t :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Lehet, de csak ha vihettem volna Flowa-t :D :D Igaziból nem értem, Flowa hogyan jött a képbe, de miért ne hozhattad volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Láttam ma Gárdonyban egy fehér B Caravant, www.opelclub.hu matricával a hátsó szélvédőn. Netán innen valaki, vagy ismeritek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Igaziból nem értem, Flowa hogyan jött a képbe, de miért ne hozhattad volna? Hát tudom, hogy kicsit felbolydult volna a méhkas :D :D Láttam ma Gárdonyban egy fehér B Caravant, www.opelclub.hu matricával a hátsó szélvédőn. Netán innen valaki, vagy ismeritek? Sztem Futó Gabiét láttad... elöl spoiler? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Hát tudom, hogy kicsit felbolydult volna a méhkas :D :D Sztem Futó Gabiét láttad... elöl spoiler? Nem, Gabiét megismerem, és egyébként ma is láttam. Semmi spojlert se láttam rajta, a csomagtérajtaja teljesen üres, se díszléc, se feliratok. Sztem vagy ott lakik az illető, vagy inkább nyaralója van ott, mivel télen nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Nem, Gabiét megismerem, és egyébként ma is láttam. Semmi spojlert se láttam rajta, a csomagtérajtaja teljesen üres, se díszléc, se feliratok. Sztem vagy ott lakik az illető, vagy inkább nyaralója van ott, mivel télen nem láttam. Vágj elé, és kérdezd meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Hát tudom, hogy kicsit felbolydult volna a méhkas :D :D Biztos, hogy nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Biztos, hogy nem... Ááá akkor semmi értelme nem lett volna :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Gabó! Meg tudod mondani, hogy az ex omidban, hogy működik a fényszóró mosó? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
soostomi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Sziasztok! jelenség: -5500 körül leszabályoz a motor. 10ből 5x. -és nem húz egyenletesen(de csak akkor, mikor a szabályzás is szarakodik).. kérdés: -hol találom a fordulatszám jeladót? -lehet ennek köze hozzá? hibakódot voltam kiolvastatni és 2 volt benne -EGR -ford.sz. jeladó hogyan tudom kideriteni, melyik okozza? az EGR-t kitakaritottam, sztem rendesen működik, elég retkes volt. kitakaritottam a hőmérséklet jeladót, légtömegmérőt. . segítségeteket előre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Ááá akkor semmi értelme nem lett volna :D :D Világosíts fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Sziasztok! jelenség: -5500 körül leszabályoz a motor. 10ből 5x. -és nem húz egyenletesen(de csak akkor, mikor a szabályzás is szarakodik).. kérdés: -hol találom a fordulatszám jeladót? -lehet ennek köze hozzá? hibakódot voltam kiolvastatni és 2 volt benne -EGR -ford.sz. jeladó hogyan tudom kideriteni, melyik okozza? az EGR-t kitakaritottam, sztem rendesen működik, elég retkes volt. kitakaritottam a hőmérséklet jeladót, légtömegmérőt. . segítségeteket előre is köszi!!! Esetleg leírnád milyen motorról van szó. A hülye és ostoba kérdéseket meg tartsd magadban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Sziasztok! jelenség: -5500 körül leszabályoz a motor. Fránya dízel :D :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts