Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :) Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D

Hol Voltál?? A Tóth Jenő egy gyönyörű Szeni B vel húzta a Sárga autóját! Tréleren!! Mondjuk az alsó parkolóban tartotta, mert rajta volt a futó.

Szóval volt egy db. :D ....

És szép a tied is.... B) ...

Megosztás:

hello

olyan problémám lenne,hogy alapjáraton kopog;zörög valami a motorban.

de olyan ezres fordulatnál megszünik ez a jelenség...mi lehet a baj?

talán a vezérműlánc feszítés???

mit javasoltok a hiba felderítésére? :D

Milyen motor?

Mielőtt nagy gondokat kergetnél, nézd át, nincs-e valahol "tücsök"... Gondolok itt egy-egy elszabadult csavarra, stb.

Megosztás:

Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :D Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D

Mert minket nem hívott senki...

BIG_0008972932.jpg

Megosztás:

Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :D Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D

Ej ha otthon lettem volna....

Lett volna egy A2 meg egy B2 pluszba :)...

Megosztás:

Sztem te is látod a találkozós topikot. Ha nagyon akartok jönni, akkor bevésed oda, vagy felveszed Viktorral a kapcsolatot és lezsíroztok mindent. Részemről nem könyörögtem senkinek, hogy jöjjön már. Sztem ez egy akkora lehetőség volt, amit kár lett volna kihagyni. Az más kérdés, hogy a közönségből kb a kutya sem volt kiváncs a mi platzunkon kiállított autókra. Részemről örültem volna ha jöttök :D , esetleg az Omegaforever-ös csapatból valaki.

Megosztás:

Sztem te is látod a találkozós topikot. Ha nagyon akartok jönni, akkor bevésed oda, vagy felveszed Viktorral a kapcsolatot és lezsíroztok mindent. Részemről nem könyörögtem senkinek, hogy jöjjön már. Sztem ez egy akkora lehetőség volt, amit kár lett volna kihagyni. Az más kérdés, hogy a közönségből kb a kutya sem volt kiváncs a mi platzunkon kiállított autókra. Részemről örültem volna ha jöttök :D , esetleg az Omegaforever-ös csapatból valaki.

Az a helyzet (és az igazság is), hogy a böngészőm alapban már az Omega B topicokat hozza be. Nem írok máshová, amióta a moderátorok mániája a moderálás. Ezekbe is már egyre ritkábban mert nagy értelmét nem látom.

Most viszont beleolvasgattam az általad említett tali utózöngéire. Eléggé gyér lehetett, mert majdnem mindenki csak rosszat írt róla. Akkor inkább a Tatali, amin részt vett jó sok olyan ember, aki a csapatért, a társaságért volt ott és nagyon jól érezte magát...

Megosztás:

Igaziból nem értem, Flowa hogyan jött a képbe, de miért ne hozhattad volna?

Hát tudom, hogy kicsit felbolydult volna a méhkas :D :D

Láttam ma Gárdonyban egy fehér B Caravant, www.opelclub.hu matricával a hátsó szélvédőn. Netán innen valaki, vagy ismeritek?

Sztem Futó Gabiét láttad... elöl spoiler?

Megosztás:

Hát tudom, hogy kicsit felbolydult volna a méhkas :D :D

Sztem Futó Gabiét láttad... elöl spoiler?

Nem, Gabiét megismerem, és egyébként ma is láttam. Semmi spojlert se láttam rajta, a csomagtérajtaja teljesen üres, se díszléc, se feliratok.

Sztem vagy ott lakik az illető, vagy inkább nyaralója van ott, mivel télen nem láttam.

Megosztás:

Nem, Gabiét megismerem, és egyébként ma is láttam. Semmi spojlert se láttam rajta, a csomagtérajtaja teljesen üres, se díszléc, se feliratok.

Sztem vagy ott lakik az illető, vagy inkább nyaralója van ott, mivel télen nem láttam.

Vágj elé, és kérdezd meg! :D

Megosztás:

Sziasztok!

jelenség:

-5500 körül leszabályoz a motor. 10ből 5x.

-és nem húz egyenletesen(de csak akkor, mikor a szabályzás is szarakodik)..

kérdés:

-hol találom a fordulatszám jeladót?

-lehet ennek köze hozzá?

hibakódot voltam kiolvastatni és 2 volt benne

-EGR

-ford.sz. jeladó

hogyan tudom kideriteni, melyik okozza?

az EGR-t kitakaritottam, sztem rendesen működik, elég retkes volt.

kitakaritottam a hőmérséklet jeladót, légtömegmérőt.

.

segítségeteket előre is köszi!!!

Megosztás:

Sziasztok!

jelenség:

-5500 körül leszabályoz a motor. 10ből 5x.

-és nem húz egyenletesen(de csak akkor, mikor a szabályzás is szarakodik)..

kérdés:

-hol találom a fordulatszám jeladót?

-lehet ennek köze hozzá?

hibakódot voltam kiolvastatni és 2 volt benne

-EGR

-ford.sz. jeladó

hogyan tudom kideriteni, melyik okozza?

az EGR-t kitakaritottam, sztem rendesen működik, elég retkes volt.

kitakaritottam a hőmérséklet jeladót, légtömegmérőt.

.

segítségeteket előre is köszi!!!

Esetleg leírnád milyen motorról van szó. A hülye és ostoba kérdéseket meg tartsd magadban...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.