ntr Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Radugtam a laptopot az OBD re, beultettem az anyosulesre es gyiii. Kozben irta ki fileba masodpercenkent ~8-szor az osszes ECU parametert. Ezeket bogarasztam at, hogy van-e valami nemodavalo es akkor tunt fel hogy 8 fok huvos reggelen 26 fokos beszivott levegovel szamol. Errol erdeklodtem. Az adatokat feltettem xls ben es csv formatumban is ide: http://landboyz.4step.hu/ Sajna a beszívott levegő hőmérsékletet nem vágom, de érdekes hogy 750rpm az alapjáratod. Eddig akárhány MV6-ot néztem, mindegyiknek kereken 600 volt - üzem meleg motornál persze. (a "Desired Engine Idle Speed"-re gondolok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Sajna a beszívott levegő hőmérsékletet nem vágom, de érdekes hogy 750rpm az alapjáratod. Eddig akárhány MV6-ot néztem, mindegyiknek kereken 600 volt - üzem meleg motornál persze. (a "Desired Engine Idle Speed"-re gondolok) Igen errol mar a nehez inditas topicban beszeltunk, de ezzel nem tudok mit kezdeni a 750 az annyi, meg kene neznem masik verzios ecuval. 600ra remelem nem a mutato szerint gondoltal, mert az nalam is 600at mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Igen errol mar a nehez inditas topicban beszeltunk, de ezzel nem tudok mit kezdeni a 750 az annyi, meg kene neznem masik verzios ecuval. 600ra remelem nem a mutato szerint gondoltal, mert az nalam is 600at mutat. Jaa tényleg emléxem. Akkor valószínűleg csak az OP-COM ír rossz értéket, ebben az esetben viszont a levegő hőmérséklet értéke is lehet hibás... Probléma megoldva. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Pont ez a kerdes, mivel eddig en se lattam mas autonal ugyanezeket, gondoltam valaki vagja. Azert nem egyszeru, mert akar annyi is lehet, mivel a huto mogott van a a legcso es mire eljut a beszivott levego a szenzorig akar melegedhetne is talan ennyit, meg akar nem is. Ha nem jovunk ra ugy is jo ha akad egy BP-i vallakozo kedvu es megnezzuk azt a verdat is. kizárt hogy 8 fokos külső levegő esetén 26 fokos legyen a levegő az a 30-40 centi légcsatorna után. inkább ott a hőmérőelem lehet bajos. szedd ki, és mérd ki egy másik hőmérővel (jeges víz, forró víz). vagy csere. de az is lehet, hogy tényleg csak az OP-COM látja rosszul a dolgokat. amúgy ez az a USB-csatlakozós OBD adapter, amit ebayen is dobálnak a ferdeszeműek? hozzám is jutott egy belőle, bagóért, de annyit is ér, nem bírom működésre bírni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 kizárt hogy 8 fokos külső levegő esetén 26 fokos legyen a levegő az a 30-40 centi légcsatorna után. inkább ott a hőmérőelem lehet bajos. szedd ki, és mérd ki egy másik hőmérővel (jeges víz, forró víz). vagy csere. de az is lehet, hogy tényleg csak az OP-COM látja rosszul a dolgokat. amúgy ez az a USB-csatlakozós OBD adapter, amit ebayen is dobálnak a ferdeszeműek? hozzám is jutott egy belőle, bagóért, de annyit is ér, nem bírom működésre bírni... ELM 327 et dobalnak bagoer, ez a 10 20 rongyos kategoria. Ahhoz kell nagyon draga ha epromot is akarsz programozni, meg ha live adatbol grafikont akarsz. Hibakodot olvasni meg iyleneket ellenorizni boven jo az ebayes. (ez pl csak 8-10 adatot ad masodpercenkent, abbol nem lesz lambda grafikon se) Egyebkent teljesen fagolyo az egesz, olyan pedig nincs hogy ha egyszer megvan valami akkor elterot olvas. Ha megvan a canbus megvan a cucc. Ha elrontjak a szoftvert es mondjuk a fordulatszamot irjak ki elogyujtasnak ... olyan bajok lehetnek csak. Amugy hazafele 20 fokban mar vegig 20-21 fokot mutatott, szoval lesz ott valami! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 ELM 327 et dobalnak bagoer, ez a 10 20 rongyos kategoria. Ahhoz kell nagyon draga ha epromot is akarsz programozni, meg ha live adatbol grafikont akarsz. Hibakodot olvasni meg iyleneket ellenorizni boven jo az ebayes. (ez pl csak 8-10 adatot ad masodpercenkent, abbol nem lesz lambda grafikon se) Egyebkent teljesen fagolyo az egesz, olyan pedig nincs hogy ha egyszer megvan valami akkor elterot olvas. Ha megvan a canbus megvan a cucc. Ha elrontjak a szoftvert es mondjuk a fordulatszamot irjak ki elogyujtasnak ... olyan bajok lehetnek csak. Amugy hazafele 20 fokban mar vegig 20-21 fokot mutatott, szoval lesz ott valami! nade nekem x20xev van, ami nem canbusos. ráadásul az elm 327 nem viszi a kwp2000-et, amivel a x20xev-ek Simtec ECU-ja kommunikál. legalábbis én így tájékozódtam. most nincs kéznél, de holnap előásom a motyót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 nade nekem x20xev van, ami nem canbusos. ráadásul az elm 327 nem viszi a kwp2000-et, amivel a x20xev-ek Simtec ECU-ja kommunikál. legalábbis én így tájékozódtam. most nincs kéznél, de holnap előásom a motyót. Persze az enyem is 7es labon olvas szoval ugyanugy ISO 14230-4. Nekem Kw82 (motronic 2.8.1). Csak azt akartam erzekeltetni, hogy ha egyszer mar sikerult komminukalni a buszon, akkor onnantol mar cask szoftver kerdese, hogy mit talal meg es mit nem, de olyan nem lehet hogy mondjuk 600 helyett 700 as rpm signalt latsz, mikozben a 600 a valos, mivel ekkor mar valoszinuleg a motor sem forogna. (mivel ezt a jelet hasznalja a DIShez is) Egyebkent rendeltem egy ELM 327 et is. Annyira olcso jateknak is megeri:) Majd ha megerkezik megnezem mit lehet vele kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Persze az enyem is 7es labon olvas szoval ugyanugy ISO 14230-4. Nekem Kw82 (motronic 2.8.1). Csak azt akartam erzekeltetni, hogy ha egyszer mar sikerult komminukalni a buszon, akkor onnantol mar cask szoftver kerdese, hogy mit talal meg es mit nem, de olyan nem lehet hogy mondjuk 600 helyett 700 as rpm signalt latsz, mikozben a 600 a valos, mivel ekkor mar valoszinuleg a motor sem forogna. (mivel ezt a jelet hasznalja a DIShez is) Egyebkent rendeltem egy ELM 327 et is. Annyira olcso jateknak is megeri:) Majd ha megerkezik megnezem mit lehet vele kezdeni. Persze, javarészt a software-en múlik minden. Szerintem nekem is azzal lesz baj, csak nem értem mi. Egyszer működött, azt onnantól kezdve nem indul el. Ha rá van dugva laptopra az USB-s kütyü, akkor elindul, majd azonnal hibával elszáll, ha pedig nincs rádugva, akkor anyázik a hiánya miatt. Nekem volt ELM-es USB-s kütyüm, de nekem meg sem mozdult vele. Pedig egy dízel Astrára rádugva, csodálatosan olvasott (persze utána derült ki, hogy nem támogatja azt a protokollt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Látom egyiktek sem vágja a témát. A megoldás EGR... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Látom egyiktek sem vágja a témát. A megoldás EGR... A beszívott levegő hőmérsékletét a szívócső elején méri a jeladó, az EGR meg csak később keveri hozzá a füstgázt, nem? (már ha erre a témára gondoltál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Látom egyiktek sem vágja a témát. A megoldás EGR... Kifejtenéd, hogy legalább tanuljunk is valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 A beszívott levegő hőmérsékletét a szívócső elején méri a jeladó, az EGR meg csak később keveri hozzá a füstgázt, nem? (már ha erre a témára gondoltál) Erre gondoltam, de ha biztosan az elején méri, akkor ez sem játszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Kifejtenéd, hogy legalább tanuljunk is valamit? Minek? Falra hányt borsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Minek? Falra hányt borsó... <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Minek? Falra hányt borsó... Köszönjük emese... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Erre gondoltam, de ha biztosan az elején méri, akkor ez sem játszik... Biztos a rendőr. <_< De ahogy nézem, a V6-os is a szívócsőben méri, és oda nem jut füstgáz. Szerencsésebb esetben :angry: :P :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Biztos a rendőr. <_< De ahogy nézem, a V6-os is a szívócsőben méri, és oda nem jut füstgáz. Szerencsésebb esetben :angry: :P :P :P :P Nem a MAF szenzor házába van beépítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nem a MAF szenzor házába van beépítve? De. Azért nem is érheti ott kipuffgáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Biztos a rendőr. <_< De ahogy nézem, a V6-os is a szívócsőben méri, és oda nem jut füstgáz. Szerencsésebb esetben :angry: :P :P :P :P Vicces vagy, de akkor még mindig nincs megoldás mitől érzékel 20 fok feletti levegőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Vicces vagy, de akkor még mindig nincs megoldás mitől érzékel 20 fok feletti levegőt... Írtam azt is, hogy ellenőrizze a szenzort. Induljunk el a kályhától... nemde!? És különben is, mi lelt? Pályázol a Béke-Nobel-díjra!? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Írtam azt is, hogy ellenőrizze a szenzort. Induljunk el a kályhától... nemde!? És különben is, mi lelt? Pályázol a Béke-Nobel-díjra!? :angry: :P Mifivel lebontottuk tegnap a tetejet, elotte atneztunk mindent. Akkor eppen teljesen hihetonek tunt a dolog diagon nezve. Melegebbet mutatott ismet, de at is vot megedve a cucc merni sem kellett kezratetel eleg volt. Ugy latszik 10 fokot ossze tud szedni a lanygos fekete muanyag vackoktol. Amugy pedig meg lehuzva is szepen mukodik(ilyenkor -39 fokon es egy MIL lampa van), tehat valoszinuleg meg ha mellemerne 5-10 fokot akkor sem szamitana igazan sokat a mukodest nezve. Ami erdekesebb, hogy a repedezo oreg gyujtaskabeleim alol egy tok ujnak latszo Bosch trafo kerult elo! Egyebkent mertunk kompressziot is legrosszabb 11.5 legjobb 13, a tobbi 12 folott 2-5 tizeddel. A benzinnyomasszabalyzohoz meno levegocsovon falsot szivott de nem kicsit, annyit talaltunk meg. (ennyi a nehez inditas temahoz) Aztan viz: Nyilvan nem talaltuk meg, hogy konkretan honnan szokik a viz a bal oldali kipufogo kornyekere <_< A bal oldalon a nagy vastag cso ami a termosztattol jon egy kicsit meg volt ragva ugyan, de nem sikerult kiszedve sem ugy tornom hogy atlassak rajta. Csere aztan remenykedes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Vagy én vagyok nagyon béna, vagy tényleg van valami trükk a B Omega óra beállításánál, mert minden más Opel óráját simán be tudtam eddig állítani, de az Omegáéval nem boldogulok. <_< :angry: Segítene valaki? :P Más, nincs valakinek valami alufelnije, amitől megválna? Omegára kell, 15-17" méretben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Vagy én vagyok nagyon béna, vagy tényleg van valami trükk a B Omega óra beállításánál, mert minden más Opel óráját simán be tudtam eddig állítani, de az Omegáéval nem boldogulok. <_< :angry: Segítene valaki? :P Más, nincs valakinek valami alufelnije, amitől megválna? Omegára kell, 15-17" méretben :P Vanb lent a gárzsban egy omaga kézikönyv valahol.Megnézzem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Vanb lent a gárzsban egy omaga kézikönyv valahol.Megnézzem? <_< Ha más nem tud segíteni, akkor megköszönném :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ha más nem tud segíteni, akkor megköszönném :P nem rakom ki FB-re, megúszod <_< :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts