MalterKoma Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hétfőn tudom megnézni, mert akkor leszek otthon, majd dobok PÜ-t. Kalaptartó hibátlan nincs véletlenül? Mert az enyémet előző tulaj hangfal beépítéshez szétbarmolta, és a rolót a 6 helyett csak 5 db csavar tartja. Ezért áll olyan csámpásan, mióta megvettem. Egyébként értem én magamat, hogy egészen eddig miért nem álltam neki ezt szétszedni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Üdv mindenkinek! Voltam a show-n és a látottak alapján azt mondom hogy ez nem éppen a legimpozánsabb darab, de mindenképp kellemes színfoltja volt a rendezvénynek még így is. Vagy hazabeszélek? :P ________________________________________________- <_< :angry: :P :P Háááát, de télleg az Omegához létező legcsúnyább felnivel. Eghhh. Értem én, hogy nem a tunyingot reklámozza, de akkor iss oda, azok közé vitték be. Az oldalán a díszléc krómcsíkja összevissza deformálódva. Se az első kötény, se ez a fajta morcosítás nem gyere be. De ez már csak egyéni szocproblém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Na ja, az egy kicsit lehúzós volt. :angry: Szívesen áttettem volna az enyémet az Ővére, az ővét erre <_< ezét meg az enyémre. :P http://kepfeltoltes.hu/110327/DSC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Már láttam élőben is ezt a gépet. Sok munka van benne, de nekem nem jön be. Pláne az eleje. Gabi autóján a küszöb áll kicsit bután, de az összkép sztem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Kalaptartó hibátlan nincs véletlenül? Mert az enyémet előző tulaj hangfal beépítéshez szétbarmolta, és a rolót a 6 helyett csak 5 db csavar tartja. Ezért áll olyan csámpásan, mióta megvettem. Egyébként értem én magamat, hogy egészen eddig miért nem álltam neki ezt szétszedni... <_< Elvileg ha megvan a csavar (ugye tüskék tartják) akkor 2 nagykalapács meg egy kis epokit megfogja. Van amúgy kidobásra váró 3db az állapotuk nem tudom milyen, majd holnap ránézek arra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
charlye Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Sziasztok! Eladósorba került egy garnitura 17-es alufelnim. Itt megtaláljátok:http://www.vatera.hu/alufelni_5x110_17coll_1449443036.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Sziasztok! Eladósorba került egy garnitura 17-es alufelnim. Itt megtaláljátok:http://www.vatera.hu/alufelni_5x110_17coll_1449443036.html Jól néz ki, de sztem előre kicsit sovány az ET42. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 A biztonsági zár részt (kormány zár) vissza kell nyomni egy lapos csavarhúzóval a kormányoszlopon maradó fix hüvelyben. Utána fogod tudni csak betenni, úgy hogy klappoljon a helyén HAYNES 10. fejezet 23-as pont, van egy kép is róla nem olyan nagy szám 23.6-os, de nézd meg, Foreveren elérhető a műhelyben. Zoli! Király vagy! Mit szívtam vele eddig. Nos más! Esetleg Kadett Cabrio elektromos tetőhöz nincs valami rajzod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci2486 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Sziasztok 2,2 dti turbó vezérlő vákuumszelep nincs eladó valakinek ,vagy nem tudtok egy bontót ahol kaphatnák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Zoli! Király vagy! Mit szívtam vele eddig. Nos más! Esetleg Kadett Cabrio elektromos tetőhöz nincs valami rajzod? Akkor sikerült örüülök neki. Sajna nincs, haynes kadett is ahogy látom kilőve mert cabrio nincs benne a könyv leírása szerint. Esetleg TIS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Boldog születésnapot Omegatd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Boldog születésnapot Omegatd <_< Köszönöm, estére iszok rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Én is Boldog szülinapot kívánok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Köszönöm, estére iszok rá... Boldog szülinapot! Hát én már kint vagyok, így nem iszunk együtt... na majd legközelebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Isten éltessen! Hamarosan koccintunk rá, a kesztyűtartót meg akkor legközelebb hátha sikerül lepasszolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Háááát, de télleg az Omegához létező legcsúnyább felnivel. Eghhh. ... Nekem meg pont ez a fajta felni bejovos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nekem meg pont ez a fajta felni bejovos <_< Nekem sem bejövős, nem is értem, miért erőltették rá az Omegákra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Mindenkinek köszi a jókívánságokat. Most készül a tortám, asszonykám saját kezűleg készíti. Erre még nem volt példa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Mindenkinek köszi a jókívánságokat. Most készül a tortám, asszonykám saját kezűleg készíti. Erre még nem volt példa... Fogyaszd egészséggel! :angry: És még sok ilyet! :P (nem a tortára gondoltam -bár abból is sokat! :P - hanem a szülinapra! :P ) (vigyázz, a torták tetemes mennyiségű zsiradékot tartalmaznak, ami káros az egészségre. ellensúlyozandó jelentős mennyiségű házi töménnyel, az semlegesíti a káros hatást! <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Boldog szülinapot az ünnepeltnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Urak! Csinaltam ma melobajovet egy logot a cuccrol. Furcsanak talalom, hogy indulas utan 2 perccel 16-17 fokot logolt beszivott levegohomersekletre, uzemmeleg varosi haladasnal (nem dugo! , reggel fel 7) pedig 26-27 fok kerult feljegyzesre. Ez normalis igy? Hol meri ezt? 8 fok korul volt a kulso homerseklet reggel. Kozben megvan, de attol hogy a huto mogott van kozel a blokkhoz talan meg mindig kicsit tobb, mint amennyit kene melegednie mire odaer. Akkoris ennyi ha megvan szivva rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Urak! Csinaltam ma melobajovet egy logot a cuccrol. Furcsanak talalom, hogy indulas utan 2 perccel 16-17 fokot logolt beszivott levegohomersekletre, uzemmeleg varosi haladasnal (nem dugo! , reggel fel 7) pedig 26-27 fok kerult feljegyzesre. Ez normalis igy? Hol meri ezt? 8 fok korul volt a kulso homerseklet reggel. Kozben megvan, de attol hogy a huto mogott van kozel a blokkhoz talan meg mindig kicsit tobb, mint amennyit kene melegednie mire odaer. Akkoris ennyi ha megvan szivva rendesen. Lehet hogy hülye vagyok, de nem értek egy kukkot se! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Lehet hogy hülye vagyok, de nem értek egy kukkot se! <_< Radugtam a laptopot az OBD re, beultettem az anyosulesre es gyiii. Kozben irta ki fileba masodpercenkent ~8-szor az osszes ECU parametert. Ezeket bogarasztam at, hogy van-e valami nemodavalo es akkor tunt fel hogy 8 fok huvos reggelen 26 fokos beszivott levegovel szamol. Errol erdeklodtem. Az adatokat feltettem xls ben es csv formatumban is ide: http://landboyz.4step.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Lehet hogy hülye vagyok, de nem értek egy kukkot se! <_< Hát ezt én se. Szar a hőm. szenzor vagy mi van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hát ezt én se. Szar a hőm. szenzor vagy mi van.... Pont ez a kerdes, mivel eddig en se lattam mas autonal ugyanezeket, gondoltam valaki vagja. Azert nem egyszeru, mert akar annyi is lehet, mivel a huto mogott van a a legcso es mire eljut a beszivott levego a szenzorig akar melegedhetne is talan ennyit, meg akar nem is. Ha nem jovunk ra ugy is jo ha akad egy BP-i vallakozo kedvu es megnezzuk azt a verdat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts