Vktr Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Milyen gumák? Mondjuk igazából télire gondolkodom egy ilyenben, mert az "eredetieket" Tomi elvitte a 2,2 vel Nyári Conti+Dunlop 235/45 70/50% kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
veghelyi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 helo. tudja valaki mennyibe fáj egy hengerfejtömités garnitura? 99es mv6 os. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 helo. tudja valaki mennyibe fáj egy hengerfejtömités garnitura? 99es mv6 os. köszi ezt nem hiszem el, hogy egyszerűbb volt ide beírni, minthogy bármelyik autós webshopban megnézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 ....mert az "eredetieket" Tomi elvitte a 2,2 vel Megvan még, csak már nálam...<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 helo. tudja valaki mennyibe fáj egy hengerfejtömités garnitura? 99es mv6 os. köszi Rossz a kérdés, ugyaniss elenyésző tétel egy V6 hengerfejezésénél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Rossz a kérdés, ugyaniss elenyésző tétel egy V6 hengerfejezésénél.... síkolás? majd megreszeli a kissámlin <_< csavart meg vesz a sarki tüzépből :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Lehet hogy csak annyit tud hogy a hengerfejtömítéssel van a baj és nincs akkora műszaki tudása. Ne legyünk már ennyire gúnyosak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Örülök, hogy vki VETT egy rakás sz@rt, egy idióta, pancser szerelő miatt ráköltötte a gatyáját is, utánna meg fikázza, hogy milyen az Omega. Tényleg nem hibátlan, de nem értem miért kellett kétszer automata váltót javíttatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Érdekes hogy annak ellenére hogy a kényelmén kívül gyakorlatilag minden szempontból lehúzta az autót (amit mondjuk nem igazán értek, mert ha a szerelő vagy az előző tulaj dilettáns, arról nem az autó tehet), mégis azt írja a végén hogy megérte a pénzét... vagy lehet hogy ennyire olcsón vette? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 helo. tudja valaki mennyibe fáj egy hengerfejtömités garnitura? 99es mv6 os. köszi Attól függ mennyi "kedvességed" van a kereskedőnél ahol az alkatrészeket beszerzed. Amúgy webshop ahogy a többiek írták. Számológép minimálköltségek esetén: 2HF tömítés, 2 adag HF csavar, 2 szelepfedél tömítés O gyűrűkkel, 2 kipufogó sortömítés (ez gyári legyen lehetőleg - Csergő), 4 vezérműtengely szimmering, fekete paszta szelepfedélhez (Csergő), kipucsonk leömlő csavarok és tőcsavarok a felfogatáshoz (Csergő), kipuleömlő tömítés 2db (BOSAL), hűtővíz 5L (piros)+deszt víz, 6L olaj, hátsó fém vízcső tömítés (Csergő), vízhíd tömítés 4db (Csergő) ERLING vagy REINZ legyen minden, kivéve ahol más van írva. Kedvességgel 30-35 között, anélkül 45 körül inkább. Továbbá HF felújítás mely MINIMUM szelepszárszimering csere és síkolás, esetleg nyomáspróba és/vagy komolyabb felújítás amennyiben komoly kehélye volt az autónak. 30 - 80e között. Ez megfejelve a munkadíjjal - meg ha beletörnek vagy elnyírnak valamit . 30 - 60e között. Továbbá ha szét van szedve termosztát, vezérlés, vízpumpa csere, és ideális alkalom az olajhűtő cserére is - mondjuk ez egy 100assal megnyomja a költségvetést de lesz egy jó autód. Én így csinálnám... :angry: Ha ezek után nem csináltatod meg és az autó már facelift, úgy erősen nyomott áron átveszem.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Hali! Tudom, nem idevaló. De keresek sedanhoz hátsó napfényrolót. Lehetőleg működésképtelent, olcsóért (ingyé' <_< ). Gyakorlatilag csak a sín kell a tetejéről. Hátha.... Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Hali! Tudom, nem idevaló. De keresek sedanhoz hátsó napfényrolót. Lehetőleg működésképtelent, olcsóért (ingyé' <_< ). Gyakorlatilag csak a sín kell a tetejéről. Hátha.... Thx Milyen színűt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Milyen színűt? Feketét! De jó a szürke iss... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Feketét! De jó a szürke iss... Megnézem milyen színűek vannak, bár ha szín mindegy akkor tuti van. A sín kell vagy konkrétan a végéről a 2 műanyag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Megnézem milyen színűek vannak, bár ha szín mindegy akkor tuti van. A sín kell vagy konkrétan a végéről a 2 műanyag? Hát maga a sín, de nem bánom, ha rajta van a végein a 2 műanyag lezáró iss. Köszi előre iss. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Hát maga a sín, de nem bánom, ha rajta van a végein a 2 műanyag lezáró iss. Köszi előre iss. Hétfőn tudom megnézni, mert akkor leszek otthon, majd dobok PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Hétfőn tudom megnézni, mert akkor leszek otthon, majd dobok PÜ-t. Kösz-kösz. Jelenleg ki van kapva a helyéről, kalaptartóstul, addig nem iss rakom össze. Megértem szétszedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Örülök, hogy vki VETT egy rakás sz@rt, egy idióta, pancser szerelő miatt ráköltötte a gatyáját is, utánna meg fikázza, hogy milyen az Omega. Tényleg nem hibátlan, de nem értem miért kellett kétszer automata váltót javíttatni? Ő is egy pancser, vett volna egy qva HAYNES könyvet meg szerszámokat azt csinálta volna maga amit lehet, vagy új autót hitelre. Én is így jártam, de nem az autó a xar hanem az előző tulajok és szerelők trógerságával van gond, illetve saját pancserságom, pechem is közrejátszott. Amúgy egész generál kb 300e-ből kijön ha Ő csinálja az összeszerelést (Nekem ennyi se volt). Ja és lett egy csomó faxa cimbora, akik nem trógerek mint a nagy átlag. Az automata váltóval mindig gond van nem tudtad? <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
veghelyi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Attól függ mennyi "kedvességed" van a kereskedőnél ahol az alkatrészeket beszerzed. Amúgy webshop ahogy a többiek írták. Számológép minimálköltségek esetén: 2HF tömítés, 2 adag HF csavar, 2 szelepfedél tömítés O gyűrűkkel, 2 kipufogó sortömítés (ez gyári legyen lehetőleg - Csergő), 4 vezérműtengely szimmering, fekete paszta szelepfedélhez (Csergő), kipucsonk leömlő csavarok és tőcsavarok a felfogatáshoz (Csergő), kipuleömlő tömítés 2db (BOSAL), hűtővíz 5L (piros)+deszt víz, 6L olaj, hátsó fém vízcső tömítés (Csergő), vízhíd tömítés 4db (Csergő) ERLING vagy REINZ legyen minden, kivéve ahol más van írva. Kedvességgel 30-35 között, anélkül 45 körül inkább. Továbbá HF felújítás mely MINIMUM szelepszárszimering csere és síkolás, esetleg nyomáspróba és/vagy komolyabb felújítás amennyiben komoly kehélye volt az autónak. 30 - 80e között. Ez megfejelve a munkadíjjal - meg ha beletörnek vagy elnyírnak valamit . 30 - 60e között. Továbbá ha szét van szedve termosztát, vezérlés, vízpumpa csere, és ideális alkalom az olajhűtő cserére is - mondjuk ez egy 100assal megnyomja a költségvetést de lesz egy jó autód. Én így csinálnám... :angry: Ha ezek után nem csináltatod meg és az autó már facelift, úgy erősen nyomott áron átveszem.. <_< Köszönöm szépen.a vezérlés megvolt a többit meg megfogadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Az automata váltóval mindig gond van nem tudtad? <_< :angry: :P Akkor nekünk mákunk van. A 3 autómata váltós MV6-ból, még mindegyiknek megy a váltója (kopp-kopp). Pedig öcsém nem is kíméli. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Üdv mindenkinek! Voltam a show-n és a látottak alapján azt mondom hogy ez nem éppen a legimpozánsabb darab, de mindenképp kellemes színfoltja volt a rendezvénynek még így is. Vagy hazabeszélek? :P ________________________________________________- <_< :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Üdv mindenkinek! Voltam a show-n és a látottak alapján azt mondom hogy ez nem éppen a legimpozánsabb darab, de mindenképp kellemes színfoltja volt a rendezvénynek még így is. Vagy hazabeszélek? :P ________________________________________________- :angry: :P :P :P http://kepfeltoltes.hu/110327/DSC06049_www...ltoltes.hu_.jpg Futó úr felrakhatta volna a nyári kerekeit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Üdv mindenkinek! Voltam a show-n és a látottak alapján azt mondom hogy ez nem éppen a legimpozánsabb darab, de mindenképp kellemes színfoltja volt a rendezvénynek még így is. Vagy hazabeszélek? :P ________________________________________________- <_< :angry: :P :P http://kepfeltoltes.hu/110327/DSC06049_www...ltoltes.hu_.jpg Látom szépen lemosta, meg felrakta az új matricákat. Pár hete még nem így nézett ki. Sztem nagyon szép kocsi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Futó úr felrakhatta volna a nyári kerekeit <_< Én tegnap felettem a nyári papucsokat, csak kicsit kemények, gyakorlatilag a 265tel olyan szépen keresztben lehet menni még vele, mintha csak 195 lene rajta :angry:... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Futó úr felrakhatta volna a nyári kerekeit :angry: Na ja, az egy kicsit lehúzós volt. :P Szívesen áttettem volna az enyémet az Ővére, az ővét erre <_< ezét meg az enyémre. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts