BigFatPete Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 900e ft-ért, itt 2002-es évjáratú vasakat lehet kapni, valós km tartalommal, és karbantartott állapotban :D Amúgy a rózsafüzér lehet hogy valami ősi ereklye... és az kerül ennyibe! :D Vagy épp pont a speciális, egyedi tervezésű-gyártású motorháztető-kitámasztó :D Amúgy meg, jó a fotó beállítása. Ha szerencsétlen verdát a ganyédomb mellett fotózza, akkor lehet hogy még 1.1 milliót is elkérhetne érte! :D Kár hogy nem lehet kommentelni a hirdetést :D Meg ha nem lenne 180ft/perc hazatelefonálni, felhívnám, hogy mennyi az alja... csak a hecc kedvéért <_< Megvan, miért kér érte ennyit: "Hitel átvállalással." Tehát hitel van az autón... A másik meg, hogy mennyi km lehet az autóban, ha már üléshuzattal kell eltakarni a kárpit-kopást... Az én autóm órájában van 240ezer, motort már biztosan cseréltek benne (legalábbis a motorszám már csak a motorkód), de még elég megkíméltek az üléskárpitok. Mindenesetre, aki megveszi ennyiért, az egy komplett idióta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Megvan, miért kér érte ennyit: "Hitel átvállalással." Tehát hitel van az autón... A másik meg, hogy mennyi km lehet az autóban, ha már üléshuzattal kell eltakarni a kárpit-kopást... Az én autóm órájában van 240ezer, motort már biztosan cseréltek benne (legalábbis a motorszám már csak a motorkód), de még elég megkíméltek az üléskárpitok. Mindenesetre, aki megveszi ennyiért, az egy komplett idióta. <_< "sürgősen eladó" :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sziasztok.Megtörtént a hibakód kiolvasás,a hiba a következő:üzemanyag mennyiség szabályozás tartományon kívül Valakinek ötlet,hogy mi lehet a nyűgje?És mennyire zsebbenyúlós a történet?Előre is köszönöm a segítséget. Balszerencsedre erre a dologra vszinu a dizeles szekcio tudja a pontos valaszt, aki nem mas mint...... Igen, Omegatd <_< A beke legyen veletek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Balszerencsedre erre a dologra vszinu a dizeles szekcio tudja a pontos valaszt, aki nem mas mint...... Igen, Omegatd <_< A beke legyen veletek... :D Amugy adagolo problema... annak meg draga a javitatasa. Es tudni kell ki a jo adagolos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Amugy adagolo problema... annak meg draga a javitatasa. Es tudni kell ki a jo adagolos. Azt meg valószínű megint csak a dízel szakcsoport, TD személyében, fogja tudni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Meg ha nem lenne 180ft/perc hazatelefonálni, felhívnám, hogy mennyi az alja... csak a hecc kedvéért :D Hol is vagy te? Svédország? Jó nagy rablók. Én 25 centért hívok otthoni mobilt (ez mind az 5 szolgáltatónál ennyi), és 9 centért vezetékest (ezért havi 20€-val töltenem kell a kártyám). Az rendre 68Ft és 25Ft... Amúgy ha erre TD azt mondja bontószökevény (és miért ne mondaná <_< ), akkor azzal tökéletesen egyet értek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hol is vagy te? Svédország? Jó nagy rablók. Én 25 centért hívok otthoni mobilt (ez mind az 5 szolgáltatónál ennyi), és 9 centért vezetékest (ezért havi 20?-val töltenem kell a kártyám). Az rendre 68Ft és 25Ft... Amúgy ha erre TD azt mondja bontószökevény (és miért ne mondaná <_< ), akkor azzal tökéletesen egyet értek... Ja, meglehetősen magas ebben a tarifacsomagban a külföldi csevegés, viszont helyben, mobil, vezetékes egyaránt valami bagatel összeg, asszem 5-9 ft-os percdíjak vannak. Hazatelózásra VOIP-et használok, az asszem 6ft-os percdíjra jön ki (oda meg 10?-kat kell tankolni, asszem 3 havonta). Voippal kombinálva (mivel van a voip-szolgáltatónak svéd behívó száma), viszont verhetetlen, 11ft-os percdíjam van. :D Ha olcsó a helyi tarifás hívásod, nézz utána, lehet olcsóbban jössz így ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ma a melóhelyem parkolójában megleltem az űber téli felnit: https://lh4.googleusercontent.com/_8K-_xjN7...0/Image0029.jpg Acélfelni, semmi csicsa, igaz kicsit rozsdás-dzsuvás, de egy matt-fekete festéssel állatul nézne ki. És még dísztárcsa se kell rá <_< (ja, egy Zafirán volt, aminek tudtommal ugyanaz a mérete) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ma a melóhelyem parkolójában megleltem az űber téli felnit: https://lh4.googleusercontent.com/_8K-_xjN7...0/Image0029.jpg Acélfelni, semmi csicsa, igaz kicsit rozsdás-dzsuvás, de egy matt-fekete festéssel állatul nézne ki. És még dísztárcsa se kell rá <_< (ja, egy Zafirán volt, aminek tudtommal ugyanaz a mérete) Csak ez ETje szar asszem 40 feletti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Csak ez ETje szar asszem 40 feletti... Eztet írja a zinternet: Lyuk: 5 PCD: 110 Középfurat: 65 ET: 35,0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Eztet írja a zinternet: Lyuk: 5 PCD: 110 Középfurat: 65 ET: 35,0 akkor csocsiragyi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 akkor csocsiragyi <_< 2mm-et ha nem bír el befele, akkor pogácsaesztergálás ezerrel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 2mm-et ha nem bír el befele, akkor pogácsaesztergálás ezerrel.... Mondom, hogy csocsiragyi? simán elbírja sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sziasztok.Megtörtént a hibakód kiolvasás,a hiba a következő:üzemanyag mennyiség szabályozás tartományon kívül Valakinek ötlet,hogy mi lehet a nyűgje?És mennyire zsebbenyúlós a történet?Előre is köszönöm a segítséget. Üdv! Ez valóban adagolófej (HDK) hibagyanús. Nekem volt ilyen gondom hasonló tünetekkel. Tudok egy szerelőt 25-30 pénzért megcsinálja, sztem jó ár érte és nem kókler az ember.Nekem 2 éve megy kifogástalanul,azóta minden más lerohadt,de ez még jó. <_< Lánycsókon van, nézd meg térképen hol találod,megéri-e lehoznod és ha igen írj egy PÜ-t, elküldöm a nevét, telefonszámát. EGYÉBKÉNT meg: keresek automata váltót dieselbe, vagy komplett manual átalakításhoz minden eszközt.Ha valaki megválna tőle az dobjon nekem üzit, hátha összeférünk. Minden jót!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ma a melóhelyem parkolójában megleltem az űber téli felnit: https://lh4.googleusercontent.com/_8K-_xjN7...0/Image0029.jpg Acélfelni, semmi csicsa, igaz kicsit rozsdás-dzsuvás, de egy matt-fekete festéssel állatul nézne ki. És még dísztárcsa se kell rá :D (ja, egy Zafirán volt, aminek tudtommal ugyanaz a mérete) Erre az acélfelnire való az überratyi, alufelninek látszó, ötágú dísztárcsa... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ma a melóhelyem parkolójában megleltem az űber téli felnit: https://lh4.googleusercontent.com/_8K-_xjN7...0/Image0029.jpg Acélfelni, semmi csicsa, igaz kicsit rozsdás-dzsuvás, de egy matt-fekete festéssel állatul nézne ki. És még dísztárcsa se kell rá :D (ja, egy Zafirán volt, aminek tudtommal ugyanaz a mérete) Erre az acélfelnire való az überratyi, alufelninek látszó, ötágú dísztárcsa... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Erre az acélfelnire való az überratyi, alufelninek látszó, ötágú dísztárcsa... <_< Áhh, dehogy. Erre semmi nem kell. Egy lájtos fekete fényezés, nem túl magasfényű lakkal, és tiszta Mad Max feeling! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Áhh, dehogy. Erre semmi nem kell. Egy lájtos fekete fényezés, nem túl magasfényű lakkal, és tiszta Mad Max feeling! :D Na ez besza...s ,nem semmi, nekem tetszik <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Erre az acélfelnire való az überratyi, alufelninek látszó, ötágú dísztárcsa... <_< Ez a Vectra C acélfelnije,ami saját disztárcsájával tényleg úgy néz ki mintha alu lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ez a Vectra C acélfelnije,ami saját disztárcsájával tényleg úgy néz ki mintha alu lenne. Zafira B-t is szerelik vele, ott úgy hívják, hogy 'könnyűfém hatású acélfelni' <_< Erre vétek lenne bármilyen dísztárcsát rakni. ez így állat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Alkalmi vétel! Muhahahahahaha.... Ez még az enyémnél is jobban le van pukkanva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ott a "garazs", nem latod? <_< Ennyiert az enyemet nem lehetne boven eladni, pedig ennel tobbet koltottem ra vasarlas utan.... Ez valami trefa. Nem, amíg van szar, van veréb is. Remélem nem itt köt majd ki az új gazdája... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Sziasztok.Megtörtént a hibakód kiolvasás,a hiba a következő:üzemanyag mennyiség szabályozás tartományon kívül Valakinek ötlet,hogy mi lehet a nyűgje?És mennyire zsebbenyúlós a történet?Előre is köszönöm a segítséget. És, aki kiolvasta nem mondta el, mit jelent? Lehet az üzaszivattyú, lehet az adagoló a ludas. Miért nem viszed el megjavíttatni, ahelyett, hogy ide írogatsz baromságokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Amugy adagolo problema... annak meg draga a javitatasa. Es tudni kell ki a jo adagolos. Hát jah... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Zafira B-t is szerelik vele, ott úgy hívják, hogy 'könnyűfém hatású acélfelni' <_< Erre vétek lenne bármilyen dísztárcsát rakni. ez így állat! :D És pont van belőle eladó a neten ha valakinek kellene: http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-24370681/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts