Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

elnezest.

Sztem nem kell elnézést kérned. Nekem '94 óta hátsókerekes autóim vannak. Eddig csak az Omegával akadtam el, de itt is az automata miatt nem tudtam kijönni a 30 centis hóból. Közben volt egy trabim. Egyszer baromkodás közben megcsúszott, majdnem összetörtem, mert nem tudtam összeszedni. Hátsókerékkel sosem volt gondom. Ha megindul a hátulja, gáz elvesz és ellenkormányzás. Amúgy az Omegának bolondbiztos a futóműve. Kell keresni egy nagy, üres havas placcot és ott gyakorolni.

Megosztás:

De ha vissza kell váltani, a tempomat ugrik manyuálnál... avtomatánál meg nem :excl: ...

Most írhatnám, hogy a nyelvöltögetők nyelve hová való. Nos tévedés, nem ugrik, csak kikapcsol, ha memorizáltad, újra felveszi a tempót. Amúgy pályán már nem is emlékszem mikor váltottam vissza...

Megosztás:

Most írhatnám, hogy a nyelvöltögetők nyelve hová való. Nos tévedés, nem ugrik, csak kikapcsol, ha memorizáltad, újra felveszi a tempót. Amúgy pályán már nem is emlékszem mikor váltottam vissza...

Az ugrikat úgy értettem kikapcsol... mondjuk én nem csak pályán használom, hanem ahol csak tudom, és van az úgy hogy előzéskor odalép az ember, és a lusta az még utána nem nyom gombokat. (bár aki nem lusta annak úgyis kalimpálnia kell a kezével előtte, utána, szal az már belefér, de pl hegymenetben, full megpakolva van egy két dombocska Európában ahol néha vissza kéne pakolni...) Engem pl kifejezetten zavart amikor a manuális Fordban használtam - igaz nem is 3 gombos, hanem 5 gombos szarság...

Megosztás:

Kis füstös. Bazz, belehugyoztál a konnektorba és megrázott, vagy mi a fax van veled?

Amúgy megy, de most meg a változatosság kedvéért beázott...

Ha a "füstös" jelzőt negatívnak érezted, akkor téves. Én szeretem a dízeleket iss...

Bár most már lassan az MV6-tal iss megyek annyit, mint amennyit a TD-be beletekertem....

És akkor azt még nem iss mondtam, hogy a gumikat életem kockáztatásával kellett lekommandóznom a padlásról...

Megosztás:

Ha a "füstös" jelzőt negatívnak érezted, akkor téves. Én szeretem a dízeleket iss...

Bár most már lassan az MV6-tal iss megyek annyit, mint amennyit a TD-be beletekertem....

És akkor azt még nem iss mondtam, hogy a gumikat életem kockáztatásával kellett lekommandóznom a padlásról...

Jusson eszedbe, hogy milyen kuriózumot vittem a zárótalira. Asszem egy kis kommandózás ebbe belefér...

Megosztás:

Nemcsak én írom, pl Malter ISS. Amúgy egy hosszú történet. Volt már MOTE, Omegaclubos tali, ahol tiszteletüket tették meghívásunkra és jó buli volt. Idén kicsit sok dolga volt mindenkinek, remélhetőleg jövőre tudunk hasonlót rendezni. Ott majd elmondom sör mellett...

2005-2006 környékén én is voltam Székesfehérváron omegaclubbos vacsorán. Greg, Dark, Opeltomi, Uhuhu meg nemtom ki volt még ott...jóvolt arra emlékszem :excl:

Megosztás:

2005-2006 környékén én is voltam Székesfehérváron omegaclubbos vacsorán. Greg, Dark, Opeltomi, Uhuhu meg nemtom ki volt még ott...jóvolt arra emlékszem :excl:

Akkor bocs, nekem rövidül az agyam. Igen arról beszélek. Remélem jövőre ISS sikerül valamit összehozni...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.