FPepe Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Épp fényszórókat polírozunk, egész jól rendbe lehet őket rakni. :excl: Ideig-óráig. Egyébként mivel csináljátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ideig-óráig. Egyébként mivel csináljátok? 1200-as, majd 2000-es vízpapír, utána pedig G6, végül G10 polírpaszta. Ha bemattul, akkor átnyomjuk újra, ha megunom, akkor pedig veszek két újat. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Épp fényszórókat polírozunk, egész jól rendbe lehet őket rakni. :excl: Tiszavirág életű, és nem fogsz jobban látni vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Tiszavirág életű, és nem fogsz jobban látni vele.... Eddig is jól láttam vele, nem azért csináltam. :excl: A matt felületen jobban törik a fény és lehet jobban vakítja a szembejövőt a xenon. Így talán jobb lesz, ha pedig mégsem, akkor csak simán jobban néz ki, mint eddig. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Eddig is jól láttam vele, nem azért csináltam. :excl: A matt felületen jobban törik a fény és lehet jobban vakítja a szembejövőt a xenon. Így talán jobb lesz, ha pedig mégsem, akkor csak simán jobban néz ki, mint eddig. :( Milyen lakkot használsz a végén, hogy ne karcosodjon be hamar? Ha használsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Eddig is jól láttam vele, nem azért csináltam. :excl: A matt felületen jobban törik a fény és lehet jobban vakítja a szembejövőt a xenon. Így talán jobb lesz, ha pedig mégsem, akkor csak simán jobban néz ki, mint eddig. :( Van rajta egy UV védőréteg, a polírral szépen lejön emiatt újra bemattul, csak még jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Van rajta egy UV védőréteg, a polírral szépen lejön emiatt újra bemattul, csak még jobban. Tudom, de egyelőre jobb így. Ha megunom, akkor meg csere. Lakkot nem használtam most. Ha bemattul, így könnyebben tudom újra felpolírozni. Nézegettem fényszórókat, 120e a xenonos Hella, 20e körül megy a Depo. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Tegyél már fel képeket, én nem láttam a hirdetést :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Tegyél már fel képeket, én nem láttam a hirdetést :excl: Majd ha megmostam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Majd ha megmostam. :excl: Akkor sosem lesz kép :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 TD-nek igaza van hogy nagyon sok f..stalicskát lehet kapni de azért egy párszázezer ft-os autótól sem lehet csodát várni. Az hogy töröttek voltak a lökösök esetleg a hátsó ajtó nemhinném hogy rettenet nagy gond :excl: Ok! Ebben igazad van, bár általában rendesen összetörve került nagyon sok az országba, de én csak azt írtam le, amiket a képek alapján látok. A sok 'menő' meg ugyebár beleugat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ok! Ebben igazad van, bár általában rendesen összetörve került nagyon sok az országba, de én csak azt írtam le, amiket a képek alapján látok. A sok 'menő' meg ugyebár beleugat... Jah kint már olcsó volt, főleg törve, itthon meg még jó ára volt használtan..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 hja, csak én meg NEM http://retronom.hu/files/images/kepek/9/ka...amy.preview.jpg :excl: Der Alte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Épp fényszórókat polírozunk, egész jól rendbe lehet őket rakni. :excl: Csak sajnos vissza fognak mattulni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ideig-óráig. Egyébként mivel csináljátok? Valszeg polírozógéppel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Eddig is jól láttam vele, nem azért csináltam. :excl: A matt felületen jobban törik a fény és lehet jobban vakítja a szembejövőt a xenon. Így talán jobb lesz, ha pedig mégsem, akkor csak simán jobban néz ki, mint eddig. :( Sima lámpába nagy botorság xenont rakni. Ugrik érte a forgalni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Tudom, de egyelőre jobb így. Ha megunom, akkor meg csere. Lakkot nem használtam most. Ha bemattul, így könnyebben tudom újra felpolírozni. Nézegettem fényszórókat, 120e a xenonos Hella, 20e körül megy a Depo. :excl: Depós annyit is ér... (nekem is az van). Sima lámpába nagy botorság xenont rakni. Ugrik érte a forgalni... Minap láttam a benzinkúton egy kamiont, amin volt vagy 6-8 db köcsög méretű HELLA kieg. fényszóró, mind xenonnal tele :( Pedig elvileg itt se szabályos a mókolt xenon. (kérdés hogy a 6-8-10-sok db kieg fényszóró szabályos-e... igaz, majd' minden második kamionon 1-2 párral legalább több fényszóró van, mint a gyári kivitel :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Azért Demót még mindig fura ebben a topikban pörögni... Mikor kerül bele a V8 biturbó? :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
viev Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 sziasztok eladnám a gépem, 400 a legalja. nem árulok zsákbamacskát, minden hibáját elárulom (ha érdekel). Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 sziasztok eladnám a gépem, 400 a legalja. nem árulok zsákbamacskát, minden hibáját elárulom (ha érdekel). Visit My Website Oszt mé nem kell? mi a baja, hogy eladod?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Oszt mé nem kell? mi a baja, hogy eladod?... Majd OmegaTD képekről "állapotfelméri", várj egy kicsit. :excl: (Nem kötekedés, lásd a smiley-t!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Majd OmegaTD képekről "állapotfelméri", várj egy kicsit. :excl: (Nem kötekedés, lásd a smiley-t!) Azért legyünk őszinték.. eddig nagyjából beletalált!... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Csak sajnos vissza fognak mattulni.. Azt mindjárt gondoltam, de most jobbak és ha 1-2 hónapig ilyen marad, akkor én már elégedett leszek, ha nem az se igazán érdekel, legalább megpróbáltam. Sima lámpába nagy botorság xenont rakni. Ugrik érte a forgalni... Ez gyári xenonos volt, utólagosat már legalább két éve nem használok. Azért Demót még mindig fura ebben a topikban pörögni... Mikor kerül bele a V8 biturbó? :( :excl: Miért fura? :lol: Nincsenek ilyen jellegű terveim, pénztemetőnek ott a Corsa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 sziasztok eladnám a gépem, 400 a legalja. nem árulok zsákbamacskát, minden hibáját elárulom (ha érdekel). Visit My Website Mióta fenn van, mindig megnézem. Sztem jó kiállású gép. Bár az első ködlámpa átfaragása nem jött be igazán. Az első toldat gyári vagy üvegszálas ugy? Amúgy sok sikert az eladáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Azért legyünk őszinték.. eddig nagyjából beletalált!... Azt nem mondtam, hogy nincs igaza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts